|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
No i czekam na fotki |
|
|
|
|
#812 |
|
Wtajemniczenie
|
CZEŚĆ
jaka tu cisza normalnie szok, co wy dziewczyny śpicie ? ale wcale się nie dziwię bo pogoda jest masakryczna i nie nastraja nawet na siedzenie przed kompem
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
ja czekam az moj tesciu łaskawie wyjdzie z kuchni i bede mogla wreszcie zrobic sobie sniadanie wrrrrr..... jak bym juz chciala mieszkac sama!!!
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
samba cierpliwosci
![]() My dzis na sniadanko pstraga wedzonego mielismy :d z biedornki polecam ![]() A jedziemy dzis sie adrenalinowac do parku linowego ![]() Slonko wyszlo, wiec sie przejasnia ale super cieplo nie jest max 20stopni bedzie Do tego zespul nam sie odkurzacz, nawet wiemy co - urwal sie kabelek, ktory doprowadza prad do kabla sieciowego [tz rozkrecil odkurzacz i zobaczyl to] ale nie umie tego naprawic, bo sie nie zna na lutowaniu, nie mamy lutownicy, a znajomy elektryk to mieszka poza miastem, i dla jednego kabelka nie bedziemy go sciagac. a odkurzac trzeba! wiec musimy kupic nowy odkurzacz Poezecie polecic jakies odkurzacze?? takie do max 500zl |
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po sniadaniu, o ile sie na nie doczekam, jedziemy podlac nasz strop i na spacerek ostatnio stwierdzilam ze mam za malo ruchu...odkurzacza swojego jeszcze nie mam takze niestety nic nie polece
|
|
|
|
|
#816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chwalę sobie, nie jest głośny i co najważniejsze rozsądna cena |
||
|
|
|
#817 | ||||
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
obudziłam się o 7 i znowu zasnęłam, kto chce kawe? ja muszę się docucić przed obiademCytat:
![]() Marta i jej teksty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.topmarket.pl/odkurzacz-ro...17-p36607.html worek tekstylny worek na kurz,lekki jest z możliwośccią zawiedzenia na ramie (jak torebkę) regulacja mocy ssania ja na niego poluję
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() U nas znowu pada |
|
|
|
#819 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dobrze, że tak malo piszecie to nie trzeba dużo nadrabiac ![]() Kliwia my mamy elektrolux air max (kupilismy w media markt jak bylo bez vat) chyba ten model ale nie chce mi się leciec sprawdzic ![]() http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1742355 tylko my mamy niebieski. ja jestem zadowolona. jest leciutki, ma kilka wymiennych szczotek i worek. |
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.euro.com.pl/odkurzacze/el...silencer.bhtml bardzo jestem zadowolona z niego jest cichutki mocno odkurza ja go kupiłam za chyba 390 zl.. dwa lata temu nei wiem czemu teraz taki drogi jest super ze sie kolejne spotkanie udalo ![]() to tylko swiadczy o tym jak sie wspolnie dogadujemy
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też pogoda dzisiaj typowo barowa, a ja tak bym gdzieś chętnie pojechała Mam nadzieję, ze w sierpniu będzie ładniejsza pogoda, bo ten lipiec to nie lipiec, tylko lipcopad chyba
|
|
|
|
|
#823 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
wstałam o 13 tzn nadal leze, ale juz nie spie. po wczorajszej imprezce jestem zdechlakiem. goscie rozeszli sie o 3 jedzenia starczyło, ale gosciom apetyt dopisywał, wiec na poczatku jak wszystko zaczelo znikac w blyskwicznym tempie myslalam, ze zabraknie ![]() kliwia my mamy taki i polecam http://www.electro.pl/produkt-SAMSUN...77711,168.html Cytat:
wiem jak sie wkurzasz, mnie tez wneriwialo wspolne mieszkanie z rodzicami, ciagle cos... ale yeraz jest super i ty tez niegugo bedziesz tak miała. a kiedy planujecie sie wprowadzic? w prszyszłym roku? Cytat:
|
||
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
czesc na przywitanie i od razy czesc na male pozegnanie, ale nie na dlugo na jakis tydzien.
Koncze wlasnie pakowanie i dzis w nocy jedziemy nad morze. Bozze rzeczy Tomusia zajely mi poltorej torby ![]() ![]() Trzymajcie sie wszystkie cieplutko papa |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
no i kazda poleca cos innego
ja mam ten zelmera co baja pokazalas tylko moj to meteor 2. a sama wynalazlam takie dwa modele: http://www.euro.com.pl/odkurzacze/samsung-sc5251.bhtml http://www.euro.com.pl/odkurzacze/samsung-sc5450.bhtml ten ultra silencer elektroluxa ma dziwne opinie nt wykonania i lamliwosci plastikow
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ja mam mojego dwa lata odkurzam duzo dwa trzy razy w tyg i nic sie nei złamało ani nie popsuło ja mysle ze to zalezy jak dbasz sprzety ja w nic staram sie nei uderzyc ani nie rzucam rurami nie ciagne za przewód czy za rure to i sie nic nie psuje pewnie w kazdym bym miała podobnie z jakoscia ja jestem ze swojego bardzo zadowolona
|
|
|
#827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kawy to moj mężulo kupił ostatnio pyszną kawkę Jackobs Kronung new expresso czy jakos tak... miodzio, niby rozpuszczalna ale taka dobra jak z ekspresu ![]() no wlasnie z tym spokojem to teraz ciezko bo chyba zbliza mi sie okres i mam ochote ![]() ![]() ![]() Cytat:
fajnie ze imprezka sie udala co do przeprowadzki to bylo by idealnie w przyszlym roku mam nadzieje ze zdazymy... na wykonczeniowke i tak musimy wziac kredyt, ale tz bedzie chcial jak najwiecej sam zdzialac zeby oszczedzic na robociznie wiec to trwa ![]() ja poki co juz ogladam lampy, panele, drzwi i inne w lampach 2 sie dzisiaj zakochalam ![]() a u tescia mieszkamy juz 3 lata (dokladnie od 1 sierpnia 2008 kiedy zaczelam tu prace) takze najwyzszy czas sie wyprowadzic... Cytat:
AAA zapomniałam jeszcze napisać, że jutro przez moje cudowne miasto przejeżdża tour de pologne i z tego powodu nie wiem jak dostane sie do pracy... uwazam to za skandal bo mieszkam w centrum miasta i zeby dostac sie jutro do pracy to chyba na nogach musze isc bo wszystkie ulice w centrum juz od 6.30 sa poblokowane, a dodatkowo nie jada autobusy ani tramwaje przez centrum, wiec zeby dojsc na najblizszy przystanek gdzie moooze cos pojedzie musze cisnac z buta jakies 30 minut... bajka poprostu....
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2011-07-31 o 20:14 |
|||
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Samba w takim razie trzymam kciuki za orzyszły rok
![]() a spaceru do pracy nie zazdrosze ja jutro do pracy, po 16 dniach tesciowa zaproponowała mi abysmy we wrzesniu wyskoczyły na 2-3dni do SPA. mozecie polecic jakies fajne miejsca? bo ja nigdy nie byłam |
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) Niestety nic nie polecę, bo nie byłam nigdy w spa.
|
||
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierze !!
![]() tylko jedna strona do nadrabiania? ![]() U nas weekend udany jak zawsze zreszta ![]() jutro mamy wolne z Mezulkiem wybieramy sie do lekarza a po moze pojedziemy zamowic stol do jadalni ![]() india - jak sie parapetowa udala? ![]() ok spadam spac ![]() milego dzionka wszystkim
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam taki sam odkurzacz i polecam czego on już nie wciągał....
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj na parku linowym. dzis czuje miesnie brzucha
|
|
|
|
#833 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hej ![]() My w sobotę z rana byliśmy na grzybkach, zebraliśmy niewielki koszyczek a potem na imieninach, obżarłam się niesamowicie generalnie to padały dziwne podteksty i podejrzenia... na temat mieszania przeze mnie jedzonka no ale w końcu to imprezka ![]() Wróciliśmy to zajrzeliśmy jeszcze na chwilę na imprezę integracyjną we wiosce... i tam niestety, doznałam urazu mojej kończyny dolnej, a dokładniej stópki, gdyż jakaś niezbyt przytomna baba (wrrr!) nadepnęła mnie szpilą... tż to ją chciał opier. konkretnie ehhhśś No i jak nie opatrunek na ciachniętym palcu to teraz na stopie
|
|||
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
Ana dzięki że pytasz
Lila chyba miła tylko chwilowy spadek formy wczoraj zachowywała się już całkiem normalnie i nie miała temperatury, a dzisiaj dokazuje już od 4,45
|
|
#837 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Biedulko dostać szpilą to bolesne musi być |
||
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jutro maz ma trzydziche a robimy imprezke w sobote ![]() Ktosia jak u ciebie po szczepieni u mnei armagedon to mało powiedziane dzis sie obudziła o 00:30 i potem co godzine wrzaski masakra:/ z dnia na dzien coraz gorzej
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja cie proszę
bo to już 3 taka noc. Standardowo jedzenie koło 1 i pobudka koło 5 nie wiem kiedy ona się wysypia bo w dzień to śpi zaledwie jakieś 3 godziny
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mniam. Na pewno jeszcze tam zajrze jak bede w poznaniu 

obudziłam się o 7 i znowu zasnęłam, kto chce kawe? ja muszę się docucić przed obiadem

Mam nadzieję, ze w sierpniu będzie ładniejsza pogoda, bo ten lipiec to nie lipiec, tylko lipcopad chyba 

pani doktor stwierdziła że może coś się rozwija i kazała obserwować, w razie temp. podać paracetamol. Przy okazji zważyliśmy ją i waży 5300 (urodziła się 3340), wydaje mi się że mało przybrała