Miłośniczki Zary cz. IX - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-01, 18:44   #4921
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. IX

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość

superowo

Dziekuje

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Cortijo_Blanco wyglądasz ślicznie, ale figura !
Dzieki
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:44   #4922
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Gosiu, Candy z jesiennej kolekcji jest w tej samej cenie, co z wiosenno/letniej tj. 750 zł w sklepach stacjonarnych w PL i bodajże 170 e za granicą Czarna akurat nie robi aż takiego wrażenia, ale czerwona jest równie piękna co cielista

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:47   #4923
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Właśnie sobie oglądałam powtórki Plotkary w tv jak pan Bóg przykazał i stwierdzam, że mój związek bardzo przypominał B. i C. - nikt tego nie kuma ale jest chemia
Wow, zazdroszcze. Zawsze marzyl mi sie taki zwiazek Niestety jeszcze nie trafilam

Cytat:
Napisane przez karolina2607 Pokaż wiadomość
ESTEE - wyglądasz tak we wszystkim, no ale co tu się dziwić jak figurka taka !
Pozdrowienia z Kołobrzegu przesyłam !
O, juz jestes SzybciutkoPrawda,ze super pogoda?
Cytat:
Dziękuje Asiu chyba zamówie tą fioletową

Dziękuje napisałam smska do Ciebie
Zamow fioletowa, mowie Ci... znam sie na tym
Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Bardzo mini fotorelacja z Zary:
1. Znany tulipan maroko- co myslicie?? Mi sie w sumie podoba, ale troche szkoda mi na niego wydac 359 ;/ Jakbyscie widzialy na All S-ke to dajcie prosze znac A tak w ogole to widzicie go jakos w jesiennych stylizacjach? Czy tylko letnio z gołymi nogami?
2. Sukienka paskowa - mam do niej chyba za szerokie biodra, bo taka jakas obcisla na dole
3. Mierzylam tez zielone spodnie ze zlotymi zamkami z tylu- szukam takich do zestawu z czarna ramoneska, ktory tutaj sie juz pojawial na zdjeciu, ale jednak na spodnie moro jakos nie mam odwagi, wiec te moze bylyby fajne... musze jeszcze pomyslec
Wygladasz przepieknie w tulipanku i paseczkowej sukience! No mega mega mega!!!
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:47   #4924
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
To drugie Sa jeszcze podroby butow Melissa. Ale ogolnie to marka melissa jest oryginalna i jest seria zaprojektowana przez V. Westwood i ja sie juz nie moge doczekac jak wiosna wyjdzie seria Jasona Wu.
asik123456789 to ja już wiem jakie Ty chciałaś i nie dostałaś ostrzeżenia więc się nie martw Ooo mi się też te z sowami podobają i te z pieczątką" gumowo-woskową", ale cena już mniej.Dziękuję Ci za odpowiedź
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:47   #4925
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
he , he będę czekać jak coś
a na co??
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:49   #4926
anior
Raczkowanie

Cześć, dziewczyny, mam pytanie zwłaszcza do bywalczyń krakowskich zar, czy widziałyście może ostatnio gdzieś taką czarną skórkową ramoneskę z suwakiem i guzikami, chyba Rzymianka i Paryzanka wstawiały kiedyś jej fotki??? I jeszcze pytanie odnośnie tych 2 skór z nowej kolekcj: czy rozmiarówka wypada typowo i s oznacza zarowe s??? Pozdraiwm
anior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:49   #4927
paryzanka202
Zakorzenienie

Widzialam czerwona, cudo!!! Chcialabym jednak ta cielista
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:49   #4928
Yavanna84
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28488597]mnie się nie podoba. mam w domu serwetki wykonane z identycznej koronki myślę, że ciemna nadaje się na jesień i jest dużo ładniejsza od tej białej biała w ogóle mi się nie widzi...[/QUOTE]

A jak dla mnie biała + czarna skórzana ramoneska + cięższe buty Szkoda że nie bardzo można tak iść do pracy.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:51   #4929
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
a ją przymierzałam, bardzo przyjemny materiał, ale chyba jakas droga była, jak się trafi na all to na pewno kupię
A nie masz na sobie zdjęcia? Powiem Ci po cichu, że jest na allegro taniej, za 129zł

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:54   #4930
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
a na co??
No na moje przyszłe buty

Zip: nie rozumiem? No to gdzie jest ten Auchan czyli w jakim mieście, bo pójdę sprawdzić te dobre jakościowo ubrania nie mówię nie

ooo z raczkowania w RoZeZnAnie przeszłam

Edytowane przez Lunus
Czas edycji: 2011-08-01 o 18:58
Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:58   #4931
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zip sklad Pokaż wiadomość
BlairWaldorf kolor jeszcze jak Cie moge, ale fason, tu nie chodzi o to, ze ta koszulka jest z Zary, dla mnie moglaby byc nawet ze sklepu ,,X&Y'' i tak by mi sie nie podobala-taka szmatka do podlogi. lubie zakupy, ale fakt, ze wole sklepy raczej mniejsze, np. ostatnio w Auchanie na galerii odkrylam 2 bardzo fajne slepiki, ktorych nie ma u nas w centrum. bede tam czesto i chetnie jezdzic, bo mozna sie obkupic na wyprzedazy np. sukienki za 20 zl w porownaniu do ubran z Zary o niebo ladniejsze, jakosci nie oceniam, bo dopeiro kupilam tam 2 rzeczy. dla mnie liczyc sie wyglad, poza tym za ta cene nawet jakbym miala nosic 1 sezon, to i tak warto. nie neguje rzeczy z Zary, tylko sie dziwie co tam jest fajnego, bo mi sie nic nie trafilo, a Was podgladam jakis czas i tez malo fajnych rzeczy tu widze.
jestem bardzo ciekawa w takim razie, jakie rzeczy Ci się podobają, jaki jest Twój gust, styl
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:58   #4932
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
No na moje przyszłe buty
przecież masz swoje ja się może kiedyś zawezmę i postaram się to to rozchodzić ustrojstwo jedno... ale jak mam do wyboru obok te z trf wygodne jak kapcie to jednak wybór jest prosty
Stary 2011-08-01, 18:59   #4933
malwina2208198721
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
właśnie wpadłam na szatański plan że w razie czego możemy się pozamieniać wtedy ja bym miała L od Paryżanki a Ty M ode mnie i wszyscy by byli zadowoleni
Ty to masz same takie szatańskie plany Jak tylko Paryżanka nie sprzeda Lki, to możemy działać

Cytat:
Kupiłam za to zieloną sukienkę za 49 a chwilę po wyjściu z Z miałam przeczucie żeby wrócić i sprawdzić czy są spodnie moro z kieszeniami. I były
Moro są super, te z kieszeniami mają kolor taki ładny, delikatny zielony Ja już zwęziłam i byłam w pracy dziś z zieloną koszulą

Cytat:
Doradźcie mi co z tą żółtą?widzi Wam się na wesele?czy sprzedać i kupić fioletową z Asosa....
We wszystkim absolutnie pięknie wyglądasz, ale w białej sukience najpiękniej i lepiej bez paska Żółta nie bardzo na wesele, ale ta z asosa też mi się jakoś nie widzi Nawet na Tobie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Też miałam takie wątpliwości jednak dzięki tej kusicielce i obejrzeniu kilku jesiennych stylizacji pragnę jej mocno a ta cielista też piękna
Ja też pragnę, ale na razie mi szkoda na nią pieniążków Ale mam taki szatański plan, by kupić ją jesienią/zimą na ebayu i nosić przyszłą wiosną Bardzo mi się podoba szafirowa i ta najbardziej oczodajna- seledynowa, widziałam dziewczynę z nią i była cała na czarno ubrana

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Co Cie interesuje?
Ja to jak zwykle wejdę tu jak już po wszystkim A jak przeczytałam, to sobie myślę, może studiowa fuksjowa marynarka, albo chociaż kolejarka się uchowała

Cytat:
Kolejarka ze skunksem
TŻ właśnie powiedział że "jakaś dziwna ta marynarka" i że mu się nie podoba. Z kim ja się związałam
Pięknie Mojemu Tż też się nie podobała... w szczególności cena

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
a co do Plotkary to ja już chyba obejrzałam każdy odcinek dwa razy teraz oglądam Sekretny Dziennik Call Girl
Oglądałam, nie powiem ciekawy, ale nie powalił mnie

Cytat:
Napisane przez misiaczek187 Pokaż wiadomość
Muszę zerknąć. A te Pamiętniki Wampirów ogląda ktoś ? proszę o recenzję
ale nie ma to jak Plotkara
Pamiętniki lepsze Z sezonu na sezon coraz bardziej uzależniające i wciągające, genialne po prostu Tak samo True Blood

Cytat:
Ja ogladam wlasnie 2 sezon Pamiętników i juz sie uzaleznilam Poza tym pałam platoniczną miłością do braci Salvatore
O taaaaak

Zrobiłam dzisiaj zakup roku - kupiłam sobie rower, mam zamiar od jutra jeździć nim do pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5513937885_f4ddb228dd_z.jpg (37,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg armani-glasses-sunglasses.thumb-290x484.jpg (23,2 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1449071_IMG_3006.jpg (66,1 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-blazers-7.thumb-290x484.jpg (31,4 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-dresses-32.jpg (172,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-blazers-69.jpg (109,7 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-blazers-68.thumb-290x484.jpg (26,2 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zara-chaquetas-1.thumb-290x484.jpg (30,3 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg crazy.jpg (64,7 KB, 63 załadowań)

"Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same"
— Phil Bosmans

59
-58-57-56-55-54-53-52
malwina2208198721 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 18:59   #4934
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Widzialam czerwona, cudo!!! Chcialabym jednak ta cielista
Cielista jest idealna, przynajmniej dla mnie Im dłużej o niej myślę, tym bardziej mam na nią ochotę, powstrzymuje mnie tylko wciąż fakt, że jest mimo wszystko z gumy Jakoś tak mało zaufania wzbudza we mnie to tworzywo, mimo iż Melisski kocham

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:00   #4935
*Pinacolada*
Rozeznanie

Dziekuję dziewczyny za te wszystkie pozytywne komentarze Chyba zbankrutuje- marzy mi sie ten tulipan, ale ma cene jak calkiem niezly płaszcz ;/
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:00   #4936
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
przecież masz swoje ja się może kiedyś zawezmę i postaram się to to rozchodzić ustrojstwo jedno... ale jak mam do wyboru obok te z trf wygodne jak kapcie to jednak wybór jest prosty
dlatego cierpliwie na nie poczekam od przybytku głowa nie boli

Stary 2011-08-01, 19:00   #4937
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
BlairWaldorf kolor jeszcze jak Cie moge, ale fason, tu nie chodzi o to, ze ta koszulka jest z Zary, dla mnie moglaby byc nawet ze sklepu ,,X&Y'' i tak by mi sie nie podobala-taka szmatka do podlogi. lubie zakupy, ale fakt, ze wole sklepy raczej mniejsze, np. ostatnio w Auchanie na galerii odkrylam 2 bardzo fajne slepiki, ktorych nie ma u nas w centrum. bede tam czesto i chetnie jezdzic, bo mozna sie obkupic na wyprzedazy np. sukienki za 20 zl w porownaniu do ubran z Zary o niebo ladniejsze, jakosci nie oceniam, bo dopeiro kupilam tam 2 rzeczy. dla mnie liczyc sie wyglad, poza tym za ta cene nawet jakbym miala nosic 1 sezon, to i tak warto. nie neguje rzeczy z Zary, tylko sie dziwie co tam jest fajnego, bo mi sie nic nie trafilo, a Was podgladam jakis czas i tez malo fajnych rzeczy tu widze.
Nie bardzo rozumiem w takim razie czego oczekujesz od tego wątku. Że nagle Cię oświeci i uznasz ubrania z Zary ładne? Czy może że pojawią się tam kiecki za 20zł?

BTW chętnie zobaczę te sukienki na Tobie. Może faktycznie przyoszczędzimy.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:00   #4938
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
A jak dla mnie biała + czarna skórzana ramoneska + cięższe buty Szkoda że nie bardzo można tak iść do pracy.
ojej, to już kompletnie nie moja bajka
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:02   #4939
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Z Twoją figurą to jak najbardziej fioletowa Będziesz wyglądać bosko!

Jak masz kasę, to bierz WSZYSTKO Bo absolutnie wyglądasz ślicznie w każdej rzeczy

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
Wow, zazdroszcze. Zawsze marzyl mi sie taki zwiazek Niestety jeszcze nie trafilam

O, juz jestes SzybciutkoPrawda,ze super pogoda?

Zamow fioletowa, mowie Ci... znam sie na tym

Wygladasz przepieknie w tulipanku i paseczkowej sukience! No mega mega mega!!!
nie kuś haha

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ty to masz same takie szatańskie plany Jak tylko Paryżanka nie sprzeda Lki, to możemy działać

Moro są super, te z kieszeniami mają kolor taki ładny, delikatny zielony Ja już zwęziłam i byłam w pracy dziś z zieloną koszulą

We wszystkim absolutnie pięknie wyglądasz, ale w białej sukience najpiękniej i lepiej bez paska Żółta nie bardzo na wesele, ale ta z asosa też mi się jakoś nie widzi Nawet na Tobie

Ja też pragnę, ale na razie mi szkoda na nią pieniążków Ale mam taki szatański plan, by kupić ją jesienią/zimą na ebayu i nosić przyszłą wiosną Bardzo mi się podoba szafirowa i ta najbardziej oczodajna- seledynowa, widziałam dziewczynę z nią i była cała na czarno ubrana

Ja to jak zwykle wejdę tu jak już po wszystkim A jak przeczytałam, to sobie myślę, może studiowa fuksjowa marynarka, albo chociaż kolejarka się uchowała

Pięknie Mojemu Tż też się nie podobała... w szczególności cena

Oglądałam, nie powiem ciekawy, ale nie powalił mnie

Pamiętniki lepsze Z sezonu na sezon coraz bardziej uzależniające i wciągające, genialne po prostu Tak samo True Blood

O taaaaak

Zrobiłam dzisiaj zakup roku - kupiłam sobie rower, mam zamiar od jutra jeździć nim do pracy
To ja juz zgłupiałam haha
Stary 2011-08-01, 19:07   #4940
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
bardzo dobry zakup też o tym myślę
A za te wszystkie zdjęcia
Super wygląda dodowy sweter z butami Lita i spódniczką a o biało-czarnej spódniczce nie wspomnę nawet bo jest bossssska...
A te wszystkie Furle
chciałabym mieć kopalnię kasy... może być nawet w jednogroszówkach!!!
Stary 2011-08-01, 19:07   #4941
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
to w jakim celu wchodzisz na ten watek ? jak sama nazwa wskazuje watek jest o ciuchach zary wlasnie . jestem ciekawa jakieblubisz sklepy albo jaki styl ubran skoro w zarze bi ci sie niebpodoba nic kompletnie

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:08   #4942
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma tą bluzkę lub może mierzyła i chce podzielić się wrażeniami?
nie widziałam, ale może być fajna, chociaż ten kolor nie przemawia do mnie ale np. biała do dżinsów
Cytat:
BlairWaldorf kolor jeszcze jak Cie moge, ale fason, tu nie chodzi o to, ze ta koszulka jest z Zary, dla mnie moglaby byc nawet ze sklepu ,,X&Y'' i tak by mi sie nie podobala-taka szmatka do podlogi. lubie zakupy, ale fakt, ze wole sklepy raczej mniejsze, np. ostatnio w Auchanie na galerii odkrylam 2 bardzo fajne slepiki, ktorych nie ma u nas w centrum. bede tam czesto i chetnie jezdzic, bo mozna sie obkupic na wyprzedazy np. sukienki za 20 zl w porownaniu do ubran z Zary o niebo ladniejsze, jakosci nie oceniam, bo dopeiro kupilam tam 2 rzeczy. 1)dla mnie liczyc sie wyglad, poza tym za ta cene nawet jakbym miala nosic 1 sezon, to i tak warto. nie neguje rzeczy z Zary, tylko sie dziwie co tam jest fajnego, bo mi sie nic nie trafilo, a 2) Was podgladam jakis czas i tez malo fajnych rzeczy tu widze.
1) hmmmm a to zbieg okoliczności bo dla nas też liczy się wygląd

2) to ja bym wysiadła z takiego wątku nie wchodzę na wątki, w których NIC dla siebie znaleźć nie mogę

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
zestaw doskonały!!!!!
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28490898]jestem bardzo ciekawa w takim razie, jakie rzeczy Ci się podobają, jaki jest Twój gust, styl[/QUOTE]
ja też bym chętnie obejrzała jakieś twoje zestawienia, serio
Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Cielista jest idealna, przynajmniej dla mnie Im dłużej o niej myślę, tym bardziej mam na nią ochotę, powstrzymuje mnie tylko wciąż fakt, że jest mimo wszystko z gumy Jakoś tak mało zaufania wzbudza we mnie to tworzywo, mimo iż Melisski kocham
cielista jest doskonała!!!!!
Stary 2011-08-01, 19:13   #4943
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

1) hmmmm a to zbieg okoliczności bo dla nas też liczy się wygląd

2) to ja bym wysiadła z takiego wątku nie wchodzę na wątki, w których NIC dla siebie znaleźć nie mogę
Gabi przygarnijmy ją fajna jest taka Fantastyczna

Aha no i nie zachowujmy się jak Kasia T. i usuwajmy nie pochlebne opinie Bądźmy tolerancyjni

Edytowane przez Lunus
Czas edycji: 2011-08-01 o 19:20
Stary 2011-08-01, 19:14   #4944
kobaltowa
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo mini fotorelacja z Zary:
1. Znany tulipan maroko- co myslicie?? Mi sie w sumie podoba, ale troche szkoda mi na niego wydac 359 ;/ Jakbyscie widzialy na All S-ke to dajcie prosze znac A tak w ogole to widzicie go jakos w jesiennych stylizacjach? Czy tylko letnio z gołymi nogami?
2. Sukienka paskowa - mam do niej chyba za szerokie biodra, bo taka jakas obcisla na dole
3. Mierzylam tez zielone spodnie ze zlotymi zamkami z tylu- szukam takich do zestawu z czarna ramoneska, ktory tutaj sie juz pojawial na zdjeciu, ale jednak na spodnie moro jakos nie mam odwagi, wiec te moze bylyby fajne... musze jeszcze pomyslec
w tulipanie wyglądasz bosko Natomiast sukienka w paski chyba zbyt obcisła, wygląda jakbyś się nie umiała w niej ruszać, chociaż też jestem zdania, że lepiej jest, kiedy się trochę opina na biodrach niż jak jest luźna

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem....a jakie to ma znaczenie? Nie lubisz robic zakupow i chodzic po duzym sklepie? Wolisz szybko wszystko zalatwic? tylko takie cos mi do glowy przychodzi.
mam jedną znajomą, która mówi, że nie lubi dużych sklepów - nie lubi też zakupów, a w zarze nie kupuje bo jest za drogo i nie ma fajnych ubrań jej zdaniem, to samo podejście ja wolę kupić jedną idealną sukienkę i mieć ją na długo niż 3 czy tam 10 (10x20zł) tylko dlatego, że są tanie. Chociaż np. za t-shirtami rozglądam się w wielu miejscach, bo uważam, że wszędzie może się trafić jakiś fajny
kobaltowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:20   #4945
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi przygarnijmy ją fajna jest taka Fantastyczna
prezesowa musi się z tym przespać i skonsultować to z v-ce prezesową budgetkową
Stary 2011-08-01, 19:20   #4946
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł
Noo w końcu się pojawiłaś. Co Ty sobie wyobrażasz, że nie wchodzisz na wątek

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:21   #4947
*majka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Przyszedl czas, zebym sie w koncu pokazala w sukience, ktora kupila dla mnie *Majka*
Majeczko - ogromnie dziekuje!
Bede sie w niej lansowac od srody po Wroclawiu, na szczescie zapowiada sie ladna pogoda

Wow,sexy!
Niestety rozowa sukienke znalazlam tylko w rozm M ...

Dziewczyny,z poszukiwanych przez Was rzeczy nie znalazlam nic ,przykro mi!

Widzialam dzis dziewczyne na miescie w tej musztardowo-zoltej marynarce,wygladala super!
Stary 2011-08-01, 19:22   #4948
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
Noo w końcu się pojawiłaś. Co Ty sobie wyobrażasz, że nie wchodzisz na wątek
Kurde, nigdy sobie chłopaka nie znajdę muszę sobie przerwy robić

Stary 2011-08-01, 19:25   #4949
zarina_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Wow,sexy!
Niestety rozowa sukienke znalazlam tylko w rozm M ...

Dziewczyny,z poszukiwanych przez Was rzeczy nie znalazlam nic ,przykro mi!

Widzialam dzis dziewczyne na miescie w tej musztardowo-zoltej marynarce,wygladala super!
i tak dzięki za fatygę
zarina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-01, 19:26   #4950
gabi1234
Zakorzenienie

coś mi się zdaje że dziś pęknie nowy wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości