|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
Cytat:
![]() Pianki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Dzisiejszy dzionek organizacyjnie też był udany... A jutro jedziemy na spotkanie z naszym zespołem i ustalimy szczegóły, co mają ewentualnie zagrać ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Dziewczyny, a MICIA się odzywała? |
||||
|
|
|
#4292 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi z ust wypływają, kolejne PMki z obrączkami śmigają - PM 2011, c
dziewczyny ciasto szrekowe sie udalo gril tez własnie wróciłam własnie opiekam koltety na jutro w smietanie mniam do jutra
dla wszystkich za wszystko
Edytowane przez Mediona Czas edycji: 2011-07-31 o 01:33 |
|
|
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny!
Mam nieodparte wrażenie, że czegoś nie załatwiliśmy... Coś ważnego nas ominęło...tylko nie wiem co... Też tak macie? |
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Micia walneła focha
|
|
|
|
#4295 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja już się boje swojego panieńskiego, wczoraj świadkowa mnie wystraszyła Panieński mam 3 września
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego wczorajszym Pannom Młodym
![]() Cytat:
my też tam kupiliśmy jesteśmy już na intencjach mszalnych (u nas są na 2 tygodnie )
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- super! ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Po wielu debetach, myśleniach, czytania Waszych postów doszłam do wnioski że na butelki będą kokardki, jeszcze ozdobione takimi serduszkami jakie mieliśmy na zaproszeniach i tym samym motywem przewodnim ślubu stał się bordowy ![]() Poza tym to jakoś leci. TZ rano pojechał do pracy na dyżur, ja niedawno wstałam dopiero. Wczoraj miałam doła... zaczęłam dla TZ marudzić, że jestem beznadziejna, że nie schudnę, że przytyłam. On starał się jak mógł mówić, że mam piękne kobiece kształty, że On by mnie innej nie chciał idt. przespałam się i troszkę się lepiej czuję
|
|
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() koeljen godziny za mna a ja czuje sie gorzej niż wczoraj i jak tu byc optymistka i się cieszyc ? ogólnie dopadlo mnie jakies przerazenie ze względu na samodzielne mieszkanie prace itp.. nie wiem co się dzieje |
||
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko się jakoś poukłada zobaczysz i zdrówka życzę
|
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja znam też niższych, Ci to w ogóle nie wiem ja kupują koszule Cytat:
Cześć Choróbsko mnie złapało, nie chce puścić... |
||
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czarna passa trwa mój dziadzio się bardzo źle czuje - zaczęły go juz bolec okolice płuc itp a to juz bardzo zły objaw.. nie wiem co to się dzieje.. |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4306 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I sprawdziły się? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Uciekam dziewczynki do TŻ bo na 16 jedziemy na spotkanie z zespołem ustalić szczególiki ![]() Zastanawiam się czy fotografa nie przełożyć na póżniej. Mamy zdjęcia na 15 do 15 45 potem na błogosławieństwo do domu i znowuu na 17 do kościoła, a jakby przełożyć zdjęcia i od razu do kościoła potem a błogosławieństwo przed zdjęciami i rodzice by dojechali do nas... Miłego dzionka wszystkim laseczki papatki |
||||
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to wymyślił sobie że chce mieć koszulę ecru i czerwony krawat podobnie jak był ubrany piłkarz Raul Albiol na swoim ślubie
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Zabieram się za nadrabianie tego co pisałyście przez ten tydzień jak mnie nie było. Trochę odpoczęliśmy, pojeździliśmy na rowerach a teraz mąż znowu w pracy. Za 2 tygodnie mamy urlop, tzn mąż ma, a jeszcze nic nie załatwiliśmy sobie, nie możemy się zdecydować na nic
|
|
|
|
#4309 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja mam to samo z butami dla mnie a my zaraz idziemy na nauke tańca
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
przede wszystkim to Wszystkiego najlepszego na nowe drodze życia wczorajszym PMkom przepraszam, że spóźnione, ale mieliśmy wczoraj wesele znajomych i strasznie zalatany dzień od rana, więc nie zdążyłam byliśmy w domu o 6:00 ![]() wybawiliśmy się pierwsza klasa!!! super co u Was Pmki? jak leci w stanie małżeńskim.... a jak się czują te, co już za moment będą składały przysięgę???
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do mnie jeszcze jakoś nie dociera, że ślub za niecałe 3 tygodnie
|
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomalutku zacznie docierać
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisz jak tam po nauce tanca. Ja własnie wróciłam ze spaceru jak juz wczesniej pisalam to nie lubie niedzieli wiec musze cos robic bo oszaleje wiec chociaż mały spacer bo gotowanie to mam juz dosc ile mozna gotowac dla 2 osób przeciez sie tego nie przeje a ja nie chce na chama jesc bo bede spaślasiks ![]() Musze se spłodzić dużą rodzine to bede im gotowac ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Jeszcze nie czuje ze cos sie zbliża a jak narazie to sie zbliża 100dniówka Niektóre z was to juz za niedługo wakacyjnie. Ja pewnie pierwsze zdenerwowanie poczuję jak mi zaczną odmawiac a później pewnie przed samym ślubem Nie z tego powodu ze sie boje bo sie nie boje ale żeby wszystko sie udalo |
|
|
|
|
#4314 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
przespaliśmy z M. całe popołudnie i co ja teraz w nocy będę robić szkoda, bo nie widać dokładnie kwiatów; ale dzięki Cytat:
Cytat:
![]() ja się wkurzyłam i nie odmieniałam (tylko takie, które ewidentnie tzreba było), bo jak zaczęłam kombinować, żeby było popraną polszczyzną, gramatycznie i takie tam inne, to wychodziły takie cudaki, że smiech Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lipcopad ![]() Cytat:
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
hej
w załączniku wyrzucam moje zawieszki i stojaki z numerami i listę gości
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam się pochwalić, ze byliśmy dzisiaj na pierwszej lekcji tańca
maskara, ale z nas szywniaki babka strasznie miła i cierpliwa, stwierdziła, że wcale nie jest źle![]() mieliśmy 2 piosenki i nie mogliśmy się zdecydować, bo ja wolałam tą http://www.youtube.com/watch?v=DSpwBVdBD6s , a M. tą http://www.youtube.com/watch?v=MySFSOVnzdM ; ostatecznie zdecydowalismy się na polską (tzn. M. i pani od tańca), bo podobno lepiej będzie się tańczyć; a ja cały czas bym chciała tamtą
|
#4318 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie mam ani żadnej listy, ani nawet nie wiem dokładnie, co jeszcze muszę tak naprawdę załatwić. Stoimy w miejscu, tyle co na pewno na początku sierpnia zamawiam zaproszenia, a poza tym to planów organizacyjnych brak Masakra, za 4 dni 100-dniówka, moja lista spraw załatwionych będzie chyba najkrótsza jaka tu się dotychczas pojawiła Cytat:
Nadal jestem optymistycznie nastawiona do Twojej rekonwalescencji ![]() Co do dziadka - coś poważnego? Mój dziadek dłuuuugiiiii czas miał paskudny kaszel, kaszlał krwią, dusiło go, bolały płuca - przeszło samo zanim lekarze wymyślili coś sensownego... Cytat:
U mnie jest problem ze spodniami, ale to akurat mało istotne Z sukienkami chociaż delikatnie przylegającymi jest kosmos po prostu - w cyckach ze dwa rozmiary za duża, w tyłku na styk ![]() Jak po nauce tańca? Cytat:
Boję się wszystkiego oprócz zostania żoną - to mnie akurat cieszy okropnie, ale cała reszta mnie przeraża. Panikuję nawet jeśli chodzi o to, czy buty będą wygodne ![]() Cytat:
My będziemy odmieniać tak jak wy - to, co trzeba bo inaczej w oczy dziabie ![]() Oj tam lipcopad - teraz się wypada, to my w listopadzie będziemy miały ładnie Cytat:
My chyba coś podobnego będziemy kombinować - winietek nie chcemy, ale nie chcemy też wyścigów, więc to nam się wydaje najsensowniejsze
|
|||||||
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tego ci życze a teraz pada jak diabli, siedzę na poddaszu i wszędzie mi szumi - laptop, lodówka, deszczkurde, słucham w kółko tej mojej piosenki i się wkurzam na siebię, że się dałam przegadać
|
|
#4320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Buty kupione w Ryłko.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

jakieś 172cm i w większości sklepów od razu mówili, że na niego nic nie znajdziemy
Panieński mam 3 września

zaczęłam dla TZ marudzić, że jestem beznadziejna, że nie schudnę, że przytyłam. On starał się jak mógł mówić, że mam piękne kobiece kształty, że On by mnie innej nie chciał idt. przespałam się i troszkę się lepiej czuję 

A ja znam też niższych, Ci to w ogóle nie wiem ja kupują koszule

babka strasznie miła i cierpliwa, stwierdziła, że wcale nie jest źle