|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
fablous kochana nie wiem jak Ci dziekować!?
Może jesli nie bedzie chciałą sprzedac welonu to napisze mi chociaż jaka to marka? Juz mail do niej poszedł ![]() Dzięki serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Wtajemniczenie
|
hm.... ja chcę to lato, nigdzie w tym roku nie jadę a tu nawet słońca nie ma. Miejmy nadzieje, że od jutra na serio będzie ładniejsza pogoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać co Ci odpisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postawnowiłam, ze skoro suknia była tania to moge na dobre buty i welon sobie pozwolic..jesli welon wyszedłby w dobrej cenie to byłabym juz mega szczesliwa!!!! ![]() Coś czuję, że z butami poszaleje...mam bardzo małe nóżki i chciałabym aby te buty po ślube były jeszcze na inne wyjścia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Dwie dobry
![]() Ale miałam dziś sen ślubny. Nie był on straszny a raczej zabawny. Zaczął się od scen w kościele. No ślub jak ślub. Jak wychodziliśmy z kościoła widziałam siebie z perspektywy osoby stojącej prze kościołem. I miałam na sobie nie swoją suknię... Tylko suknię Jamee. W ogóle życzenia składały mi osoby które znam ale bym ich nie zapraszała np koledzy z podstawówki. Potem w samochodzie popatrzyłam na swoje paznokcie i zobaczyłam że nic z nimi nie zrobiłam wie nie możemy sobie zrobić zdjęcia obrączek na palcach. A obrączki wyglądały jak takie grube obwarzanki na naszych palcach. A moja mama skomentowała to tyko że mogliśmy kupić oryginał a nie robić u kogoś. Nie wiem czemu przyjechaliśmy na wesele do mnie do domu a gości nie było bo ciotki musiały pojechać na działkę posadzić kwiatki. Potem robiliśmy sesję na placu zabaw przed moim blokiem. A później się obudziłam.
#4418 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyneczki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hehe to słodko, że wyzwoliłam w Tobie chęć zakupu organowych zapasów ![]() No, taki jest zamysł, żeby poza motylkami „skaczącymi” po białej organie na stołach również przysiadły sobie na świecznikach (jeśli takowe będą, bo może kupię same duże świeczki ;p) no i podwieszone będą pod tymi lampami-kulami w korytarzu tak więc sądzę, że w samej sali do tych beżowych (:P) lamp również można jest przymocować J Z tym materiałowym ekranem za nami jeszcze się dobrze zastanowię ![]() Jeśli chodzi o zakładki to ja robię je z dokładnie tego samego papieru co zaproszenia, czyli kolor ecru, faktura lniana i gramatura 246 – ale jak będzie „po drodze” i ten sam sprzedający będzie miał ten sam papier w gramaturze 300 to może też się skuszę ![]() ![]()
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś 9 miesięcy do ślubu ![]() ![]() zbieram się do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() a ja dzisiaj mam woooolne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a My w lipcu bylismy na weselu tez z DJ i tez bardzo fajnie bylo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Welon niestety nie jest ten sam.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zadomowienie
|
A ja siedze w pociagu w drodze do Amsterdamu na podpisanie umowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QNpVJg_a-xo Buziaki poniedzialkowe wam przesylam ![]() Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2011-08-02 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
a dostałas może fotke welonu? bardzo się różnią od siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Zakorzenienie
|
Kurde, taka zalatana jestem teraz, między własnym domem, gdzie nie ma mamy i muszę wszystko ogarniać, a domem TŻ-ta, którego mama też wyjechała, więc obrabiam dwa mieszkania, dwoję się i troję
![]() A 4 dni po moich własnych ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do sukien, może jestem dziwna, ale mi najbardziej podoba się druga, a czwarta chyba najmniej... Ale jak mówisz, że nie znalazłaś jeszcze tej jedynej, to dobrze, najwyżej poszukamy następnym razem wspólnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do halek, to rzeczywiście ta druga o wiele fajniejsza, spodobała mi się bardziej jeszcze zanim napisałaś swoje zdanie ![]() ![]() Ja i tak prawdopodobnie halkę założę tylko do kościoła i na początek wesela, a potem ją zdejmę, bo moja suknia wygląda bardzo dobrze bez niczego pod spodem ![]() ![]() O kurcze, to strasznie mi miło ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |
Rozeznanie
|
Biadolenia Sztuczki ciąg dalszy :p
Cytat:
a) rodzice cisną, żeby się pobrali i zrobili wesele (no bo jak to tak bez?!) b) Młodzi sami, z własnej nieprzymuszonej woli postanawiają wstąpić w związek małżeński oraz marzą o eleganckiej celebracji tego jakże ważnego w ich wspólnym życiu wydarzenia J Jeśli więc skupić się na tym drugim przypadku, to sądzę, że nie ma co nakłaniać do czegoś bądź zabraniać czegokolwiek, na co tylko Młodzi mają ochotę w tym dniu J Wychodzę z założenia, że skoro już organizuje się tak kosztochłonną imprezę to należałoby zadbać o jej oprawę, aby nie tylko było co jeść i pić, ale także by było ciekawie, wyjątkowo (by podczas celebracji dostrzegać specyfikę osobowości Młodej Pary), estetycznie i ładnie J Bo inaczej po co ktoś zakłada białą suknię i bawi się w tradycję, jeśli cała reszta go nie obchodzi i wg niego może być byle jaka? To takie niesprawiedliwe, kiedy zezwala się i przyklaskuje bylejakości, powszechności i nudzie a neguje się wszystko co jest nowe, niespotykane bądź typowe dla innej kultury niż nasza… Szkoda, że nie raz Panna Młoda nie może wybrać takiej sukni jaką chce, bo wg jej bliskich jest „nie taka jak powinna”, w oczach rodziny widoczne jest zdziwienie kiedy Panna Młoda jest prowadzona przez swojego ojca do ołtarza zamiast pójść razem ze swoim już za chwile mężem, że nie można np. zrezygnować z pierwszego tańca bo np. para krępuje się na samą myśl pozostania choć przez chwilę w centrum uwagi, no i wreszcie dlaczego nie można włożyć kolorowych butów skoro takie się podobają i odpowiadają wizji kolorystycznej Młodych? Przykro mi jak czytam, że Wasza rodzina, bliscy krzywo patrzą i żywo reagują (oczywiście negatywnie) na wszelkie przejawy indywidualizmu związane z organizacją i oprawą Waszego ślubu i wesela… Zawsze się tacy znajdą, fakt, ale ja akurat mam to szczęście, że moi rodzice (a jednak są to 2 najdroższe mi osoby, na których dobrej opinii i zadowoleniu najbardziej mi zależy) J cieszą się na każdy nowy, nietradycyjny pomysł. W niedzielę np. kiedy przedstawiłam im motyw z drzewkiem, to nie dość, że jak tylko zaczęłam opowieść o tym co znowu postanowiłam włączyć w nasze wesele, szeroko się uśmiechali to jeszcze zareagowali bardzo entuzjastycznie J Z zaciekawieniem słuchali „jak to, po co i dlaczego” oraz uznali to za fajny pomysł, który nie dość że zaktywizuje gości to jeszcze będzie ciekawym elementem wystroju nie tylko samej sali weselnej ale po ślubie również naszego mieszkania J Dla nich nic nie jest nieodpowiednie czy nie na miejscu – byłoby tak chyba gdybyśmy zaplanowali striptiz zamiast pierwszego tańca hehe ![]() Życzę Wam wszystkim, by rodzice i inni bliscy na których bardzo Wam zależy okazywali więcej zrozumienia i nie forsowali żadnego z Waszych pomysłów na wymarzone wesele ![]()
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek dziewczynki
![]() ![]() Miałam dziś koszmar ślubny. Śniło mi się że jesteśmy już po ślubie, siedzimy w jakiejś sali ale nie weselnej, ja jestem ubrana w jakąś beznadziejną sukienkę, fryzury i makijażu nie widzę bo nigdzie nie ma lustra, goście niby przyjeżdżają do tej sali tylko ze 150 osób zaproszonych a naliczyłam 30 obecnych, siedzę wkurzona i sen mi sie urywa... dobrze że Tz ze snu to ten mój prawdziwy Tż bo jakby to był inny to już w ogóle bym się załamała.
![]() Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-08-02 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4430 |
Wtajemniczenie
|
Nadrabiam, nadrabiam Was... ale czy to jest możliwe??
Ale jestem zmęczona... od początku lipca ciągle mamy gości a to TŻta rodzinka przyjechała a to moi rodzice... wczoraj przyjechał mój brat...już myślałam, że będzie chwila spokoju i sobie odpocznę a tu taki zonk... liczę, że na tygodniu sobie pojedzie i w weekend będziemy mieli czas tylko dla siebie... Wiecie, za tydzień jedziemy na ślub mojej kuzynki i myśleliśmy, że to będzie ostatnia impreza w tym roku i następne będzie nasze wesele,a tu taka niespodzianka. Wczoraj zadzwonił znajomy do TŻta, że chcą do nas przyjechać. Od razu wiedzieliśmy o co chodzi, ale byliśmy przekonani, że planują ślub na przyszły rok. I tak się stało, że we wrześniu idziemy na kolejną imprezkę. A tak poza tym, to we wrześniu jedziemy na tydzień nad morze. Wczoraj zarezerwowaliśmy sobie pokoik i będziemy leniuchować na całego ![]()
![]() |
#4431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja byłam wczoraj na spotkaniu z koleżankami, jedna z nich wychodzi za mąż w przyszłym tygodniu i zrobiłyśmy jej taki mini panieński prezent (panieńskiego nie robi) tj Niezbędnik Żony ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-08-02 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4433 | ||||||
Rozeznanie
|
No to ostatnia część z wczoraj
![]() [QUOTE=melod_y;28483719]jakby ktoś sobie chciał zobaczyć, to szalona ziaaaaaa jakaś tam dodała foty z wesele o którym kiedyś tutaj pisałyśmy http://paulaimiko.pl/index.php?site=galeria[/QUOTE] Hehe sama wczoraj rano sprawdzałam, ale widać zaglądałaś pilniej ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Uwierz mi na słowo, że mam IDENTYCZNE buciki, z tym że taki delikatny róż ![]() ![]() ![]() Cytat:
Bidulka z Ciebie, że tak się wymęczyłaś L Dobrze, że już przeszło… ale tej wódki z pieprzem to Sztuczka w życiu by nie przełknęła ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Oooooj to takie niesprawiedliwe, że tak wszyscy na Ciebie usiedli ![]() ![]()
![]() |
#4434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
kurcze strasznie mi smutno ale napiszę o co chodzi na poczcie
![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-02 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no gore ma swietną, dół niekoniecznie, ale w staniku ma takie wielkie gąbki, ze ja je musialam wyjąć, bo by mi chyba cycki do szyji wypchalo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, z tymi strojami tak jest... Mam w sumie 4, ale żaden nie pasuje idealnie. W jednym majtki mogłabym naciągnąć za pępek, w dwóch góra nie pasuje, trzeci niby ok, ale też szału nie ma.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.