|
|
#4441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl cz. 29
Cytat:
ja jechałam do znajomych a powiedziałam że jade z koleżanką do niej na wieś moja znajoma tego samego dnia szła na randez vous a wtedy generalnie miała szlaban i tylko z nami mogła się widywać bo rodzice wiedzieli że będziemy "grzeczne" więc powiedziała że ze mną i z tą koleżanką do której ja na wieś rzekomo pojechałam wychodzi i tak koleżanka która jednocześnie była z nami i ja byłam u niej na wsi też coś rodzicom sprzedała w tym stylu ![]()
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak, wypaliło ? Rodzice do dziś nie wiedzą ? Żadna z Was nie poniosła konsekwencji ?
|
|
|
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to sobie mogę wszędzie pójść i pojechać Cytat:
![]() zamawiasz coś? stamtąd? ![]() daga w łózeczku??? ![]() ![]() klask i: |
||
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi nie pozwalają... matka specjalnie zaznaczyła sobie w kalendarzu kiedy jest Woodstock, by właśnie nie nabrać się na jakąkolwiek akcję, teraz ma stan wzmożonej czujności, bo to już prawie te dni strasznie jest uprzedzona, już nawet mój ojciec by się zgodził, ale z moja matką to nie ma co negocjować na ten temat, już próbowałam, to skończyło się właśnie zaznaczeniem daty w kalendarzu na to gdzie idę, staram się odpowiadać zgodnie z prawdą, nie raz po prostu mi nie wierzy i każę się nie wygłupiać i bądź tu człowieku szczery ...raz byłam zaproszona na jakąś domówkę i zapytała, a ile tam będzie alkoholu, ja zgodnie z prawdą, że nie wiem, ale w torebce mam dla siebie i 2 koleżanek litra wódy, oczywiście, wywróciła oczami i powiedziała, że jak nie chcę mówić, to żebym nie mówiła
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Od poniedziałku idę na urlooooop
Pa pa lecę do domku,bardzo szczęśliwa i zadowolona ![]()
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skubana ![]() Cytat:
Ja tylko kiedyś nie powiedziałam mamie, że jadę do Częstochowy spotkać się z chłopakiem Wiedział to tylko mój tata. Musiałam komuś powiedzieć, żeby w razie czego mieć punkt informacji odnośnie tego miasta, autobusów itp.
|
||
|
|
|
#4449 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Będę wieczorem, jeśli nie wyjedziemy, to dam znacia ![]() Cytat:
Moniulek wiecz skrobnę, jadę malować dom
|
||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie się zastanawiam, kasy mi naprawdę szkoda, ale chyba się nie mogę powstrzymać, strasznie mi się ta kobaltowa podoba co ją charli wklejała chyba, i ta trzykolorowa co ją wkleiłam ja, i ta krysia miętowa też, a Ty?
|
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ja się strasznie brudzę i mam ciało i całą siebie w farbach- nie lubiem tegoCytat:
z pieniędzmi zaś też nie jest dobrze |
||
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez się trochę boję, zwłaszcza o tą kolorową, no ale jak nie zamówię to sie nie przekonam, mnie ciekawi więcej co to się pojawi w nowej kolekcji na etorebce Ok, zmykam, bo jestem umówiona z koleżanką na drineczki i ploty, miłego popołudnia Wam życzę Edytowane przez charal Czas edycji: 2011-08-02 o 15:40 |
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Widzę, że WcaleNietajnyWywiadMonia działa
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczyny. Wpadłam narazie się tylko przywitać
i podziękować za słowa otuchy tej "kariery"to jest koniec, ale tż stara się szukać jakichś pozytywów, chociaż smutny jest niesamowicie... ehhh no nic dziekuje jeszcze raz![]() Idę leżec bo dostałam @ i zdycham jak dawno mam nadzieje potem Was nadrobić![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
pozostała mu aplikacja i staż u komornika, kty ma teoretycznie obiecany... no nic jakoś to będzie
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4456 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś nawet pewnie nie pamiętają o tym ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to jedye co mi w trakcie @ pomaga jakkolwiek
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dobrze
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a inny okulista nie wchodzi w grę? i czy tż będzie robił jednak operację? |
|
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za małą przykrywkę masz, weź taką od dużego gara Kupiłam.........cebulowe z rozpędu Tych o smaku "mięsnym" niezbyt lubię.......jadłam kiedyś chakalakę(?) i tak średnio mi smakowały![]() Kupiłam sobie spodnie za 10zł ale się cieszę I w końcu otworzyli camaieu, jeszcze pachnie nowością
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
No nic ja uciekam na pifo z kumplem bo mam od niedzielnej rozmowy z przyjaciółką taki sobie humor
chociaż na trochę może się poprawi do wieczora
|
|
#4461 | |
|
Konto usunięte
|
hello
dziękuje ![]() Cytat:
![]() najmłodsza już nie jestem to będzie pasować kurcze kusicie kusicie tymi torebkami z wholesale, ale kiedyś czytałam że z jakością kvolla itp. kiepsko ![]() oglądał ktoś "Naznaczonego"? straszny? ![]() Danula mi kiedyś strasznie smakowały chipsy o smaku musztardy miodowej, najpyszniejsze jakie jadłam ale już ich nigdzie nie mogę znaleźć
|
|
|
|
|
#4462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() o jak ja bym chciała coś sprzedać ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe tylko czy to będa nowe NOWE torebki czy stare tylko w nowych kolorach:P Coś czuje że znowu będą same szaro-bure kolory:/
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz ze z braku laku ( nie miałam pod ręką ketonalu ) zażyłam dzisiaj solpadeinę ( zażywałam kiedys po kanałowym i pomagało) i nic mi nie pomogło:/ ehh ale teraz wieczorem juz troche lepiej
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie ma znaczenia czy inny okulista czy nie - bo jak Tż miał dobierane szkła, to nigdy nie był w stanie przeczytac dolnych wierszych coś dwóch ostatnich... i mówi ze zawsze tak miał tylko nie wiedział, że to o to chodzi w tej całej wadzie wzroku i widzeniu. Operacja tego nie zmieni, bo jak nam tłumaczył korekcja laserowa doprowadza wzrok do takiego stanu - bez okularów- jaki się ma w okularach korekcyjnych... a za ostre widzenie odpowiada mózg i widocznie miał źle leczoną wadę w dziecistwie, oko i mózg nauczyły się tak widzieć i już jest za stary żeby się to poprawiło. Zrezygnował z korekcji na dzien dzisiejszy - bo miał ją robić po to, żeby nie mieć wady na papierze - a jak się okazuje to nie o to chodzi, on na dwa oka widzi idealnie - tylko na jedno źle - a niestety badają tylko i wyłącznie na komisji każde oko oddzielnie i nie wazne że używając dwóch oczu on tą tablice przeczyta... ehh skomplikowane to wszytsko:/ dziekuje w każdym razie za troskę bardzo
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ja doskonale rozumiem że jak co to będziesz chciała się wycofać. Też sama nie raz się wycofuję bo koszta mnie przerażają .
|
|
|
#4470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja oglądałam jakieś 40 min, bo potem mi się limit włączył i nigdy nie dokończyłam ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

ja jechałam do znajomych a powiedziałam że jade z koleżanką do niej na wieś 

klask i:

- ja się strasznie brudzę i mam ciało i całą siebie w farbach- nie lubiem tego

ale już ich nigdzie nie mogę znaleźć