|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
No efekt super, ale się zastanawiam jak Ona z bliska wygląda. Na filmiku naturalnie i perfekcyjnie ale obawiam się że w rzeczywistości to mega tapeta. Jeśli nie to kupuję to co ma ona i też działam na froncie
A propo. Piniu, gdzie kupiłaś tę bazę? Bo molestowałam Panie w S. i D. ale one mówiły że takiego czegoś to nie było i nie ma
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax
Mam pytanie, poważne Czy ja przesadzam? Czy olać to czy jeszcze coś innego? Czy iść i powiedzieć, żeby biegające i skaczące - również po 22 dzieci bawiły się trochę ciszej? Uciszyły się, bo jak nie to ja je uciszę? Czy może to normalne, że kilka/naście/raz/dwa/ razy dziennie zdarza się im tak skakać, choć mam wrażenie, że jak chodzą, to też jak debile Czy może to jest normalne, że tak skaczą i biegają? Tylko, że ja mam nad głową dudnienie ![]() A i dla przykładu podam jeszcze coś, kiedyś mówiłyście mi, by nie mówić sąsiadce, że ma męża chama. A ja napisałam, że jakby mój mąż się tak zachował to do mnie by zaraz sąsiadka przyszła Dziś mówię do Tżta, że tam pójdę na górę i powiem rodzicom, by ich dzieci się ciszej zachowywały, ale mam zamiar poczekać do 22. A Tż mówi, jak masz problem z tym to idź - ja jak byłem mały, odbijałem kiedyś piłeczką kauczukową, z 5 minut może, to przyszedł sąsiad z dołu, żeby nie odbijać Zaznaczam, że to był jedyny raz ![]() Może przesadzam... ale mnie to wkurza mocno Zresztą może ktoś sobie spróbuje wyobrazić łupanie nad głową? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1473 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
aaa kto był w Wilnie i poleca fajny niedrogi hotel i jakieś knajpki lokalne???
chyba się bujniemy z mazur
|
#1474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1476 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, ale o co Ci chodzi, hę...?
![]() Skrb, Eenax ![]() Spo, ja już dawno bym się tam przeszła... Naiat, kupiłam ją na Allegro, w S/D wycofali... |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Spo - zróp jak chcesz po prostu - no u nas tesz debile - ale wiem ze debili sie nie nawróci i idę o zakłąd że jak tak dudnią ( wiem jak u nas dzieci trzaskają drzwiami, nie ma anwyku zamykania, cho-ło-ta) to będą tak dudnić mimo Twych interwencji - nawyków sie nie zmieni - ale nikt Ci nei broni reagowac - wszak zasady współżycia w bloku jakieś som
nie robiąc nic - nei zmieni się nic - sama sobie odpowiedz a propo ja nie wiem jak ludzie współzyją w blokach - u nas słychać jak sąsiad kicha, chodzi wszyyyyyyyyyyyyyyyystko słychać
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki wszystkim
Spo: ja bym się przeszła po 22 i postarała się spokojnie porozmawiać. Kilka lat temu miałam nad sobą napalonego miłośnika szpilek i codziennie od 17-20 jego partnerka chyba w tych szpilkach popalała. Dosłownie dostawałam drgawek jak przychodziła godzina 17. naiat: ja widzę ze tego podkładu jest grubsza warstwa, MUF HD jest dość dobrze kryjący, MAC set powder bardzo fajnie matuje i daje efekt lekko wyrównujący twarz, a spray na koncu likwiduje mocno matowe pudrowe wykończenie (a sporo tego pudru poszło na twarz)no i dodatkowo jest film lekko prześwietlony (co daje rozświetlenie = taka zdrowa promienista cerę, spłaszczenie wystających niedoskonałości).
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
jak z prawdziwego earl greya to smaczna
dla mnie EG jest tak mocno aromatyczny ze inaczej niz rozcieńczonego mlekiem nie potrafię wypic Cytat:
![]() Ja mieszkam w takim z cegły i ściany sa dosyć grube bo słychać tylko głośne zachowania sąsiadów i czasami niesie głośniejsze rozmowy w pionie łazienkowym. Moi rodzice mieszkają w wielkiej płycie i tam pionem łazienkowym niesie sie mocno, przez podłogę/sufit niesie średnio głośne rozmowy, przez ściany słychać sporo.
|
|
#1482 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony przypomina mi się jak kiedyś tatuś poodcinał rybom głowy, wypatroszył, wrzucił do wody i... popłynęły Ryba to nie jest zbyt skomplikowany sprzęt jednak... Cytat:
Ale flaki wiszą, czy ma tylko skórę odgryzioną i ew. trochę tkanki podskórnej? Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;28512092] A ja czytałem, że Zagorsk jest ciepły Pomieszanie z poplątaniem [/QUOTE]Na mnie Avignon jest zimny a Zagorsk chłodny Po 22.00 mają być cicho i to żadna łaska, jak tupią po nocy to masz pełne prawo wymagać, żeby zapanowano nad pociechami. Do nas jak byliśmy mali sąsiedzi przychodzili non stop Zasugerować, żeby kapcie na cichobiegi wymienić, grubszą wykładzinę dać? Albo ze swojej strony wykleić sufit wytłaczankami Do kogo anglojęzycznego mogę uderzać po pomoc? Tłumaczę CV, chodzi tylko o sprawdzenie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#1483 | ||
|
Zakorzenienie
|
no raczej
![]() Cytat:
ić i pogadaj, bez awantur ale stanowczo może nie widzą że to tak słychać Cytat:
|
||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może są dni, że bardziej na to zwracam uwagę? Albo jak nie mam włączonej muzy to bardziej słyszę? Ale czasem są momenty, że jakbym je miała pod ręką to bym rozszarpała A może po prostu tak lubię dzieci? Ja rozumiem, że muszą się bawić i nawet, że muszą poskakać, ale nie tak Co do kichania i chodzenia, też czasem słyszę jak ktoś przejdzie, kichania jeszcze nie Co ciekawe jak mieszkałam na 4 piętrze to prawie w ogóle nikogo nie słyszałam z żadnej strony ? A z każdej strony miałam sąsiadów ( a teraz z jednej nie mam, bo mieszkanie zewn, z drugiej też, bo w mieszkaniu na przeciwko nikt nie mieszka - a tu hałasu teraz najwięcej Czasem jakąś imprezę lub jak sąsiad czy sąsiadka pod nami muzy słuchała, ale to nawet głośne nie było ![]() I jak tu lubić dzieci?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1487 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh no ale u nas - płyta - skoro słychać wszystko - to albo nikt tego nie robi albo robi to tak cicho - nie wiem knebel w usta poduszki pod kolana że trochę zatraca się sama idea ![]() a latem - przy otwartych oknach poracha - ja sie o siebie boje bo skoro słyszę sąsiadkę jak odkłada filiżankę na spodeczek to kurde bele odechciewa mi sie Cytat:
---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1488 | |
|
|
Ewusiu, mam pytanie, przy pracy na umowie zlecenie trzeba założyć działalność, nie?
Maja, fajny ten Faun Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1489 |
|
Konto usunięte
|
http://www.wiocha.pl/37975,Skarpetki
http://www.wiocha.pl/55440,Krolewska_Wpadka to też jest niezłe
Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:07 |
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=X7VIo...eature=related I wywaliłam ze 200 fot ciach z dysku naprawdem chora ![]() łojeja, wchodzę na fejsa, a tam "żonkowa" znajoma się chwali zakupami "Jest sukieneczka! Pomarańczowiutka!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:12 |
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie interesowałoby mnie, jaka się komu wydam- bo robię to w imieniu Gucia, a alergia jest chorobą (?) przewlekłą i takie jednorazowe zaświadczenie by mi wystarczyło.
|
|
#1493 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co byłaś u nich? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
I czy rodzice Wam zwracali uwagę, by ciszej być? I czy to przychodzenie sąsiadów w ogóle pomagało? (bo chyba jednak nie, skoro piszesz, że przychodzili non stop A co do drugiego pogrubionego to mi poddałaś jakiś pomysł ![]() Idę o tym poczytać ![]() Cytat:
A trudne bardzo? ![]() Cytat:
Ale ja im mogę pokazać ![]() Cytat:
) , ale to mi nie przeszkadza w ogóle
|||||||
|
|
|
#1494 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
takoż robię - nawet śpiewam - często w aucie
lkiedyś jeszcze tańczyłam ale już mi przeszło Cytat:
![]() a tak btw "wiochy " i ubierania się - mnie wali jak kto się ubiera - serio nigdy sie nie śmieje z lasek ubranych "wieśniacko" zdaniem całego swiata mnie ich czasem było szkoda a teraz juz nie - teraz mi to obojętne, skoro to lubią, nie wiem czemu ktoś tak sie ubiera ale serio nigdy mnie to nie smieszy - no nigdy nawet śmiem twierdzić że to co obecnie jest ogólnie pojmowaną wiochą moze być modne sooner or llejter paczta legginsy i tenisówki - był czas ze to była wiocha no tak czy siak - czyjś ubiór mnie nie śmieszy co najwyżej zdziwi, zszokuje - pomarańczowiutka kiecka ślubna - ale biąłe koronkowe rękawiczki nie wyrywają mnie z butów - vintydż no jeja no
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
Spoo- tutaj jest co innego- rodzice są odpowiedzialni za dzieci (a żony za mężów- niekoniecznie).
Oczywiście, interweniuj, przeginają- bardzo Ci współczuję, ja bym dostała szału
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do jakich spraw? ![]() Cytat:
Dzięki ...
||
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak więcej jest rzeczy, które lepsze są grube- gruby...wój
grube pieniądze Grube włosy ...?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Czy ja przesadzam? Czy olać to czy jeszcze coś innego? Czy iść i powiedzieć, żeby biegające i skaczące - również po 22 dzieci bawiły się trochę ciszej? Uciszyły się, bo jak nie to ja je uciszę?
Czy może to normalne, że kilka/naście/raz/dwa/ razy dziennie zdarza się im tak skakać, choć mam wrażenie, że jak chodzą, to też jak debile
Zaznaczam, że to był jedyny raz 

normalnie nie ma kawałka ryby... a ona pływa normalnie... pwnie ja to boli strasznie 
może nie widzą że to tak słychać
poracha - ja sie o siebie boje bo skoro słyszę sąsiadkę jak odkłada filiżankę na spodeczek to kurde bele odechciewa mi sie