|
|
#781 | ||||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
![]() Miałam kiedyś replikę klasycznej Beretki ![]() Cytat:
2. też jestem ciekawa, ja mam na rękę mniej niż 2k. Cytat:
![]() Chłopa się zawsze zdąży dorwać, głównie chodziło mi o to, że została z niczym. Niby mieszkanie i kasa w życiu nie najważniejsze a poza tym nie ma co liczyć na cudze (partnera) pieniądze ino samemu zarobić na siebie ale wiecie, teoria teorią ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dojrzałość a metryka wcale nie muszą iść z sobą w parze
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarobki jednak też zależą od stażu pracy Cytat:
![]() O! ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Idę upiec babę budyniową (bo mąż potem będzie robił obiad), bo dawno nic nie piekłam, a coś nowego bym upiekła Znaczy nowy przepis wypróbowała, bo nowe w smaku to to na pewno nie będzie , ale nie chce mi się bawić za długo ![]() O mam dużo otrębów (3 opakowania chyba ). Znacie jakieś fajne przepisy na ciasto/placek z otrębami albo jakąś inną potrawę?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#786 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A pojęcie premii nie istnieje W szpitalu 2 lata temu razem z dyżurami wyciągałam ponad 3 tyś.ad 2 Klik Dwa pierwsze przepisy fajne
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#787 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
To se poszłam. Ale wróciłam. Cytat:
![]() Cytat:
Teledysk wymiata! Trafiła mnie seria niefortunnych zdarzeń. Wróciliśmy z urlopu, okazało się, że lodówka się zbiesiła i cała noc się użerałam z cieknącą z niej wodą. Potem kole południa dowiedziałam się, że mam skazę białkową objawiającą się na paszczy i albo nie będę jeść nabiału, albo będę wyglądać jak przepiórcze jajo. Na dodatek wieczorem szlag trafił kanalizację w kiblu, przez cały wieczór szczaliśmy u sąsiadki a mąż taplał się w... No... Taplał się. Ostatecznie poszłam na panieński kumpeli spóźniona o dwie godziny zostawiając huopa z kiblem w rozsypce. Pozwoliłam mu oddać pomocnikowi moje piwo. Dobra żona ze mnie...
|
|
#789 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
o! nie uważam żeby szkolne bycie razem było byciem na poważnie ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#790 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jest Cytat:
Cytat:
Zaczynasz jarzyć ![]() Cytat:
Cytat:
Pewno, doliczyłam się siedmiu czy ośmiu par wśrod bliższych i dalszych znajomych, które były razem przez całe liceum, po maturze ślubik, a średnio po dwóch latach rozwodzik Też bym sie rozwiodła
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Chociaż w sumie prywaciarze nie zawsze są skłonni do dawania mega zarobków A właściwie rzadko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz ma przyjść Tżta chrzestna, zobaczyć mieszkanie W porze obiadowej, z parominutową zapowiedzią (tzn Ona może, bo dosyć dziwna jest... ) A Tż oczywiście się zgodził, no bo jakby umiał odmówić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#792 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Uczę dziecko poprawnej polszczyzny od dawna.Właśnie słyszę,jak krzyczy do kolegi na pół podwórka-jak tylko wyszłem z domu to poszłem po Kacpra!
![]() Jakby co to nie znam tego chłopca w bluzie z kapturem Cytat:
były dyrektor oddał rentgen w prywatne ręce A po 3 miesiącach CBA Go wyprowadziło z gabinetu w błysku fleszy Ja to mam przygody
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#793 | |
|
|
Cytat:
Ejtisowe covery RAZ i DWA Nie przeszło mi
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-07-31 o 14:19 |
|
|
|
|
#794 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
przykre..... ech jak to jednak nie warto tracić czasu, i trzeba być jednak trochę egoistką/egoistą żeby się nie okazało że przyszło w zimę zapierdalać w trampkach ... druga rzecz że kobiety bywajo ślepe że nie wyczaiła ...że coś jest nie tak.... zasadnicza... ![]() Cytat:
|
|
#795 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a było koffać bloki i blokersów ? łączę siew bólu a chuop mój tak do rodzicielstwa przygotowan że normalnie w pytkę ( tak serio to chyba jednak bardziej niż ja - ale dłuuuuga droga jeszcze )Cytat:
Cytat:
Cytat:
ludzie ludziom fundujo różne rewelacje - a to dziecko z sąsiadkom, a to druga rodzinka na boku ehhh współczuję ale dla niej kiedyś to lepiej się okaże ale co teraz - ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#796 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no nie wiem
bo jak się jest w szkole podstawowej czy średniej czy na studiach to ciągle się obraca w coraz to nowych kręgach ludzi i nawet specjalnie nie chcąc kogoś się poznaje.. później o to trudnoCytat:
no możliwe, ale koniec końców to tylko gadanie a kontekst jest jednak inny, kiedyś stara panna nie miała dużych szans na fajne samodzielne życie, w xx wieku się co nieco pozmieniało i możliwości są inne
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#797 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#799 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#801 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#803 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Winterio, tak się do dziecka nie przyznawać ![]() ![]() Cytat:
Następnym razem jak przyjdziesz do baru, zobaczysz na drzwiach wejściowych swoje zdjęcie z napisem - "Tej Pani nie obsługujemy" ![]() Cover Ironów piękny ![]() Taa kop leżącego ![]() Ja kce kuffa domek Będziesz miała duży dom, a ja jak się skompresuję, zajmę nie dużo miejsca naprawdę A poważnie, wszystko jest ok, tylko dzieci nad głową to nie ok ![]() Teraz ból, smutek, beznadzieja.. i zaczynanie praktycznie od 0....ale kiedyś będzie lepiej .. Cytat:
).---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- A wizyta cioci przebiegła całkiem ok Przyniosła mi m.in. pomidory malinowe To akurat dobrze, bo dziś skroiłam ostatniego pomidora do sałatki dla Tru ![]() ![]() A tak w ogóle to jedna z moich ulubionych piosenek
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-31 o 15:27 |
||||
|
|
|
#804 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Albo lepiej tętnicę ![]() Piję drugą kawę,zaraz usnę Ten nocny brak stroju mnie zmęczył
|
|
|
|
#805 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale so się stało?
|
|
|
|
#807 | ||||||||
|
BAN stały
|
Heja!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A na urlop jednak czas znalazłaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Wstałem niedawno, macham znad kawy |
||||||||
|
|
|
#808 | |
|
|
Cytat:
![]() Aaaa, teraz już okej ![]() Ja też lubię, w obu wersjach
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2011-07-31 o 15:36 |
|
|
|
|
#809 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale może jeśli możesz zapomnieć, nawet na chwilę, to nie jest aż tak źle... ![]() cza było wybierać ostatnie piętro, jako i ja zrobiłam - z tych samych powodów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
pomidory malinowe ![]() ja dziś uskuteczniam handel wymienny, pomidory włoskie i ogórki małosolne za jaja prosto od kury ![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Myślałam, że w takim miejscu jest spooro więcej 
)
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zaczynasz jarzyć
Też bym sie rozwiodła 

przykre.....

Będziesz miała duży dom, a ja jak się skompresuję, zajmę nie dużo miejsca naprawdę
Ten nocny brak stroju mnie zmęczył
Ale so się stało?