Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 09:08   #4681
martitkaa
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
W sobotę i niedzielę byłam w końcu w GM. Z wyprzedaży już niewiele zostało, ale i tak udało mi się kupić dwie rzeczy - sukienkę za 99 i spodnie za 49 zł Ceny zachęcają do zakupów więc warto przy okazji przejrzeć dokładniej wieszaki

Z nowej kolekcji zgodnie z przewidywaniami przygarnęłam czarny, prosty płaszczyk, w którym, nieskromnie mówiąc, jestem absolutnie zakochana i czarną sukienkę z białym pasem u dołu (w sklepie na pierwszy rzut oka bardziej podobała mi się jej biała wersja, którą pokazywała Gabi, ale względy praktyczne wzięły górę )

Poza tym pomału zaczynam coraz poważniej myśleć o sprzedaży shoppera
A który płaszczyk kupiłaś, czy przypadkiem nie ten który dodałam w załączniku bo mi on się bardzo podoba tylko zastanawiam się czy on jest zapinany bo na zdjęciu nie widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płaszczyk.jpg (13,7 KB, 37 załadowań)
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:11   #4682
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
ooo, a ja pamiętam, że najcieplej się o nim wypowiadałaś, szczególnie, że po przeróbkach jest idealną torbą
Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
no właśnie... co się stało?? coraz bardziej się cieszę słysząc takie opinie bo przestaje mi chodzić po głowie kupienie go... bo przyznam szczerze, też o tym myślałam
Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Mhmm, czemu?
Niestety ząb czasu coraz wyraźniej się na nim odciska Skóra zaczyna się marszczyć już nie tylko na rączkach, jedna strona robi się wyraźnie miększa i delikatnie deformuje Nie wiem, czy to wina ilości rzeczy, jakie w nim nosiłam, ale nie wygląda już tak efektownie jak na początku Sam model bardzo mi się podoba, po przeróbkach, jakim go poddałam jeszcze bardziej, ale chyba mimo wszystko jest to torebka pakowna, ale stworzona do noszenia niezbyt ciężkich rzeczy

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
A który płaszczyk kupiłaś, czy przypadkiem nie ten który dodałam w załączniku bo mi on się bardzo podoba tylko zastanawiam się czy on jest zapinany bo na zdjęciu nie widać
Właśnie ten Nie jest zapinany, co więcej on ma taki fason, że po założeniu ma wyglądać tak jak na modelce ze strony tj. pokazywać, co mamy pod spodem

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:21   #4683
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie ten Nie jest zapinany, co więcej on ma taki fason, że po założeniu ma wyglądać tak jak na modelce ze strony tj. pokazywać, co mamy pod spodem
O to szkoda chciałabym żeby miał chociaż jakiś ukryty zamek żeby można się zapiąć w razie czego bo fason jest świetny - prosty czyli taki jak lubię. Dziękuję bardzo za odp.
Podoba mi się jeszcze bardzo ten słynny biały z zamkiem ale zaraz bym go pewnie upaćkała . Może zrobią taki tylko że czarny,tak mi się marzy...
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:24   #4684
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
i kolejna mini-relacja

1. czarne spodnie (o fotkę prosiła któraś wczoraj) powiem krótko - są piękne!!! oddam zielone i kupię te

2. spódnica z musztardowym paskiem - całkiem fajna ale nie powaliła mnie na kolana

3. sukienka - świetna!! naprawdę warto rozważyć jej zakup - fajnie może wyglądać do czarnych rajstop rzez ten czarny pas na dole

4. fajne spodnie na wyprz za 49 - ale ostatecznie nie wzięłam, bo stwierdziłam że idę w złym kierunku - byłyby to już 4 spodnie w tym miesiącu

5. musztardowa marynarka - boszzz co za kolor!!!

6. 7. i białe marynarki - proszę o pomoc - nie różnią się niczym tylko materiałem - którą zostawić?? 6 czy 7???
Gabi świetne te pierwsze spodnie, wczoraj je przymierzałam i też myślę o zakupie ich a na Tobie jak zwykle świetnie leżą
podobasz mi się bardzo w tej sukience białej z czarnymi paskami szkoda, że wczoraj jakoś nie zwróciłam na nią uwagi
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:30   #4685
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Niestety ząb czasu coraz wyraźniej się na nim odciska Skóra zaczyna się marszczyć już nie tylko na rączkach, jedna strona robi się wyraźnie miększa i delikatnie deformuje Nie wiem, czy to wina ilości rzeczy, jakie w nim nosiłam, ale nie wygląda już tak efektownie jak na początku Sam model bardzo mi się podoba, po przeróbkach, jakim go poddałam jeszcze bardziej, ale chyba mimo wszystko jest to torebka pakowna, ale stworzona do noszenia niezbyt ciężkich rzeczy

Widziałam wczoraj czarnego shoppera w sklepie i już tam miał zagięte rączki oraz takie linie w skórze od góry biegnące - widać to właściwie tak jak i w karmelowym. Mało ta torebka użytkowa, chyba bardziej ozdobna
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:32   #4686
Pani_Pusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w Manu, trochę poprzymierzałam, więc pozwolę sobie wkleić małą fotorelację. Może komuś się przyda

1. Koszula muchomor – przyciągnął mnie skład 100% jedwab. Bardzo dobrze się w niej czuję, jest na mojej wish-liście ale czekam na inne kolory
2. Koszula z lamówką – dosyć długa a ja takich nie lubię, nie da się jej nosić wypuszczonej. Z kolei wpuszczona w spodnie źle wygląda przez ten pionowy czarny pas nagle znikający pod paskiem. Nie podoba mi się taki efekt i dlatego koszulę skreśliłam z listy
3. top chabrowy – bardzo fajny, jest na mojej wish-liście tylko muszę zmierzyć M-kę, bo S jest za małe z biuście
4. Słynny biały płaszczyk – generalnie jest ciekawy, taki futurystyczny jak ktoś tu powiedział, ale nie podobam się sobie w nim. Wyglądam jak w kitlu lekarskim, szczególnie jak jest zapięty Poza tym ma trudny kolor i generalnie to nie mój styl
5. Słynna biała sukienka z zipami – jak ją zobaczyłam na wieszaku to jęknęłam ‘o matko, co to ma być’ ale jak założyłam na siebie, to nawet się sobie podobałam. Ale podobnie jak w przypadku płaszczyka to nie moja bajka. Zaspokoiłam ciekawość i tyle.
6. Ramoneska z TRF – koniecznie chcę kupić na jesień jakąś eko-skórkę – ta mi się podoba ale ma za krótkie rękawki na moje długie łapiszcza Długość 7/8 mi nie odpowiada, nie zamierzam również nosić kurtki z podwiniętymi rękawami, więc będę musiała poszukać czegoś innego. Szkoda, bo ta kurtałka jest naprawdę fajna. Myślę jednak, że dla niewielkich osób o niezbyt długich rękach te rękawy będą w sam raz.
o dobrze ze zrobilas fotke tej 1 bluzki na stronie mi sie spodobala, ale teraz na real foto widze ze za duzo tych kropek jest.
Podobasz mi sie w sukience z zipami

Wygoogluj sobie "animal testing" - od razu przestawisz się na kupowanie towarów nie testowanych
Pani_Pusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:35   #4687
lola23
Wtajemniczenie

Cytat:
i kolejna mini-relacja

1. czarne spodnie (o fotkę prosiła któraś wczoraj) powiem krótko - są piękne!!! oddam zielone i kupię te

2. spódnica z musztardowym paskiem - całkiem fajna ale nie powaliła mnie na kolana

3. sukienka - świetna!! naprawdę warto rozważyć jej zakup - fajnie może wyglądać do czarnych rajstop rzez ten czarny pas na dole

4. fajne spodnie na wyprz za 49 - ale ostatecznie nie wzięłam, bo stwierdziłam że idę w złym kierunku - byłyby to już 4 spodnie w tym miesiącu

6. 7. i białe marynarki - proszę o pomoc - nie różnią się niczym tylko materiałem - którą zostawić?? 6 czy 7???
Co to za koszula z kieszeniami? Baaardzo mi się podoba

targowisko:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211273
lola23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 09:39   #4688
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lola23 Pokaż wiadomość
Co to za koszula z kieszeniami? Baaardzo mi się podoba
dzięki kupiłam ją na wyprz za 49
Stary 2011-08-01, 09:46   #4689
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
wyglądasz świetnie w muchomorku a ta koszula z lamówką to istne cudo!!! ile ona kosztuje?? muszę ją przymierzyć koniecznie@ EDIT: to ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BPOCKET%2BFLAP ? bo jeśli tak to na stronie wygląda tragicznie, a na Tobie cudownie!!! Top chabrowy kupiłam w wersji kremowej na allegro za 80 zł. Ramoneska mi się podoba bardziej w innych kolorach, ale jak potrzebujesz czarną i dobrze się w niej czujesz, to bierz! A jak nie, to ekoskórek jest teraz milion wszędzie, na 100% coś dla siebie znajdziesz. Płaszczyk niezmiennie mi się podoba...a sukienka wcale.
Tak, to ta koszula z linka. Ma przyjemny w dotyku, śliski materiał, warto przymierzyć Tylko troszkę prześwituje...
Ja jeszcze chciałabym zmierzyć tą http://www.zara.com/webapp/wcs/store...STING%2BCOLLAR

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Świetna fotorelacja! Najbardziej podobasz mi się w muchomorku , w sukience i ramonesce też świetnie.
No muchomorek jest super Ale może pojawi się jeszcze w granacie albo zieleni....

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
dziewczyny myslicie że pomarancz w przyszlym sezonie bęzie modny
ja co prawda nie uległam modzie na pomaranczowy kolor ( poza pazurkami ) , ale kupiłam taka kopertówke pomaranczowa i ani razu jej nie założyłam i zastanawiam sie czy na all nie wstawić czy może jeszcze ten pomarancz bedzie " sie nadawać "
Gdzieś mi się obiło o uszy, że w sezonie letnim 2012 ma królować kolor żółty. Czytałam nawet niedawno wywiad z babeczką zajmującą się prognozowaniem trendów (nie pamiętam w tej chwili nazwiska, ale jakaś sławna postać) i ona też wspominała o niedalekim triumfie żółci. Nie pozbywaj się kopertówki - jeśli Ci się podoba to noś ją niezależnie od tego, czy pomarańcz jest w danym sezonie modny czy nie Wbrew pozorom ten kolor pasuje do wielu innych

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Fajna fotorelacja!
Mnie się podobasz najbardziej w tej koszuli z czarnym pasem przez środek!!!
I w płaszczyku!
No masz ci los, jak ja się sobie w czymś nie podobam, to znowuż inni twierdzą, że mi w tym ładnie Ale mimo to na koszulę się nie zdecyduję.

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Gdzie się Lunus podziewa? No chyba nie sprząta mieszkania od wczoraj? Może ją ex-Tż porwał i więzi Opuściła już kilka dyżurów wątkowych!
Pewnie tak ostro pucowała chałupę, bo ex miał przyjść z wizytą a nic nam powiedzieć nie chciała

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
udało mi się zrobić coś takiego ale wiem, że kiepskie i z dołu bo samowyzwalaczem robiłam i nie wiedziałam jak ustawić a jak wrzuciłam na komputer to zobaczyłam jak wyszło dopiero się uczę robić zdjęcia jak robicie w przymierzalniach to widać lampę błyskową? bo chciałam dziś porobić ale się bałam, że ktoś zobaczy
sukienka u góry nie odstaje na zdjęciu jakoś dziwnie się ułożyła
Wyglądasz super! Mam baaardzo podobną sukieneczkę z Mohito, tyle że ma dodatkowo kokardę na biuście. Jest to moja najukochańsza sukienka

Cytat:
Napisane przez cabanamoon Pokaż wiadomość

Kochane moje czy gdziekolwiek w waszych zarach sa jeszcze te buty z zalacznika?
bylo ich pelno w wawie na pewno nie wiem jak teraz. Czy ktokowiek je widzial gdziekolwiek w rozmiarze 39?
U mnie były jakoś w pierwszej połowie lipca, widziałam na pewno bo sama polowałam ale były tylko duże rozmiary (a ja 36 potrzebuję). Teraz już ich nie widuję

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
aż wyskoczyłam z piżamy i ją założyłam żeby ptzypomniec ją sobie hahah
i znowu sprzatam w paincie ... wiecie jak to jest jak mama wyjezdza na 3 miesiące haha
Cytat:
hahahahaha szalona
w sukience wyglądasz przepięknie!!! tym bardziej chcę ją dla Mamy (2gie zdjęcie już mnie utwierdziło, że wyglądałaby super) a Twoje sprzątanie jest the best!!! Jak się ktoś mnie będzie czepiał, że jest syf w domu, zrobię zdjęcie, posprzątam w paincie i pokażę, ze wcale nie ma ciekawe jak zareagują pewnie zamówią mi kaftan
Trzeba ten pomysł sprzedać Lunus, to może nie będzie tak na długo znikać by dom posprzątać
Stary 2011-08-01, 09:58   #4690
Rzymianka
Wtajemniczenie

Mi brakuje admirable .Mogłaby już wrócić.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 10:06   #4691
Mariah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Podobasz mi się w bluzce z czarnym pasem, chabrowej bluzeczce i białej sukience tylko gdzie tą sukienkę ubrać poza tym wydaje mi się niepraktyczna
Też nie miałabym pomysłu na tą białą sukienkę Już słyszę komentarze kolegów z pracy gdybym ją tam założyła

Cytat:
Napisane przez Pani_Pusia Pokaż wiadomość
o dobrze ze zrobilas fotke tej 1 bluzki na stronie mi sie spodobala, ale teraz na real foto widze ze za duzo tych kropek jest.
Podobasz mi sie w sukience z zipami
Te kropeczki są drobne i jest ich dużo ale mnie to akurat odpowiada
Stary 2011-08-01, 10:06   #4692
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
i kolejna mini-relacja

najbardziej podobasz mi się w tych spodniach masz może zdjęcie tyłu? co do marynarek lepsza będzie z białą podszewką bo ta zżółknięta nie wygląda ładnie
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 10:10   #4693
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam wczoraj czarnego shoppera w sklepie i już tam miał zagięte rączki oraz takie linie w skórze od góry biegnące - widać to właściwie tak jak i w karmelowym. Mało ta torebka użytkowa, chyba bardziej ozdobna
No niestety

Teraz szukam jakiejś innej, może troszkę bardziej praktycznej (może dla odmiany z jakimś zapięciem ) torebki, ale jakoś nic mnie jeszcze nie zachwyciło No może poza cielistą Furlą Candy z kolekcji jesiennej, ale to by był kolejny zakup z serii bardzo praktycznych

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-08-01 o 10:12
Stary 2011-08-01, 10:19   #4694
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
siemka, jest u nas ta Zara, ale omijam ja szerokim lukiem, bylam pare razy i nie ma nigdy dla mnie nic ciekawego-czasami buty, ale sa za wysokie, wiec nie wiem czego mozna byc tam milosnikiem. odkad ja otworzyli nic tam nie kupilam, moze mi sie teraz uda w Hiszpanii. tak czy siak udanych zakupow.
I bardzo dobrze, niepotrzebna nam konkurencja do Zarowych hitów.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 10:22   #4695
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzieś mi się obiło o uszy, że w sezonie letnim 2012 ma królować kolor żółty. Czytałam nawet niedawno wywiad z babeczką zajmującą się prognozowaniem trendów (nie pamiętam w tej chwili nazwiska, ale jakaś sławna postać) i ona też wspominała o niedalekim triumfie żółci. Nie pozbywaj się kopertówki - jeśli Ci się podoba to noś ją niezależnie od tego, czy pomarańcz jest w danym sezonie modny czy nie Wbrew pozorom ten kolor pasuje do wielu innych
Noooo to mi się podoba, właśnie kupiłam 2 tkaniny w róznych odcieniach żółci i zastanawiałam się czy nie będę wyglądać jak stuknięta jeśli wyskoczę w czymś żółtym

Cytat:
i kolejna mini-relacja

Fantastyczna ta biała sukienka

Ja mam teraz taką fazę na marynarki inne niż czarne czy granatowe, że mi się nawet musztardowa podoba
Stary 2011-08-01, 10:40   #4696
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Yavanna84, dobrze pamietam, ze Ty nasz zielona Furle? Mogłabys napisać coś wiecej o niej, jak sie nosi, czy widać na niej jakieś ryski i ogólnie, jaka jest w użytkowaniu ta guma Nie mogę przestać myśleć o cielistej Candy odkąd wczoraj wzięłam ja do ręki i z trudem odłożyłam, ale wciąż rozsądek bierze gore Wydaje mi sie, ze to miło wszystko taka typowo wakacyjna i jednosezonowa torebka

Edytowane przez mademoiselle jeanne
Czas edycji: 2011-08-01 o 10:58
Stary 2011-08-01, 10:47   #4697
misiaczek187
Zadomowienie

Cytat:
Yavanna84, dobrze pamietam, ze Ty nasz zielona Furle? Mogłabys napisać coś wiecej o niej, jak sie nosi, czy widać na niej jakieś ryski i ogólnie, jaka jest w użytkowaniu ta guma Nie mogę przestać myśleć o cielistej Candy odkąd wczoraj wzięłam ja do ręki i z trudem odlizylam, ale wciąż rozsądek bierze gore Wydaje mi sie, ze to miło wszystko taka typowo wakacyjna i jednosezonowa torebka
Też miałam takie wątpliwości jednak dzięki tej kusicielce i obejrzeniu kilku jesiennych stylizacji pragnę jej mocno a ta cielista też piękna

Na pokuszenie
http://allegro.pl/torebka-kuferek-fu...736274412.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0382.jpg (98,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0383.jpg (32,9 KB, 69 załadowań)

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589

Edytowane przez misiaczek187
Czas edycji: 2011-08-01 o 10:55
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 10:57   #4698
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez canaduelle Pokaż wiadomość
pewnie, jeśli dziś Ci się uda kupić to daj mi znać, bo ja jutro sie wybiorę i może spotkam gdzieś u siebie
Zielone szaliki paskowe na 99% sa u mnie

Czesc dziewczyny

Edytowane przez *majka*
Czas edycji: 2011-08-01 o 10:59
*majka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:00   #4699
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Też miałam takie wątpliwości jednak dzięki tej kusicielce i obejrzeniu kilku jesiennych stylizacji pragnę jej mocno a ta cielista też piękna

Na pokuszenie
piękna jest ta cielista sama bym się na nią skusiła
Stary 2011-08-01, 11:02   #4700
misiaczek187
Zadomowienie

Gabi dopłacone teraz będę wyczekiwać listonosza a czy Ty do tego kombinezonu masz zamiar nosić jakiś paseczek cienki ? byle bym wyglądała w nim chociaż w połowie tak zgrabnie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:03   #4701
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:

dokładnie uważam tak samo - nie potrafiłabym zrezygnować z rzeczy którą lubię, TYLKO i wyłącznie dlatego że jest już kolor niemodny....dziwne to w ogóle zastanawianie się czy ten kolor jest modny czy nie....ja tam nawet wolę nosić niemodne kolory bo wiem że 99% nie będzie w nich "śmigało: bo przecież jest niemodny i dlatego często noszę niemodne kolory
Stary 2011-08-01, 11:03   #4702
Naia2
Zadomowienie

Cytat:

Na pokuszenie
Ta cielista jest bajeczna
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:06   #4703
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi dopłacone teraz będę wyczekiwać listonosza a czy Ty do tego kombinezonu masz zamiar nosić jakiś paseczek cienki ? byle bym wyglądała w nim chociaż w połowie tak zgrabnie
tak, z paskiem zdecydowanie lepiej wczoraj mierzyłam go z tym złotym i do tego marynarka biała i i wg mnie pasek tak lekko opadający na biodra żeby był, wtedy obniża linię talii i wydłuża tułów dzięki czemu proporcje są wyrównane, bo tak ogólnie to takie spodnie masakrycznie wydłużają nogi (nawet moja Zuzka tak powiedziała ) może uda mi się na dniach wrzucić zdjęcia
na pewno będziesz super wyglądać
Stary 2011-08-01, 11:07   #4704
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Yavanna84, dobrze pamietam, ze Ty nasz zielona Furle? Mogłabys napisać coś wiecej o niej, jak sie nosi, czy widać na niej jakieś ryski i ogólnie, jaka jest w użytkowaniu ta guma Nie mogę przestać myśleć o cielistej Candy odkąd wczoraj wzięłam ja do ręki i z trudem odłożyłam, ale wciąż rozsądek bierze gore Wydaje mi sie, ze to miło wszystko taka typowo wakacyjna i jednosezonowa torebka
Tak, to ja. Póki co na mojej rysek nie widać, noszę ją dość często, ale w domu trzymam w tym przeciwkurzowym worku. Na pewno nie jest to najpraktyczniejsza torebka, dość ciężka i tylko do ręki. Ale IMO jej wygląd wynagradza wszelkie niedogodności. Swoją planuję nosić cały rok z przerwą na zimę, ta cielista wydaje się jeszcze praktyczniejsza.

Stary 2011-08-01, 11:09   #4705
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie uważam tak samo - nie potrafiłabym zrezygnować z rzeczy którą lubię, TYLKO i wyłącznie dlatego że jest już kolor niemodny....dziwne to w ogóle zastanawianie się czy ten kolor jest modny czy nie....ja tam nawet wolę nosić niemodne kolory bo wiem że 99% nie będzie w nich "śmigało: bo przecież jest niemodny i dlatego często noszę niemodne kolory
Ja tak mam z moim ukochanym czerwonym oraz fuksją, którą noszę cały czas, niezależnie od tego czy jest mocny czy nie jest, lubię go i nie interesuje mnie, czy króluje w danym momencie na wybiegach czy nie
Cytat:
tak, z paskiem zdecydowanie lepiej wczoraj mierzyłam go z tym złotym i do tego marynarka biała i i wg mnie pasek tak lekko opadający na biodra żeby był, wtedy obniża linię talii i wydłuża tułów dzięki czemu proporcje są wyrównane, bo tak ogólnie to takie spodnie masakrycznie wydłużają nogi (nawet moja Zuzka tak powiedziała ) może uda mi się na dniach wrzucić zdjęcia
Czekam cierpliwie na fotki, czekam
Stary 2011-08-01, 11:12   #4706
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
A mój jest bardzo użytkowy - zmieścił wszystkie codzienne drobiazgi, parasol, butelkę soku, iPada, kolejarkę i kopertówkę
Kopertówki w końcu nie oddałam, podobno za dużo po terminie, sprzedam ją na allegro. Może i nie ma tego złego, bo pewnie bym wymieniła na tą czarną z łańcuszkiem i jakies szpilki, których i tak bym nie nosiła

Kupiłam za to zieloną sukienkę za 49 a chwilę po wyjściu z Z miałam przeczucie żeby wrócić i sprawdzić czy są spodnie moro z kieszeniami. I były
Stary 2011-08-01, 11:19   #4707
canaduelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Zielone szaliki paskowe na 99% sa u mnie

Czesc dziewczyny

oo, a zostało u Ciebie jeszcze coś fajnego w małych rozmiarach? xs lub s? albo jakieś buty 37? bo jednego szaliczka to nie opłaca się z Niemiec wysyłać

Cytat:

Gabi, odłozyłaś spodnie?
canaduelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:19   #4708
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja tak mam z moim ukochanym czerwonym oraz fuksją, którą noszę cały czas, niezależnie od tego czy jest mocny czy nie jest, lubię go i nie interesuje mnie, czy króluje w danym momencie na wybiegach czy nie

Czekam cierpliwie na fotki, czekam
Tak po prawdzie, to zawsze znajdzie się projektant, który dany kolor umieści w kolekcji. Co najwyżej widać przewagę pewnych kolorów na wybiegach. IMO zdecydowanie większe znaczenie ma fason. To po nim widać, że dana rzecz ma już czasy świetności za sobą, a kolor? Metaliczne są modne od 10 lat, tylko co 2-3 lata ktoś to opisuje jako odkrycie. Pastele? Wracają każdej wiosny. Latem wyraziste kolory, jesienią brązy, zielenie i beże. Wiecznie modna czerń. Jedynie musztardowy pojawia się i znika. Pewnie przez to, że to ciężki do noszenia kolor i zazwyczaj głównie moda popycha ludzi do zakupu takich ubrań. Pamiętam jak podobno ultramodny był fiolet, co zapowiadało pełnię mojego szczęścia, z racji tego że to mój ulubiony kolor. Niestety ani w sklepach, ani na ulicach widoczny nie był wcale.

Stary 2011-08-01, 11:20   #4709
xxkamayy
Raczkowanie

Dziewczyny sa u Was w Zarze jeszcze takie spodnie:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BTROUSERS

lub takie:

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DIO%2BTROUSERS
xxkamayy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 11:24   #4710
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
A mój jest bardzo użytkowy - zmieścił wszystkie codzienne drobiazgi, parasol, butelkę soku, iPada, kolejarkę i kopertówkę
Kopertówki w końcu nie oddałam, podobno za dużo po terminie, sprzedam ją na allegro. Może i nie ma tego złego, bo pewnie bym wymieniła na tą czarną z łańcuszkiem i jakies szpilki, których i tak bym nie nosiła

Kupiłam za to zieloną sukienkę za 49 a chwilę po wyjściu z Z miałam przeczucie żeby wrócić i sprawdzić czy są spodnie moro z kieszeniami. I były
Koniecznie się nam pokaż w kolejarce

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości