|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
|
#1173 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tylko, żeby się nie pomylił i nie zaczął tankować ![]() Cytat:
![]() Się nie śmiej, bo niedawno swego pilota od listwy z 10 minut szukałam ![]() Ale nazwę parówek czy pytasz jakie to są parówki nieoddzielane mech? Czy jeszcze o coś innego? ![]() ![]() Oj tam, oj tam i tak wyszło, że z ketchupem, tak tylko pytałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jakby się nie znalazł, to ja mam spooro pilotów w domu, mogę jednego podesłać, tylko nie od telewizora akurat (bo od telewizora chyba nie mam pilota? Nie pamiętam, bo nie oglądam tv Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=b16TS...watch_response do PayPala da sie wszystko co kredytowe podpiąć, cheba ja jestem w Ingu i mam paypala ino do rachunku a w sumie kredytówka do zakupów zagranicznych by sie zdałą - na razie nie mam po co= za co ale jakbym miala to tez bym se wyrobila kabanosy - ale dzięki bogu połknęłam za wczasu ![]()
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem gdzie masz pilota do tivika
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już wie, był ,szukał i powiedział że jezdem suotka że zgubiłam pilota, i tak się zastanawiam coby tu jeszcze zgubić. ewentuAlnie
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no widzisz... zalinkowali w perełkach Cristobala a ja ni mam karty btw nie znam tego zapachu fcale ![]() we dwoje se popłaczmy....
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobra idę myć i kłaść spać ketchupowego dida
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a raszple jedną trza było opitolić, że pakować ma w try miga ![]() ![]() ano jest, hameryki nie odkryłaś ![]() Cytat:
Bareja normalnie ![]() Cytat:
Rubi też lubi kartoniki, ma kilka specjalnie zakupionych na ten cel ![]() ja już ukompana ![]() a, i manikiry muszę zrobić jeszcze
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzie zalinkowali na ebayu? ja sie juz zakupowałam na ebayu - fajny jezd |
|
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rejcz a Ty lubisz ten zapach?
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale też kupuję Tęczowe (chyba tak się nazywały?). Ja w ogóle bardzooo rzadko kupuję parówy, raz na jakiśśśś czas Dobra lecem czyścić dziecię
|
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nasze kochane więźniarki to tera jasne dzie ta Winter podłogi myje tak często
|
|
|
|
|
#1186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzi mi się że jeszcze ze czy razy i Winterka zajedzie do Ciebie z dwiema walizami i didem pod pachom ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Kot chrrapie
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dzięks - myślałam ze jakaś eko, cienszkodostępna lokalna firma ale znaczy sie som wszędzie - nie przysyłaj sampla |
||
|
|
|
#1188 | |||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Cytat:
ewent. mogę się umyć i spodnie se przeprasować ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() a Cristobal to który ładniejszy-edt czy edp? Sama nie wiem,który kiedyś testowałam.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|||
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co roboty, to kciałąm rzec, że szukam czegoś nie wymagającego kontaktu z klientem ani negocjacji itpo, bom z tego doopa blada. I broń borze liściasty biur podróży, lotnisk i inszych miejsc, gdzie gadajo po inszemu, bo mogieu słuchać i czytać i rosumie, ale jak mam coś powiedzieć, to panika totalna i pustka we łbie ![]() Przykład: popylam na CP po zamku w pelerynie, zaczepia mnie jakiś kolo - excusme me, can I make a photo with you? (albo jakoś tak) Na co Maja wpadła w panikę i zadała bardzo inteligentne pytanie: - Co?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-01 o 20:30 |
|
|
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam EDT ino - ale slodkie figowce, vaniliowce i inne puchate zapachy mnie jednak otumaniają - nie wiem no tak jak nuta kokosa - na deser zjem - ale od zapachu mnie głowa boli - a szkoda - myslałam ze minie ale nie mija mi - dlatego nawet na figowce nie zerkam juz to samo z Pure Donny Karran - tak się zachłysłam niegdyś a juz po czecim razie mnie zabolała głowa - coś syntetycznego wyczułam, zemdliło jak przy zapachowych płynach Lenora - zapach jest na kimś niezły, jako zapach - ale powoduje u mnie automatyczny ból głowy - winić wanilię? |
|
|
|
|
#1191 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
No jak zdechniesz to raczej...
Cytat:
no i prawdę mówiąc niewiele tracisz. Ładny ale nudny. Taki cieplaczek najntisowy Cytat:
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
To wtedy mój duch zawita do Ciebie
![]()
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we Wawie? any ideas? Warszawianki Ja jeśli klient to ewent brałabym księgarnie, muzea, itp bym mogła - bo przynajmnej jest cicho spokój i ciekawe rzeczy - no ale to tak tymczasowo bo zarobek kruchy - ale lepszy rydz niż nic tudziez wróbel w garści ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- |
|
|
|
|
#1194 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurka, ściongłam kilkaset fot z ciastla i się prawie nic do publicznej prezentacji nie nadaje ![]() Za to Melk jest i to za✂✂✂iście fotogeniczna i zmysłowa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-01 o 20:45 |
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Kolację Wam zrobiłam
(choć chyba lepiej, by na śniadanie pasowało, jeśli już w ogóle A do picia Desperados ( to zdecydowanie na kolację ).
|
|
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie przesadzaj że się boisz
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1198 |
|
|
|
|
|
#1199 | |||
|
BAN stały
|
Wstałem o 16:38 ![]() Weź mi nic nie móf, to już "ten czas" jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- No. To się nagadałem Tró, trzymam Skrbtk, nie ten pilot, to inny |
|||
|
|
|
#1200 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ad2. ojjjj się wygadałam ![]() Cytat:
ad2. normalka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

), z drugiej - chcę cokolwiek kurde, żeby nie musieć wracać na utrzymanie rodziców

mądre masz dziecko - zagła Cię co nei?
serdel z kakałem... no weź 
Nie pamiętam, bo nie oglądam tv 

przykro mi Flo....