|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
I odmoczone stopy
![]() Cytat:
I ciągle zapominam się pochwalić- od dwoch tygodni ANI RAZU nie założyłam spodni! Nie wierzyłam, że mnie na to stać I oparłam się pokusie wystawienia Eternity i Alejki. Zostają. Na razie. Będę już tylko kupować
|
|
#932 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
oesu - prawie nie mam chciejstw
perfumiastych? moze może niech tak zostanie ![]() nieeee, to jednak przejściowe |
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy jak już jest cisza nocna, a dzieci nadal skaczą i biegają to już mam iść i im zaiiiepać czy jeszcze poczekać? ![]() Wreszcie cisza (chyba)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-31 o 22:43 |
|
|
|
|
#935 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, niemożliwe
![]() Mnie się załączyło chciejstwo po długim okresie abstynencji... Co gorsze kadzidła w odwrocie! Zerkam podejrzliwie na Bois d'Encens no ale tego to nawet nie wypada się pozbywać. BTW czy na Fragrantice jest jakaś opcja "poleć perfumy na podstawie ulubionych zapachów"? |
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle jak się tu przeprowadziłam i opowiadałam sąsiadowi (dwa mieszkania dalej - temu od budyni, cerutinów itd - jeśli ktoś pamięta
a dziś pożyczałam od niego zapałkę, to jeszcze od zapałek ), że te dzieci tak skaczą i biegają, to mnie pocieszył - nie narzekaj, ja mam pokój nad drzwiami od klatki, to na okrągło tylko słyszę - j*but, j*but
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-07-31 o 22:24 |
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale to nie wiem co to, więc nie wiem czego chcieć obiekt niezmaterializowany niezidentyfikowany:confus ed:zdaje mi sie że jest taka opcja, ze mi migła przed oczyma - ale dzie i jak ![]() iiiiiiii to nie to, migło mi "perfume selection tips for women" w dziale Club ale to ludziska polecajo ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- nie posiadam Canal+ w abonamencie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-31 o 22:27 |
|
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
u nas sami dali , na rok, jakaś promocja
ja bym nie wzieła jakbym miała dopłacać ani Canal+ani HBO, gófno takie, poza taym ze czasem leci coś kinowego wcześniej, , po 20 razy , 3 razy dziennie
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham ledwo żywy,ta parapetówka mnie wykończyła a raczej mój organizm
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam. Straszny? Tzn. ja slyszałam o tej historii. jak na razie taki dość soft łopatologiczny
Rozćwiczam fuksjowe buty
|
#942 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no za redzinego chuopa dostałam,bom napisała ze wiadomo ze ma ponożyczkowany gust
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
rozćwiczas fuksjowe buty? o 23.00 w nocy... podziwiam
![]() Ja chyba sobei zwichłam środkowy pales stopowy okropnie mnie boli, i nie mam pojęcia jak sobie go skrzywdziłam, i kiedy ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
![]() a kto rozdje te oszczeżenia ?
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli nie wolno przesadzać ze słowami z nożyczkami...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie ( nie chwalmy dnia )
|
|
|
|
|
#947 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Pan Mioduszewski poniżej jest głuchy
![]() Poza tym one mają fleki z kosmicznego tworzywa niepukającego- no skarb po prostu Cytat:
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-07-31 o 22:51 |
|
|
|
|
#950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łeee jak Mioduszewski jest guchy to do rana możesz roztłukać fuksjowe buty
|
|
#951 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#952 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Ty jak Ty, ale Twój chłop...
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Przeczytałam sąd najwyższy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co do tych nożyczek, to myślę, że one specjalnie zostały wprowadzone
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozćwiczam czarne, na cudnie wysokiej szpilce.
Mam w nich dokładnie 195 cm wzrostu. Drżyjcie narody. A tak w ogóle dziękuję gorąco za wszystkie miłe słowa wczoraj. Trochę poniewczasie biorąc pod uwagę jak wartko gna dyskusja i jak rozliczne ma wątki ale jak to mawiają lepiej późno niż wcale. Dobrej nocy
|
#959 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#960 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro zrobię trochę fotek jeśli będzie miała ochotę robić za modelkę, a nie będzie spać co robi całymi dniami Cytat:
No właśnie, zgonów nie ma ![]() Gryxa nie ma to i ekscesów nie ma |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

perfumiastych? 

straszny jest ten film....

ja bym nie wzieła jakbym miała dopłacać ani Canal+ani HBO, gófno takie, poza taym ze czasem leci coś kinowego wcześniej, , po 20 razy , 3 razy dziennie