|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#992 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Hm? Kasikzaki życie tu, przynajmniej dla mnie, wcale nie oznacza tego, że mogę sobie pozwolić na wszystko czego tylko zapragne, to jest wręcz nierealne jak dla mnie. No i masz rację, niektórzy tego nie rozumieją. Wcale nie jest tak, że żyjąc tu nie trzeba oszczędzać. Napewno mój wózek dla dziecka nie będzie kosztował 750f. ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na sytuacje finansowa nie mogez narzekac bo oboje z mezem pracujemy na takich samych stanowiskach a do tego mamy mieszkanie za darmo ale wózek za 700f czy nawet euro to jest przegiecie paly ![]() jak kupie za 300 funciakow to i tak uwazam ze to sporo za wózek :/
![]() |
#995 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Co do naszej Zosi to świętą rację napisałaś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#996 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#997 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Rozeznanie
|
trochę wam zazdroszczę tego kupowania... ja większość rzeczy mam po córci. Niby dobrze, bo nie muszę drugi raz fortuny wydawać, ale z drugiej strony to było takie przyjemne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zapomialam dodac ze u mnieb to juz 8 lat poza domem rodzinnym a wiec jest mi łatwiej bo na poczatku maż sie smial ze ja to z mamą jestem jeszcze złaczona pepowina hihi zreszta mam tutaj jeszcze brata ![]() a mieszkania w Polsce sobie nie wyobrazam :/ Wolala bym tu cala rodzin sciagnac niż wrocic do Polski :/
Aniołek 09,01,2011 ![]() LIVKA jest juz z nami ![]() Edytowane przez kasiahexe Czas edycji: 2011-08-01 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
slyszalyscie o tej Pannie w ciazy ze zlamana noga co spowodowala wypadek??
ja pierdziele;/ Kasiaexe ja jak bym 2 lata w ie to myslalam ze zwariuje w swieta i normalnie tez;/ wrocilismy do pl mialo byc tak kolorowo.. nie jest zaluje.. skonczyly sie oszczednosci z ie a z pl wyplaty wyzyc to zart;/
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-08-01 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chyba nie umiała wyjechac.Jakos tak jestem zzyta z rodziną, ze czasem jak na wakacje gdzies jade to juz tesknie, ja lubie miec swoich blisko
![]() Wiadomo, ze jak by sytuacja zmusiła to trzeba, ale kiedy tutaj jakos sobie radzimy to nawet perspektywa lepszego mnie nie przekonuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
ja bym mogła wyjechac jakbym zabrała ze sobą oczywiscie męza, dzidzię mamę i tatę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zakorzenienie
|
neska dokladnie, z rodziną bym mogla wyjechać
![]() ![]() a np u mojego tz w rodzinie w ogole nie ma takiej zazyłosci, oni mieszkajac wszyscy w jednym malym miescie potrafia sie miesiac nie kontaktowac, juz nie mowie o wizytach, ale nawet bez glupiego telefonu 'co slychac ' ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-01 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Przyczajenie
|
hej jestem nowa. nazywam sie Sylwia z Otwocka tp. 23.01.2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Ja tam bym nie mogła mieszkać za granicą. Byłam rok w Niemczech, 4 miesiące pracowałam i Irlandii - wystarczy mi zagranicy
![]() ![]() moja siostra nie mieszka w Polsce i wiem jak ciężko jest być z dala od rodziny, wiadomo, zarabia się inaczej, ale wydaje się też inaczej, ciężko to porównywać. No chyba, że ktoś zarabia tam, w euro a wydaje u nas w złotówkach ![]() idę spać, dobranoc ![]() Aha, w poście z linkami dodałam kilka takich, które sama znalazłam. I pomyślałam, że może warto dać linki wartych uwagi sklepów internetowych. Macie jakieś pomysły? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak będzie w Polsce...na pewno ciężko ale czasami trzeba postawić na kompromis......zresztą ja bardzo tęsknię i z tego powodu chcę wracać...ale wiem że nie zapewnię dzidzi takiego standardu jaki mogła bym zapewnić tutaj. No właśnie...coś kosztem czegoś.
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Haniula u mojego meża w rodzinie dokładnie to samo...
uciekam spac... paaa |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() Witam z rana jako tako z lepszym humorkiem bo pogoda się polepsza ![]() Ah rozłąka z rodzina coś o tym wiem. Co prawda ja nie musiałam wyjechać ale moj mężuś tak ![]() ![]()
#1010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z pracy klikam, ale muszę sie ukrywać. Zaraz będę Was nadrabiać, bo wczoraj przeczytałam Was, ale przyznaję, że tylko po łebkach (nie bić ![]() Przeczytałam tylko post Ultra ![]() Kochana, na pewno sie poprawi. A TZ nie ma możliwości przeniesć się do pracy w ramach tej samej firmy, ale w Polsce? Rozstanie na pewno boli, dobrze, że TZ nie wyjeżdza na długo ![]() W Polsce jest niestety tak jak jest, czasem mam tego dość. Co z tego, że oboje z mężem pracujemy, jak przydałyby się nam jeszcze dwie wypłaty dodatkowe, żeby jakoś żyć :/ Zrobię co mam zrobić, i wracam do Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zadomowienie
|
hej Mamusie
![]() witam Was po weekendzie i lece nadrabiać tyle naskrobałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
BAN stały
|
Witaj
![]() Wiecie co mi sie snilo?? Ze zaczelam juz rodzic, nie mialam nic dla dzidziusia i krzyczalam ze nie mam co spakowac do szpitala ![]() Uciekam do pracy. Milego ranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1014 |
Rozeznanie
|
Hej! Byłam wczoraj na wizycie, mój tż dzielnie stał obok mnie
![]() Nasze cudowne 7 cm szczęścia pięknie robiło fikołki i pokazało nam swoje rączki, paluszki, stópki. Usłyszałam jego bicie serca - coś pięknego ![]() ![]() Szczęśliwa ![]() P.S. Później Was nadrobię ;*
#1015 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale podobno sny są przeciwienstwem wiec raczej urodzisz w terminie ![]() Cytat:
![]() Moj tz kiedys mial jechac na misje do Kosowa na rok( jest policjantem ) było cięzko, kłotnie o to straszne, az wkoncu postawiłam ultimatum- wiem brzydka jestem- ze jak wyjedzie to juz do mnie nie wróci. No i został ![]() ![]() wiem, ze takie misje zmieniaja mezczyzn - caly rok 24h na dobe z samymi facetami- punkt widzenia im sie zmienia, brak szacunku do pieniedzy ( bo zarabia sie tam duzo i w zasadzie łatwo o ile nic sie nie dzieje) brak szacunku do kobiety. Niee juz wole klepać swoją biede ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie też jest niby rozłąką. Ja wychodzę z domu przed 7 rano, wracam po 15-tej. Mąż z kolei pracuje od 15-22... Jak wychodzę, to on śpi, a jak on wraca, to ja śpię... W soboty zwykle jeździ pomóc swoim rodzicom, bo mają gospodarkę. Niby mieszkamy razem, a mało się widujemy. Jak mówię znajomym, jak pracujemy, to mówią, że pewnie jest nam ciężko. No i jest, ale przynajmniej widujemy się rano, wieczorem. Doceniam to tym bardziej, że widzę, ile par musi żyć z dala od siebie. Niby już jestem przyzwyczajona, że Męża nie ma popołudniami w domu, ale tak bardzo chciałoby się do niego przytulić... Chociaż tyle dobrego, że w każdej chwili mogę do niego zadzwonić i pogadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki ja tez mialam jakis zly sen nawet nie chce mi sie o nim pisac obudzilam sie zlana lzami;/
co do rozlak to jest cos strasznego, wiem jak ja wracalam 2 mc szybciej do pl niz tz.. jak mnie odprowadzal na lotnisko to wylam jak male dziecko.. kazdy sie w samolocie pytal co sie stalo;/;/;/ dzis znowu jakis taki dziwny dzien ![]()
#1018 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Super - ja też na takie okazje poluję, ale teraz czekam jezcze miesiąc żeby dowiedzieć się jaka płeć ![]() Czytałam i to ponoć gdzieś z moich okolic
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Nie lubię sie logować w pracy, bo mnie co chwilę wylogowuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.