|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
dziewczyny ja się nie dziwię, ze wybiłyscie swoim chłopom z głowy te misje..... cholera lepiej skromniej a we dwoje bo na takiej misji to wiadomo....
mąż za granicą tez nieciekawie ale juz mniejsze zło niz na misji... swoją drogą to w takim chorym kraju żyjemy.....trzeba gonic za każdym, najmniejszym groszem... i zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej..... |
|
|
|
#1053 |
|
Zadomowienie
|
Oj co tu tak cicho?? Tyle przyszłych mamusiek na liście, a wszystkie jakoś umilkły
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, tak sobie zerknęłam na Wasz wątek i łezka się w oku zakręciła, że tak szybko mija te 9 miesięcy
![]() Nim się obejrzycie Wasze szkraby będą już z Wami. Ja to mojego bym czasem schowała do brzucha z powrotem, tak daje popalić ![]() Powodzenia - mamusia czerwcowa 2011
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też puka, czasem po lewej, prawej stronie a czasem w linii pępka ![]() Tylko martwi mnie mój nie rosnący brzuch od 2-3 tyg nic nie rusza, a to niby 16 tydzień... ![]() Dziś byłam w lumpku popatrzeć na ciuszki dla niemowlaków i chodzą od 3-8 zł, a w pt wszystko po 3 zł ![]() A ja się nie odzywam, bo widzę, że to ja wywołuję burzę ciągle, więc nie będę się wypowiadać bo to bez sensu
|
|
#1056 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
poza tym mamy inne zdanie na rozne kwestie i juz nie ma co się obrazac
|
||||
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za wsparcie
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
ale mnie dziś znowu głowa boli, cisnienie chyba spadło ![]() wazylam sie dziś i schudłam 1kg. dziwne bo brzuś sie powoli pokazuje ale wyniki dobre wiec chyba maluchowi nic nie brakuje
|
|
|
|
#1059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojuego nie było nie było a jest całkiem calkiem ![]() a co do ubranek to mnie tez juz kusi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Witam nowe mamusie neska22 Co do moczu i bakteri nie wiem może o tym słyszałyście już wcześnej ale mnie dopiero uświadomiła położna że przed oddaniem należy się podmyć i pobierać z drugiego strumienia dziwne to było dla mnie ledwo wykonlne hehe ale bakteri było mniej. A jeśli chodzi o wyjazdy mój od ponad roku ma od pn do czw zmiane od 19 a z domu wyjeżdza o 18 do 3 w nocy a ja pracuje od 7:30 do 15:30 i też wychodze po 6 z domu i jestem chwile przed 17 tak że niby razem a jednak osobno w piątki pracuje przeważniej do 22 a soboty też nieraz ma pracujące tak że nie wiem kiedy my tego maluszka poczeliśmy hehe:P
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Oluska no własnie nie wiem czy gafy nie walnęłam jak siusiałam do tego pojemniczka ( tak kurka jakbym pierwszy raz to robila) chyba wzięłam z pierwszego strumienia...ale wyszło tez trochę leukocytów wiec infekcja i tak jest na pewno....
a co do dzidzi to widzisz- dla chcącego nic trudnego
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wagą się nie przejmuj, jeszcze zdążysz przytyć
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja byłam z rodzicami na działce wystawić się trochę na słońce... Ale jakoś doła mam dzisiaj ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Zakorzenienie
|
Inutil a co się stało?
|
|
|
|
#1065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, wlasnie czytalam o babca medica, jak nie bede zadowolona z multimed pojde jeszcze raz do babca medica, w koncu bede w Polsce 10 dni wiec sporo czasu na wszystko.
|
|
|
|
|
#1066 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
miłego wieczoru ja się właśnie farbuję, oczywiście na czarno jak zawsze muszę pięknie wyglądać w sobotę
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
Bebi masz stresa?
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za kilka miesięcy będziemy czuć pewnie to co Ty teraz. Z jednej strony fajnie, że masz już poród za sobą, my ciągle jesteśmy ciekawe jak to wszystko będzie... |
|
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bebi za jutro!! Zdaj relację po ślubie i fotki mile widziane of kors!!!
|
|
#1070 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:20 |
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś bylam u cioci i kazdy co chwile sie pytał, czy coś mi potrzeba, moze soczku, albo bananka
ciocia od razu okna pozamykała, bo przeciąg . Normalnie czułam się jak chora jakas a to dopiero poczatek
|
|
|
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
MMONIKA9 widzę Cie
|
|
|
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mówili wam lekarze o usg połówkowym? kiedy najlepiej robić? Bo ja chcę iść na to połówkowe 3d i chciałabym jak najwcześniej
najlepiej tak w drugiej połowie sierpnia. Teraz jest 18tc (17t4d). ehh, tż ciągle pracuje. Nie ma na nic czasu, chodzi w stresie.... bo jak ma czas to nie robi tego co robić ma, a potem jest wszystko na wczoraj i wszystko w jednym czasie i chodzi na zombie... ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- ee, delikatnie można
|
|
|
|
#1074 | ||||
|
Zadomowienie
|
Uff....już po robocie, na szczęście nie było duzo ludzi i jakoś zleciało i nawet bardzo już nie jestem zmęczona
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja już mam pewność co do moich zeszłotygodniowych przypuszczeń teraz właśnie siedzę a co chwilę czuję takie pukanie od środka i czasami śmiesznie łaskocze.....cudowne uczucieCytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Ach....no i bym zapomniała....dzisiaj się zaczął 19 tydzień.....jupi
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
komp mi się zawiesił
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
ja już nie drążę sama żadnych tematów... wolę poczytać na necie opinie i sama zdecydować niż się tu denerwować i licytować
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 10 sierpnia ide na pasemka
![]() inutil gdzie sie wybierasz na 3D? i za ile ![]() ciekawe czy monika byla na tym w poznaniu
|
|
|
|
#1077 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Mamusie
|
|
|
|
#1078 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane mamusie
Cytat:
A to dopiero 15t1d według OM. Ciekawe ile jeszcze będę musiała poczekać ![]() Cytat:
Cytat:
Rok temu w sierpniu brałam ślub . Ach cudowny dzień, teraz muszę wymyślić coś na rocznice ślubu Myślałam nad jakims wyjazdem we dwoje, moze kolacji No i chcialabym TZ jakis prezent ladny kupic ale na to juz kompletnie nie mam pomyslu.
|
|
#1079 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jasne, że lepiej luźniejsze niż za ciasne. Tym bardziej, że do końca ciąży jeszcze troszkę czasu zleci i kilogramów może przybyć Ja tak samo chodzę teraz w ciut za luźnych spodniach ![]() Cytat:
A kiedy masz wizytę?Cytat:
No ale jakoś się udało ![]() Dziewczyny zaczynamy dziś 13 tydzień ![]() Wieczorem mam wizytę, więc proszę trzymajcie kciuki ![]() Ultraradiola też mam w sierpniu I rocznicę Ale nasz hotel, w którym robiliśmy wesele, dał nam prezent i mamy kolację gratis z okazji właśnie I-szej rocznicy
Edytowane przez kropeczka1984 Czas edycji: 2011-08-03 o 07:39 |
|||
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
chyba mam doła dzisiaj też ale jadę z mamą do miasta więc może mi się poprawi ![]() no właśnie się zastanawiam, jak szukam w necie to zastanawiam się nad: dr Skonieczka-Makarewicz dr Sarap albo dr Wasilewski nie dzwoniłam jeszcze pytać, ale ceny pewnie stoją coś koło 250zł zastanawialiśmy się długo czy iść na to ale jednak pójdziemy ![]() Cytat:
i kciuki trzymamy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

no, ale wyspałam się i dzisiaj jest oki

mnie też puka, czasem po lewej, prawej stronie a czasem w linii pępka
od 2-3 tyg nic nie rusza, a to niby 16 tydzień... 

ale wyniki dobre wiec chyba maluchowi nic nie brakuje

za jutro!!

. Ach cudowny dzień, teraz muszę wymyślić coś na rocznice ślubu 
i kciuki trzymamy