|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
A ja dziś upolowałam zeszyt z kotkiem
ostatnio mi zasmakowały batoniki vital duo strasznie je polubiłam. mam nadzieję że serki india toskania itd wrócą i włączą je do stałej oferty
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie są już wystawione produkty z gazetki urodowej - niestety, nie wszystkie, nie było płynów do prania i płukania, po które specjalnie poszłam (no chyba, że one są jakoś później w ofercie, może mi się pomieszało) :/
Nie byłam jakoś szczególnie zainteresowana kosmetykami, kupiłam jedynie serum do rąk i zestaw żeli Luksja.
|
|
#3783 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś dostałam gazetkę urodową w wersji papierowej i na spokojnie raz jeszcze przejrzałam, chyba skuszę się na któreś masło do ciała.. Choć po doświadczeniach z poprzednim mam poważne wątpliwości. Może wstrzymam się i poczekam na Wasze opinie, u mnie zwykle takie rzeczy nie schodzą tak błyskawicznie... A z nowości (przynjamniej ja widziałam pierwszy raz) pojawiła się u mnie Granola Sante. Kusi, kusi, ale póki co się oparłam... |
||||
|
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
Odwiedziłam dzisiaj B. po długiej nieobecności.. nie było jeszcze rzeczy z urodowej gazetki, ale w sumie nic mi nie wpadło w oko..
Kupiłam: -mozarelle w mini kuleczkach (150g za 2,49!) -ciastka wielozbożowe -orzeszki Felix wasabi -paluszki PUB z nadzieniem serowo-paprykowym (orzechowe jakoś mnie nie przekonały ) - mama kupiła garnek na wagę, za taki 3,9l zapłaciła 27zł, wydaje się być solidny,z obaczymy co wyjdzie w praniu -batoniki Nestle czekolada-pomarańcza I mam takie pytanie.. Orientujecie sie może jaki jest termin dokonywania zwrotów? Bo kupiłam wagę i niestety waży niedokładnie i pewnie będę musiała ją zwrócić
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
byłąm w Biedrone i przed chwilą wróciłam., Widziałam teczki typu kuferek i się załamałam. Czemu ze wzorów tylko Hana Montana, Słoneczna Soony i Piraci z Karaibów a no i Barbie
|
#3786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda, wg tej ustawy, najpierw możesz żądać naprawy lub wymiany na nowy towar, a dopiero jeżeli to nie będzie możliwe, zwrotu ceny. Ale z tego co wiem, Biedronka bez problemu od razu zwraca kasę
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja lecę jutro z samego rana do mojej biedry, co by kupić jakieś lakiery, i jak podejrzewam, dać się skusić peelingom I chusteczki Cleanic, chociaż nie wiem w sumie, jaką mają regularną cenę w innych sklepach i czy tak bardzo się opłaca - wie któraś z was? ![]() A pojutrze skoczę po kuferek i te 'pudła organizacyjne' - mam nadzieję, że ta tektura będzie porządna
|
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz zwróciłam uwagę na maszynki do golenia - zawsze kupuję męskie, bo są tańsze od damskich, a te wyglądają jak bardziej przystępne cenowo podróbki venus - też chyba wezmę
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
odkrylam herbate roibos z miodem i wanilia - pyyycha
|
|
|
|
#3791 |
|
lokalna gwiazda
|
U mnie jeszcze nic z kosmetyków nie ma, no ale oferta od jutra, a poza tym, to najmniejsza Biedronka w mieście.
Ktoś pytał o ten mlynek za 9,90. To nie wyprzedażowa cena, po tyle były normalnie. Swój kupiłam w ubiegłym roku chyba. Poszukalam kwitu-10maja2010. Od tego czasu używam i jestem zadowolona. Młynek ma regulację grubości mielenia, chyba tą śrubką od spodu, ale mi grubo mielony pieprz odpowiada. Jak kupowalam były kolory do wyboru, mam stalowy. Poszłam właściwie po karmę dla psa, ale weszły mi w ręce orzeszki chilli i na osłodę batoniki Mimi. |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam prośbę,może mi ktoś powiedzieć czy widział u siebie w Biedronce jeszcze te Belgijskie czekoladki z Magnetic?!
U mnie były,były- aż znikły z dnia na dzień z półki i ani śladu nie ma!A teraz mi tylko moja połowica spokoju nie daje i głowę suszy o nie ![]() Nie powinni wypuszczać dobrego produktu a potem tak nagle,kiedy ludzie się już przyzwyczają- usuwać go z półek. Rozumiem że są produkty sezonowe,specjalne foldery tematyczne,ale co innego szafka na buty,zeszyty, ser granda padano a co innego czekolada!
|
|
|
|
#3793 |
|
przyczajona tygrysica
|
|
|
|
|
#3794 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3795 |
|
BAN stały
|
a ten puder do kapieli dobry jest? polecacie? bo w mojej B schodzi dosc szybko.
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było u mnie brulionów szytych, tylko te tańsze
![]() Jutro pojadę do innej biedry, może tam będą
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam dzisiaj w biedronce olej lniany. Wiecie może jak jest z jego jakością ?
|
|
|
|
#3798 |
|
Rozeznanie
|
Ja pół godzinki temu wróciłam z Biedronki
, było wszystko z ulotki (co miało być od 03) oprócz balsamów Eveline .Kupiłam: -Płyn/żel do kąpieli Johnson Spa - żel BeBeauty Spa Brazylia (guarana, minerały, oliwa z oliwek, ekstrakt z alg) - pomadka różana (zapłaciłam 2,39zł a na ulotce jest 2,99 więc nie wiem czy cenę podniosą czy się na gazetce pomylili) i to tylko tyle, bo robiłam zakupy spożywcze i zapomniałam zabrać więcej pieniążków , ale sobie poczytałam peelingi, itp i w czwartek w drugiej Biedronce jeszcze się obkupię.
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam głośniczki ze "szkolnej" gazetki. 1 sierpnia, zgodnie z datą a dopiero w trzeciej B. je znalazłam
ale warto, nie ma porównania z dźwiękiem z laptopa. Niezłe stereo To nie Dolby Surround, ale dają radę! Za 26 zł warto.
|
|
|
|
#3800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kupował ktoś kawę Fuego? Tak się czaiłam dziś ale w końcu nie wzięłam.
Te orzeszki z wasabi bez rewelacji ale zabrakło mi odwagi, żeby sięgnąć po te z chilli. Za to moim standardowym zakupem są pełnoziarniste maślane herbatniki
|
|
|
#3802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie widziałam już dawno tych czekoladek... ale myślę, że kiedyś powrócą. |
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam do Was pytanie z innej półki
ale może ktoś mi pomoże, była bym wdzięczna. Mianowicie wiecie coś na temat pracy w biedronce? Gdzie trwa jakas hm rekrutacja? Czy przez neta czy trzeba podejść do danej placówki w danym mieście? Może ktoś pracował i wie jak to wszystko wygląda.
|
|
#3804 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Stały na regale koło innych czekolad.
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie tez były, ale w innym miejscu niż wszystkie czekolady, tak bardziej przy kasach
dobre one są?
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogę Ci kupić karton i wysłać, ale się pewnie roztopią w drodze
http://www.pustamiska.pl Edytowane przez telbuh Czas edycji: 2011-08-02 o 22:08 |
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
oddawałyście kiedyś butelkę po fancie? bo na niej pisze ze jest z kaucją 30gr (niby mało złociszy ale zawsze coś..)
|
|
|
|
#3810 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() tyle to nawet nie było chyba, następnym razem spróbuje, dzisiaj już mnie kusiło
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

i rewelacja. Miele grubo, świeci no i ma żarna ceramiczne.
To ja lecę jutro z samego rana do mojej biedry, co by kupić jakieś lakiery, i jak podejrzewam, dać się skusić peelingom
I chusteczki Cleanic, chociaż nie wiem w sumie, jaką mają regularną cenę w innych sklepach i czy tak bardzo się opłaca - wie któraś z was?