|
|
#4081 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
A co w niej jest brzydkiego?
![]() Może jest po prostu zaniedbana? Ani ja, znajdzie się kiedyś gdzieś inny ![]() Cytat:
![]() Bo faceci ponoć widzą, gdy dziewczyna podoba się sobie i jest świadoma swojej atrakcyjności Cytat:
|
|
#4082 |
|
Nie depcze krokusów
|
magdalenabellacoza - ma końską szczękę
|
|
#4083 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
#4084 | |
|
Raczkowanie
|
To trochę ciężko będzie coś z tym zrobić... Ale na pewno ma inne atuty... Cytat:
|
|
#4085 |
|
Nie depcze krokusów
|
magdalenabellacoza - szczerze to nie
beznadziejny przypadek...
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze o tym wiem, bo mój poprzedni związek był dość tosyczny i to ja wkładałam w niego serce a mój partner już nie za bardzo... także nigdy więcej.No właśnie chodzi o to, że jak jest tutaj w mieście, to zawsze odpisuje, spotykamy się dość często pare razy w tygodniu (chyba, że jest sesja, ktoś ma nauki dużo itd). Problem pojawia się jak wraca do domu... odpisuje, ale po paru godzinach, kontakt nie jest duży (powiem tak, nie jest taki jakbym chciała, bo każdy woli co innego). Już wcześniej się bałam, że nasz związek ucierpi przez wakacje. Niestety w tym momencie dzieli nas dość duża odległość Ten nasz wyjazd to był jakiś niewypał, sama nie wiem czemu jak był u mnie na początku lipca, to wszystko było dobrze.Wierz mi latać za nim nie mam zamiaru, jeżeli dojdzie do tragicznego momentu w naszym związku, to po prostu się rozstaniemy... Chociaż w sumie nie kłócimy się jakoś bardzo, jedyne co podejrzewam to to, że mogło mu się znudzić. A ja to lubie się tutaj czasami wygadać, jak mam gorszy dzień albo doła. Przyzwyczaiłam się do wątku rozstaniowego ![]() Cytat:
i jeszcze z matką, ktora nie chce o niczym rozmawiać.Ja też czasami stosuję te metode, chociaż to do niczego nie prowadzi ![]() To bardzo niefajnie! Mój poprzedni zwiazek był tragiczny, wyssał ze mnie chęć do życia. Jak nie miałam faceta, to nie było problemów
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj widziałam się z eksem. Przyjechał porozmawiać - niespodziewałam się, że to nastąpi tak szybko.. Spytał czy jest możliwość, żebyśmy do siebie wrócili-moja odpowiedź NIE. On twierdzi, że wie, że mnie skrzywdził itd, ale kocha mnie i zrobi wszystko, żeby mnie odzyskać..
Nie nakręcam się , bo szczerze to wątpie. Na razie chce nauczyć się żyć sama, popracować nad sobą a przede wszystkim poznać nowych ludzi.
|
#4089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tego Ci życzę, żeby wszystko się ułożyło |
|
|
|
|
#4090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No albo dobrze zrobi, albo wszystko pójdzie w cholere. Coś czuje, że przez te 2 miesiące jeszcze mnie dołek złapie...
|
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, niepewność jest najgorsza. Ja sama bardziej męczyłam się, kiedy zastanawiałam się, co będzie z naszym związkiem, niż potem, kiedy już zerwał.
|
|
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
hej..
Ja na krotce...tak lekko optymistycznie. Wiecie co..dziwne uczucie spotkac eks chlopaka z szkolnych lat(znajomosc z przed 4,5 lat) w jednej pracy ![]() I nadal tak na mnie patrzy (rozstalismy sie w zgodzie ze tak ujme i zero kontaktu mielismy ze soba przez te lata)Ale to taki rodzaj psa ogrodnika..bo widzi jaki mam dobry kontakt z kolegami z pracy i pytal mnie czy z jednym jestem..a sam sie za mnie nie zabiera..jego strata (a ja tez moge popatrzec i pousmiechac sie do niego)
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze do tego podchodzisz, zycze wytrwalosci w postanowieniach
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, coraz więcej przybywa nowych osób, coraz rzadziej ktoś ubywa... Z moim tempem "leczenia" przetrwam jeszcze jakieś 10 serii
Już myślałam, że jest lepiej, przestawałam powoli podczytywać wątek, aż tu się okazało, że wcale tak nie jest. Psikus losu. Niesamowite jak niektóre z was "zdrowo" piszą, jakie są silne, jak szybko radzą sobie, jak się zdystansowały.. Winszuję i zazdroszczę jednoczesnie.
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak , też tam była jakaś panna, niby po naszym rozstaniu( a rostaliśmy się 2tyg temu) a jak naprawdę było nie wiem.. Powiedział, że to zrobił specjalnie, ale wie, że to było idiotyczne zachowanie. Dzwonił dzisiaj z 10razy, ja nie odbieram.
|
|
#4096 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe, jak szybko mu się znudzi ta walka
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj miałam zły dzień, a myślałam że jest już coraz lepiej.
Ciągle o nim myślałam, ciągle walczę z sobą by do niego nie napisać czy zadzwonić. Jestem idiotką ;/ On mnie nie chce a ja ciągle o nim myślę, jak nigdy przedtem chyba... I śnię o nim częściej niż jak byliśmy razem. Smutno mi dziś i źle.
|
#4098 |
|
Raczkowanie
|
ja go dalej kocham...
|
|
|
|
#4099 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przejdzie. Gwarantuję
|
|
#4100 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może masz racje, że potrzebuje resetu ode mnie, niech sobie popije z chłopakami, zajmie się sobą, to jest szansa, że się stęskni.Nie mam zamiaru mu truć tyłka. Tylko widzisz, ja się chyba źle nastawiłam na te wakacje to już moja wina, bo z góry założyłam, że nie będzie fajnie. Nie wierze w dobre relacje na odległość, bo pamiętam jak to było z eksem, chociaż jestem świadoma, że teraz mam do czynienia z zupełnie innym człowiekiemW czwartek ide na super impreze, to odreaguje ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Ja tutaj w sprawie eksa udzielałam się może z 3 miesiące. A od końca października to się udzielam w sprawie mojego nowego faceta, albo po prostu, dla rozrywki Za byłym to już dawno nie płacze
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też znam...
Cytat:
ja zawsze wychodzę z bananem na twarzy, chociaż to też zależy jak kto prowadzi ![]() Cytat:
bo pamiętacie jak mi kiedyś ciężko było, i jak nieraz się skusiłam, żeby napisać?Mam tylko nadzieję, że kiedy on napisze, to nawet nie pomyślę, żeby mu odpisać
|
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny moge dolaczyc?
U mnie rozstanie mialo miejsce 2 i pol roku temu ja nadal cierpie bardzo.Utrzymujemy kontakt a ja glupia ciagle do niego wypisuje smsy albo czasem dzwonie ;/ macie jakas rade na to? chcialabym olac nie myslec o tym ale najgorsze jest wlasnie to narzucanie sie...sa sposoby? (chowanie telefonu przez mame nic nie dalo ;p )
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Że też Ci się chce marnować młodość... Czemu chowanie telefonu nie pomogło? To zdrowe, pobyć czasem kompletnie bez telefonu.
|
|
|
#4105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój dzisiaj trochę sie odzywał. Może za bardzo przeżywam, bo akurat dzisiaj nie miałam co ze sobą zrobić. Ale najbliższe dni mam zaplanowane, takze nie bede myśleć o głupotach
|
|
#4106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 |
|
Raczkowanie
|
co robi ?
On niestety nie mieszka w Polsce.Przyjezdza tu na wszystkie swieta,ferie i na wakacje na 2 miesiace.Tak wiem pewnie zastanawiajace jest to czy bym wytrzymala w takim zwiazku.Wytrzymalam i dla mnie to byl fantastyczny czas....to wyczekiwanie na jego powrot.No ale nie o to tu chodzi..wtedy gdy sie rozstalismy bylismy strasznie niedojrzali.Teraz on mnie traktuje jak kolezanke,na pewno nic do mnie nie czuje juz mimo ,ze ostatnio na spotkaniu sie calowalismy..ale to nie trzeba czuc do kogos czegos by calowac.Ale juz nie o te pocalunki chodzi..tylko o ta cholerna chec pisania i dzwonienia.Co do chowania telefonu to u mnie sie nie sprawdzilo bo dostawalam wiekszego szalu niz majac go przy sobie ;p Potrzebuje jakiejs rady,nie wiem takiego kopniaka w tylek i zeby ktos mi wkoncu przemowil w stylu "nie pisz do niego bo przez to oddalasz go od siebie,on sie zniecheca" itd to na mnie najlepiej dziala ale nie ma mi to kto zbytnio mowic,przyjaciolka juz ma dosyc sluchania o nim hehe dlatego zwracam sie do was tutaj bo mam swiadomosc ze nie ja jedna to przechodze![]() Wiem ze sama sie krzywdze na wlasne zawolanie..ale ciagle ta nadzieja jest.Gdyby on tu byl na codzien to moze by cos wyszlo a tak to to jeszcze gorzej jest gdy go tu nie ma...W ciagu tego 2,5 roku bylam 1,5 roku z jednym chlopakiem no ale niestety nadal myslalam o Nim dlatego sie rozpadl zwiazek.Wiec nie dziala na mnie "Czas leczy rany" albo "na milosc najlepsza jest nowa" Edytowane przez Citriuos Czas edycji: 2011-08-02 o 21:19 |
|
|
|
#4108 |
|
Raczkowanie
|
Pracuję intensywnie nad pracą magisterską, bo planuję obronę w październiku, szukam mieszkania, spotykam się ze znajomymi, czytam książki, oglądam filmy, biegam, od września jak podciągnę dyplom to szukam pracy mam nadzieję w zawodzie, planuję wyjazd zaraz, ogólnie organizuję sobie czas...staram się nie myśleć o nim, ale fajny facet to był...
|
|
|
|
#4109 |
|
Nie depcze krokusów
|
Citriuos - jak chcesz go odzyskać, spraw by za Tobą gonił, nie podkładaj się.
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie codziennie sobie rano mowie "dzis sie nie odezwe,poczekam az sam to zrobi" a i tak cos robie zeby sie odezwac .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

. Nie możemy się nagadać na każdym spotkaniu, zawsze jest ciekawy temat i wczoraj dostałam świetny komplement, że jestem bardzo sympatyczną dziewczyną bo można ze mną o wszystkim pogadać, pośmiać się itd i taki komplement jest dużo bardziej istotny dla mnie niż jakieś tam ładne coś... To właśnie świadczy o tym, że normalni faceci zwracają uwagę bardziej na to, jak się czują i jak się dogadują z dziewczyną.

To trochę ciężko będzie coś z tym zrobić...

(rozstalismy sie w zgodzie ze tak ujme i zero kontaktu mielismy ze soba przez te lata)
Powiedział, że to zrobił specjalnie, ale wie, że to było idiotyczne zachowanie.