|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hula - hop 4
Dzisiaj godzinka + godzinka rowerku
Zrobiłam w koncu zdjecia i 1 wrzesnia zrobie kolejne dla porównania i Wam pokaze
|
#3752 |
|
Raczkowanie
|
Ja przed chwilą niechcący aż 37 minut
A to dlatego, że kręciłam oglądając film....Ale.... martwią mnie te siniaki, a właściwie jeden wielki, bo te małe pomijam. Dzisiaj jest mój 7 dzień kręcenia hh, a OGROMNY SINIAK się cały czas powiększa. Może zrobić przerwę? Jak radzicie?
|
#3753 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja moje tez moze wrzuce ale to dopiero za jakis czas jak juz sama bede widziala jakies wyrazne zmiany (ciekawe czy to kiedykolwiek nastapi )Cytat:
ale to tylko dlatego ze mialam STRASZNIE obity kregoslup i w jednym miejscu mialam takiej jakby spuchniete. I jak to zeszlo to wrocilam do krecenia (tydzien to trwalo)
|
|
#3754 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Mnie coś dzisiaj wzięło na hulanie. Trzymajcie kciuki! :p |
|
|
|
#3755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Przekaż swój 1% z podatku na rehabilitację dziecka:www.marcel.mlody.pl |
|
|
|
|
#3756 |
|
Przyczajenie
|
Hejka!
![]() Mnie coś dzisiaj wzięło na hulanie, ale mi coś nie wychodzi... No cóż... zostaje mi ćwiczyć i ćwiczyć aż się uda.
|
|
|
|
#3757 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuję dorady
. Nie wiem dlaczego, ale od dwóch dni moje kółko nieustannie przechyla się na prawą stronę, coraz niżej i niżej, i co 10 sekund muszę je łapać, żeby nie spadło. Starałam się odchylać w lewo, trochę to pomagało, ale musiałam być cała nienaturalnie napięta. Długo tak nie wytrzymywałam, byłam momentalnie cała spocona i zdenerwowana. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, nie mam wady postawy, ani krzywych bioder. Dawniej dobrze mi szło. Już się zniechęcam do hula hop, a wcześniej sprawiało mi dużą przyjemność.
|
|
#3758 |
|
Przyczajenie
|
ANKHI "Dziewczyny potrzebuję dorady
. Nie wiem dlaczego, ale od dwóch dni moje kółko nieustannie przechyla się na prawą stronę, coraz niżej i niżej, i co 10 sekund muszę je łapać, żeby nie spadło. Starałam się odchylać w lewo, trochę to pomagało, ale musiałam być cała nienaturalnie napięta. Długo tak nie wytrzymywałam, byłam momentalnie cała spocona i zdenerwowana. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, nie mam wady postawy, ani krzywych bioder. Dawniej dobrze mi szło. Już się zniechęcam do hula hop, a wcześniej sprawiało mi dużą przyjemność. "hej, wież nie wiem czemu Ci się tak robi, ale może to wina hula hopu, albo po protu musisz mieć napiety brzuch jak kręcisz. Mi czasami tez lekko się przechylało na prawą stronę, ale później już było dobrze . Nie martw się przejdzie na pewno pozdrawiam
Edytowane przez Martuska_0103 Czas edycji: 2011-08-01 o 21:19 |
|
|
|
#3759 |
|
Zadomowienie
|
70 min
|
#3760 |
|
Przyczajenie
|
cześć,
jestem początkującym hula-ką z jednodniowym stażem Mam zatem parę pytań do bardziej doświadczonych:po wczorajszym kręceniu siniaki (jeszcze?) nie pojawiły się, ALE od samego początku kręcenie jest dosyć bolesne (jestem raczej z tych co im kości wystają - koło obija mi się m.in. o dolną część kręgosłupa) - jak sobie z tym radzić - owijać się czymś żeby zmniejszyć "siłę uderzenia: koła? Macie/miałyście podobny problem? Czy ten dyskomfort z czasem mija? A co do kwestii typowo technicznych: jakie mięśnie napinacie kręcąc? - oczywiście mięśnie brzucha, a co z pośladkami? Jaką postawę przyjąć - wysunąć biodra do przodu? I wreszcie, czy to prawda, że talia robi się asymetryczna jeżeli kręcimy w jedną stronę ;> Pozdrowienia dla wszystkich krętaczek
|
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
Jako że jestem tymczasowo u Tż, to zwięłam do niego kółecko i rano pohulałam 20 minut
|
#3763 |
|
Raczkowanie
|
kurczę, nie nudzi Wam się te 20-30 ,minut hulania? ja jeszcze nie próbowałam, bo mam za małe kółko, musze nowe kupić, ale wydaje mi się, że to wolno czas leci podczas takiego kręcenia..
|
|
|
|
#3764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej jak się na czymś innym skupisz, ja np. kręcę oglądając anime i nawet tego nie czuje ![]() Wczoraj niestety nic bo miałam kurs po lekarzach, ale dziś już 75 min.
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po jakim czasie to zgubie?? kiedys mialam mniej a potem przestalam i sie zapuściłam ;(
|
|
#3767 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przy kręceniu oglądam seriale w tym momencie oglądam zbuntowanego anioła
stary dobry serial:P i kręce tyle i trwa serial dziś 40 minut
|
#3768 |
|
BAN stały
|
Ja dziś wróciłam do hulania, ale kolce strasznie wbijają mi się w skórę (mam takie dziwne to koło, na allegro takiego nie ma, z zębami)
|
|
|
|
#3769 |
|
Przyczajenie
|
http://allegro.pl/rewelacyjne-hula-h...719009045.html - ja mam takie hula hop, niebawem wstawię foty (przed hulaniem i po ), ukazujące efekty mojej żmudnej pracy, oczywiście jeśli ktoś jest zainteresowany
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
idealna1987 oczywiscie ze sa tutaj zainteresowani
uwielbiam ogladac takie zdjecia, bo sa dla mnie motywacja ile juz krecisz? Ja dzis melduje tylko 45 min
|
#3771 |
|
Przyczajenie
|
pytanie do krecacych dluzszy czas - naprawde hh splaszcza brzuch i go ujedrnia?
|
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję że dzisiaj 45' (do HH wsypałam makaron i jest troche cięższy :P )
wczoraj nic ![]() przedwczoraj tez 40 ![]() i tak tak bardzo chcemy zdjęcia ! |
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam z pojedyńczym rzędem wypustek. Pewnie, że chcemy foty!
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Przyczajenie
|
cierpliwości moje drogie panie, foty będą - obiecuję !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3776 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś już 36 min
|
#3777 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś 40 minut
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj godzinka
|
#3780 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wizażanki
Znacie może jakieś specjalne ćwiczenia na uda, brzuch? tylko nie a6w, bo przy tym poległam już jakiś czas temu ![]() no i najważniejsze, jak mam zrezygnować ze słodyczy? kocham je
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Zrobiłam w koncu zdjecia i 1 wrzesnia zrobie kolejne dla porównania i Wam pokaze
A to dlatego, że kręciłam oglądając film....
)
ale to tylko dlatego ze mialam STRASZNIE obity kregoslup i w jednym miejscu mialam takiej jakby spuchniete. I jak to zeszlo to wrocilam do krecenia (tydzien to trwalo)
. Nie wiem dlaczego, ale od dwóch dni moje kółko nieustannie przechyla się na prawą stronę, coraz niżej i niżej, i co 10 sekund muszę je łapać, żeby nie spadło. Starałam się odchylać w lewo, trochę to pomagało, ale musiałam być cała nienaturalnie napięta. Długo tak nie wytrzymywałam, byłam momentalnie cała spocona i zdenerwowana. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, nie mam wady postawy, ani krzywych bioder. Dawniej dobrze mi szło. Już się zniechęcam do hula hop, a wcześniej sprawiało mi dużą przyjemność.

ile juz krecisz?