|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥
Cytat:
swietnie to wyglada jak jest na rece duzo i w roznych kolorach |
|
|
|
|
#3992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My się banów nie boimy i lamiasto życie słodzimy - wątek rocznika '96, cz. 12 ♥
Kam spełnienia marzeń, słodkiego landrynkowego życia i wymarzonego księcia na białym koniu
♥Cytat:
jaki serial? ; o ![]() Cytat:
? ![]() Cytat:
Cytat:
bardzo mi się twoje pismo podoba ![]() : o jesteś chyba pierwszą osobą, którą znam, która nie lubi pizzy tak samo jak Wiola nie lubi ptasie mleczka ![]() byłam tyle na dworze i na szczęście zaczęło padać dopiero jak wróciłam byłam na shake'u, taaaaki dobry ![]() ej, ładna ta bransoletka ♥
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie lubie żelek!
![]() tzn misiów nie lubię |
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę
ja lovczi żelki ♥chociaż nie przepadam za Haribo, dla mnie są za twarde, a niektórzy je uwielbiają ;D lubiłam takie kółka w kwaśnej posypce, kiedyś były, ale chyba już nie ma :<
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię ptasiego mleczka (nienawidzę w sumie), frytek i rosołu xD
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#3996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
e tam, bazgroły ;p
|
|
|
#3997 |
|
Wtajemniczenie
|
Ankju Pizza wcale nie jest taka dobra, a ptasie mleczko! fuuu, ochyda
żeby nie było szoku nie lubię jeszcze kebabów, tak jak Wiola rosołu i wielu wielu innych. Jestem bardzo wybredna
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sa chyba w lidluz zelek to jeszcze lubie te takie dluugie ;D ale miski sa bleee |
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pizza też tak bardzo nie smakuje. Zjem jeden kawałek i więcej nie, bo mnie mdli aż xd a kebaba nigdy nie jadłam
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno nie bardziej niz Jess
ja jako dziecko wielu rzeczy "nie lubilam", tak na prawde nie chcialam spróbować a teraz w spisie moich ulubionych potraw jest wiele takich, ktorych kilka lat temu bym nie tknęła, ale nienawiść do paru "smakołyków" mi pozostala
|
|
|
|
#4001 | |||
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, że to ja jestem wybredna
ja za to mięsa praktycznie nie jem ;D Cytat:
frytki to przecież ziemniaki, ich też nie lubisz? ![]() a rosół to chyba moja ulubiona zupa ♥ ale urocze bazgroły ![]() Cytat:
ale jak można nie lubić pizzy, ptasiego mleczka i rosołu to chyba pozostanie dla mnie zagadką ; o ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- ja jestem bardzo podobna w wybredności do Jess
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty! miski sa takie miekkie i jak galaretka |
|
|
|
|
#4003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja naprawdę multum rzeczy nienawidzę ![]() Ankju A Ty czego tak bardzo nie lubisz? Ziemniaki to moja miłość. Kocham je w każdej postaci
|
|
#4004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kamila Miłości, zdrowia, przyjaźni, radości i czego sobie kotku życzysz dodać Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też nie lubię kababów. rosół kiedyś lubiłam, ale przestałam
|
|
#4005 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() loFfciam je <3 Cytat:
![]() ja tak samo ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
boże, zaraz się porzygam...
jak ja się odżywiam, masakra
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
a co jadłaś ?
|
#4008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daruuus zrobisz mi brnasoletke na urodziny? o matko ja to bym chyba teraz zwymitowoala jakbym zjadla pizze tak mi niedobrze jest;/Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jako dziecko tak samo, mysle ze moja wybrednosc wynika tez z winy moich rodzicow, bo ciagle to samo, jessica tego nie zje to trzeba jej kupic frytki z mc donalda,albo zrobic piers kurczaka w panierce i ziemniaki.. buuuuuue Cytat:
ja mięcho jem, bo to białko mam schizy na tym punkcie..;/ pelnowartosciowe, najlepsze bialko...sratatwawrsddagf sghewkru !!!!!1 ch. z tym. w kazdym badz razie swiezy wedzon kurczak, leczo z wedzonego kurczaka, poledwica lososiowa z indyka -> kurczak z rozna tez spoko ale czerwone mięso to tylko okazyjnie |
||||
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wziełam te najmniejsze. Ja kurczaki też lubię, a innych mięs to nie jadam praktycznie. ![]() Ale nienawidze wędliny do kanapki czy coś.
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
niedobrze mi jest głównie dlatego, że boli mnie głowa, ale moje odżywianie jest makabryczne...a ja się dziwię, że mi się cera pogorszykla
2 male kromki zytniego chleba z poledwica drobiowa,plastrem sera,warzywa opakowanie tic tacow pomaranczowych pół kebaba( też nie lubię, ale mialam mega ochotę na jakiegoś fast fooda...ale nie był smaczny :P mieso drobiowe, nie tłuste, surówki (kapusta+marchewka, kapusta czerwona, troche ketchupu no i bułka grillowana) pasek czekolady eko z karmelizowanymi migdałami (na cukrze trzcinowym^^) 2 sliwki. chipsy ser-cebula... z 50 g? jem je rzadko, po 100 dniach bez chipsów mam na nie ochotę bardzo rzadko ......ale codziennie jem cos niezdrowego kawałek bagietki "fitness" z konserwa turystyczna, pare ogorkow kilka lykow frugo rozowego i pomaranczowego ![]() o lolllllllll Ej w ogóle wczoraj się zmusiłam do zaczęcia czytania pamiętników wampirów i normalnie... <3 |
|
|
|
#4012 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....dzisiaj nie rozumiem jak mogłam jeść w szkole kanapkę rzekomo bardzo zdrową, bo z chleba żytniego, z samymi warzywami. Ja chyba sobie w ogole nie dostarczałam białka...i to już nie chodzi o tą obsesję jedzenia jak najwiekszej ilosci bialka,ale moje odżywianie bylo chyba jeszcze tragiczniejsze niz teraz... ![]() moim zdaniem, zeby być wege trzeba się na prawdę mocno przygotować, to się może wiązać z większym poświęceniem dla przygotowywania posiłków, większego zaangażowania itp - jeżeli chce się być zdrowym... bo można być wege i jeść wszystko co się jadło likwidując tylko mięso,ale to nie będzie zdrowa dieta, mozna sie wtedy nabawić sporych niedoborów potem byłam cały czas semiwegetarianką, ale tak na prawdę to obie te "diety" byly tylko jakąś blokadą, tak na prawdę mięso mi smakuje, nie każde, do niektórych rzeczy wciąż mam wstręt, nie wyobrażam sobie zjeść boczek czy posmarowac chleb smalcem (a kiedyś to jadlam), ale lubię niektóre czerwone mięso ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jak byłam na diecie to jadłam praktycznie samo białko, i nie wiem czy mi to na dobre wyszło czy nie .
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie że tak nawet dwie mogę Ci zrobić, tylko musiałabyś mi napisać jakie chcesz.. czy z napisem, jakim, jaki kolor
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja Wam powem, ze czegos takiego jak kielbasa czy wedlina ja nawet nie dotykam. brzydzę się
np jak mam zrobi zakpy, to wypakuje z torby wszystko, ale tego miesa nie dotkne! to cos nie ma prawa nawet obok mnie przebywac |
|
|
|
#4017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie umiem się pilnować z żywnością ,jak widzę słodkości to mnie coś trafia ,albo coś co ładnie pachnie i wygląda . najgorsze jest to ,że non stop kalorie licze ,ale to nic nie daje czyli fajne ? ![]() Cytat:
tylko rodzina jakoś nie będzie wstanie tego zaakceptować ...
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
Daria
a masz jakies fotki tych bransoletek? ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Angelika Ale w sumie to po co? Mięso jest potrzebne i zdrowe
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ogóle nie jestem pewna czy jestem gotowa ,ale bardzo bym chciała ![]() przerażające są te takie obślizgłe wędliny ,a łe ; o
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
tak, na fbl masz jedną z moim imieniem, ale to była moja pierwsza taka więc trochę dziko wyszła
jutro postaram się dodać kilka zdjęć nowych ![]() co mi, słucham lady gage - paparazzi
you're so fucking special. Edytowane przez backinblack Czas edycji: 2011-07-31 o 20:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

musiałabym poszukać wzoru jakbym znalazła i by wychodziło to czemu nie 

♥

żeby nie było szoku nie lubię jeszcze kebabów, tak jak Wiola rosołu i wielu wielu innych. Jestem bardzo wybredna

a teraz w spisie moich ulubionych potraw jest wiele takich, ktorych kilka lat temu bym nie tknęła, ale nienawiść do paru "smakołyków" mi pozostala