|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22
wrzuciłam resztę biżu clear winner i porównanie kolczyków ivala z bransoletkami brittney odcień jest trochę inny, ale jedno do drugiego pasuje
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że pierścionek jest taki duży, bo avonowa 6 spada mi ze środkowego palca
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak teraz miałam zamówienie na 500 zł i zwróce np. portfel czy zrobią mi korekte faktury na 25%?
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki kolor wybrałaś?
|
|
|
|
|
#3457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wydaję mi się, że 7.4
|
||
|
|
|
#3458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja jestem tym zegarkiem naprawdę zauroczona
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
dokia a jak ten drugi komplet co brałaś, fajny
a może jakieś fotki
|
|
|
|
#3460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3462 |
|
Raczkowanie
|
Musso, a Ty co dla siebie jeszcze ciekawego brałaś ?
Ja niestety niczym jeszcze nie mogę się pochwalić, bo święto paczki dopiero 9 Mam nadzieję, że pan paczkowy przyjedzie chociaż dzień wcześniej ![]() A biżuteria, którą wstawiłaś na katalogowy śliczna
Edytowane przez avonmaniaczka Czas edycji: 2011-08-02 o 11:22 |
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu pisałam: #3343 |
|
|
|
|
#3464 |
|
Rozeznanie
|
i ja
Dziewczyny wczoraj miałam paczuchę i jestem bardzo zadowolona. Nowy błyszczych Peach Czyli będzie kolejne zamówienie ka K 11.Podwójne cienie Black (te które u Sarunieczki wyglądały na....yyy.....granatowe?? ) u mnie wyglądają na black Są przecudowne!!Poczwórne cienie Mocha tez piękne, perłowe odcienie bardzo dobrze się nakładają. No i korektory z demo!! Jestem z nich bardzo zadowolona!!! Poza tym pisałam do Avonu z prośbą o podpięcie mi do kolejnego zamówienia 2 zestawów kosmetyczek i napisali mi, ze JEDNORAZOWO moga się przychylić do mojej prośby Przeciez ja sobie na to zapracowałam....bardzo ładnie poprosiłam...a tu taką łaską mi zajechało delikatnie....![]() No i kat 12 mnie puści z torbami... Full Speed Intense z Demo i LDR...o katalogu to jeszcze nawet nie wspominam, bo zrobiłam wishlist na 300 zł i mam niecałe 3 tygodnie by część powykreślać....
|
#3465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się, który wybrać i czy zamówić w tym katalogu czy w następnym ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj zaczęłam używać tych nowych błyszczyków, bo schodzi mi opryszczka...jeśli podoba Ci się peach to pink też będzie Co do cieni wszystko zależy od koloru naturalnego powieki, ja mam bardzo ciemne brązowe i nawet granatowe cienie czy ciemno-zielone wyglądają u mnie jak czarne...
|
|
|
|
|
#3467 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() avonmaniaczka w tym zamów jeden a w następnym katalogu drugi Moim zdaniem warto
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-08-02 o 11:53 |
||
|
|
|
#3469 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki
Ale ponuro na dworze Przejrzałam nową biżuterię w 14-tce i popsuł mi się humor, bo większość tej biżu jest ekstra ![]() No i jak tu oszczędzać? Błyszczyk Rose Hues ma b. delikatny kolorek + zielona poświata (tak, tak). Wygląda prawie jak bezbarwny, a chciałam różowy... Wolę jednak błyszczyki "iskrzące" Też mam takie długie palce. Mówiono mi, że powinnam zostać pianistką
|
|
|
|
#3470 |
|
Wtajemniczenie
|
Porażka!!!!!! W Krakowskim COK-u nie ma zestawów AQUA i kremow-żeli, kończą sie bransoletki Britney. Wrocilam do domu z niczym.Klientka wyjeźdza za dwa dni, czyżbym stacila wysokie zamowienie przez brak przewidywalności dyrekcji COK-u?
|
#3471 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wstawiłam na katalogowy fotki błyszczyka, kilka pierdółek z minikatalogu i zdjęcia torebki Brookie.
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się te nowe błyszczyki podobają, ale też wolę te iskrzące, dają wyraźniejszy efekt
|
|
|
|
#3473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to ja odwrotnie Poza tym mam wrażenie, że te nowe są trwalsze No i bardzo przyjemnie pachną Przez to wstawianie fotek zapomniałam dzika wrzucić do piekarnika....ehhhhh..... .
Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym Edytowane przez Sarasfati Czas edycji: 2011-08-02 o 12:19 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam z tych nowych błyszczyków kolor Rose Hues i jak już pisałam wczoraj , potwierdzam tą zieloną poświatę
Ogólnie mnie błyszczyk nie zachwycił. Tak jak pisała jagoda352, jest on bardziej bezbarwny, a ja liczyłam na jakiś różowy kolor. Zdjęcie w katalogu z rzeczywistością to niebo a ziemia
|
|
|
|
#3475 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny zdarzyło wam się żeby w szamponie kwiat wiśni opakowanie było ok ale zawartość już nie? Wczoraj go dostałam i nie jestem pewna co oni mi przysłali. Bo zapach dosyć odbiega od kartki zapachowej w katalogu.
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobne do pierścionka były by o wiele wiele ładniejsze
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nic nie pachnie w 100% tak samo jak na kartce w katalogu. Umyj włosy wysusz i przekonaj się jaki będzie zapach. Nie ma co wąchać butelki bo u mnie też jest inny zapach.
|
|
#3479 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AQUA DIMETHICONE GLYCERIN HYDROXYETHYL UREA GLUCOSE SILICA POLYACRYLATE-13 DIMETHICONE/DIVINYLDIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER IMIDAZOLIDINYL UREA PHENOXYETHANOL PHENYL TRIMETHICONE CARBOMER POLYISOBUTENE DISODIUM EDTA PARFUM BUTYLENE GLYCOL UREA BENZOPHENONE-4 SODIUM HYDROXIDE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER ISOHEXADECANE POLYSORBATE 20 SORBITAN ISOSTEARATE ERYTHRITOL AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER TOCOPHERYL ACETATE POLYSORBATE 80 HYDROLYZED RICE EXTRACT HOMARINE HCl CI 42090 CI 17200 Edytowane przez Oktawiaaa Czas edycji: 2011-08-02 o 12:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

. Ja jestem tym zegarkiem naprawdę zauroczona
a może jakieś fotki

Ja niestety niczym jeszcze nie mogę się pochwalić, bo święto paczki dopiero 9