Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 11:58   #841
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Monia będzie dobrze!!! my tez mamy problemy finansowe i jeszcze jakies 3 lata będziemy je miec ale jakos dajemy rade...
oj oby było lepiej
Stary 2011-07-31, 12:00   #842
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

ja jestem dobrej myśli, oboje pracujemy. ja mam pracę stałą, tz jeszcze na 2 lata ma umowę...z powrotem do pracy po macierzyńskim u mnie nei będzie raczej problemu. moja mama zajmie się dzidzią... jakos przeżyjemy
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 12:03   #843
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja jestem dobrej myśli, oboje pracujemy. ja mam pracę stałą, tz jeszcze na 2 lata ma umowę...z powrotem do pracy po macierzyńskim u mnie nei będzie raczej problemu. moja mama zajmie się dzidzią... jakos przeżyjemy
ehh no widzisz to ty w lepszej sytuacji jesteś bo ja jestem na bezrobociu bez zasiłku więc ja nie mam żadnych pieniędzy tylko to co tż zarobi a tu remont przed nami i kupno wyprawki itd itd eee brak słów nei ma sie co rozwijać
Stary 2011-07-31, 12:08   #844
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
ehh no widzisz to ty w lepszej sytuacji jesteś bo ja jestem na bezrobociu bez zasiłku więc ja nie mam żadnych pieniędzy tylko to co tż zarobi a tu remont przed nami i kupno wyprawki itd itd eee brak słów nei ma sie co rozwijać
no fakt... pomijam to, ze suma moich zarobków i TZ jest łącznie niższa niz srednia krajowa.wazne, ze mamy pracę..do tego opłaty wszystkie...
dlatego od wrzesnia ide na zwolnienie bo bardziej mi sie to opłaca. dojezdzam do pracy samochodem wiec odejda mi opłaty za paliwo... no i mamy pomoc rodzicow i to nie małą...
Stary 2011-07-31, 12:12   #845
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Kochana na pewno się ułoży u mnie podobna sytuacja tz musi sporo kasy oddać przez stare znajomosci
Tez nie pracuje, zasiłku nie mam a po porodzie nikt nie będzie mógł się zając moja dzidzia żebym mogła iść do pracy mimo to się nie poddaje pamiętaj ze dzieciak odczuwa każde twoje emocje !
Ja już powoli zajmuje się kompletowaniem wyprawki szukam po aukcjach i lumpkach bo prawdopodobnie nic nie dostanę :/
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 12:16   #846
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Agacia popatrz na aukcje zestawów ubranek... ja jakis czas temu patrzylam to znalazłam sprzedawce, który mial ubranka dzieciece z anglii-wiekszosc z metkami... sliczne na prawde... tylko ja głupi osiołek nie zapisałam nazwy sprzedawcy i nie mogę znaleźć... a sporo akucji mial...mysle ze ktor sporawadza te ubranka wiec pewnie w kołko je ma...
Stary 2011-07-31, 12:22   #847
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny u nas dzis znowu pada i ja humor nie teges doła dzis mam pół nocy przepłakałam to wszystko przez tą sytuacje z TŻ co teraz mamy przez tych jego niby "kolegów" co go tak w h..a zrobili że przez nich teraz czasami pieniędzy nei mamy cały czas o tym myśle jak i kiedy wyjdziemy na prostą , czasami mam takei dni że łzy same cisną sie do oczu bo ciągle coś ciągle pod górkę ;(
mam nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień
Monika, uszy do góry, na pewno będzie lepiej
My też jesteśmy ciągle w dołku finansowym i nie możemy się wygrzebać, ale ja wierzę, że będzie lepiej

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-31, 12:24   #848
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Kochane na pewno wszystko się ułoży, przecież po burzy wschodzi słońce, czyż nie?

A ja wtryniłam całą czekoladkę z orzechami :P
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 12:42   #849
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
Bebi agawoo w których jestescie tyg ze juz czujecie??ja czekam i czekam i nic przykładam rękę do brzusia i nic
14 tydzień dzisiaj się aż wzruszyłam w kościele, bo gdy dotykałam brzuzka, bawiłam się z nim, to on reagował i odwdzięczał mi się motylkami (takimi wibracjami) piękne uczucie ;]

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 12:45   #850
uska000
Zadomowienie

dziewczyny nikt nie ma za wesolo... to jest niestety nasza polska rzeczywistosc;/ u mnie tez w dniu porodu zostaje ze mna rozwiazana umowa o prace :/ macierzynski wyplaci mi jeszcze zus.. a potem zyjemy z jednej nie za wysokiej wyplaty tzta;/ z dzieckiem nikt mi nie zostnie.. na nianke mnie nie stac wiec do pracy wroce jak dziecko ze 2 lata skonczy;/
myslsimy o budowie domku.. dzialke mamy.. ale na reszte trzeba kredyt i z czego go splacac??

damy rade!!!!
mamy nasze brzuszki a nich cudne maluszki

a ja zjadlam winogron bo tz stwierdzil ze zdrowy... i mam zgage..

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 13:05   #851
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewczyny u nas dzis znowu pada i ja humor nie teges doła dzis mam pół nocy przepłakałam to wszystko przez tą sytuacje z TŻ co teraz mamy przez tych jego niby "kolegów" co go tak w h..a zrobili że przez nich teraz czasami pieniędzy nei mamy cały czas o tym myśle jak i kiedy wyjdziemy na prostą , czasami mam takei dni że łzy same cisną sie do oczu bo ciągle coś ciągle pod górkę ;(
mam nadzieję ze jutro będzie lepszy dzień
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-31, 13:06   #852
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dziewczyny nikt nie ma za wesolo... to jest niestety nasza polska rzeczywistosc;/ u mnie tez w dniu porodu zostaje ze mna rozwiazana umowa o prace :/ macierzynski wyplaci mi jeszcze zus.. a potem zyjemy z jednej nie za wysokiej wyplaty tzta;/ z dzieckiem nikt mi nie zostnie.. na nianke mnie nie stac wiec do pracy wroce jak dziecko ze 2 lata skonczy;/
myslsimy o budowie domku.. dzialke mamy.. ale na reszte trzeba kredyt i z czego go splacac??

damy rade!!!!
mamy nasze brzuszki a nich cudne maluszki

a ja zjadlam winogron bo tz stwierdzil ze zdrowy... i mam zgage..
Uska, bardzo mi się podoba Twoje podejście Nasze maluszki najważniejsze, reszta to pikuś

Stary 2011-07-31, 13:21   #853
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Uska, bardzo mi się podoba Twoje podejście Nasze maluszki najważniejsze, reszta to pikuś
Agawoo bo co jest teraz dla nas najwiekszym skarbem??
Maz czy tz moze nas zostawic w kazdej chwili chocby byl najukochanszy.. takie sa chlopy, zreszta maz to nie rodzina;p
Prace dzis mamy a jutro mowia ze jednak nie ma pienuiedzy na nasz etat
pieniadze.. raz sa raz nie ma.. zawsze bylam nauczona oszczedzac a teraz mam to gdzies.. ja bede na konto odkladac a bank upadnie albo jutro koniec swiata bedzie;p

a nasza kruszynka?? tuli sie do nas, cisnie sie pod zebra... laskocze od srodka potem bedzie kopac, potem plakac i robic brzydkie kupki;p
ale i tak jej oczka i usmiech bezcenne

Stary 2011-07-31, 13:35   #854
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Agawoo bo co jest teraz dla nas najwiekszym skarbem??
Maz czy tz moze nas zostawic w kazdej chwili chocby byl najukochanszy.. takie sa chlopy, zreszta maz to nie rodzina;p
Prace dzis mamy a jutro mowia ze jednak nie ma pienuiedzy na nasz etat
pieniadze.. raz sa raz nie ma.. zawsze bylam nauczona oszczedzac a teraz mam to gdzies.. ja bede na konto odkladac a bank upadnie albo jutro koniec swiata bedzie;p

a nasza kruszynka?? tuli sie do nas, cisnie sie pod zebra... laskocze od srodka potem bedzie kopac, potem plakac i robic brzydkie kupki;p
ale i tak jej oczka i usmiech bezcenne
No mam nadzieję, że życie napisze dla nas bardziej różowy scenariusz Ale dzieci to samo szczęście

Stary 2011-07-31, 14:06   #855
uska000
Zadomowienie

Agawoo ja tez na to licze... dlatego zyje z dnia na dzien i robie wszystko dla mojego skarba;p
nawet to okropne mieso zaczelam jesc;p

Ewa Wachowicz robi salatke z arbuza i fety mniam

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2011-07-31 o 14:10
Stary 2011-07-31, 14:38   #856
Oluska1988
Raczkowanie

Cześ mamuśki

Oj znowu hormony dają o sobi znać widze:P Ja ostatnio licho się czuje mam mdłości straszne na samą myśl o jedzeniu Za to pije jak bym miała kaca ;/

Musze się wam pochwalić ze dostałam od męża siostry 2 torby ciuszków po mojej chrześnicy i obiecała jeszcze mi donieść jak koleżanka jej odda takie zupełnie malusie też pewnie z dwie torby i dużo deutralnych kolorów jest jupi zawsze do przodu, czapek mam 14

Co do łóżeczek mi się podoba to http://allegro.pl/nowe-lozeczko-120-...742920995.html musze mieć szufladę bo już teraz nie wiem gdzie ciuszki wcisne a pieluszki zasypki syropki myslałam o takiej skrzyni ale nie wiem jeszcze
Oluska1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 14:39   #857
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Agawoo ja tez na to licze... dlatego zyje z dnia na dzien i robie wszystko dla mojego skarba;p
nawet to okropne mieso zaczelam jesc;p

Ewa Wachowicz robi salatke z arbuza i fety mniam
Uska, jakie mnaim? Słodki arbuz i słona feta? Już chyba Zuzia podwała tu przepis, ale jakoś mi się nie widzi to połączenie .........

Stary 2011-07-31, 14:40   #858
MMONIKA9
Wtajemniczenie

ja dziś znowu odczuwam takie dziwne uczucie w podbrzuszu takie jak by szmery? motylków mi to nie przypomina ale czuje ze to dzidzia chyba przedwczoraj w nocy jak sie. przebudziałam leżałam na plecach położyłam ręke na podbrzuszu i poczułam jak dzidziuś sie obraca tak jak by robił fikołka dziwne uczucie czuć ze ktoś się rusza w moim brzuchu
Stary 2011-07-31, 15:08   #859
renata:)
Zadomowienie

ja też nie pracuje dopiero studia skonczylam i martwie sie o prace ale chyba zaloze swoja firme i sie prosic nie bede o nic...na szczescie tz dobrze zarabia ale gdyby nie to to byloby kiepsko.

dziewczyny tak gadałam i myslalam o tyh ruchach i dzisiaj poczułam coś takie bulgotki kolo pepka tak jakby sie woda przelewała w dół
uska jakoś sobie tego dania nie wyobrażam
Oluśka ten sprzedawca ma tez fajne lozeczko które później jest łóżkiem! gdyby nie to ze dostajemy lozeczko tobym takie lasnie kupila

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:21   #860
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dziewczyny, co sądzicie o kupowaniu ciuszków w lumpkach? Bo ja sama się zaopatruje często, w zwykłych sklepach kupuję przeważnie na wyprzedażach... A wiadomo jak jest w ciuchami dla dzieci, nie zdążą ich wynosić... ja chcę jutro się kopsnąć do miasta i pochodzić po lumkach sprawdzić jak to wygląda...

No i zaczynam się rozglądać za ciuchami na allegro - bo mnie nastraszyła koleżanka dzisiaj, bo się pyta czy wszystko :conf used: już mam. A ja jej, że nic nie mam... to powiedziała żeby lepiej kupować, bo potem wszystko na raz to będzie masakra.

MMONIKA9
oby się ułożyło. wiadomo, że zawsze się mówi, że to tylko pieniądze, że ważna jest rodzina, zdrowie etc. ale tak można mówić jak są... niestety...

My na szczęście mamy super sytuację, co prawda ja pracy szukałam po studiach i nic, ale teściowie mają formę i mnie zatrudnili. Tż ma dobrą pracę i z dobrymi perspektywami, więc o to się nie martwimy. Poza tym rodzice i moi i tż pomagają nam dużo...
Sami mamy kasy na styk, i czasem pod koniec miesiąca brakuje, ale to dlatego że odkładamy na budowę domu i każde dodatkowe pieniądze idą na oszczędzanie i nie ruszamy tego

Wiem, że mamy szczęście wielkie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
A ja wtryniłam całą czekoladkę z orzechami :P
noo, ja dzisiaj miała chcicę na płatki Chocapic i sobie kupiłam i zjadłam pół paczki z mlekiem
Stary 2011-07-31, 15:24   #861
renata:)
Zadomowienie

mmm płatki chocapic!! ale mi smaka zrobiłaś mniam!!
inutil ja kupuje w lumpku to tak samo jakbys rzeczy dostala od kogos używane i tak przeciez trzeba ja wygotować itda sa dużo ładniejsze niz w sklepie często

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:26   #862
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co sądzicie o kupowaniu ciuszków w lumpkach? Bo ja sama się zaopatruje często, w zwykłych sklepach kupuję przeważnie na wyprzedażach... A wiadomo jak jest w ciuchami dla dzieci, nie zdążą ich wynosić... ja chcę jutro się kopsnąć do miasta i pochodzić po lumkach sprawdzić jak to wygląda...

No i zaczynam się rozglądać za ciuchami na allegro - bo mnie nastraszyła koleżanka dzisiaj, bo się pyta czy wszystko :conf used: już mam. A ja jej, że nic nie mam... to powiedziała żeby lepiej kupować, bo potem wszystko na raz to będzie masakra.

MMONIKA9
oby się ułożyło. wiadomo, że zawsze się mówi, że to tylko pieniądze, że ważna jest rodzina, zdrowie etc. ale tak można mówić jak są... niestety...

My na szczęście mamy super sytuację, co prawda ja pracy szukałam po studiach i nic, ale teściowie mają formę i mnie zatrudnili. Tż ma dobrą pracę i z dobrymi perspektywami, więc o to się nie martwimy. Poza tym rodzice i moi i tż pomagają nam dużo...
Sami mamy kasy na styk, i czasem pod koniec miesiąca brakuje, ale to dlatego że odkładamy na budowę domu i każde dodatkowe pieniądze idą na oszczędzanie i nie ruszamy tego

noo, ja dzisiaj miała chcicę na płatki Chocapic i sobie kupiłam i zjadłam pół paczki z mlekiem
ja też będe po lumpkach jezdzić patrzeć bo wiem ze są tanie i w super stanie bo co takei maleństwo może zniszczyć?? znajoma kupowała i mówi ze można naprawde na super okazje trafic i zaopatrzyc sie w naprawdę fajne ciuszki
Stary 2011-07-31, 15:27   #863
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Uska, jakie mnaim? Słodki arbuz i słona feta? Już chyba Zuzia podwała tu przepis, ale jakoś mi się nie widzi to połączenie .........
ja jadłam, dobra, ale jakoś mnie nie powala w ciąży jeszcze do tego cebula czerwona i pieprz i nie miesza się składników

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:31   #864
Haniula
Zakorzenienie

ja tez kupuje w lumpkach. Sama dla siebie uwielbiam i dla malucha tez zamierzam. ze staram sie wybierac jak najmniej wynoszone ubranka, czesto udaje sie znalesc z metkami a prac i prasowac trzeba kazde, i moim zdaniem to wystarczy zeby to zdezynfekowac

ale nowych tez troche kupie, bo to taka inna radosc
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:41   #865
Lucy1111
Zakorzenienie

Ja również jestem za kupowaniem w lumpikach! sama chętnie kupuję dla siebie, jeśli mam okazję

Spotkałam się z opinią, by pod żadnym pozorem nie kupować dla dzieci w takich miejscach, ze względu na chemiczne środki używane do odkażania ciuchów, czy coś takiego

Ale powiem Wam, że mnie to nie przekonuje, prać i tak i tak trzeba.
Pracuję w jednej z sieciówek w CH i nie chciałybyście wiedzieć, jakie żyjątka można znaleźć w ciuchach w dostawie tzw. "new collection" O zwrotach odzieży, przymierzaniu przez setki klientów nie wspomnę
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:48   #866
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

No to dobrze, muszę jutro przejść się po mieście i popatrzeć co w lumpkach można znaleźć

Tak myślałam, że czy kupować na allegro używki czy w lumpkach to jedno i to samo, bo i to i to noszone - a w lumpku można pomacać chociaż
Stary 2011-07-31, 16:02   #867
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Ja też ubranka kupię w lumpku, u mnie sporo ich ostatnio, cały czas nowe ciucholandy powstaja, jak grzyby po deszczu, a i tak dziecko strasznie szybko rośnie, po tygodniu trzeba kupić nowe. Wole dać te 2-3 zl za spioszki niż 30 jak dzidzius ubierze je tylko kilka razy. Korci mnie żeby już coś kupić, skarpetki juz mam,różowe :P A przeciez płci jeszcze nie znam.

Mam na coś smaka, inutil narobiłaś smaka na chocapica A do sklepu mam kawałek i mi sie isc nie chce.

TŻ napisał jak gdyby nigdy nic (tak jak to zwykle bywa po kłótni pisze jak gdyby nigdy nic się nie stało) Czy juz sie przestałam wkurzać na niego , no co za koleś:/ Ja mu swoje odpisałam i tyle, juz nie odpisuje,niech idzie do tych swoich kumpli, z reszta co weekend do nich biega to niech teraz sobie nie odpuszcza :/

A co do sałatki arbuz z fetą, mnie jakoś nie odpowiada. Może i smakuje , nie wiem. nie spróbowałam , ale coś mi sie wydaje, ze bym zwróciła

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-07-31 o 16:03
Stary 2011-07-31, 16:33   #868
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Ja też ubranka kupię w lumpku, u mnie sporo ich ostatnio, cały czas nowe ciucholandy powstaja, jak grzyby po deszczu, a i tak dziecko strasznie szybko rośnie, po tygodniu trzeba kupić nowe. Wole dać te 2-3 zl za spioszki niż 30 jak dzidzius ubierze je tylko kilka razy. Korci mnie żeby już coś kupić, skarpetki juz mam,różowe :P A przeciez płci jeszcze nie znam.

Mam na coś smaka, inutil narobiłaś smaka na chocapica A do sklepu mam kawałek i mi sie isc nie chce.

TŻ napisał jak gdyby nigdy nic (tak jak to zwykle bywa po kłótni pisze jak gdyby nigdy nic się nie stało) Czy juz sie przestałam wkurzać na niego , no co za koleś:/ Ja mu swoje odpisałam i tyle, juz nie odpisuje,niech idzie do tych swoich kumpli, z reszta co weekend do nich biega to niech teraz sobie nie odpuszcza :/

A co do sałatki arbuz z fetą, mnie jakoś nie odpowiada. Może i smakuje , nie wiem. nie spróbowałam , ale coś mi sie wydaje, ze bym zwróciła
Ja bym ten sałatki chyba też nie zjadła

No ja kilka ciuszków kupiłam w takich cenach, bo nie mogłam się powstrzymać, ale całej wyprawki nie ma szans

zresztą siostra mieszka w Irlandii i mama jedzie do niej pod koniec sierpnia i mówiła że mam napisać im co chcę to mi kupią, bo tam duże wyprzedaże i zimowych ciuchów też sporo a siostra ma termin na luty
Stary 2011-07-31, 17:07   #869
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

MMONIKA9

Inutil, ja sama dla siebie w lumpkach nie kupuję Ale dla dzidziusia coś postaram się wyszukać, a jak nie ja to koleżanka i teściowa mi pomogą Często można znaleźć nowe rzeczy z metkami

Inutil,
super, że macie taką sytuację, szczęściarze z Was
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja jadłam, dobra, ale jakoś mnie nie powala w ciąży jeszcze do tego cebula czerwona i pieprz i nie miesza się składników
Cebulę czerwoną uwielbiam, i z fetą to super połączenie, ale już ten arbuz Może kiedyś zrobię małą porcyjkę dla spróbowania

Stary 2011-07-31, 17:16   #870
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym ten sałatki chyba też nie zjadła

No ja kilka ciuszków kupiłam w takich cenach, bo nie mogłam się powstrzymać, ale całej wyprawki nie ma szans

zresztą siostra mieszka w Irlandii i mama jedzie do niej pod koniec sierpnia i mówiła że mam napisać im co chcę to mi kupią, bo tam duże wyprzedaże i zimowych ciuchów też sporo a siostra ma termin na luty
Ja z tż-tem często do Niemiec wyjeżdzałam, bo tam jego mama mieszka, no , ale w tej sytuacji to ja się tam z nim raczej nie wybiorę, a szkoda, bo też tanio można kupić wiele rzeczy

Super, Wasze dzieciaczki będą z tego samego rocznika

Ja znalazłam w miescie obok sklep Pepco, ponoć tam są dosyć tanie ciuszki, pewnie też kupię coś nowego, bo to taka frajda nawet

Inutil za tego chocapica ja Cie dopadne :P
Zrobiłaś mi takiego smaka, juz mnie to od dwoch godzin męczy, a chęci żadnych żeby iść do sklepu, ale ubieram się i grzeje do tego sklepu, bo mnie zaraz cos rozniesie jak sobie nie zjem tych płatków

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-07-31 o 17:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości