|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Dzień dobry.
ja tylko na chwilkę, więc odpiszę, że dziękuję za pocieszenie, ale niestety - luby na pewno nie ma innego konta i nie odkłada do skarpety (choć tu jeszcze ewentualnie mogłoby się okazać, że jest inaczej). myślę, że oszczędności trzymałby na swoim koncie, tym bardziej że pierwszy raz mi się zdarzyło (chyba w ogóle) zobaczyć przypadkiem, ile tam ma, więc nie musiałby się "kryć" z tym. i smutno mi, jakoś w głębi wierzyłam, że w końcu coś się zmieni, że ten rok, te wakacje - to będzie TEN czas. trudno. a teraz idziemy do restauracji, luby ma nockę, to wpadnę, jak już pójdzie i wrzucę wam fotki zakupów (jeśli chcecie ) i moje chude seksi ja. miłego dnia |
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Naj na pocieszenie może pierścień już jest kupiony
więc nie dołuj się bo nie masz powodów masz naprawdę super faceta i to jest kwestia tylko czasu.A na pierścionek jednak trzeba troszkę dać no cóż na mojego nawet te 500zł to dużo i dodam , że gdyby nie kasa to narzeczoną byłabym już we wrześniu a tu
|
|
|
|
#1083 |
|
Polka Ogarniaczka
|
płukanie i sachol coś daje, także jest coraz lepiej, tylko chleba nie jem, bo nie gryzę. Ciągle się w nocy budziłam i głupoty mi się śniły :/
I czemu ta pogoda musi być taka beznadziejna? :/
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
ponarzekam troszkę jak Kawa na brak czasu.... przeleciałam Was na szybko, żeby sprawdzić czy Hawwa zdała relację i jest pięknie ![]() byliśmy wczoraj na ślubie i weselu znajomych.... wróciliśmy o 6:00 do domu ![]() jak wysiedliśmy pod blokiem, leciał piesek... biedny sam... widać, że szukał właściciela... i skakał na nas jakby prosił o pomoc więc TŻ go złapał i na całe szczęście miał do obroży dopięty numer telefonu zadzwoniliśmy i pani po niego przybiegła poza tym jest potwierdzony wieczór panieński 6.08... nie przyjadę do Was a poza tym zostawiam coś na poczcie
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, to co jest na FB....
cudowny jest ten filmik
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Eluuuuuuś iiiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() Ale ekstra!!!!!!
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale zimno Dobija mnie to malowanie, wkurza mnie hasło "jest niedziela - nie ma pracy". Łaziłam przez 3 miesiące w niedziele do pracy na 10 h, ale nie mogę sobie w ramach relaksu domalować pokoju A żeby się odstresować, kupiłam sobie dwa groupony - na manicure i depilację
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
no i ryczę
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z ZOO- piękne jest
tak przyjemnie się tam chodzi. I podjęłam decyzję ostateczną- pierwsza specjalizacja, jaką zrobię po studiach, to na bank choroby egzotyków. Pieski i kotki schodzą na dalszy plan ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Piona, ja też. Nie mogę się uspokoić.
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
łiiiiiiiiiiii dziękuję
![]() ja też ryczę |
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie rycze ale film mistrz
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze na przysiędze ryczę
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- w ogóle z nowości ![]() Teściowie doszli do wniosku, że skoro ich zapraszałam to muszą przyjechać do nas pod koniec sierpnia ...i chcą pierścionek zobaczyć mimo, że od zaręczyn byłam już u nich 2-3 razy ![]() i teściowa w tym tygodniu dała mi chyba z 10 kg pomidorów z ich szklarni ![]() to jest znak, że mnie akceptuje chyba albo chcę przekupić
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
filmik obejrzę w mieście bo tu nie mam słuchawek
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz bardzo dziękuję
![]() stygmatku - egzotyka???? wow... coooool ![]() aniołku - a wcześniej nie patrzyli???
|
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi piekny filmik
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi jak też płakałam na Waszym filmie
cudowny i pełen miłości |
|
|
|
#1098 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi hmmm wcześniej raz teściu zerkał ale o nic się nie pytał. Nie wiem no...może myślą, że dopiero u mnie pokaże im pierścionek...
teście zaprosili mnie na odpust do nich w sobote więc zobaczymy czy coś się zainteresują,zapytają... Chyba teściowe już przetworzyli informację, że wychodzę za mąż za ich syna ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- co mogę kupić chrześnicy na 4 urodziny ? Najlepiej coś fajnego i nie drogiego...tylko nie mam pomysłu ;/ chciałam jakąś matę do tańczenia czy jakąś inną ale są drogie |
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi a no egzotyka
a dokładniej "choroby zwierząt nieudomowionych" (w to wchodzą też nasze sarny, dziki i takie tam inne).
|
#1100 |
|
Polka Ogarniaczka
|
A ja Cię nie mam w znajomych chyba i nie mogę zobaczyć
fotki z wakacji carmelowej czadowe
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się poryczałam na filmie Frezi :P z wzruszenia aż wysłałam jej mesedża na fejsie
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z małych zakupow (myszy w ldówce w karty grają)
na jednym ✂✂✂itnym skrzyzowaniu był billboard - premier kaczynski dzis patrze a na tym samym bilbordzie (✂✂✂itny gdzieś 3 mx5 m) jakis cytat o milosci róze i napis: kocham cię beato i nasze dzieci , wybacz mi piotr koles niexle musial przeskrobac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-07-31 o 17:20 |
|
|
|
#1103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale te co wymieniłaś to ścisła czołówka tych najlepszych - storczyki, jak się je zaraz po odcięciu od pędu wrzuci do wody, a później zawinie łodyżkę w taśmę florystyczną to spokojnie z 10 dni wytrzymają - robiłam z resztą bransoletkę i naszyjnik z dendrobium i dłuuuugo się trzymały. Bisiu, jak będziesz miała cantedeskie w bukiecie, to może warto to samo wmontować we włosy? Trzymają się pierwszorzędnie - bez wody DWA TYGODNIE potrafią być ładne. No i żaden upał im nie zaszkodzi |
|
|
|
|
#1105 |
|
Polka Ogarniaczka
|
mam już, zakochana chyba jestem i nierozgarnięta po całości - faktycznie, łzy wyciska
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do grona uryczanych - filmik zobaczyłam na fejsie bo pokazał mi się na tablicy gdy frezi skomentowała go swojemu mężowi. Wygląda to bardzo profesjonalnie i wzruszyło mnie że kolejną Zazdrośnicę straciłyśmy dla jakiegoś dobrego, fajnego faceta
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=FI9t9tHnqtI
|
|
|
|
|
#1108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam Wam fotki zakupów.
Frezi, film mi się ładuje, ale mam dziś nastrój pt. " ", więc już początek (z telefonem Twojego męża do kolegi) mnie rozkleił
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

) i moje chude seksi ja. 
więc nie dołuj się bo nie masz powodów masz naprawdę super faceta i to jest kwestia tylko czasu.
pięknie 

widać, że szukał właściciela... i skakał na nas jakby prosił o pomoc
więc TŻ go złapał i na całe szczęście miał do obroży dopięty numer telefonu
cudowny jest ten filmik 

13.03.2008