|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Cytat:
W piątek było tak pięknie, postanowiłam pojechać na myjnie bo moje czarne auto dość szybko łapie kurz i błoto, którego nie brakuje ostatnio Cytat:
Prowadzę też avon ale dla siebie prawie nic nie zamawiam a z programów motywacyjnych (czyli te kosmetyki za grosze) staram się sprzedawać żeby nie zalegało. Teraz na sierpień mam "pozwolenie" na zakup toniku, płynu do higieny intymnej i cos do płukania ust. Mam też nadzieję zużyć wreszcie peeling ziaja pro ten 250 ml bo już mało go jest i mi się znudził strasznie |
||
|
|
|
#3632 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie jak zawsze idealnie. Ładne zużycia, tylko kilka zakupów i to głównie z limitowanek, więc w pełni usprawiedliwione. ![]() Cytat:
A licznik smarowideł do ciała mocno podbiły ostatnie masła Eveline. Kusi mnie, żeby wziąć udział w Twoim rozdaniu na blogu, bo nigdy się w coś takiego nie bawiłam, ale jestem za mało kumata, żeby ogarnąć to obserwowanie. ![]() Cytat:
Moja karta jest ważna do 15.09 i mam na niej zaledwie 3 pieczątki. Bilans wyszedł na plus, ale dostałaś dużo prezentów, więc musiało tak wyjść. Widzę masełko Mineraliq w zachciankach. Ja się jednak opanowałam i nie wzięłam, chociaż już szłam z nim w stronę kasy. ![]() Cytat:
I maleńkie zakupy, jak zawsze zresztą. ![]() Cytat:
W zużyciach widzę duży szampon i pudło soli do kąpieli. Zakupy małe, a dwie rzeczy już dałaś radę sprzedać. I hm, chyba popadasz w manią perfumową.
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
mam jeszcze pytanko do Yves Rocher: ta oferta cenowa która jest na stronie, obowiązuje też w sklepach stacjonarnych?
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obmyślam intensywnie, co kupić. Moim typem numer jeden jest zapach Jardin des Nymphes.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-07-31 o 21:06 |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
kurczę, nie znam tego zapachu
![]() ale ja mam tyle zapachów, że już powoli z pokoju zaczynają same wychodzić
|
#3636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ładnie
Cytat:
![]() A to jest prezent? Mnie się wydawało, że zniżka na zakupy. Ja zostałam skutecznie skuszona tym masełkiem... ![]() Cytat:
Btw. w Krakowie przedłużyli ofertę jeszcze na dziś i już jest wykupionych 867 kuponów
|
||
|
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się nam podoba - taki lekki, świeży, kwiatowy. ![]() Cytat:
Wiem, że kupon ważny jest miesiąc, ale ja sobie wymyśliłam, że muszę te zakupu zrobić "już, teraz, najprędzej jak się da!". ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Aaa, jeszcze bilans wrzucę. zużyte - 9 1. Fuss Wohl, krem do stóp z łoju jelenia, 75 ml 2. Gillette Satin Care, żel do golenia avocado twist, 200 ml 3. Nivea Calm&Care, spray, 150 ml 4. Olay Gentle Cleansers, tonik odświeżający, 200 ml 5. Oceanic AA Skuteczna Pielęgnacja, maseczka matująco regenerująca, 5 ml 6. Dax Cosmetics Perfecta No Problem, maseczka głęboko oczyszczająca, 10 ml 7. Ziaja, Maska Oczyszczająca z glinką szarą, 7 ml 8. Yves Rocher Naturelle, EDT 75 ml 9. Nailty, zmywacz do paznokci, 200 ml kupione - 12, wydane - 57,52 zł 1. Dax Cosmetics Perfecta No Problem, maseczka głęboko oczyszczająca, 10 ml - już zużyte 2. Ziaja, Maska Oczyszczająca z glinką szarą, 7 ml - już zużyte 3. Ziaja, Maska Regenerująca z glinką brązową, 7 ml 4. Ziaja, Maska Oczyszczająca z glinką szarą, 7 ml 5. Dax Cosmetics Perfecta Nutrivita, maseczka odżywcza słodkie migdały z miodem, 10 ml 6. Ziaja Med, Kuracja Antybakteryjna, Żel myjący, 200 ml 7. Rossmann, Isana Pflege, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 8. Eva Natura Zioła Polskie, Tonik z ekstraktem z koniczyny łąkowej, 200 ml 9. Dove, Invisible Dry, antyperspirant w kulce, 50 ml 10. Cien, bezacetonowy zmywacz do paznokci, 200 ml - ma bardzo fajny dozowniczek-pompkę; bez zabawy w przechylanie butelki, tylko kładę wacik, naciskam pompkę i wacik już jest mokry ![]() 11. Beauty Formulas, Głęboko odżywiający wosk do włosów, 150 ml - zachcianka 12. Lovely, Cracking Magic, czerwony lakier pękający, 8,5 ml W sumie z bilansu jestem bardzo zadowolona. Niby 12 zakupów, ale 5 to tanie maseczki, z czego 2 już zużyte, a zachcianka wpadła tylko jedna, chociaż kusił mnie ogrom rzeczy. Reszta zakupów potrzebna i już używana, do zapasów poszły tylko maseczki, ale nie miałam już żadnych.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-08-01 o 15:43 |
||
|
|
|
#3638 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, to byłam z TŻ i jego kuzynem, bo oni koniecznie chcieli wejść do Saturna, a to w tej samej "galerii". Poleciałam więc do SP, ale trochę się spieszyłam i tak jakoś wyszło, że kupiłam za dużo. ![]() Cytat:
![]() A słonka też zazdroszczę, u mnie nie widać go od wielu dni. Cytat:
![]() Dla Ciebie też gratulacje, więcej ubyło niż przybyło! ![]() Też pięknie! ![]() No to dorzucam swój, nie poszło mi najlepiej, eh. Lipiec Zużyte Avon Planet Spa, Tropikalny scrub z brązowym cukrem Avon Senses, żel pod prysznic Waterbabe Avon Foot Works, krem do stóp Wanilia i brązowy cukier L'Oreal Elseve, odżywka do włosów farbowanych Kupione Pierre Arthes, kredka do oczu czarna Avon Planet Spa, Tropikalny krem do stóp i łokci z kwasami AHA (2 sztuki) Avon Foot Works, Lekki krem do stóp z masłem shea Avon Planet Spa, Nawilżający olejek do twarzy na noc Lawenda i jaśmin (dostałam za 1 zł) Avon Senses, Nawilżająca mgiełka do ciała Summer Breeze Avon, Anew Aqua Youth, nawilżający żel krem Avon Onyx lustre, błyszczyk Peach Sparkle Avon Onyx lustre, błyszczyk Wine Lustre Avon Senses, żel pod prysznic Waterfall Avon Planet Spa, Śródziemnomorskie serum ujędrniające do szyi i dekoltu (dostałam za 1 zł) Moschino, Funny! ( Garnier Naturalna pielęgnacja, odżywka olejek z awokado i masło karite Fa NutriSkin, żel pod prysznic Zielona herbata Joanna Naturia, olejek do kąpieli i pod prysznic Kawa i śmietanka Palmolive Naturals, żel pod prysznic Miód i mleczko nawilżające Eveline Nature Line, krem do ciała Kozie mleko + kolagen i elastyna
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak.. Boisz się, że Ci uciekną ![]() Bilans bardzo ładny ![]() No pięknie
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale zakupowe szaleństwa, Avon rządzi.
Sierpień pójdzie lepiej. ![]() Cytat:
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Bo uwziełam się na próbki, mam ich milion sto dwie
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych bilansów a dla Carroli
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Aktogimko: musisz założyć konto na blogspocie i kliknąć na moim blogu po prawej stronie "Obserwuj" (czy jakoś tak)
Wczoraj dostałam od TŻ prezent urodzinowy (pojechał znowu na tą budowę, więc go nie będzie w moje urodziny) - kolczyki, które tak mi się spodobały w czerwcu pod kątem ślubu
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-01 o 09:36 |
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
edyta, luskap, aktogimka, carrola
(troche sporo nakupilas)Hosenko pokazesz nam kolczyki? |
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Cuciola: oczywiście, wrzucę wieczorem
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cuciola: znalazłam w internecie: http://www.anka-bizuteria-sklep.pl/e...fer-lopez.html tylko, że z jasnego srebra ![]() Hahah nieźle
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-01 o 11:49 |
|
|
|
#3647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama zużyłam ostatnio trochę próbek, bo na wyjazd nie brałam pełnowymiarówek, a właśnie saszetki. Na basenie zużywam za to mini szampony i mini żele, a butelki zostawiam na czarną godzinę. ![]() Cytat:
Cytat:
Będziesz gwiazdorską Panną Młodą!
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Oj, w sierpniu musisz się postarać Szalejesz ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że źle mi poszedł lipiec.
W sierpniu na pewno będzie więcej zużyć, a mniej zakupów. Cytat:
Mam jakiś atak kataru alergicznego, zaraz się wścieknę. Kicham, smarkam i lecą mi łzy z oczu, nienawidzę tego!!
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Essence znow szykuje nowosci do stalej oferty
![]() ...trzeba bedzie odkladac centy do skarbonki
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-08-01 o 21:20 |
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Zużyłam karotenowy krem Bielendy
![]() Czy któraś planuje dzis Biedronkowe zakupy?
|
#3652 |
|
Zadomowienie
|
a to nie od jutra ta oferta??
bo jak coś to ja
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Od jutra.
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Od 03.08.
![]() http://gazetka.biedronka.pl/g42,.html
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Opinia o peelingu winogronowym: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3631 czyli kosmetyki juz są w ofercie
|
|
#3657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, wczoraj weszłam do Natury i nic nie kupiłam. Kusił mnie płyn do hig.intymnej jakiś nowy i w promocji, no ale po co jak mam 3 sprawdzone już Lactacydy No i nie było lakierów Bell. Kupiłam sobie za to czarne eleganckie spodnie, żebym miała w czym chodzić do pracy ale tylko 45zł kosztowały. Oprócz tego kupiłam pościel dla babci na imieniny żadnych kosmetyków. No ale dla siebie wzielam trochę rzeczy z Avonu, przyjdą pewnie w środę, część z nich to prezenty, które może sprzedam lub wymienię. Pokażę Wam:
![]() Cytat:
dzięki teraz będę sie codziennie malować do pracy, więc kolorówka trochę pójdzie, bo ostatnio rzadko miałam okazję się malować.Aktogimko, ja ostatnio powąchałam w YR sławny Ming Shu i też jest piękny taki świeży zużyłaś krem do stóp z łoju jelenia Fuj... a jak toto pachnie? Bilans bardzo udany!![]() carrola, no sporo kupiłaś i kwota uzbierała się pokaźna. ach ten Avon... ja teraz też nabrałam za prawie 50zł- dobrze, ze mam upusty, no i prezentów szkoda nie brać.Cytat:
Hosenko, śliczne kolczyki ![]() Na zakupy biedronkowe zawitam może w piątek, bo mam iść po skierowanie na staż.
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja się sobie nie podobam w tym wydaniu
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja!
Ale skromne - jeden peeling do ciała i może jakiś lakier Eveline, jak mi się kolor spodoba. ![]() Cytat:
Ale w łazience stoi kilka końcówek, więc zaraz będą zużycia. Ming Shu nie sprawdzałam, bo już miałam w nosie kręcioła od tych zapachów. Haha, przypomina mi się reakcja kolejnych osób, jak czytali opis tego mojego kremu - "krem z łoju jelenia - fuuuuj, czego ty używasz?
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-08-02 o 15:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

tylko 2 rzeczy kupione, no no! Ty to chyba w ogóle nie odwiedzasz drogerii...

A licznik smarowideł do ciała mocno podbiły ostatnie masła Eveline.
Kusi mnie, żeby wziąć udział w Twoim rozdaniu na blogu, bo nigdy się w coś takiego nie bawiłam, ale jestem za mało kumata, żeby ogarnąć to obserwowanie. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Sama zużyłam ostatnio trochę próbek, bo na wyjazd nie brałam pełnowymiarówek, a właśnie saszetki.