Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-31, 11:02   #3481
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Tż (nie umiem się do tego słowa przyzwyczaić ) pojechał mi wczoraj zajrzeć za tuszem eveline, a tu wszystkie wybrane, wizażanki się pewnie rzuciły.

Tak jak essence pewnie też przez wizażanki zawsze poprzebierany

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 11:28   #3482
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ostatnio oglądałam "Kac Vegas" i świetna komedia. Niedawno do kin weszła druga część.
uwielbiam kac vegas

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
wezmę na pewno masło do ciała, bo mam inne i są super

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

no to dużo profesjonalnych dziwek mamy na świecie

chociaż jak się robi już gołe zdjęcia to chociaż bez twarzy
ja się czaję na masła i na te żele pod prysznic (zestaw ) za 9,99... i pewnie i tak coś jeszcze kupię

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dobry wieczor Dziewczyny

Ja tylko na chwile - chcialam napisac o czyms co przeczytalam na blogu tej Brunetki (ktory chyba Buahhot wstawila ).

Makijaze ma sliczne, to fakt ale wlosy stanely mi deba jak przeczytalam 1 post - o kurcze jak mozna sobie dobrowolnie, bedac zdrowym, ladowac do oka prostaglandyne? Tylko po to zeby miec dlugie i geste rzesy? Chodzi o Lumigan.

Jaskra jest powazna choroba objawiajaca sie wzrostem cisnienia srodgalkowego a leki p/jaskrowe maja je obnizac. Wiec jak ktos z prawidlowym wladuje go sobie do oka to doprowadzi do hipotonii, moze dojsc do wylwu krwi do wnetrza galki ocznej (a tu juz zostaje powazna operacja) a poza tym nie jest powiedziane ze rzesy beda ladne, rownie dobrze moga rosnac sztywne i kazdy w inna strone (drazniac rogowke i wtedy sie je wyrywa) bo i tacy pacjenci czesto sa.
Nawet stosujac go tylko po brzegach powiek lek migruje do worka spojowkowego w takiej ilosci jaka jest niemalze lecznicza plus pisala ze stosuje go 2 razy dziennie (czyli tak jak pacjenci).
Dobrze ze nic sie jej nie stalo - jak to mowia - glupi ma zawsze szczescie.

Blagam nie stosujcie tej metody na dlugie rzesy
o boże... ja chyba nigdy nie zdecydowałabym się używać leków tylko po to żeby np. mieć ładne rzęsy... za bardzo boję się ryzykować mojego zdrowia...

w ogóle to dzień dobry
niedawno wstałam, całą noc miałam na włosach olej rycynowy i go uwielbiam... jak na razie to dla mnie najlepszy z olei które próbowałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 11:33   #3483
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dobry wieczor Dziewczyny

Ja tylko na chwile - chcialam napisac o czyms co przeczytalam na blogu tej Brunetki (ktory chyba Buahhot wstawila ).

Makijaze ma sliczne, to fakt ale wlosy stanely mi deba jak przeczytalam 1 post - o kurcze jak mozna sobie dobrowolnie, bedac zdrowym, ladowac do oka prostaglandyne? Tylko po to zeby miec dlugie i geste rzesy? Chodzi o Lumigan.

Jaskra jest powazna choroba objawiajaca sie wzrostem cisnienia srodgalkowego a leki p/jaskrowe maja je obnizac. Wiec jak ktos z prawidlowym wladuje go sobie do oka to doprowadzi do hipotonii, moze dojsc do wylwu krwi do wnetrza galki ocznej (a tu juz zostaje powazna operacja) a poza tym nie jest powiedziane ze rzesy beda ladne, rownie dobrze moga rosnac sztywne i kazdy w inna strone (drazniac rogowke i wtedy sie je wyrywa) bo i tacy pacjenci czesto sa.
Nawet stosujac go tylko po brzegach powiek lek migruje do worka spojowkowego w takiej ilosci jaka jest niemalze lecznicza plus pisala ze stosuje go 2 razy dziennie (czyli tak jak pacjenci).
Dobrze ze nic sie jej nie stalo - jak to mowia - glupi ma zawsze szczescie.

Blagam nie stosujcie tej metody na dlugie rzesy
Talullah nie zauwazylam Twojego postu
jestem tego samego zdania co Ty- w zyciu nie zastosowalabym leku, zeby miec dlugie rzesy jestem zbyt ostrozna i nie chcialabym stracic wzroku dla dluzszych rzes nie wiem czy zauwazylas, ale ta dziewczyna ma wlasnie takie dlugie rzesy kazde w inna strone.
Ja juz ten post o tym leku przeczytalam dawno temu- wtedy sie przerazilam. Tak jak mowie, ja jestem strachliwa w sprawach zdrowia

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 11:37   #3484
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Czyli jak kupię ten mniejszy zestaw, to wyjdzie na to samo, tylko będę mieć mniej wzorków?

Mój hit ostatnio : "Switch: Trudno być kobietą". No przecudowny jest poza tym lubię filmy, w których gra Jim Carrey i te polecam
na to wygląda
Cytat:
Tż (nie umiem się do tego słowa przyzwyczaić ) pojechał mi wczoraj zajrzeć za tuszem eveline, a tu wszystkie wybrane, wizażanki się pewnie rzuciły.

Tak jak essence pewnie też przez wizażanki zawsze poprzebierany
a moze nie umiał znależć mój raz szukał to aż musiał zdjecie w telefonie pokazać ekspedientce jaki kosmetyk szuka
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Talullah nie zauwazylam Twojego postu
jestem tego samego zdania co Ty- w zyciu nie zastosowalabym leku, zeby miec dlugie rzesy jestem zbyt ostrozna i nie chcialabym stracic wzroku dla dluzszych rzes nie wiem czy zauwazylas, ale ta dziewczyna ma wlasnie takie dlugie rzesy kazde w inna strone.
Ja juz ten post o tym leku przeczytalam dawno temu- wtedy sie przerazilam. Tak jak mowie, ja jestem strachliwa w sprawach zdrowia
pewnie ta laska z bloga stała w kolejce* za urodą a nie za rozumem . .

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2011-07-31 o 11:57
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 11:42   #3485
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
na to wygląda

a moze nie umiał znależć mój raz szukał to aż musiał zdjecie w telefonie pokazać ekspedientce jaki kosmetyk szuka

pewnie ta laska z bloga stała w kolejne za urodą a nie za rozumem . .
no coz, sa ludzie, ktorzy lubia eksperymentowac na swoim zdrowiu, ja absolutnie nie wiadomo, co innego jak się dostanie uczulenia od kremu, ktory dostepny jest w sklepach/aptece a czym innym stosowanie leku kiedy nie jest to konieczne, a calkiem mozliwe ze zaszkodzi... no ja tego nie rozumiem, ale jesli komus bardzo zalezy-to prosze bardzo, jego zdrowie.

Stary 2011-07-31, 13:02   #3486
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A te stempelki do paznokci z essence to nie jest limitowanka, prawda? będą w szafie podwójnej?

<3 <3 <3
Stary 2011-07-31, 13:37   #3487
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
A te stempelki do paznokci z essence to nie jest limitowanka, prawda? będą w szafie podwójnej?
tak powinny byc w szafie podwojnej, są ze stałej oferty

Stary 2011-07-31, 13:59   #3488
Soph
Zakorzenienie

witam
wróciłam niedawno do domku
wybawiłam się

Cytat:
Ostatnio oglądałam "Kac Vegas" i świetna komedia. Niedawno do kin weszła druga część.
dwójka jest cudowna

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy flat top z pixie też wam tak długo schnie?
Mi ponad 24h...
w łazience mi długo schnie,
dlatego kładę go w pokoju, na dwóch chusteczkach

Cytat:
wlasnie czytam "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy"
też niedawno czytałam
a teraz zaczęłam drugą część.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 14:36   #3489
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

Ile kosztuje taki zestaw z Konada? Może się kiedyś skuszę
Cytat:
http://www.konadnail.pl/produkt/zestaw-podrozny taki jest w porządku? Czym się różni zestaw mini od zestawu np. tradycyjnego?
ja mam właśnie ten zestaw

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dokładnie Jak mam loki to ich nie wyprostuję, a jak mam włosy"przygotowane" do prostowania, to żeby mieć znów loki muszę je umyć
mam dokładnie to samo tylko, że moje włosy nie kręcą się aż tak bardzo

A tak w ogóle to czesc wszystkim
Tż uśpił się przed telewizorem a ja mam czas a wizaż

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 14:44   #3490
Soph
Zakorzenienie

właśnie szukam podkładu EDM,
chyba zmienię kolorek

wczoraj byłam na zakupach i tym razem
tylko ubrania kupiłam - bluzki i sukienkę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 14:46   #3491
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
dzięki za odp

otworzyli u nas 2 naturę- 5 min z buta do drugiej Ale ostatnio o niej zapomniałam i poszłam do tej starej. Tam podobno jest podwójna szafa

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

dwójka jest cudowna

Mnie się totalnie nie podobała, za to jedynka tak

<3 <3 <3
Stary 2011-07-31, 14:53   #3492
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
chyba zmienię kolorek

pokaż zakupy

Stary 2011-07-31, 15:03   #3493
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Buahot mogłabyś mi coś powiedzieć o szamponie i odżywce dermena i himalaya? Wypatrzyłam je na Twoim blogu, a mamy chyba podobne problemy z wypadaniem. Poleciłabyś je?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:11   #3494
Lilith890502
Zakorzenienie

nadrabiam rozpisałyście się, że nie wiem

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:21   #3495
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
o to dobra wiadomośc dla mnie może uda mi się je znaleźć

Cytat:
chyba zmienię kolorek

pokaż

ja byłam z rodzinką na grzybach, niestety - prawie nic nie było tylko komary mnie pocięły strasznie...

a wieczorem idę na noc kabaretową

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:26   #3496
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Buahot mogłabyś mi coś powiedzieć o szamponie i odżywce dermena i himalaya? Wypatrzyłam je na Twoim blogu, a mamy chyba podobne problemy z wypadaniem. Poleciłabyś je?
Szampon dermena na wypadanie i na luzpiez (w saszetkach-7ml)- wlosy sie strasznie placza, sa szorstkie- po nim konieczna jest odzywka,

Odzywka dermena-wlosy po niej lepiej sie rozczesuja niz po samym szaponie dermeny, jednak po herbal essences wlosy rozczesuja mi sie lepiej, a wiec szkoda pieniedzy. Wiem-powiesz ze ta odzywka jest przeciez na wypadanie. No tak, ale odzywek nie powinno klasc na skore glowy, bo moga podraznic, uczulic. W sumie gdzie tu logika? Odzywka na wypadanie, ale znowu to odzywka do wlosow a nie na skorę glowy... z reszta proszę przeczytaj, w aptece internetowej doz sklad, działanie i stosowanie:

"Skład:
Sybstancja czynna: chlorek 1- metylonikotynamidu stanowiący metabolit nikotynamidu (witaminy PP).

Działanie
Wygładza włosy, ułatwia ich rozczesywanie, jednocześnie ich nie obciążając. Unikalne połączenie składników odżywczych oraz wygładzających wzmacnia włosy i odbudowuje ich keratynową strukturę. Nadaje włosom giętkość i połysk. Substancja czynna pochodzenia witaminowego wzmacnia mieszek włosowy, poprawia jego odżywienie oraz chroni przed powstawaniem podrażnień. Spowalnia proces wypadania włosów. Odżywka Dermena przywraca naturalną równowagę skórze głowy i włosom.

Zawarty w preparacie chlorek 1-metylonikotynamidu jest substancją o potwierdzonym w badaniach aplikacyjnych działaniu chroniącym przed powstawaniem podrażnień. Wzmacnia mieszek włosowy, poprawiając jego odżywienie. Chlorek 1-metylonikotynamidu, jako substancja pochodzenia witaminowego, nie jest toksyczny i nie powoduje podrażnień skóry.

Dawkowanie:
Odżywka Dermena może być stosowana codziennie. Po umyciu głowy niewielką ilość odżywki nanieść na włosy i równomiernie rozprowadzić na całej długości. Pozostawić na włosach przez 5 minut, następnie spłukać."

ten skladnik to substancja czynna tej odzywki, poza nia ma sklad jak kazda inna odzywka do wlosow.

Krem himalaya- taki dość tępy, średnio wydajny, ma zolty kolor i po jego uzyciu przy myciu leci zolta woda. Jesli chodzi o samo dzialanie-nie zauwazylam zbyt spektakularnego, ale z drugiej strony jeszcze w tubce zostalo mi trochę produktu, pewnie zbyt krotko go uzywalam.

Powiem na koniec, ze z szaponu NaturVital jestem najbardziej zadowolona- jest to szampon gesty, wydajny, uzywam go od jakos 25maja a mam jeszcze 1/3butelki (myję włosy dwa razy). Nie wiem czy to jego zasługa, ale włosy wypadają mi w mniejszej ilości (znacznie!). Jedynym minusem tego szamponu jest to, że o ile pamiętam, ma w składzie alkohol denat więc może wysuszać włosy, jednak ja kładę go tylko na skórę głowy po reszcie włosów tylko spływa piana, no chyba, że mam naolejowane włosy to używam kroplę zwykłego szamponu rozcieńczoną w wodzie na te końce włosów, żeby zmyć olej.

Wybacz za tak długi post

Stary 2011-07-31, 15:39   #3497
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Też często podpieram głowę ręką. Na szczęście pryszcze wyskakują mi głównie przed @.
mam tak samo, a łapy mi same wędrują do twarzy, z czego wcale się nie cieszę
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość

A i zapomniałam się pochwalić jakie ostatnio kupiłam buty za 29,90zł zdjęcie trochę przekłamuje kolor są trochę jaśniejsze
bardzo mi się podobają, gdzie kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Znalazłam fantastyczną stronę o książkach, w sam raz coś dla mola książkowego jak ja mogę tam m. in. pododawać książki które czytałam tyle tylko, że mam taki problem, ze tego trochę mam
czyżby webook ? bo opisem tą stronę mi przypomina, chyba że co innego

ja dzisiaj jestem po prysznicu i odżywkowaniu włosów, a teraz zabieram się za jakiś makijaż

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 15:46   #3498
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Powiem na koniec, ze z szaponu NaturVital jestem najbardziej zadowolona- jest to szampon gesty, wydajny, uzywam go od jakos 25maja a mam jeszcze 1/3butelki (myję włosy dwa razy). Nie wiem czy to jego zasługa, ale włosy wypadają mi w mniejszej ilości (znacznie!). Jedynym minusem tego szamponu jest to, że o ile pamiętam, ma w składzie alkohol denat więc może wysuszać włosy, jednak ja kładę go tylko na skórę głowy po reszcie włosów tylko spływa piana, no chyba, że mam naolejowane włosy to używam kroplę zwykłego szamponu rozcieńczoną w wodzie na te końce włosów, żeby zmyć olej.

Wybacz za tak długi post
też mam ten szampon. A do tego zużyłam butelkę takiego skoncentrowanego serum z tej samej serii. Nie wiem czy od tego czy od czegoś innego, ale włosy mi przestały wypadać. To serum 40 parę złotych kosztuje. Ja w naturze kupiłam. Tylko też niestety na alkoholu

<3 <3 <3
Stary 2011-07-31, 15:47   #3499
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
też mam ten szampon. A do tego zużyłam butelkę takiego skoncentrowanego serum z tej samej serii. Nie wiem czy od tego czy od czegoś innego, ale włosy mi przestały wypadać. To serum 40 parę złotych kosztuje. Ja w naturze kupiłam. Tylko też niestety na alkoholu
mówisz o toniku? http://www.naturvital.pl/produkty

Stary 2011-07-31, 15:53   #3500
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Szampon dermena na wypadanie i na luzpiez (w saszetkach-7ml)- wlosy sie strasznie placza, sa szorstkie- po nim konieczna jest odzywka,

Odzywka dermena-wlosy po niej lepiej sie rozczesuja niz po samym szaponie dermeny, jednak po herbal essences wlosy rozczesuja mi sie lepiej, a wiec szkoda pieniedzy. Wiem-powiesz ze ta odzywka jest przeciez na wypadanie. No tak, ale odzywek nie powinno klasc na skore glowy, bo moga podraznic, uczulic. W sumie gdzie tu logika? Odzywka na wypadanie, ale znowu to odzywka do wlosow a nie na skorę glowy... z reszta proszę przeczytaj, w aptece internetowej doz sklad, działanie i stosowanie:

"Skład:
Sybstancja czynna: chlorek 1- metylonikotynamidu stanowiący metabolit nikotynamidu (witaminy PP).

Działanie
Wygładza włosy, ułatwia ich rozczesywanie, jednocześnie ich nie obciążając. Unikalne połączenie składników odżywczych oraz wygładzających wzmacnia włosy i odbudowuje ich keratynową strukturę. Nadaje włosom giętkość i połysk. Substancja czynna pochodzenia witaminowego wzmacnia mieszek włosowy, poprawia jego odżywienie oraz chroni przed powstawaniem podrażnień. Spowalnia proces wypadania włosów. Odżywka Dermena przywraca naturalną równowagę skórze głowy i włosom.

Zawarty w preparacie chlorek 1-metylonikotynamidu jest substancją o potwierdzonym w badaniach aplikacyjnych działaniu chroniącym przed powstawaniem podrażnień. Wzmacnia mieszek włosowy, poprawiając jego odżywienie. Chlorek 1-metylonikotynamidu, jako substancja pochodzenia witaminowego, nie jest toksyczny i nie powoduje podrażnień skóry.

Dawkowanie:
Odżywka Dermena może być stosowana codziennie. Po umyciu głowy niewielką ilość odżywki nanieść na włosy i równomiernie rozprowadzić na całej długości. Pozostawić na włosach przez 5 minut, następnie spłukać."

ten skladnik to substancja czynna tej odzywki, poza nia ma sklad jak kazda inna odzywka do wlosow.

Krem himalaya- taki dość tępy, średnio wydajny, ma zolty kolor i po jego uzyciu przy myciu leci zolta woda. Jesli chodzi o samo dzialanie-nie zauwazylam zbyt spektakularnego, ale z drugiej strony jeszcze w tubce zostalo mi trochę produktu, pewnie zbyt krotko go uzywalam.

Wybacz za tak długi post
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. W takim razie zaraz szukam informacji o tym szamponie. Tylko w naturze go dostanę?
Stary 2011-07-31, 15:57   #3501
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. W takim razie zaraz szukam informacji o tym szamponie. Tylko w naturze go dostanę?
Z tego co wiem to tylko w Naturze. Na wizazu szampony maja dobre opinie, wejdz na www.naturvital.pl/produkty i poczytaj sobie o nich.

Stary 2011-07-31, 16:01   #3502
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Z tego co wiem to tylko w Naturze. Na wizazu szampony maja dobre opinie, wejdz na www.naturvital.pl/produkty i poczytaj sobie o nich.
Właśnie czytałam opinie na KWC i jestem w szoku, bo są bardzo pozytywne. Największy problem taki, że u mnie nie ma natury Szlag by trafił!
Stary 2011-07-31, 17:52   #3503
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
O tak Kac Vegas świetna komedia od siebie mogę dodać ,,Dziewczyna z ekstraklasy'' ,,Evan Wszechmogący'' ,,Duże dzieci'' tyle pamiętam. Narazie nici z farbowania musi mi się woda nagrzać kupiłam sobie serum do paznokci z biovaxa, jestem ciekawa efektów
Cytat:
Czyli jak kupię ten mniejszy zestaw, to wyjdzie na to samo, tylko będę mieć mniej wzorków?

Mój hit ostatnio : "Switch: Trudno być kobietą". No przecudowny jest poza tym lubię filmy, w których gra Jim Carrey i te polecam
Dzięki dziewczyny Kac Vegas oglądałam i Evana też, spróbuję pozostałe, mam nadzieję, że i mnie przypadną do gustu

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 18:54   #3504
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt.html&next=1

<3 <3 <3
Stary 2011-07-31, 18:55   #3505
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heej piekne!

ileeeee stroon mam do nadrobienia
niestety nie mialam mozliwosci dostepu do internetu, bo TZ zrobil niespodzianke i w pt skonczyl wczesniej prace, wiec pojechalismy wczesniej, a co za tym idzie mi sie skrocil czas na spakowanie wszystkiego, wyprasowanie itp, a jeszcze w ten dzien mialam robiona cytologie i tyyyle czasu spedzilam u lekarza.

noo to zdjec nie mam duzo, TZ zrobil mi jedna sesje z labedziami w deszczu pod parasolem z uszkami jakiegos misia

kupilam 5lakierow, 2zielone, koralowy, czerwony z drobinkami i mietowy

dooobra lece nadrabiac Was
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 18:57   #3506
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a przetluszczal wlosy zaraz po uzyciu? albo wygladaly na nieswieze? Bo tonik alpecin sprawial, ze moje wlosy wygladaly na nieswieze
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
heej piekne!

ileeeee stroon mam do nadrobienia
niestety nie mialam mozliwosci dostepu do internetu, bo TZ zrobil niespodzianke i w pt skonczyl wczesniej prace, wiec pojechalismy wczesniej, a co za tym idzie mi sie skrocil czas na spakowanie wszystkiego, wyprasowanie itp, a jeszcze w ten dzien mialam robiona cytologie i tyyyle czasu spedzilam u lekarza.

noo to zdjec nie mam duzo, TZ zrobil mi jedna sesje z labedziami w deszczu pod parasolem z uszkami jakiegos misia

kupilam 5lakierow, 2zielone, koralowy, czerwony z drobinkami i mietowy

dooobra lece nadrabiac Was
dzisiaj wlasnie myslalam o Tobie

Stary 2011-07-31, 19:31   #3507
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Właśnie czytałam opinie na KWC i jestem w szoku, bo są bardzo pozytywne. Największy problem taki, że u mnie nie ma natury Szlag by trafił!
mogę kupić i wysłać jakbyś chciała

caate; z jakiej firmy ta mięta?

ja właśnie siedzę z szamponem koloryzujacym, ale to tylko delikatna zmiana koloru

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
a przetluszczal wlosy zaraz po uzyciu? albo wygladaly na nieswieze? Bo tonik alpecin sprawial, ze moje wlosy wygladaly na nieswieze

ja go stosowałam przed myciem, na noc np a rano włosy myłam, więc o tej porze od rana i tak miałaam tłustawe, więc ciężko powiedzieć

ja wszystko daję przed myciem, nawet radical

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-07-31 o 19:00
Stary 2011-07-31, 19:37   #3508
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

ja go stosowałam przed myciem, na noc np a rano włosy myłam, więc o tej porze od rana i tak miałaam tłustawe, więc ciężko powiedzieć

aaa czyli tego typu produkty stosowalas tak jak ja- kiedy wiedzialam ze nie wychodze, albo wlasnie wieczorem... bo na poczatku probowalam nakładac po myciu na swiezo umyty skalp, ale tak jak mowie, marne efekty byly

dzis sie wyspamuje tak porzadnie, bo cos czuje ze od jutra nie bede miala sily na pelen pakiet

Stary 2011-07-31, 19:37   #3509
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Ja dzisiaj zrobiłam sobie maraton Harrego Pottera, bo oglądałam tylko pierwszą część. A skoro przeczytałam wszystkie to i obejrzeć chciałam wszystkie. Zaraz zaczynamy 3 część Buziaki i miłego wieczoru!

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-31, 20:13   #3510
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
bardzo przyjemny pan, ale czepiał się szczegółów.
na końcu zapytał po co się tak stresowałam
i powiedział, że dobrze u dynamicznie jeżdżę
przykro mi, nastepnym razem sie uda

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia mojej grzywki kamerą wbudowaną do laptopa. Powiedzcie szczerze, włosy nie zęby, odrosną, ale chce wiedzieć czy spinać czy mogę tak wyjść do ludzi
Załącznik 4118385
swietnie wygladasz!

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej

Dawno mnie nie było

Buahhot ale avatar mmm...seksi przepraszam ze zapytam ale to chyba nie Ty?

Caate
musze Ci powiedziec że po ostatnich zdjeciach na blogu poprostu ogłupiałam jesteś taka ładna, taka śliczna

a u Snow nic nie słychac na blogy, wyejchała ?

Ja sie troche zaniedbałam, i po 4 latach przerwy znow pale

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

ooo widze ze chcesz robic teraz farbką, to dobrze ja tez teraz robie farbka i juz nigdy nie bede rozjasniac
dziekuje, bardzo milo mi to slyszec

Cytat:
Hej właśnie skończyłam sprzątać auto ale jest teraz pachnące i błyszczące

Obcięłam paznokcie i nałożyłam serum a wieczorem nałożę jakiś letni kolorek
Jutro farbuję włosy w sumie nie można nazwać tego farbowaniem bo nałożę szamponetkę.
Zamierzam sobie kupić to serum do paznokci https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,38391,lbiotica-biovax-opti-cure-serum-do-paznokci.html&next=1
koleżanka je miała i efekty u niej były świetne zobaczymy czy u mnie się sprawdzi

A i zapomniałam się pochwalić jakie ostatnio kupiłam buty za 29,90zł zdjęcie trochę przekłamuje kolor są trochę jaśniejsze
uzywalam serum i lubie, swietnie nawilza skorki, ale teraz uzywam wit.A i nie widze roznicy, a w cenie juz tak
oo to ja czekam na recenzje z maski Leo, ostatnio czailam sie na nia

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
jestem mega zadowolona po farbowaniu dodaję zdjęcia, na żywo kolorek jest trochę jaśniejszy i o wiele ładniejszy jutro wstawię jakies lepsze foto
pieknie ladne, zadbane wlosy!

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
hejkaa

muszę pochwalić moją nową prostownice, użyłam jej wczoraj pierwszy raz i po całej nocy moje włosy nadal są prościutkie, jakby przed chwilą wyszły spod żelazka nawet na wilgotnym powietrzu nic mi sie nie wywija, kocham ją
noo wlasnie ja uzywalam z remingtona ostatnio to 3dni mialam proste wlosy, teraz pojechalam nad jezioro i niby moja dobra, ale stara i niestety wilgoc wysoka, deszcz i na nastepny dzien juz w lokach chodzilam
nikt nie mogl sie nadziwic, ze idac na pomost mialam proste wlosy, a wracajac z niego juz looki

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja nigdzie ich nie widziałam w sklepie
ewentualnie w hurtowniach fryzjerskich mozna poszukac lub sprzedawcy na all ze swojego miasta. nie ma sensu kupowac podrobek, sa do niczego

Cytat:

o jak milo

Cytat:
mogę kupić i wysłać jakbyś chciała

caate; z jakiej firmy ta mięta?

ja właśnie siedzę z szamponem koloryzujacym, ale to tylko delikatna zmiana koloru

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

ados 545 dodaje zdjecie z google i reszte to moja wlasnosc

aa i wloski macie moje, wszystkie zdjecia na dworze, bez lampy, ja jestem zadowolona, ale stan moich wlosow zaczyna mnie martwic... od nowa musze sie zabrac za nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12236.jpg (76,5 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12238.jpg (142,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12239.jpg (79,5 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 240SSCAM32.jpg (82,3 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12220.jpg (63,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ados2.jpg (81,5 KB, 19 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości