|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
- w końcu się nawinie- tak mnie przeraził, że do tej pory pamiętamroxi jak Ci się nic nie spodoba- to nie miej pretensji ![]() czekam wraz z Toba na Twoją ginę Osiemnastka w lokalu? w Łodzi czy bliżej domku- hm chyba bliżej? Dużo osób będzie?
|
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
|
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, że nie będę miała ![]() Oby tylko była bez wad ![]() U mnie w miejscowości (zaraz Ci napiszę na PW gdzie). Robimy z koleżanką, bo i tak mamy wspólnych znajomych, więc tak będzie lepiej. Razem z nami będzie 10-11 osób (oczywiście jeśli wszyscy się zgodzą, 7 dziewcząt i 4 chłopców). Najpierw zaprosimy ich na jakąś obiado-kolację do restauracji, a zaraz potem do pubu, na piwo, drinka. Akurat fajnie, bo ta restauracja i pub są na jednym podwórku, więc nie będzie latania ![]() |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pasuje na codzień
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
roxi
kiedy robisz impreze? monia nie moge znalezc na kwc mojego ejlajnera (dziwne, pokazywalam juz kiedys link), ale ten tez mialam i byl bardzo dobry https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1. dostepny w rossmanie
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
Monia wlasnie pytalam na Essencowym watku o eyeliner w sloiczku i dziewczyny twierdza, ze latwiej sie go naklada niz tradycyjny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...er-w-zelu.html Chyba go wyprobuje
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro sie jemu przygladne, bo jade kupic essencowy roz i bronzer
|
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięęęęęękuję! Cytat:
przyglądnij
|
||
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdze to we czwartek
|
|
|
|
|
#4334 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale chyba się zdecyduje, bo mayi w tym dziwnym fiolecie nie będę miała do czego nosić chyba, a nic innego już mnie nie kusi. lecę z psami, potem kąpiel i jakiś film do poduszki
|
|
|
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jeszcze liner z Catrice https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-536483
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- A ja dzis dostalam pekacza z P2 i wreszcie mam porzadnego pekacza
|
|
|
|
#4336 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam dziewczyny poprawcie mi jakoś humor
bo od kiedy wróciłam z tż-tem od okulisty to siedzę i ryczę
|
#4337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam Biodermę - cokolwiek sobie zrobię- Bioderma mi to zmyje Cytat:
|
||
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2011-08-01 o 21:50 |
|
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
Hmn.
Masakra, współczuję Twojemu TŻtowi. Ja się zastanawiałam nad laserem, ale boję się, że się pokaleczę.
Tak, mieszkam w Polsce W Trójmieście. Robię dużo zakupów za granicą, więc stąd link. Tzn w Polsce też robię, ale chyba się ostro ograniczę, bo paczki z Korei docierają w kilka dni, mimo kontroli celnej i całej tej zabawy. A krajowe jakoś nie mogą. Jak to jest? Nie mogę się nadziwić..
|
#4340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli dzecyduje sie na zakup tego linera to pewnie i pedzelka bo do Sephory i tak nie mam dostepu ![]() Cytat:
Ale Ty nie mozesz teraz plakac bo przeciez TZtowi bedzie jeszcze gorzej, sprobuj znalezc w tym dobre strony i mu o tym powiedz - np to, ze praca w polisji jest niebezpieczna i przynajmniej nie bedzie sie narazal |
||
|
|
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
Praca w policji
A nie może się zakręcić koło służb, ale jednak nie w nich? Gdzieś, gdzie nie musiałby widzieć.. tzn noo, wiesz o co chodzi.
|
#4342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w domu na szczęście wiec mnie nie widzi... ja po prostu nie wiem jak on to zniesie gadałam z nim przez telefondwa razy już i głos ma tak strasznie smutny... nie wiem kiedy on się znowu uśmiechnie szczerze... i czy będzie w stanie być szczęśliwy.---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() myślę, że go nic innego nie bedzie satysfakcjonować... oprócz tego jeszcze mógłby być ( ale na dużo mniejszym poziomie chęci) prokuratorem ale to jest w umie niemożliwe po zmianie wszystkich przepisów aplikacyjno-administarcyjncyh wiec... no nie wiem naprawde nie wiem jak to będzie
|
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
W przyszły piątek
![]() Cytat:
Przykro mi
|
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą
![]() Cytat:
ale faktycznie Tż następnego dnia mi powiedział że nie spodziewał się że tak duzo czasu mu zajmie .. bo skończył gdzieś koło 1 w nocy cztery a jakie?
|
|
#4346 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale już się nauczył i grzecznie czeka przed schodami żebym go na rękę wzięła ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też lubię paczki z zagranicy Te rzeczy są zawsze jakieś ładniejsze, lepsze jakościowo i w ogóle |
||||||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() ![]() ![]() nie jest mi dane wcześniej siąść do kompa Fashion przykro mi z powodu kłopotów zdrowotnych Twojego Tżta... bądź dla niego wsparciem Hanusia ja mam 6 eyelinerów z essence(brązowy, czarny, fioletowy, zielony, brązowy z sun clubu, morski z sun clubu ).... ![]() uwielbiam je :serduszka: polecam!!
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz byc dla niego wsparciemI nie wierze, ze sie nigdy nie usmiechnie, przeciez ma Ciebie, bierzecie slub Cytat:
![]() Co do linerow to Dorwalas te limitke 50s girls?
|
||
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
hanus, nad bronzerem bede myslec na miejscu, a roz hmmm moze wezme ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h.html&next=26
dziekuje za skorzystanie z mojego kodu o 13:30 ![]() chorobsko mnie bierze, a na zlosc wszystkie lekarstwa, witaminki sie skonczyly
|
|
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm czarne jezówki, brązowe "skórkowe" trampki, takie skórzane wygodne do biegania na codzień oraz jezówki szare na małym grubym obcasiku...jak tylko będę miała kiedy to wrzucę foty ![]() Cytat:
![]() ale dzisaij jak wyszłam z domu o 12 tak wróciłam o 21.........ehhh obiecuję niedługo poprawę ![]() no dużo mam tych linerów c'nie tak, to te w słoiczkach nie dorwałam tej limitki...a teraz nawet nie jadę w strony gdzie essence jest bo ani kasy ani czasu nie mam na to ...... ehhh ciężko....... może w środę będę w katowicach to zerknę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

A online nie chciałabyś obejrzeć ?

- w końcu się nawinie- tak mnie przeraził, że do tej pory pamiętam

Pasuje na codzień
to już tylko do półtora kg można w niej nosić tak?

bo od kiedy wróciłam z tż-tem od okulisty to siedzę i ryczę
Ale Ty nie mozesz teraz plakac bo przeciez TZtowi bedzie jeszcze gorzej, sprobuj znalezc w tym dobre strony i mu o tym powiedz - np to, ze praca w polisji jest niebezpieczna i przynajmniej nie bedzie sie narazal