|
|
#4261 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
nadrabiamCytat:
na filmik poszłam.............. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ania a ja lubię jak pada i chciałabym nad morze teraz danula ząbkujesz jeszcze? hanusia kredka super nudi baw się dobrze! martini Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-08-01 o 01:52 |
||||||
|
|
|
#4262 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień średnio dobry
![]() Matko jak mnie łeb nasuwa od rana, miałam koszmarny weekend, dość mam tej pogody, deszczu, burz, zimna, ja chcę jakąś torebkę, widziałam te co pokazywałyście z wholesale, też chcę jakąś no ale oczywiście ja nie wiem gdzie to jest to gdzie indziej o którym pisała Kali, czuję się wyrzucona poza wątkowy margines w warzywniaku.Nie wiem czy kogoś to interesuje ale w Berschce większość jeansów przeceniona jest na 34,90, ale zostały same małe rozmiary, więc gdyby jakiś chudzielec chciał to niektóre całkiem fajne, wczoraj w akcie desperacji przeleciałam się po arkadii, kupiłam sobie fajny t shirt w pull and bear, chustkę i sukienkę za 19.90 w stradivariusie, w którą przyoblekłam dziś cielsko. Aha, w reserved spodobało mi się kilka toreb, kupię sobię, zwłaszcza jedną czarną, taką"pociętą" może któraś widziała |
|
|
|
#4263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() To będę Ci pisać opinię na temat horrorów, bo ja oglądam mnóstwo. Chociaż z dnia na dzień mam coraz mniej do ściągania, bo tyle ich obejrzałam i się kończą powoli ![]() Cytat:
Ja znowu w nocy się obudziłam, bo dostałam okres. Potem ciężko mi było usnąć, a musiałam rano wstać. Jestem nieprzytomna, a po 10 umówiłam się z koleżanką i będę musiała wychodzić
|
||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam wczoraj w RE kupiłam fajny kolorowy sweterek z długim rękawem w kolorowe paseczki z przewagą granatu i beżową torebeczkę z nowej kolekcji taka niedużą z półokrągłą klapką (były jeszcze czarne i karmelowe) i szwagierro mój kochany odłożył mi już dwie następne- czarną taka dużą prostokątna na krótkiej rączce i brązową typu worek na ramię,ale strasznie wygodna była to se odłożyłam Ale szwagier mówi,ze jeszcze będą nowe torby,bo dopiero im przychodzą...aha i piękne kozaczki widziałam szarawe,nie wiem czy sobie i ich nie odłożę![]() Biorę się do roboty ,bo mam masę
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
dzisiaj intensywny dzień będzie. jak już wszystko załatwię i ogarnę i dobrze pójdzie to przyjdę i się pochwalę. ciekawe czy wszystko pójdzie po mojej myśli.. mogłoby. hmn.
|
#4268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż dziękuję za pozdrowienia ![]() Ok jedna ta kopertówka z przesyłką wychodzi ok 25zł (biorąc najtańszą przesyłkę). Cytat:
![]() ![]() Tż uwielbia jeździć samochodem więc póki co nic nie jest w stanie go do tego zniechęcić ![]() Cytat:
Zraz Ci wyślę PW ![]() Dzień dobry Dziewczyny czy ten czas też wam tak szybko leci? Mnie już to powoli przeraża ![]() Do tego ta pogoda. Czuję się jakby październik był. To trochę sobie ponarzekałam a teraz coś przyjemniejszego : dziś wstawię swoje zakupy na zakupowy
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze mieć siostrę w tym samym rozmiarze a o której ? jak horrory to tylko jak jest ciemno o to to to Cytat:
)Cytat:
pochwal się A mi smutno bo jak półtora tygodnia temu skręciłam nogę tak jeszcze nie może dojść do siebie .. tzn już zaczynała dochodzić .. ale w sobotę kolega się o mnie potknął i przypadkiem kopnął w tą nogę więc od razu znów ból ... i znów czasami kuleje ... a mam taką ochote na szpili
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4272 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
charal jak opisałaś te połączenia z fuksjową torbą to ja mam teraz straszliwą ochotę na fuksjową torbę, chociaż chciałam czerwoną, no ale krysie miałam i sprzedałam bo coś mi w tym fasonie nie pasuje- i innej fuksjowej ni ma i co ja mam teraz zrobić- to twoja wina![]() Cytat:
stary klasyk- nastrój nie efekty http://www.filmweb.pl/Psychoza dawny kultowy/ja go nie lubię, ale polecam mimo to/ z krwią prekursor Krzyku /jest z 5/ 6? nst części- aha i polecam Krzyk pierwszy http://www.filmweb.pl/Koszmar.Z.Ulicy.Wiazow bardzo udany filmik /jest też azjatycki oryginał- nawet w tym tyg na ale kino/ http://www.filmweb.pl/Dark.Water.Fatum bardzo udany niedawny hiszpański /pewnie oglądałaś/ http://www.filmweb.pl/Sierociniec i bardziej thriller- ale to naprawdę świetny http://www.filmweb.pl/film/Nie+ogl%C...eraz-1973-5153 podam Ci tez link do filmu /ale nie wiem czy da się go zdobyć- jak byś próbowała i się udało to daj znać / który mnie przeraził najbardziej na świecie![]() http://www.filmweb.pl/film/Bractwo+s...9Bci-1977-9820 i jeszcze http://www.filmweb.pl/Dziecko.Rosemary http://www.filmweb.pl/film/Gimlet-1995-33857 może coś Ci się spodoba martini polecała Ci chyba filmy tego pana http://www.filmweb.pl/person/Alejand...%A1rritu-45416 Cytat:
nam też tylko już latami to idzie a nie dniamiCytat:
no co to za koledzy są![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- iza Cytat:
Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-08-01 o 12:39 |
||||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
hello
Widze, ze rozmowa o filmach ![]() Ja wlasnie usiluje sobie przypomniec film ktory jakis rok temu byl w tv - zdaje sie, ze produkcji norweskiej. Tytul to imie glownego bohatera cos na E (nie pamietam
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Monis
Ok juz nie wazne, znalazlam http://www.filmweb.pl/film/Matka+Ellinga-2003-122050A doczytalam, ze jestes zadowolona z kredki
Napełnij pustą miskę!klik Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach! Edytowane przez hanusia505 Czas edycji: 2011-08-01 o 12:59 |
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fiolet 08 touch of glam ale chciałam stalowy i nie pokumałam który to jest tzn myślałam, że stalowego nie ma a chyba był- reasumując- dokupię stalowy i brązowy i czarny a jak się ludzie maluję Diorem i są zadowoleni to nie wiem - ona znika oczu po 2 godzinach i jest twarda hanusiu-a masz może namiary na dobry eye liner dla pierdoły która nie umie zrobić kreski na górnej powiece /to ja daga podawała, ale zapomniałam a rybka mnie miała wirtualnie nauczyć, ale ma teraz urwanie głowy
|
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Monica przepraszam, nie chciałam Ci tego zrobić
|
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za skorzystanie z mojego kodu i zasilenie konta Bardzo dawno mi się już nie przytrafiło
|
#4280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monia mialam kilka podejsc do roznych eyelinerow i totalna porazka Tez bym sie chetnie nauczyla Ja sie nie umiem malowac |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
wyskoczyła mi opryszczka
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
|
|
#4283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję |
||
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
i ściągnij ten Rytuał z Hopkinsem- bardzo przyzwoity był |
||
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kali - widziałam Twoje zakupy ![]() a z filmów - polecam filmobajkę - "hop" o przesłodkich królikach - można się odprężyć i pośmiać ![]() i jeszcze film The Resident (świetny!) i All good things
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-08-01 o 14:21 |
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
ale wyżął się był któryś????
![]() z tymi opiniami różnie bywa Cytat:
jestem za! niech kali zakłada bloga |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
roxi jeszcze jest seria ekranizacji Kinga
ja je słabo w tej chwili kojarzę, ale to powinno Ci się spodobać- na 100% na bank http://www.filmweb.pl/film/Carrie-1976-1316 i poza Współlokatorką i lokatorką........ jest jeszcze Sublokatorka http://www.filmweb.pl/film/Sublokatorka-1992-9853 pomyślę jeszcze nad tymi Kingami później eeee............widzę na emotikonce, ze są dwa tylko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

nadrabiam

Zakupy trochę mniej - bo kupiłam tylko biżuterię i jadłam cupcake'a w Coffe Heaven - smak Toffee Banan - pychota 

w warzywniaku.
Ale szwagier mówi,ze jeszcze będą nowe torby,bo dopiero im przychodzą...aha i piękne kozaczki widziałam szarawe,nie wiem czy sobie i ich nie odłożę

jak opisałaś te połączenia z fuksjową torbą to ja mam teraz straszliwą ochotę na fuksjową torbę, chociaż chciałam czerwoną, no ale krysie miałam i sprzedałam bo coś mi w tym fasonie nie pasuje- i innej fuksjowej ni ma i co ja mam teraz zrobić- to twoja wina
no co to za koledzy są