|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
toto teściorek sobotni był negatywny więc następny dopiero w piątek lub sobotę.
panika22 dzięki wielkie ale daj odpocząć kościom ![]()
![]() |
#2192 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Witam
![]() Dawno nic nie pisałam ale staram się czytać regularnie. Ostatnio bardzo bolą mnie plecy i czasami ruszyć się nie mogę dlatego nie umiałam nic napisać. Dziś mamy z Tż 10 rocznicę jak jesteśmy razem ze sobą ![]() A za osiem dni Tż już wyjeżdża i to na dwa miesiące ![]() Zaczynam się już stresować bo dzisiaj idę do gina na 18:30. Do tego mam jakieś schizy, że jest coś nie tak z dzidzią ![]()
![]() |
#2193 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i gdyby mnie dziecko udezyło to napewno bym mu nie oddała tylko ajpierw tłumaczyła ile sie da ze tak nie wolno ![]() jak juz pisałam taki wychowawczy klaps to ostatecznosc jak inne kary i tumaczenia na pomagaja i tyle :/ zadne dziecko z natury nie jest złosliwe tylko nabiera takich nawyków przy rodzicach dziadkach w przeczkolach szkołach itp zreszta dla mnie temat rzeka.......
![]() |
#2194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiadomo każdy lekarz ma inny tok myślenia dawkowania itd zależy od cyklu kobiety ale mam nadzieję że wie co robi poza tym odrazu mi pow na pierwszej wizycie bo ja zmieniłam teraz gina że ten duphaston mi blokuje owulację i działa jak tabletki anty a poprzedni gin jak spytał czy to możliwe że blokuje owu pow że wręcz przeciwnie ma mi ją wywołać i co pół roku minęło i jestem w pkt wyjścia Cytat:
![]()
![]() |
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
heh... to jest wejście w mój temat
![]() ![]() hehe moja babcia tak mówiła. Tylko ja się wtedy tak denerwowałam - tak zaciskałam pięści, że kostki jakby prześwitywały przez skórę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za gina, na pewno Cię uspokoi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
bacha - witaj , no martwilysmy sie o Ciebie , jak sie czujesz? jak wakacje ?
biedaku , plecy cie bolą , mnie odkąd zaczełam chodzić na fitness dla cieżarnych przestały boleć plecy . moze spróbuj jakies cwiczenia? trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę , to że schizujesz to normalka ; taki nasz los |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Basia trzymam mocno
![]() Toto szacun dla Twojego bloga ![]() ![]() Tak się zastanawiam ile mogą żyć chłopaki?? oczywiście bez nakręcania!! tak tylko z ciekawości pytam bo czytam na necie i każdy pisze inaczej?? Haloooo co tu taka cisza nastała???
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-02 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
Witam Was robaczki
![]() trzymam kciuki za wizyty..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zadomowienie
|
Ania wszystkiego najlepszego na rocznicę Wam życzę
![]() zebrawpaski witamy ![]() Muszę zgodzić się z obiema Kasiami ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu trzymam kciuki za wizytę. Będzie dobrze. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
Właśnie się mnie TZ zapytał czy ja też będę go traktowała jak "dawcę nasienia". Chyba zabronie mu oglądać głupie programy na polsacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chomiczku dawaj kawe na lawe. zaraz rozpracujemy twoj podly problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wal smiało Malutka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ja z natury nie uzalam sie nad soba, stad malo wylewna jestem ... jesli chodzi o takie sytuacje jak ta, ale na prawde mi zle. Mecze sie , ze nie wszyscy wiedza o ciazy... Nie moge jawnie sie cieszyc (fakt, moja decyzja ) ale tz kurczowo sie trzyma konca 1 trymestru .... i ogolnie fizycznie mi zle, jem normalnie dla dobra dzidzi ale kazdy posilek konczy sie zlym samopozuciem, nie mam sily isc do znajomych bo spie caly czas... W pracy tylko musze trzymac fason, robie czeste spacerki i jakos sie trzymam... i te zaparcia , normalnie jestem wycieta ze swojego zycia tak w skrocie ujmujac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Cookie wal śmiało w końcu po to tu jesteśmy
![]() AniaAnia i Basia wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ![]() Toto no i masz poryczałam się ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-02 o 17:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mówię o tych dzieciach , tłumaczy im się i nic. Wiadomo wnerwiające, ale może powinniśmy się zatanowić dlaczego nie słucha i czy na pewno nie słucha, a nie klapa dawać. Zazwyczaj "malutkie" dzieci "nie słuchają" ponieważ 1 zwracają na siebie uwagę rodziców tylko wtedy kiedy broją 2 małe dzieci nazwyczajniej w świecie nie pamiętają elaboratów wygłaszanych przez rodziców 3 badają granice do jakich moga się posunąć Dawanie klapsa to komunkat , że sytuacje konfliktowe rozwiązuje się przemocą i tyle , jak sobie nie radzisz tak jak rodzic to trzeba klapa dać.... Kasiorku ale łobuziara z Ciebie jest , byłas już stara skoro umiałaś powiedzieć "zaraz" ![]() Cookie kochana co się dzieje ? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-08-02 o 17:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- heh.rozumiem Cię absolutnie, miałam tak samo. chłopiura nie kazała mówić a mi źle było w głowie i pusto. i potrzeba mi było mówienia... |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
totus przeczytalam wkoncu blog....
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Duzo by opowiadac, tak w skrocie przedstawilam....... ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- agatko a w sukience fotek nie wkleilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
Zadomowienie
|
Mloda, nie zebym cie przeciwko TZ nastawiala
![]() Po pierwsze to ty jestes w ciazy. Po drugie to Ty musisz sie zastanowic czy.. tfu tfu, jakby cos zlego sie stalo, to czy chcialabys aby ludzie Ci bliscy o tym wiedzieli. Bo jezeli chcialabys, to maja tez prawo cieszyc sie razem z Toba. Jezeli nie chcialabys. To lepiej nie mowic. TZ/tom latwiej milczec. Ale to nie oni potem Cierpia / no. ok cierpia ale inaczej. Pogadaj z nim od serca. ![]() paskudniku maly nie rycz ![]() Cytat:
![]() ![]() matkoo jak jest goraco. normalnie jezorem po chodniku ciagalam. aaa ale mialam sytuacje zabawna. skoczylam do sklepu po sok z zurawiny bo mnie infekcja w konia zrobila i dalej trzyma ![]() no i obok mojego sklepu jest jakas holenderska pijalnia piwka ![]() ![]() popatrzyly na mnie... jakos dziwnie. zorientowalam sie ze troche za glosno wylam (sluchawki w uszach). wiec sie usmiechnelam i powiedzialam dziendobry.. na to one do mnie z tekstem, jak to jest mozliwe ze w taki upal ja nie dosc ze zapierniczam w szmacie na glowie, na dodatek jest Ramadan a ja usmiechnieta chodze i spiewam hahahahah odpowiedzialam ze z szalenstwem trzeba sie juz urodzic i zyczylam milego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zadomowienie
|
wiem co a mi juz gile wisza. przestac.
bo nie bede pisac!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
toto chodzi o to, ze tfu tfu nie chcialabym zeby widzieli jakby cos sie stalo ale z drugiej strony nie musi sie nic stac...... i chcialabym legalnie sie cieszyc. I to najpierw byl moj pomysl......
![]() historyjka dobra heheheh , pewnie sie dziwily , ze widzialy Ciebie taka rozradowana czy sie za duzo nalykaly ?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- why ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() wpadłam na chwilę sie przywitać ![]() Totuś czytam twojego bloga na bieżąco ![]() ![]() Basiu trzymam kciuki za wizytę ![]() Cookie dla Ciebie też buziaczki ![]() ![]()
Życie po to jest, byś spełniał swoje sny ![]() 5.01.2011 [*] Mój aniołek Edytowane przez natalia21 Czas edycji: 2011-08-02 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
Chomiczku widze ze toba miotaja hormonki hihihi
slonko jak nie chcesz zeby wiedzieli to nie mow! a jak chcesz to mow! ja postanowilam ze nikomu ze swojej bynajmniej rodziny nie powiem...do 25 tyg. a szczegolnie mamie. nie przezylaby... |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
Zadomowienie
|
natalia kiedy Twoj tz przybywa ??
![]() Totus mam nadzieje, ze to tylko hormonki. i myslalam, ze to bedzie latwiejsze.. takie chronienie Mamy w razie czego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Basiu kciukasy za wizytę Kasiorek Toto co to za buczenie .Prawdziwe Syreny z Was ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-08-02 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zadomowienie
|
Totuś tak po Twoich dzisiejszych postach to Ci powiem że niezła z Ciebie agentka
![]() ![]() ![]() A co do tej infekcji pęcherza to wiesz co ja myślę ![]() Agatka super wiadomości z Twojej wizyty...jak owulacja była to już 34 sukcesu, a to ile żyją chłopaki to zalezy od wielu czynników i dla każdego jest to inna ilość godzin/dni, ale wydaje mi się że tak 48 h to spokojnie o ile jest sprzyjające środowisko w środku ![]() Cookie ja bym nie umiała nie powiedzieć Mamie ale moze dlatego że jest jedną z najbliższych mi osób. A jak tfu tfu coś złego by się stało znów to lepiej żeby wiedziała i żebym mogła jej się wypłakać w razie co....ale u mnie to taka sytuacja że mieszkamy w jednym mieszkaniu więc ciężko by było ukryć. Dzisiaj tyle osób smęci że i ja dodam, że dopiero zaczęłam urlop i już odżyłam...i nie chce wracać do tej roboty (praca niby ok, ale ja czegoś nie zrobię to jest na mnie co zrozumiałe, ale jak kto inny nie wypełni swoich obowiązków to tez jest na mnie że ja nie dopilnowałam - a pilnowanie nie jest moim obowiązkiem i nie leży w moich kompetencjach...jestem zwykłym szarym pracownikiem a nie menagerem czy kierownikiem). Tylko jak odejdę to będę musiałą wstrzymać starania póki nie znajdę jakiejś w miarę stabilnej pracy. A jak nie odejdę a starania będą trwać latami...to ja się wykończę psychicznie. I tak źle i tak nie dobrze ![]() Mogłoby już coś zakiełkować w brzuszku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.