|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() ![]() też teraz słyszę krople, jakby mocniej pada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurczę, moim znajomym zachciało się nagle mnie wyciągać na piwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-31 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
naf, co byś na siebie nie założyła będziesz wyglądać bosko, laska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() musze chyba w necie poszperać bo w sklepach takich nie widziałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Zaraz pakuję- jutro puszczę ![]() Noo- chociaż tyle na zakończenie ![]() A dziękować, dziękować- może tym avatarem słońce ściągnę na Pomorze ![]() Swoją drogą ciekawe jak Dziewczynki w Sopocie ![]() Zaraz smsiaka skrobnę ![]() Cytat:
![]() Ja tyż takie chcę, jeno na takim stabilnym obcasie ![]() Alvesta- pysznie brzmiało, ja też zrobiłam się głodna, choć przed chwilą wrąbałam pół kg lodów ![]() ![]() Naf- zakręcone stylizacje to podstawa dobrego wejścia ![]() I tak sobie pomyślałam, że Ty masz z kim na piFFo wychodzić ![]() U mnie marazm i stagnacja ![]() Aaaa ![]() ![]() Nie posiadam kaloszy i tak na prawdę, to nigdy nie miałam ![]() Może też dlatego, że nigdy nie były mi potrzebne ![]() Ale jak tak dalej pójdzie, to nabędę malinowe chyba ![]() Ehem, przepraszam bardzo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Wtajemniczenie
|
Jezzzu Jiuna na takie buty to i ja cale zycie choruje.To jest wlasnie moj styl
![]() ![]() ![]() I ja tez nigdy kaloszy nie mialam ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się czaję na Emu ![]() ![]() ![]() Zania i Lou się aktualnie alkoholizują ![]() Miały dziś ładną pogodę- słonko i 25' na+ ![]() Pozdrawiają i żałują, że nie jesteśmy z Nimi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cindy, ja też się na emu czaję na tę zimę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Konto usunięte
|
co to jest emu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() A masz kogoś tam, żeby Ci zakupił w razie 'W' ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28473168]co to jest emu ![]() To bardzo ciepłe butki ![]() http://alejka.pl/buty-emu-australia-...tnut-39-4.html
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() dzieki Cindy ![]() popularne w NL do letniej sukienki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Nava - http://www.emu-shop.pl/
Ja akurat w butach emu nie gustuje. Cindy-chraboł-stary znoszony but,trep-nie nadajacy sie do wyjscia miedzy ludzi(wg TZta)
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Lux Mundi
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28473380]aaa ciapciaki
![]() ![]() dzieki Cindy ![]() popularne w NL do letniej sukienki ![]() Nie za ma co ![]() Nie tylko w NL- u Nas tesh tak chodzą ![]() Szczególnie 'celebrytki' ![]()
![]() |
#2685 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jakoś przekonania do kaloszy nie mam ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A rajstop nienawidzę, zwłaszcza tych beżowych. Dla mnie to jednorazówki, często niszczę je, zanim założę. Za to takie grube na zimę to spoko, choć ostatnio przegrywały z legginsami.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Ja emu uwielbiam, zeszłej zimy ratowały mi życie w mrozach i śniegach, spokojnie biegałam w najcieńszych skarpetkach i w nosie miałam, że TŻetowi mogłoby się nie podobać. Nawiasem mówiąc, trochę kręcił nosem, jak je zobaczył w sklepie, ale później, kiedy zaczęłam w nich mykać, spodobały mu się. To chyba ogólny urok tych butów. Dużo lepiej prezentują się na nodze niż na zdjęciach. Na schaffie są obecnie mocno przecenione, ale też i rozmiary poprzebierane.
http://www.schaffashoes.pl/producent-Emu-28 A to mój model: http://www.schaffashoes.pl/emu-EMU_e...BLACK-Emu,8713 |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Czeka teraz na pranie. Ale jak pogody nie będzie, to sobie będę mogła tylko przy lustrze w domu w niej postać ![]() Cytat:
![]() Mam brzydkie popękane naczynka na nogach, a powoli przybywa nowych ![]() Ładne mi rodzina geny dała w spadku.... Tak szalejecie z pisaniem, że dopiero teraz doczytałam Was do końca ![]() Chciałabym posiedzieć z Wami dłużej, ale sen zaczyna mnie mulić. Jutro mój pierwszy dzień w pracy po urlopie i bardzo się stresuję ![]() Pewnie dlatego, że jej nie lubię. Ale o tym jutro w klubie.
SARCASM - only one of the services I offer ![]() Edytowane przez Apsik13 Czas edycji: 2011-07-31 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | ||||
Zadomowienie
|
Jestem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hm, i tak sobie a propos pomyślałam - właśnie moja psiapsiółka prawdopodobnie mniej więcej w połowie sierpnia się wybiera nad Bałtyk na 3 - 4 dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No proszę, czego to się dowiadujemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ekhm... Mam nadzieję, że nic mi się nie pokręciło z datą ![]() Droga Solenizantko ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-07-31 o 23:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
I ja się też dołączam do życzeń. Szybkiego zakończenia remontu, pociechy z teściowej oraz co tylko sobie zamarzysz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Lux Mundi
|
To ja ze swej strony życzę Ci Kasiu :
* zdrówka, Miłości ![]() * uśmiechu nie tylko do Święta ![]() * mniej nerwów i codziennej szarpaniny ![]() * jak najszybszego wybycia "na swoje" ![]() * i oczywiście utworzenia DT dla zwierzaków ![]()
![]() |
#2692 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Zakorzenienie
|
Jiuna,
wszystkiego naj naj naj ![]() Cytat:
Trzymaj się Apsiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Konto usunięte
|
Jiuna,
sto lat, sto lat, sto lat i wszystkiego naj, naj, naj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Jiuna-100 lat100 lat spelnienia marzen,cierpliwosci i worka piniedzy!I zdrowka,zeby temu wszystkiemu podołac
![]() ![]() Dobry dziewczynki ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-08-01 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28473168]co to jest emu ![]() to są najpiekniejsze, najśliczniejsze i najwygodniejsze buty jakie świat stworzył ![]() ![]() Już czekam na styczeń żeby sprezentować sobie kolejną parę Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jiuna wszystkiego naj ![]() Doszłam do wniosku, że kilka lat temu łatwiej było człowiekowi wracać o 5nad ranem i po 2h snu funkcjonować ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Wtajemniczenie
|
A ten film najlepiej obejrzyjcie sobie z TZtami.Nie wiem jak Wasi Panowie,ale ja jak ogladalam ten film to tak jakbym mojego R.widziala.On i glowny bohater to ta sama osoba
![]() Zdarza Wam sie,ze Wasze drugie polówki ogladaja sie za innymi laskami na ulicy??I to jeszcze w Waszej obecnosci? I co gorsza puszczaja komentarz o jej zgrabnym tylku,badz wydatnym biuscie? ![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() Edytowane przez Gipssis Czas edycji: 2011-08-01 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio, myślę, że faceci to mają genetycznie zaprogramowane, z tym, że oczywiście Ci taktowni robią to w taki sposób, żeby kobieta nie widziała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
Mój się nie ogląda...
Kupiłam przed chwilą w biedronce kaktusik - taki maleńki, w ślicznej doniczuni. Tylko te doniczki - były różne, i żeby zdobyć ładniejszą, musiałam przełożyć kwiatki. I mam teraz pełne palce takich malutkich kolców:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.