|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
gratuluję
![]() podwójnie ![]() nie, ale jak będę tusta to mnie zostawi i tym wyznaniem szczytujem ---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- nie idę dziś w kszaki rusz kolorowych (łoglądałam na yt fiefiórki , jestem nienormalna, trudno)
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-02 o 02:36 |
|
|
|
#1322 |
|
BAN stały
|
Nie becz, na pewno Cię nie zostawi
![]() Ale jeśli już, to ja się do Ciebie wprowadzę, OK? --- Fontek na dobranoc, z ratunku-co-robić.ownlog.com ![]() POST NA FORUM: Dziś po południu na placu zabaw w Gdyni moja córeczka została ugryziona w policzek przez chłopca blondynka w wieku ok. 18-22 m-cy w niebieskich okularkach. Chłopiec podszedł do nas, gdy bawiliśmy się w piaskownicy, przytulił się do mojej córki i ugryzł ja całą szczęką w policzek, tak że odbiły się jego zęby, a następnie jak gdyby nic się nie stało sobie odszedł, a jego tatuś podążył za nim. Na moje zawołanie, że chyba należałoby przeprosić, łaskawie odpowiedział przepraszam i się zmył. Byłam zbyt zszokowana, aby inaczej zareagować, a poza tym musiałam uspokoić płaczącą córkę. Nie wiem jakie to zdarzenie pozostawi ślady w psychice mojego dziecka. Ja już na pewno nie pozwolę żadnemu obcemu dziecku zbliżyć się zbyt blisko. Co o tym sądzicie? Jak powinien zareagować tata tego chłopca? Ostrzegam inne mamy przed takimi czułościami na placach zabaw i przed tym chłopcem w niebieskich okularkach. Wygląda bardzo niepozornie, a potem zamienia się w wampira!!! FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE: ***Podziwiam Cię, że nie zgłosiłaś tego faktu na policję i do prokuratury, że nie organizujesz protestów przed placem zabaw. ***Wierze,ze bylas zszokowana. Cale szczescie,ze nie ugryzl do krwi,bo moze mial wscieklizne i twoja corka musialaby dostac 40 bolesnych zstrzykow w brzuch... (nadal to stosuja?) jasne,nastepnym razem gdy jakies dziecko bedzie sie zblizac,walnij go bejzbolem ***Bardzo dobrze, że w tym szoku zapamiętałaś tak szczegółowo jego wygląd, będzie łatwiej sporządzić portret pamięciowy, boże mam nadzieję, że go złapią! Chyba nie uciekł zagranicę? Wampir z Gdyni...brrrrr ***obserwuj corke bo moze ona tez zamieni sie w wampira... ***Trzeba było szybko zrobić odlew tego policzka pogryzionego. Wtedy bez problemu będzie można szukać sprawcy po uzębieniu, bo teraz to co, co będzie, jak tatuś zmieni tofikowi okularki na zielone? teraz szukaj wiatru w polu! ***Bardzo dziękuję za ostrzeżenie.Do Gdyni na pewno w tym roku nie pojadę.Współczuję twoim dzieciom,że muszą tam mieszkać ***Tak na poważnie to uważaj, jak ja byłam mała ugryzł mnie w kolano przez welurowe getry kuzyn koleżanki u której właśnie byłam i po pewnym czasie miejsce ugryzienia zaczęło ropieć i musiała ze mną matka do szpitala jeździć. A krew się nie pokazała po ugryzieniu. Więc lepiej uważaj. ***ale to na pewno przez welurowe getry. Na nich bakterie siedzom i wirusy. Autorko wątku, czy twoje dziecko miało na policzku jakiś welur? ***wspolczuje twoim getrą ***Twoim getrą i twoim welurą. ***omamuniu...!!!! ale na którym placu zabaw ten wampir grasuje, bo ja z Gdyni jestem i teraz się boję z domu wyjść!?!? ***obwies dziecko czosnkiem na wszelki wypadek ***o kurde, moje dziecko jest w wieku wskazanym przez Ciebie, tzn 22 miesiace, po prawdzie nie nosi okularkow i nie mieszka w trojmiescie, ale tez gryzie inne dzieci. po prawdzie reaguje i nie pozwalam, ale zdarza mu sie (z miłości), ale nikt histerii z tego popwodu jeszcze nie urzadzil. chyba odizoluje gryzonia (wampira) od innych dzieci, skoro cos takiego AŻ pozostawia slady w psychice. o rany julek, a jak inne dzieci popychają, szczypią lub nawalają łopatką po łbie mojego synka to nie drżę ze strachu o jego psychikę. nienormalna jestem czy co? ***wyrodna matka jestes z twojego dziecka wyrosnie morderca wspolczuje twoim wampirą ***w Gdyni Dobrze wiedzieć! ale podaj jeszcze namiary dokładne. najlepiej na mapce googlowej zaznacz i wstaw na forum! chłopca blondynka w wieku ok. 18-22 m-cy w niebieskich okularkach rysopis jest. to najważniejsze! strzeżmy nasze pociechy przed wampajrem! obwieśmy dzieci srebrem ( bo podobno czosnek nie działa tak mawia król bill ) Nie wiem jakie to zdarzenie pozostawi ślady w psychice mojego dziecka Uraz, do końca życia uraz do blondynów w niebieskich okularach! Wygląda bardzo niepozornie, a potem zamienia się w wampira!!! Taki lajf taki lajf! może on się krwi wózek napił, że za dnia w świetle słońca tak swobodnie brykał? ***Zupełnie jak moja córka. Też wygląda niepozornie, drobne to, wiotkie jak trzcinka, ale jak mnie dziabnęła...!!! Trójki, co to dopiero wychodzą, się odcisnęły! ***wprowadzic obowiazek noszenia przez dzieci kagancow na placu zabaw ***Problem leży w innym miejscu - w okularkach. Chłopczyk nosi okularki i co z tego wynikło? Moja córka będzie nosić okularki i co? Już się zabrała do gryzienia. IMO dzieci z wadą wzroku/chorobą zezową po prostu nie powinny być wpuszczane na plac zabaw. ***ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... ***Sprawa dla Rutkowskiego jak nic. ***matko jedyna u mnie też taki grasuje, dziwnie wygląda, ale ma czerwone okularki? Droga redakcjo czy kolor okularków ma znaczenie? czy to moze być ten sam wampir? |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Choroba zezowa -
|
#1324 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() chyba będę chora - nie smakuje mi już kawa rozpuszczalna, a jak czuję sypaną to mam odruch ![]() z braku laku pije inkę w ciąży nie jestem ![]() Rachell
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gryxie, dziękuję za dobry początek dnia. Jestem pod wrażeniem tak zgłoszonego problemu jak i odpowiedzi. Agnes, dużo zdrowia życzę. Jeśli odruch womitalny przy smaku kawy jest objawem choroby to ja od paru lat jestem umierająca. Zaraz idę się obfotografować w nieco skąpej przyodziewie, zastanawiam się jaki zapach pasuje na taką okazję. Miłego dnia
|
#1326 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bosz, Wampir z Gdyni
![]() Cytat:
![]() gazowy ma chyba z założenia grzałkę dolną a przynajmniej tak pamiętam że grzeje tylko od dołuCytat:
to mało 700 przez tyle dni ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ![]() Cytat:
Zdecyduj się człowieku.. ![]() Ty to specjalnie robisz, c'nie? ![]() Cytat:
Cytat:
Macie jakieś słońce? Ile stopni u Was? Chyba sierpień już jest czy piździernik?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie dorzucę
mam dziś nową zagwozdkę od rana, czy będzie można pieszo przecinać trasę wyścigu bo jak nie to nie mam jak wrócić z pracy do domu może więcej jedzenia wziąć znajdziesz lepszą ![]() a z braku laku bierz na zlecenia... wiem ze sie nie opłaca, ale kasa jest... ja już prawie rok na zleceniu, dopiero we wrześniu jest szansa na zmianę Cytat:
![]() Dobry macham znad wiadomo czego ![]() Nie chwaliłam sie aleee już w poniedziałek zaczynam remont będzie dramat... (oczywiście nie taki jak u Flo, dziur nie planuję ) TŻ już zaczął boazerię zdzierać, chyba mu sie to podoba
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
Gryx,posikałam się
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Macham z nad kawy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1332 | |||
|
Zakorzenienie
|
zostawi
ok. Cytat:
już nie pojadę do Gdyni i muszę rodzinę ostrzec Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry jaja jak berety, ekipa robi dalej, a P. razem z nimi śniło mi się, że pojechałam do Gryxa, piliśmy mleko prosto z kartonu i On co moment wychodził, bo do sąsiadów przychodził komornik i musiał robić za świadka, więcej nie pamiętam
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znalazłaś pilota? teziak czemu Ty stosujesz metodę ctrl + a, ctrl + c i ctrl + v ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Do K**wy ciężkiej!!!!!!! Zginęła mi baza z Biothermu. Wczoraj dostałam, raz użyłam, dzisiaj wracam i nigdzie jej nie ma ![]() Już dwa razy chatę przeszukałam. Filtr się znalazł w szafce, ale bazy nie ma. Ale jestem w***wiona
|
|
|
|
#1335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mi zginął pilot, Tobie baza .....ciekawe komu i co zginie następnie ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- KLIK i następna strona
|
|
#1336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1337 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może się jeszcze znajdzie... I nie klnij, córko, albowiem ostrzeżenia rozdajo ![]() Cytat:
Znaczy z brzucha i oudów? ![]() Podwójnie gratuluję! Listonosz mnie dzisiaj ominął A tak czekam na próbki Dzongkhi, Memłara i Markiza...
|
||
|
|
|
#1338 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28503853]A mi zginęła chęć do wykonywania wszelakich czynności
[/QUOTE]całkiem całkiem? idę pakować Pińkę , Redzię i Spoorę
|
|
#1339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak zabrałam ją wczoraj i jakimś cudem zostawiłam u kogoś w mieszkaniu, sprawdzę jutro albo pojutrze, ale nie przypominam sobie żebym ją brała wczoraj ze sobą... A nie piłam tak dużo... I po nadrobieniu Maję, Rachell, Polly, Flo i Skrba
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Konto usunięte
|
Idę na faję, to jeszcze mogę
|
|
|
|
#1342 |
|
Nindżopesz
|
Czy mogłabym prosić o zapakowanie telewizora? Piloty mam
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was
![]() ale się zmachałam, a jaka skołowana jestem
|
|
|
|
#1345 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ja już nie wiem, nabijasz się czy nie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
klontfa, za dużo nożyczek, teraz trzeba odczynić grając w papier-nożyce-kamień 13-tego o północy [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28504026]mogę najwyżej klikać myszką i stukać w klawiaturę. Inne czynności są ponad moje siły [/QUOTE]no proszę, następny z myszką same friki w tym barze
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1348 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie mam tak wielkiego pudeła
![]() Cytat:
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

, jestem nienormalna, trudno)

a przynajmniej tak pamiętam że grzeje tylko od dołu

Co za brak kultury, rajusiu!

będzie dramat... (oczywiście nie taki jak u Flo, dziur nie planuję

A tak czekam na próbki Dzongkhi, Memłara i Markiza...