|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Hej
Macham z nad kawy ![]() Wróciłem do świata żywych ![]() Szczytuje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2011-08-01 o 11:04 |
|
|
|
#1022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z jakiej okazji tak wyspaniałałam?
|
|
#1024 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
To nie znaczy, że będziemy mieli kasę by z tego korzystać
![]() W cenie są baseny, jacuzzi, sauna i siłownia, reszta extra płatna... zobaczymy pochwal się co było w paczce ![]() ja ostatnio skromne odlewki tylko
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Phi!
Przeca nie chodzisz do pracy to znaczy ze siedzisz w domu i nic nie robisz. Toż to tak samo jak byś na urlopie była (jak masz wanne to i SPA masz
|
#1026 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28477251]Chyba bendziesz cauowau własny uokieć
![]() ![]() A moja siostra umi [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28477256]Jak se bark wybijesz i kilka kości połamiesz to się da Bez okaleczania ![]() Jaka zmiana klimatu Cytat:
Cytat:
Powrót z przytupem ![]() Cytat:
![]() Czeka mnie rozmowa z pewnym dyrektorem. Buty szare z mikrocwiekami na obcasach czy czarne piptoły?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#1027 | |
|
Nindżopesz
|
Myślałam, że spa już opłacone...
W paczkach: odlewka Gustawa, kilk próbek, miniaturka Smoka, Cocon i Dune Cytat:
Mam nawet dwa jeziora pod blokiem... Mazury jak nic.---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Piptoły. |
|
|
|
|
#1028 |
|
grozi wypollizowaniem
|
obadanam przez speca
, bedom mi musk magnesowac ciekawe ile sie czeka na tako przyjemnosc
|
|
#1029 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ja mam hopla i ciągle kupuję jakieś tabletki i sole do kąpieli w poszukiwaniu idealnych ostatnio najbardziej zadowolona jestem z takich w douglasie po 6 zeta sztuka, pięknie barwią wodę na zielono, trochę drogie ale obłędni pachną żeńszeniem, zapach utrzymuje się jeszcze następnego dnia Cytat:
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze miska, kij od miotły i prześcieradło i będzie jachting na Mazurach ![]() Cytat:
|
|
#1031 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a co się dzieje?
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
ja też obadanam
zapalenie gardła
|
#1033 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa rozne rzeczy
, kiedys costam pisałam na ten temat
|
|
#1034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedom moje jak żeń szeniem---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() heloł - bardzo jestem ciekawa ciągu dalszego ![]() no i tyla mnie widzieli paputki |
||
|
|
|
#1035 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
niech mi sie zachce pracować
na razie przeglądam sobie konkurencyjne forum
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Nindżopesz
|
Ooo Tyy taka owaka!
Jakie? ![]() Cytat:
Od biedy mamy rowerki wodne. Cytat:
Szkoda, że Dune jest na Tobie nietrwałe albowiem zaiste piękne jest. |
||
|
|
|
#1037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na mój rozmiar robią seryjnie niemal wyłącznie praktyczne półbuty albo trampki- a ja mam zdecydowanie większą wyobraźnię. Cytat:
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Ves piękne streszczenie ![]() eeee i to tyle ![]() albo może jeszcze
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() albo sieć od razu
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
femineus (ciekawe czy nazwę wynożyczkuje )przeglądam je od czasu do czasu bo wątki o pielęgnacji nie mają po 500 stron jak na wizażu i nie są pełne off topów, więc łatwiej się w nich poruszać a informacje są te same no i dziś przez przypadek natrafiłam na sugestię że to forum do wizażu antagonistyczne nie wiem, może ja jakaś naiwna i ślepa jestem, ale nie rozumiem skąd i po co sie takie antagonizmy biorą...Cytat:
![]() --- nadal nie chce mi się pracować, chyba pójdę jeść
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Redziu ja tez dostałam przesyłkę
Ale jeszcze nie jestem pewna Ile radości na raz ![]() Z okazji piosenek jakie zapodałaś po 6 rano ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale patrzcie ja na to nie wpadłam, teraz mam większą wannę, a kąpałam się w niej raz dopiero Muszę sobie porobić spa, o!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1044 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wypadłam z obiegu chyba Ale skoro taka jesienna pogoda to trzeba by się pozaopatrzać i porelaksować ![]() Cytat:
![]() Zdrowiej szybko Cytat:
![]() Gotuję zupę, z założenia miał to być krupnik z kaszy, ale... będzie coś innego - nie mam marchewki (myślałam, że jeszcze mam więc nie kupiłam ), więc jest bez marchewki , zapomniałam, że nie mam żadnych kostek rosołowych czy coś, więc jest mięso i ... bulion grzybowy Mam nawet kaszę w tym krupniku Próbowałam już tej zupy i całkiem jadalna A zrobiłam dziś takie duże zakupy A tego co na dziś potrzeba nie kupiłam ![]() A teraz najlepsze - nie mam jednak 3 paczek otrębów, mam 3 paczki... płatków owsianych ![]() ![]() Także jeszcze otręby trzeba dziś dokupić, bo planuję upiec ten placek otrębowy z morelami i borówkami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-01 o 13:39 |
|||||
|
|
|
#1045 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
No ciekawe czy Ci podpasuje. |
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28483850]
Wstałem dopiero, co by tu zjeść na śniadanie [/QUOTE]Malibu z mlekiem Forum dla kobiet myślących
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1047 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pierdo...y NFZ
|
|
#1048 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak do nich napiszesz to dostaniesz hasło i dostęp do pełnej oferty. Ja mam standardowe 39, ale za to sklepowe buty mi zazwyczaj spadają, więc czasem coś kupuję. Kuzynka z ponadgabarytem kupuje tylko tam. Oni robią szpile do 43, albo nawet 44 rozmiaru. kuzynka ostatnio brała te http://www.filipczyk.pl/detail_info.php?id=470 ![]() idealne na początek dnia
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-01 o 13:56 |
|
|
|
|
#1050 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie że chyba.... poszłam jednak po pakową..
po drodze spotkałam byłego listonosza, mówi do mnie.: -był już u pani mój kolega ? - nie, dziś nie -a, to to będzie, ale inny niż ostatnio, ma dla Pani przesył, i trzeba będzie podpisać bo zagraniczny ![]() bosze... jak ja mu zapadłam we pamięć
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Czy musi być ta bura pakowa

a co się dzieje?
bedom moje jak żeń szeniem