|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
aaaa wiecie jeszcze tż skwitował nasz wypad tak :"przynajmniej na stare lata nie powiesz, że się ze mną nudziłas..." no padłam wtedy x2
jestem z głupkiem---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Annuszka postaram się jak mi nie ukradna aparatu w zeszłym roku kumplowi nawet gacie z kieszeni ukradli![]() a w sobote obiecałam sobie oddac krew bo na woodstocku to taki prestiż ale nie wiem co z tego wyjdzie bo w piątek mam imieniny
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa, chciałabym po diecie wyglądać jak Ty przed a różnica mega! WOW! |
|
|
|
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do oddawania krwi to TŻ zawsze oddaje ja mam igłowstręt więc nie da rady, ale takie fajne koszulki się dostaje jak się krew odda
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem maniaczka oddawania krwi
i oddaje kiedy tylko się da![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- matko jest juz 14.40 a ja zamiast isc do domu w urodziny siedze w pracy w biurze na kompie mimo, że swoja zmianę juz zakończyłam^^dobra uciekam chociaz dobrze mi tu z wami^^papa;* opowiem wam wszystko jutro
|
#1235 |
|
Rozeznanie
|
Pa Karola oby TŻ się spisał na medal
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi "nie zapomnij masła"
karola mam nadzieję, że tym razem Tż się spisze |
|
|
|
#1237 |
|
Rozeznanie
|
No nic TŻ domaga się internetu więc uciekam, może uda mi się zajrzeć wieczorem
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
A tu klops. Carmi, o tym maśle to Ci jeszcze przypomnę Wróciłam z praktyk. Grzecznie dojechałam i wróciłam Dzisiaj się trochę wynudziłam, bo w sumie nikt nie wiedział z pracowników (poza kierownikiem,) że zaczynam praktyki i nie bardzo cokolwiek mi przygotowali do roboty. Pierwsze 2h spędziłam w gabinecie kierownika, bo to bardzo sympatyczny i gadatliwy człowiek. Naprędce przeszkolił mnie z BHP, z którego wynikało, że poza materiałem biologicznym nie ma żadnych zagrożeń no i obeszłam cały budynek razem z nim. Opowiedział mi pokrótce o każdej z maszyn, o pokojach, poprzedstawiał mi laborantki. Potem chciał mnie upchnąć w rejestracji, ale panie kazały mi posegregować skierowania wg numerków, a potem puściły wolno. Poszłam więc na górę przekąsić kanapkę, wypić herbatę i do pokoju z moczami Pooglądałam paski, patrzyłam jak się sprawdza ciężar właściwy moczu, określa barwę, wklepuje dane do systemu, pooglądalam preparat z bakteriami Następnie poszwędałam się tu i tam, zapoznałam się z obsługą analizatora 5 diffowego Podoba mi się ten budynek, bo fajnie mają Duże pomieszczenia, nowoczesny sprzęt i fajny personel. Ogólnie odpicowane mają wszystko. A jutro może pójdę na pobieralnię. Tylko minus jest taki, że muszę pytać pacjenta o zgodę na pobieranie krwi
|
|
#1239 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także na pewno przesadzasz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wielokrotnie sprawdzone i działa niezawodnie ![]() I to jest bardzo dobry pomysł ![]() Najlepsze życzenia urodzinowe Frezi czadowy teledysk Mojemu Mężowi się wczoraj instynkt tacierzyński chyba włączył nie podejrzewałam go o to no chyba, że samo się trafi wczesniej, to będziemy myśleć co zrobić ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Zostawiłam cosik na poczcie dla tych, co mnie nie znają na fejsbuku
|
||||
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja miałam wczoraj bardzo miłą niedziele z TŻtem widzieliśmy 2 filmy polecam wam Władcy umysłów i Deja Vu mi się oba bardzo podobały z czego ten 1szy bardziej.a teraz chyba wybiorę się na spacer bo w mojej mieścinie jakieś słońce wyszło
|
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Pomocy!
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo z tych dwóch filmów żaden mi się nie podobał
![]() Karola prezent rzeczywiście nietrafiony...chociaż ja za coś takiego, chyba bym całowała faceta po stopach
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz co, z tym biszkoptem to nie wiem bo to jest bardzo tresciwy krem i czyms go trzeba przelamac. Jak nie chcesz kruchego robic to zrob spod ciasteczkowy jak pod serniki - np taki jak w tym serniku na zimno - http://mojewypieki.blox.pl/2007/09/C...heesecake.html A gotowe ciasto kruche mozna w UK kupic - albo surowe, zrolowane jak francuskie, albo juz upieczone w formie duzej tarty albo malych tartaletek/babeczek
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, sanrioo, poki jestes... Podasz mi prosze Twoj przepis na Wacusie? Znajomi przychodza na grilla w niedziele i zazyczyli sobie polskiego zarelka i chcialam Wacusie przygotowac na przekaske
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poszukam możesz do nich zrobić dip czosnkowy ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=414 o tu są
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam pewna, ze ciasto jest drozdzowe! Tym lepiej, ze nie jest, nie trzeba czekac az wyrosnie Tylko walek musze kupic bo nie mam
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz np kupić gotowe ciasto francuskie tylko wtedy będą takie kruche te wacusie a z tego ciasta są takie fajne chrupiące
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co jeszcze zaserwowac... Kupie kielbase w polskim sklepie, moze jakies miesko marynowane, do tego salatke jarzynowa albo jakies pieczone ziemniaki z maslem czosnkowym i te wacusie wlasnie. Tylko nie wiem co z deserem Nie chce za duzo robic bo tylko 4 nas bedzie - ja i TZ plus znajoma para, ale z drugiej strony chce te polskie grillowanie od jak najlepszej strony pokazac
Edytowane przez SimplyDivine Czas edycji: 2011-08-01 o 17:10 |
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Simply hm jeśli chodzi o deser nie wiem... coś lekkiego bo po tym grilu to może nie być miejsca na deserowanie
możesz np karkówke zamarynować ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- ide do księgarni i do biblioteki zapłacić kare ;/ |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
spaaaaaaaaaaaać...
oczy mnie pieką od gapienia się w komputer, ale muszę... zostało mi jakieś pięć stron tego zagadnienia do napisania i muszę to zrobić dziś/jutro, a tak strasznie mi się nie chce. magisterkowe marudzenie mi się włączyło, ale długo się trzymałam ![]() edit: ale powiem Wam, że dużo daje głupie odwrócenie myślenia tzn. lepiej mi idzie, mam więcej chęci itp., gdy sobie myślę, że mam już za sobą kolejną linijkę, stronę itp., niż że przede mną jeszcze tyyyyyyyyle roboty ok, lecę po herbatę i spadam do dalszej roboty
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-01 o 20:02 |
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
naj pisz pisz
![]() kupiłam sobie zeszyt wielki z okładką w sowy kolczyki i zakładkę do książki w monsoon i jeszcze coś do jedzenia w tesco i zrobiłam sobie dłuuugi spacer, poszłam po TŻta do pracy dałam buzi i polazłam dalej ale tu cicho..
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karola spełnienia marzeń (a przede wszystkim tego o pierścionku) |
|
|
|
|
#1254 |
|
Polka Ogarniaczka
|
a ja nie załatwiłam dziś ważnej sprawy, bo Marcinowi w robocie wypadł dysk i nie mógł walczyć z bankiem o normalną wypłatę środków, do tego mam migrenę, aspiryna tylko sprawiła, że czuję się, jakbym była pijana, a jutro powinnam wstać o 8.00 jeśli mam pojechać do Cz.
W ogóle kciukajcie za mnie za jutrzejszy mój dzień - załatwiam ostatnią sprawę z eks, będzie gorąco. No i jeszcze milion innych, ale to szczegół dodzwonię się do Cz. i idę spać, do niczego się już nie nadaję dziś :/
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-08-01 o 21:10 |
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Tosiu trzymam mocno kciuki
za jutrzejszy dzieńfaktycznie dzisiaj spokojnie na wizażu
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
co się dzieje??
![]() dziewczyny dziękuję!!! ![]() karola - wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń |
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...IN%2F192801518
taki wstyd.... ehh... najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że my wiemy kto to i chyba wszyscy na uczelni wiedzą a nikt z tym nic nie robi... No i się dorobiła uczelnia super opinii :/
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gość bez wyobraźni... moim zdaniem powinno się szybko reagować na takie sytuacje bo takich ludzi niestety jest coraz więcej..
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(wiesz o co cho)... myslalam, ze sie wyjasni a tu nic...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.

jestem z głupkiem

A co do oddawania krwi to TŻ zawsze oddaje ja mam igłowstręt więc nie da rady, ale takie fajne koszulki się dostaje jak się krew odda 

no i obeszłam cały budynek razem z nim. Opowiedział mi pokrótce o każdej z maszyn, o pokojach, poprzedstawiał mi laborantki. Potem chciał mnie upchnąć w rejestracji, ale panie kazały mi posegregować skierowania wg numerków, a potem puściły wolno. Poszłam więc na górę przekąsić kanapkę, wypić herbatę i do pokoju z moczami
no chyba, że samo się trafi wczesniej, to będziemy myśleć co zrobić
A już kolejny tydzień z rzędu rozpoczynam dietę i takie widoki nie są dla mnie wskazane 
Bylam pewna, ze ciasto jest drozdzowe! Tym lepiej, ze nie jest, nie trzeba czekac az wyrosnie
Nie chce za duzo robic bo tylko 4 nas bedzie - ja i TZ plus znajoma para, ale z drugiej strony chce te polskie grillowanie od jak najlepszej strony pokazac 
za jutrzejszy dzień
gość bez wyobraźni... moim zdaniem powinno się szybko reagować na takie sytuacje bo takich ludzi niestety jest coraz więcej..