![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Czeeeeeeeść
![]()
#1173 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Co to ja miałam... Obejrzę film Frezyjki w domu, bo tu nie działa ![]() Przepiekna relacja Hawwy ![]() ![]() Ilsa, bardzo ładny efekt diety ![]() Claris, bardzo mi przykro, że tam Ci tak źle ![]() Karola, cyc i ramię do dyspozycji ![]() ![]() A i jeszcze miałam całą litanię do Najeczki - że coraz bardziej ją rozumiem w kwestii zaręczyn, że ja tez mam mocne chwile zwątpienia. I co do wagi tez rozumiem, bo ja w ciągu trzech lat przytyłam 10 kilogramów i mnie to łamie bardzo mocno. Ale żeby nie było tak smutno, to miałam cudowny weekend. Bardzo intensywny. Bylismy na meczach piłki plażowej w Starych Jabłonkach, na kabarecie Ani Mru Mru w Olsztynie oraz na mistrzostwach w motocrossie. Dodatkowo pojeździliśmy troche po Warmii. Odpoczęłam, było bardzo miło, choć wcale nie romantycznie ![]() A dziś w ramach walki z kilogramami zapisuję się na aerobik. Mam wsparcie w postaci koleżanki z pracy, więc mam nadzieję że sierpień będzie miesiącem mocno sportowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Zakorzenienie
|
Teraz będzie apel:
TŻ ma w piątek urodziny i planuje zrobić coś słodkiego. Z gotowaniem nie mam problemu, oprócz właśnie deserów ciast itp bo nigdy nic nie piekłam. TŻ raczej nie jest ciastowy, bardziej mięsny, ale pomyślałam że na urodziny wypada coś zrobić....Nie mamy miksera ani blachy do pieczenia ![]() ![]() ![]()
#1175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie życzę dziś dużo klientów żeby był duży utarg i żebyś nie miała czasu myśleć a na przyszłość pierścionka danego w dowód, że Twój facet pragnie ślubu, dzieci i czynić z Ciebie codziennie najbardziej szczęśliwą Zazdrośnicę na świecie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() nadrobiłam was ![]() Ilsa co do tej pary złodzieju to porażka. Frezi filmik cudowny i jesteś piękna ![]() ![]() Karola nie smuć się,ale skoro TŻ się postarał to trochę nie fajnie robić sceny bo Ci pierścionka nie dał. na 13.00 idę praktyki. Ostatni tydzień przed urlopem. Mam pytanie? Zwiedzała któraś Wawel w sensie. Czy bilety kupuję się na miejscy czy w jakimś biurze?
#1177 |
Zakorzenienie
|
mam jakieś mgliste wspomnienie że wchodzi się po lekkim podwyższeniu i w jedną ze ścian Wawelu jest wbudowana taka buda gdzie się kupuje bilety wstępu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Polka Ogarniaczka
|
Karola, życzę Ci przede wszystkim: lajtowego dnia w pracy, a prywatnie: pociechy z życia i rychłego zaobrączkowania
![]() naj, a ja myślę, że nie, że to zwykła kumpelska jazda (na parę paczek już mam zamówienie od znajomych) Idę sprzątać chatę, muszę wypracować dyspensę na jutro :p
#1179 |
Zakorzenienie
|
uwaga ocena frugo
![]() zielone pycha taki inny smak ma pomarańczowe zwykłe ale jednak też ma jakiś posmak i jest dobre różowe bez szału czarne nigdy więcej nie kupię , nie smakuje mi |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Karola, życzę Ci w dniu urodzin wszystkiego najlepszego, radości z tż, nie przemęczania się w pracy i spełnienia marzeń ![]() Frezi, super ten film macie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hawwa, super relacja ze ślubu i cieszę się, że wszystko się udało i że bawiliście się tak dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U nas weekend był super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
dziś czeka mnie ciężkie zadanie ..muszę prezent chrześnicy kupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Karola wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Hawwuś śliczna relacja ![]() ![]() Frezi filmik super ![]() ![]() ![]() ![]() Martwię się o męża, nie może spać i chodzi cały czas smutny, bo nieciekawą mamy sytuację z kredytami...frank ciągle rośnie, a tym samym kredyt i rata ![]() ![]()
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wróciłam właśnie z Krk. Pobudka o 3:30, wyjechałam o 5:00, a zajechałam do Krk na 8:30, dramat ![]() ![]() Spać ![]() Idę obejrzeć filmik Frezi ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Glen trzymam kciuki żeby u was się polepszyło
![]() nic mi się nie chcę. właśnie gdzieś na wp widziałam,że frank idzie w dół.
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 ![]() Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2011-08-01 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Glenia trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
FREZI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1189 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wkladasz jajo do czajnika zalewasz woda gotujesz wode jak na herbatkę tylko pozniej jak odskoczy ze juz sie ugotowala trzeba trzymac wlacznik zeby tak sie gotowaly 3 minutki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z urodzinami to nei chodzi o pierscionek... tym bym sie nie przejeła przyjdzie na to czas.. Cytat:
a my kupowalismy w krk bilety w kasie uwaga oto relacja z moich urodzin: kazal mi sie ubrac w dres i zapytal czy boje sie deszczu bo wczoraj strasznie lało. powiedzialam, że nie bo nei wiedizalm co wymyslił. a on wział mnie do cascader parku linowego ![]() ubrali mnie w jakies szelki i wszytsko kask mi zalozyli swoja droga za duzy bo mi caly czas sie zsuwał. no i hop na drzewo... 15 metrów w gore po mokrej zabłoconej drabince z drewnianych belek- samo to bylo juz dla mnie masakrą... a czekalo na mnie jeszcze 17 innych przeszkod ktore byly bardzo trudne i niebezpieczne. wchodzilo z nami 5 chlopaków z czego 3 poprosilo po 3 przeszkodzie aby ich zdjęli. moja "meska" duma nie pozwoliła na to więc doszlam do samego końca, mokra zakrwawiona-bo dwa rady sie poslizgnełam na belkach uderzając o nie wisząc w tych glupich szelkach-mialam dwa momenty zawahania to mi powiedzieli, że stamtąd nie moga mnie zdjąc bo nie ma dojścia i musze sobie poradzić. kiedy zeszłam juz na ziemie po 3 godzinach męczenia się na najtrudniejszym torze, nogi odmówiły mi posłuszeństwa i padłam na glebę, popłakałam się bo wszystko mnie bolało to raz dwa ze mi sie nie podobało a trzy ze duzo rzeczy bylo mega trudnych do zrobienia psychicznie a nie fizycznie jakeis skoki czy cos. mam pamiatki w postaci zakrwawioncyh kolan i siniakow fiolotowo-zielonch na rekach nogach i plecach wielkosci mojej dłoni. tż jak zobaczyl ze palcze powiedizal, żebym nie robila histerii tylko sie cieszylam, że przeszlam bo jego koledzy z pracy ktorzy mu po poelcili nie dali rady i skonczyli w polowie albo jeszcze na początku.. :| także tżcik moj zrobil sobie moje urodziny z atrakcjami dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz ja powinnam go zabrac do kosmetyczki, fryzjera i na zakupy bawiac się przy tym s wietnie i patrzec jak on się meczy. bo keidy ja mu mowialm, ze nie chce już dalej isc i ze nie dam rady on mowil ze przesadzam,a dodam jeszcze, ze on doskonale wiedział ze ja nie lubie takich rzeczy bo od 5 lat namawia mnie abysmy poslzi na scianke wspinaczkowa i zawsze mu mówie ze nigdy nie pojde na to bo nie lubie i mam strasznie słabe ręce. a jak mu to przypomnaiałm powiedział "ah no nie pomyslałem."
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Tosia, Gwizdak, Glen: Dziekuję za zyczenia
![]() ![]() ![]()
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gwizdak, super, że wszystko dobrze z Mrówą ![]() A ja wczoraj wieczorem miałam mdłości!!! Pierwszy raz tak miałam, że było mi niedobrze bez powodu, dlatego zgadnijcie, co mi się całą noc śniło... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Zakorzenienie
|
Karola Wszystkiego Najlepszego
![]() ![]() to faktycznie kiepsko. Zna Cię i wie co Ci pasuję. Zwykły spacer byłby lepszy.
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi dla odmiany od rana nie dobrze... Końcówka ciąży jest ciężka trzeba przyznać, choć domyślam się, że mogłoby być gorzej - np. Mrówa mogłaby zechcieć być królową matką i urosnąć do 4kg. Na szczęście jej to nie w głowie (na razie
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Karola, no wykazał się mega bezmyślnością szczerze mówiąc, ale wybacz mu ![]() ![]()
#1196 |
Zakorzenienie
|
Kasia dziekuje
![]() Ilsa- no powiedziałam mu to wszystko, to powiedział, że dzisiaj mnie zabierze gdzies na stary rynek na kolacje i obiecuje, ze już będzie miło. wiesz ja bym sie tak az nie smuciła i nie złościła gdyby on mi to powiedział i nastawiłabym się na to i trochę się przygotowała kondycyjnie a teraz ja umieram po prostu. juz nawet pozniej po tym na te glupie gokaty nie mialam ochoty. a w ogole jak sie poplakałam to mogl sobie darowac glupie komentarze i mnie przeprosić a nie jeszcze mi dowalać. mam nadzieję ze dzisiaj bedzie lepiej a tak apropos ma któraś sposób na zakwasy? goraca kapiel i piwo nie pomogło:P
#1197 |
Zakorzenienie
|
Karola, o jaaaaaa... to rzeczywiście Ci zgotował prezent, nie ma co... :/ a wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() Udało mi się załapać na fryzurę na wesele, ufff... Ciekawe tylko, jak wyjdzie, bo nigdy tam nie byłam ![]()
![]() |
#1198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1199 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na zakwasy najlepszy jest dla mnie trening. Tylko delikatniejszy w formie - jakiś basen albo streching. Godzina bólu ale potem z głowy ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Właśnie sobie pomyślałam ze jutro ja będę umierać z zakwasów ![]() Kiedyś to lubiłam, zobaczymy jak teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
justys dziekuje
![]() ehh tak czekałam na te niespodziankę myslałam, ze to bedzie cos extra.. szczgolnie ze sam mówil ze to bedzie super;( gwizdak a za 2-3 dni woodstock... ZABIJE TŻta :P ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- ooo stef basen ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.