|
|
#811 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Było panikować?
I jeszcze pomidory masz za free ![]() To podświadoma tęsknota za mną, Kochanie ![]() Cytat:
Moja babcia podobno tak kiedyś zrobiła (czasy okołowojenne to chyba były), ale buty się niestety rozpadły, bo były z papieru A może Ty jakie zapalenie gardła/krtani masz? ![]() Cytat:
![]() --- Szczytowanko, w sam raz na niedzielę |
||
|
|
|
#812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko że zapomnienie nie rozwiązuje problemu ech w dopę..... no już postękałam , ponarzekałam, styka.... nie bedę psuć i tak paskudnej niedzieli u Was też jest bszydko?
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee to jak będziesz grzeczna, to tym bardziej Cie nie wpuścimy Wchodzę parę minut temu do pokoju, Tż czyma małą laleczkę w ręku i bawi się z dzieckiem w domek Z 2 minuty temu, podchodzi do mnie dziecko i mówi - Tacie się już nudzi W końcu Tż sam wybierał te klocki (chyba pod siebie trochę A w ogóle dziecko dziś piekło ze mną tę babę i przeżyłam chwilę grozy, jak się na chwilę odwróciłam do piekarnika, a dziecko trzymało w ręce cały matles z jajami i próbowało go włożyć do lodówki na dość wysoką półkę Na szczęście szybko jaja znalazły się w moich rękach
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#814 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#816 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W Bydgoszczy mam rodzinę
Ty mieszkasz trochę dalej
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-07-31 o 15:48 |
|
|
|
#817 | |
|
|
Cytat:
Obrzydliwie wręcz. Tak źle, i tak niedobrze
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#818 | |
|
BAN stały
|
Pochmurno, ale o wiele cieplej, niż wczoraj, i dzięki Bogu nie pada
Co trzymało? ![]() No Bliżej, od Ciebie to bliżej jest Cytat:
--- Obiad se robię, frytki i części kurzęce z pieca
|
|
|
|
|
#819 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
O,ja dzisiaj też miałam frytki i mielone,bądź schabowy do wyboru
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#820 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tak to jest jak się ma pootwierane 500 stron
![]() Cytat:
Zostań moją sąsiadką i zamieszkaj nade mną ![]() No dobra Tru, już to kiedyś wrzucałam, ale Ciebie nie było może - dla sąsiadów Cytat:
![]() U mnie nie dało się za bardzo wybierać ![]() Cytat:
![]() Dobra wymiana A nie da się tego jakos zmodyfikować, zaprzestać...? Ale dobra już koniec No bo to jest Kobieta z tych - Ja wiem najlepiej Ale dziś było spoko Też, choć teraz nie pada Cytat:
No poprawę nastroju i pogody wrzucam Wam deser
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
No to na jaja - matles, makles, ch*j wii jak to się nazywa
|
|
|
#822 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na jaja to jest moszna
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
A to jeszcze inaczej
|
|
|
#824 | ||
|
Nindżopesz
|
Suchy chleb dla konia
![]() Bardzo Cytat:
Cytat:
![]() Kufa, znowu se klikłam perfumę! Z kasy, która miała iść na potencjalną Historię Wody. Oby mi HW nie podpasowała... O potencjalnej Dzonghce już mogę zapomnieć. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- |
||
|
|
|
#825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
|
|
#826 | |
|
|
Znam to
![]() Cytat:
Omnomnom
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
To moja babka, upieczona w keksówce (nie widać ![]() Cytat:
Idę z dzieciem na spacer, póki nie pada, choć pogoda mało spacerowa ![]() Najwyżej poskaczemy po kałużach tylko
|
|
|
|
#828 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No coś w ten deseń ![]() No tylko do pietnastej zero łosiem ![]() Dobry barowiczom Jest tu jeszcze ktoś trzeźwy? ![]() Kawkę z mleczkiem sobie popijam ![]() Gryszardzie, gdzie lista dla mnie?
|
|
|
|
|
#829 |
|
Nindżopesz
|
Pochwalę się jak wszystko doleci, będzie większe zdziwienie jak to Red się na starość gust zmienia.
|
|
|
|
#830 | |||||
|
Wiedźma
|
Spoksik, daję radę. To przecież drobiazgi.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja staram się patrzeć na swoje życie obiektywnie: mam dwie ręce, dwie nogi, chodzę, widzę, słyszę, nie cierpię bólu co dnia, nikt mnie nie bije, mam codziennie co jeść - to są warunki, które dają mi szansę na zorganizowanie sobie "siebie" i najbliższego otoczenia tak, by móc cieszyć się życiem i światem. I pamiętam o tym co dnia. Bo to samo życie na wózku czy z rakiem kości byłoby znacznie bardziej uciążliwe. Głupie to, wiem, ale pozwala mi widzieć siebie z odpowiedniej perspektywy. Cytat:
Ano znalazłam. Niedaleki, bo w górach i przez połowę wyjazdu mieliśmy chore dziecko (noce upiorne), ale i tak było wspaniale. Luzik, basen, sauna, pyszne jedzenie... Graliśmy w MtG, oglądaliśmy wszystkie sezony Monty Pythona po kolei, czytaliśmy książki... Nawet deszcz mi nie przeszkadzał. Choć plany były inne, przyznaję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie. U mnie śliczna mżawka. I słońce nie razi... Chce mi się ciasta...
|
|
#831 | ||
|
Zakorzenienie
|
oooo Sabb , jesteś, ja mam do Ciebie prywatną sprawę, gdzie pisać?
masz może gg byłoby najszybciej, i krótko i konkretnie
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-07-31 o 16:35 |
||
|
|
|
#832 |
|
|
Ja z nią nie mieszkam i mam ochotę
|
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
na mnie już teraz niektórzy patrzą z politowaniem jak mówię, że nie mam faceta. Niech se w doopę wsadzą tę swoją litośc, wali mnie to
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
w czwartek się załatwiłąm, jak zgrzana i spocona wciągnęłam całą butlę coli z lodówki i od razu w gardle zaczęło drapać ![]() Ale oczywiście mój stary wie lepiej, że to od wyjazdu "żeś se przywklekła nie wiadomo co! Jeszcze z łopcymi ludziamy się zadajesz! Po cholerę jeździsz!" A wszystko przez to, ze postawiłam na swoim i powiedziałam, że nie jadę z nimi do siostry na popijawę, bo nie chcę noworodka zarazić. To się sgtary wściekł, to żeby se mógł wreszcie pochalć, to ich zawiozałm, wróciłam do domu i pojadę odwieźć jak zadzwonią. I w zamian za troskę dostałam w podziece pół dnia darcia mordy. Eesuu, jutro pewnie znów bedzie darcie od rana, ja się chcę gdzies zakopać w głębokim bunkrze póki nie sp**rdolę z tego domu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-31 o 16:39 |
|||
|
|
|
#834 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no wiem, wiem
Cytat:
ale jesteś taktowna Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
|
|
|
|
#836 | ||
|
|
Cytat:
Toteż dziwi mnie takie "parcie na obrączkę" u znajomych, którzy nie mają innej opcji niż mieszkanie z rodzicami po slubie. I jak dotąd praktyka pokazuje, ze to nie jest dobry pomysł No ja już nie randkowałam wtedy na przykład. No... Może parę razy się zdarzyło, ale ![]() Cytat:
||
|
|
|
#837 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#838 | |||||
|
BAN stały
|
Proszę, proszę, się powodzi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28467537]Ano zakocony, jedno futro w domu jest U mnie dwa (no, w porywach do ośmiu) ![]() Cytat:
cierapotzczoła: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak prywatna, to tylko tutaj |
|||||
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie ma to jak kochająca, wspierająca rodzina ✂✂✂✂a mać ![]() edit: idę wleźć pod koc i się zasmęcić na amen
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-07-31 o 16:53 |
||
|
|
|
#840 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
niestety tak
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja, wczoraj. Ale przy innej muzie. Skatowałam sąsiadów starym Nightwishem i XIII Stoleti. A potem jeszcze im poprawiłam Dark Funeralami i Tyrem. Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28459933]Nie, to ktoś kupę zrobił, to dlatego ta podłoga taka zasrana Cytat:
![]() Byłam dziś na grzybach. Przywlekliśmy wiadro kurek i dwa wiadra podgrzybków, prawdziwków i kozaków ![]() a teraz słucham sobie klasycznych smętów
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Też bym sie rozwiodła 

cierapotzczoła: 
i znowu coś kupiłam 
To pewnie migdałki mi się obsunęły!