|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() a ja miałam ochotę na parówki z ketchupem i właśnie się grzeją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też kupię ubranka w lumpku, koleżanka mi poleca na moim zadupiu w piątek iść, bo po 3-4 zł, świetne ciuszki są ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-07-31 o 17:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Wtajemniczenie
|
a ja niebawem jadę na kilka dni do rodziców sie odstresować
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#874 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Mamusie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczynki!
Czytam Wasze wypowiedzi od jakiegoś czasu i wreszcie postanowiłam napisać coś o sobie. Rok temu w maju zmarła moja córeczka Hania - w 38 tygodniu ciąży. Przestałam czuć ruchy maleństwa i gdy pojechaliśmy do szpitala okazało się, że nie ma tętna dziecka. Szok, rozpacz, pogrzeb i żałoba... nie da się tego opisać, uwierzcie mi... Pół roku później poroniłam w szóstym tygodniu ciąży. To straszne co napiszę, ale mniej bolało psychicznie. Za następne pół roku znowu na teście ciążowym zobaczyłam 2 kreseczki. Radość niesamowita, strach jeszcze większy... Teraz kończę 13 tydzień, kropeczka ma już 7 cm. Wreszcie zaczynam się znowu cieszyć ![]() Jeżeli pozwolicie popiszę od czasu do czasu z Wami, to bardzo podnosi na duchu. ![]() Pozdrawiam Was serdecznie Wszystkie i Wasze maleństwa... |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miłego wypoczynku ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Monika, to miłego wyjazdu i wracaj wypoczęta ![]() Witaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz musi być dobrze, musi ! ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() Doszłam do domu, okazało sie, że została resztka cukru i zjadłam prawie gorzki budyń czekoladowy, łeee. Ty lepiej o swoich smakach mi nie opowiadaj, bo potem tylko będę do sklepu kursowała :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#882 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zadomowienie
|
MMONIKA wracaj do nas szybko i radośnie odpocznijcie sobie
![]() ciezaroweczka dobry wieczor ![]() Masajka ![]() ![]() zoska ale bym budyn zjadła ![]() ![]() ![]() dziewczyny też macie takie straszne humory? jejku jak mnie to dobija jestem taka rozdrazniona i chce mi sie plakac i w ogole wydaje mi sie ze nikt o mnie nie dba i o moje dzidzi buuu
#884 |
Wtajemniczenie
|
No i nie pojawił sie nawet, nie pisze, nie dzwoni, z jednej strony dobrze, a z drugiej boli mnie to , bo widze, że mu nie zależy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
Miałam kłopoty z netem.
![]() I zajmowałam się tżcikiem bo miałam go w domu ![]() ![]() ![]()
#886 |
Zakorzenienie
|
Zoska proszę Cię daruj sobie tego chłopaka!!!! nie mozesz na niego liczyc ani nic.. po co Ci on?
w ogole to własnie wrócilismy z mężem z pizzerii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zadomowienie
|
Wszystkie tu o słodkich kolacyjkach , a ja mialam pierś z kurczaka w sosie koperkowym
![]() ![]() A po za tym nie ciągnie mnie kompletnie do słodkiego ![]() Masajka , to straszne co przeżyłaś ![]() ![]() Ale pamiętaj , że Twój aniołek patrzy na Ciebie z góry i nie możesz płakać , bo mu ze skrzydełek odpadają piórka, a gdy się cieszysz on jest silniejszy ![]() ![]() ![]()
#888 |
Zakorzenienie
|
Kurcze dzisiaj ostatni dzien urlopu....;/ jak mi sie nie chce isc do pracy./...
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Zakorzenienie
|
Zosia to odetnij się od niego na jakis czas.. powiedz, zeby wrócil jak się zmieni i ustatkuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
Wy tu o jedzeniu, a ja męczę się dzisiaj okrutnie
![]() Od 13:00 jest mi tak niedobrze, że nie funkcjonuję. Obiadu nie jadłam. Jedynie nesquik z mlekiem wciągnęłam. Słuchajcie, zerknęłam sobie w link "torba do szpitala" z pierwszej strony i wśród potrzebnych dokumentów wypisany jest m.in. akt ślubu. Po co on nam?? ![]() Masajko, tak bardzo mi przykro, że spotkał Cię taki dramat. Ale równie mocno podziwiam, bo poradziłaś sobie z taką traumą, jesteś silną kobietą. Życzę Ci, aby cała ciąża przebiegała bezproblemowo i nie była dla Ciebie powodem do stresów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zadomowienie
|
Idę z pieskiem na spacer w końcu mamy , normalny letni wieczór , troszkę słońca i ciepełko.
![]() ![]() ![]() Miłego niedzielnego wieczorku mamusie ![]() ![]()
#894 |
Wtajemniczenie
|
On sie nie odzywa, nie pisze, nie przyjezdza, raz, ze męska duma mu na to nie pozwala, bo go w końcu za szmaty wzięłam i wyrzuciłam, a dwa, że za dobrze się bawi i ma święty spokój. Jutro mam usg takie dokładne, niech nawet nie przychodzi zapytać co i jak , bo mu nie powiem.
Pewnie jeszcze z samego rana wpadnie przed pracą na kawkę i śniadanie, bo ja jakoś nie umiem go puścić tak bez jedzenia , ale tym razem niech głoduje, nawet mnie nie zobaczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
Zosia mysle, ze powinnas sie tymczasowo w ogole od niego odciąc... zero kontaktu... i dopiero zobbaczysz jaks ie bedzie zachowywal
a u mnie leje jak cholera a akt slubu to do meldunku dziecka chyba w usc |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
BAN stały
|
A my dzisiaj kupilismy basen
![]() ![]() ![]() Masajko bardzo mi przykro, trzymam kciuki, tym razem na pewno bedzie dobrze ![]() ![]() Uciekam na ogrod. Do jutra ![]() P.S. Zoska nie daj sie! Olej go jak przyjedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Masajko przykro mi bardzo, że straciłaś już 2 ciąże, życie jest okrutne, a Bozia zabiera tych, których nie powinna...
![]() ![]() ![]() Neska!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zośka, dobrze, że tak chłopa potraktowałaś, niech wie, że z Tobą to nie przelewki, może do niego coś dojdzie? I nie zawracaj sobie nim teraz głowy, zobaczymy czy przemyśli, a to może dłuugo trwać, więc korzystaj z życia, cieszę się bobaskiem, a za jutro ![]() ![]()
#899 |
Zakorzenienie
|
jest wpisany w dokumentach potrzebnych w szpitalu, dlatego się zastanawiam po co
![]() Zosiu, jestem z Ciebie taka dumna! Nie mogłam wyjść z podziwu, że potrafiłaś wyrzucić tego chama z domu. Wyobrażam sobie jak Ci ciężko. Ale nie poddawaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Aga ale Ci zazdroszczę tej pogody.. chociaz teraz jak idę do pracy to juz wolę brzydką pogodę chyba bo u mnie w pracy strasznie duszno jest i boje sie, ze jakby byly upały to nie dam rady... a klimy ni ma...;/
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Agatku pizza byla pyszna :P kiedys bylam z mama w izbie przyjec szpitala ginekologicznego (mama szła na usunięcie mięsniaków) i tam byla wywieszka, ze kobiety do porodu z aktem slubu maja sie zgłaszac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.