filmiki z ćwiczeniami - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-06, 07:50   #3091
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Dot.: Filmiki z rozgrzewką i inne do ściągnięcia

Krobka dzięki wielkie!!!
Dziewczyny ja też przestaję slimy jakoś nie daję rady nie chce mi się kolejny dzień pod rząd ćwicyć to samo muszę jednak urozmaicać treningi a poza tym moja mała sukcesywnie przeszkadza mi w slimach a jak mocno marudzi to mogę tylko z nią na steperze pochodzić. Więc biorę się za coś innego tzn z każdego po trochu tego co tu mamy
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 11:16   #3092
Krobka
Raczkowanie

Szkoda, że zostaję sama ze Slimami. Na razie będę walczyć dalej, choć ten tydzień troszkę spisałam już na straty, bo opusciłam 2 dni ćwiczeń. Jeśli ściągnie któraś z Was ten TJ 20 min, napiszcie czy może działa to bez crc (bo i tak się już zdarzało, a megaupload nie chce mi przyjąc tego pliku).
Krobka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 16:54   #3093
Krobka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monikax Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny jak tu się zmotywować, żeby wziąść się za siebie Już tak dobrze mi szło, nawet zgubiłam kilka centymetrów... i co ... i leń mnie dopadł
Od poniedziałku zaczynam od nowa slimy i dodatkowo coś na brzuch, bo w slimach jak dla mnie jest zamało Tylko co A6W raczej nie przejdzie bo czasami naprawdę nie mam czasu ćwiczyć, a Tamilee mnie chyba wykończy, ale spróbuje
Monikax, a próbowałaś ten bonus ze Slim in 6- Slim& 6 Pack? Tam chyba są cwiczenia na brzuch... Tamilee też nie jest taka straszna, przynjmniej nie pierwsza część Ćwiczyłam wiosną i dość szybko mi się znudziła ale i przestała męczyć. Niestety brzuszydło zostało, choć nieco bardziej umięśnione. Przeczytałam na forum fitness.pl, że nie ma innej metody na odchudzenie brzucha niż aeroby, w innym wypadku można wyrobić mięście, ale jeśli masz duzo tłuszczu, to one nie będą spod niego zbyt widoczne. Nie jestem jednak znawcą tego tematu, powtarzam tylko zasłyszane opinie
Stary 2006-10-06, 17:09   #3094
madziawoj
Raczkowanie

Krobka! właśnie ściągnęłam Turbo Jam, scaliłam bez crc sposobempodanym tutaj kilka miesięcy temu i wszytko działa bez zarzutu.Dzięki!
madziawoj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 17:24   #3095
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez Krobka Pokaż wiadomość
Szkoda, że zostaję sama ze Slimami. Na razie będę walczyć dalej, choć ten tydzień troszkę spisałam już na straty, bo opusciłam 2 dni ćwiczeń. Jeśli ściągnie któraś z Was ten TJ 20 min, napiszcie czy może działa to bez crc (bo i tak się już zdarzało, a megaupload nie chce mi przyjąc tego pliku).
Ja też ściągnęłam i działa super jest jeszcze raz wielkie dzieki i czekam na resztę, bo szalenie podobają mi sie te turbo jamy!
A masz to cardio mix?
Stary 2006-10-06, 18:48   #3096
Ulotka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
kochana przy tych faktycznie mam file not found, ale te na stronie 73 mi działają i to te ciągle sprawdzałam
A u mnie ze Start It Up weszlo wszystko poza 3 częścią (sprawdzałam i te linki ze s. 73 i te później podane). Czy ktoś to może ponownie wrzucić? Z góry dzieki
Ulotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 20:24   #3097
Krobka
Raczkowanie

TJ Turbo Sculpt

1. http://www.megaupload.com/?d=SGO12CBE
2. http://www.megaupload.com/?d=2O0I5P84
3. http://www.megaupload.com/?d=VANJDX9Q

Cardio będzie po poniedziałku
Stary 2006-10-06, 20:51   #3098
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ulotka Pokaż wiadomość
A u mnie ze Start It Up weszlo wszystko poza 3 częścią (sprawdzałam i te linki ze s. 73 i te później podane). Czy ktoś to może ponownie wrzucić? Z góry dzieki
W poście 3071 na str 103 Magflieg podała jeszcze raz linki do Start It Up. Ja sciągnełam i jak scalam to wyskuje mi na końcu komunikat, że nie mam pliku crc, a jak scalam bez crc to pod koniec filmik się zacina. Nie wiem czy to tylko tak u mnie jest. Może Tobie się powiedzie.
Judysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 21:00   #3099
monick_p
Przyczajenie

Dziewczynki mam wielką prośbę, od kilku dni szukam linku z Ja chcę mieć taki brzuch ale nigdzie nie mogę na niego trafić. To znaczy trafiłam na tej stronie na taki link, ale został usunięty juz z serwera. Bardzo proszę niech, któraś z Was wyśle mi taki link i jeszcze poda "receptę" jak dokładnie go ściągnąć. Mam ja chcę mieć takie pośladki i jest na prawdę świetny, a może macie jeszcze inne częsci tej serii? Z góry dziękuję.
monick_p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-06, 21:43   #3100
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monick_p Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam wielką prośbę, od kilku dni szukam linku z Ja chcę mieć taki brzuch ale nigdzie nie mogę na niego trafić. To znaczy trafiłam na tej stronie na taki link, ale został usunięty juz z serwera. Bardzo proszę niech, któraś z Was wyśle mi taki link i jeszcze poda "receptę" jak dokładnie go ściągnąć. Mam ja chcę mieć takie pośladki i jest na prawdę świetny, a może macie jeszcze inne częsci tej serii? Z góry dziękuję.
Ten link działa. A teraz recepta: musisz kliknać w link, następni wpisać literki, które pojawiaja się po prawej stronie na samej górze i kliknac na download, następnie zaczyna się odliczanie i jak pojawi się napis: "click here to download" to klikasz i wyskakuje Ci okienko, dajesz zapisz jako i teraz wystraczy poczekać az się plik sciągnie.
Stary 2006-10-07, 01:09   #3101
Monjaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Judysia Pokaż wiadomość
W poście 3071 na str 103 Magflieg podała jeszcze raz linki do Start It Up. Ja sciągnełam i jak scalam to wyskuje mi na końcu komunikat, że nie mam pliku crc, a jak scalam bez crc to pod koniec filmik się zacina. Nie wiem czy to tylko tak u mnie jest. Może Tobie się powiedzie.
Mam ten sam problem...
Monjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-07, 08:07   #3102
monick_p
Przyczajenie

Judysiu, bardzo Ci dziękuję za podanie linków, ale niestety nadal nie umiem ich ściągnąć, ponieważ jak otwieram te strony, to nie pojawia mi się żadne hasło u góry, tylko za każdym razem strona wygląda tak samo, czy muszę mieć zainstalowany ten program do ściągnięcia? Bo niestety nie wiem, jeśli możesz to napisz mi co mam zrobić. Z góry dziękuję.
Stary 2006-10-07, 08:30   #3103
monick_p
Przyczajenie

Chyba zrozumiałam, ale chcę się upewnić. Ta stona jest na razie przeładowana i chyba będę musiała popróbować kilka razy zanim w ogóle uda mi się coś ściągnąć. Czy to o to chodzi?
Stary 2006-10-07, 08:46   #3104
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Napisane przez monick_p Pokaż wiadomość
Judysiu, bardzo Ci dziękuję za podanie linków, ale niestety nadal nie umiem ich ściągnąć, ponieważ jak otwieram te strony, to nie pojawia mi się żadne hasło u góry, tylko za każdym razem strona wygląda tak samo, czy muszę mieć zainstalowany ten program do ściągnięcia? Bo niestety nie wiem, jeśli możesz to napisz mi co mam zrobić. Z góry dziękuję.
poczytaj tu na wątku kilka stron wcześniej - musisz mieć toobalara lub jakieś ustawienia w przeglądarce zmienić, bo kiedyś wsytarczyło czekać aż będzie wolna ilość slotów i wtedy wskakiwały te literki teraz nie zdarzyło mi się to już od dawien dawna a włączam o różnych godzinach np 5.00 rano
Stary 2006-10-07, 08:48   #3105
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
a jak wam wygląda ten ściągnięty plik crc? Bo mi czasem przy ściąganmiu dzieją sie dziwne rzeczy tzn do nazwy pliku dodają się rozszerzenia typu txt wtedy klikam prawym na zmień nazwę i po prostu zostawiam tylko crc jako rozszerzenie. Ale już kiedyś jakaś dzieczyna miała z tym problem z tego co pamiętam. Słuchajcie tu ktoś już prosił więc ja postaram się dziś lub jutro wrzucić to Start it up więc jak wam się nie uda ściągniecie na nowo
Stary 2006-10-07, 08:57   #3106
Ulotka
Raczkowanie

Cytat:
hmm... to Start It Up to to samo co Ramp It Up? bo tam to jest podpisane jako druga część slim in 6 - Ramp It Up

Edytowane przez Ulotka
Czas edycji: 2006-10-07 o 08:58 Powód: literówki
Stary 2006-10-07, 09:04   #3107
Ulotka
Raczkowanie

Cytat:
a jak wam wygląda ten ściągnięty plik crc? Bo mi czasem przy ściąganmiu dzieją sie dziwne rzeczy tzn do nazwy pliku dodają się rozszerzenia typu txt wtedy klikam prawym na zmień nazwę i po prostu zostawiam tylko crc jako rozszerzenie. Ale już kiedyś jakaś dzieczyna miała z tym problem z tego co pamiętam. Słuchajcie tu ktoś już prosił więc ja postaram się dziś lub jutro wrzucić to Start it up więc jak wam się nie uda ściągniecie na nowo
mam identycznie: Start_It_Up_.crc.txt - taka jest postać pliku. I to wcale nie w tym jednym przypadku; przy Callaneticsie też tak wyglądało, przy Yodze it. Niczego w tym przypadku nie zmieniam, zadnego rozszerzenia oprócz .avi, normalnie scalam, tylko na końcu wyskakuje mi komunikat, że pliku crc nie znaleziono, ale widocznie nie był do niczego potrzebny bo normalnie film działa do końca. W przypadku Start-It_Up nie wiem, jak chodzi bo tego jeszcze nie udało mi się ściągnąć w całości.
Stary 2006-10-07, 09:09   #3108
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
mam identycznie: Start_It_Up_.crc.txt - taka jest postać pliku. I to wcale nie w tym jednym przypadku; przy Callaneticsie też tak wyglądało, przy Yodze it. Niczego w tym przypadku nie zmieniam, zadnego rozszerzenia oprócz .avi, normalnie scalam, tylko na końcu wyskakuje mi komunikat, że pliku crc nie znaleziono, ale widocznie nie był do niczego potrzebny bo normalnie film działa do końca. W przypadku Start-It_Up nie wiem, jak chodzi bo tego jeszcze nie udało mi się ściągnąć w całości.
no czasami uda sie scalić bez tego pliku crc. A total comander przy scalaniu pisze że nie udało się scalić bo plik crc niedostępny. Wtedy trzeba zmienić sobie przed scalanie nazwę tego pliku na Start_It_Up.crc (prawym klawiszem myszy dać zmień nazwę).
Start it up to pierwsz część slimów, Ramp it up to druga (oddzielny film)
Stary 2006-10-07, 11:51   #3109
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
hmm... to Start It Up to to samo co Ramp It Up? bo tam to jest podpisane jako druga część slim in 6 - Ramp It Up
Przepraszam to ja namotałam z nazwami cały czas myślałam o Ramp It Up, bo do tego są podane linki do ściągnięcia przez Magflieg na s 103, a pisałam o Start It Up, który mam już ściągnięty i działa. Przepraszam za gafe.
PLik crc ściaga mi się z roszerzeniem crc, ale i tak total commander go nie wykrywa. Zminiałam już mu co nieco w nazwie, kombinowałam troszkę i nic nie daje. A bez crc filmik się zacina. Więc Magflieg jeżeli możesz to wrzuć jeszcze raz Ramp It Up

Monick_p tak jak napisała Ci Magflieg spojrzyj parę stron wcześniej i są podane nawet dwa sposoby jak zmienić coś w ustawieniach przeglądarki, aby zlikwidowac te sloty. Nawet sama wklejałam link do innego forum, gdzie są podane sposoby na zdjęcie slotów dla różnych przeglądarek.
Stary 2006-10-07, 15:17   #3110
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Przepraszam to ja namotałam z nazwami cały czas myślałam o Ramp It Up, bo do tego są podane linki do ściągnięcia przez Magflieg na s 103, a pisałam o Start It Up, który mam już ściągnięty i działa. Przepraszam za gafe.
PLik crc ściaga mi się z roszerzeniem crc, ale i tak total commander go nie wykrywa. Zminiałam już mu co nieco w nazwie, kombinowałam troszkę i nic nie daje. A bez crc filmik się zacina. Więc Magflieg jeżeli możesz to wrzuć jeszcze raz Ramp It Up

Monick_p tak jak napisała Ci Magflieg spojrzyj parę stron wcześniej i są podane nawet dwa sposoby jak zmienić coś w ustawieniach przeglądarki, aby zlikwidowac te sloty. Nawet sama wklejałam link do innego forum, gdzie są podane sposoby na zdjęcie slotów dla różnych przeglądarek.
hmmm teraz to ja zgłupiałam...Ramp it up już wrzuciłam po raz drugi w tym tygodniu bo te linki ze strony 73 nie działały? Teraz miałam wrzucać start it up ale już sama nie wiem czy konieczne w tej sytuacji
Stary 2006-10-07, 16:37   #3111
ptblack
Przyczajenie

Bardzo podoba mi się to forum a szczególnie wasz zapał do ćwiczeń!!! Może polecicie coś do ściągnięcia. Jestem facetem i mam spory zapas tkanki tłuszczowej na brzuchu. Oczywiście, chcę go jak najszybciej zrzucić i w to miejsce rozwinąć trochę mięśni! Od jakiegoś czasu stosuję dietę... Myślę, że mi pomożecie.
ptblack jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-07, 17:05   #3112
elinad
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptblack Pokaż wiadomość
Bardzo podoba mi się to forum a szczególnie wasz zapał do ćwiczeń!!! Może polecicie coś do ściągnięcia. Jestem facetem i mam spory zapas tkanki tłuszczowej na brzuchu. Oczywiście, chcę go jak najszybciej zrzucić i w to miejsce rozwinąć trochę mięśni! Od jakiegoś czasu stosuję dietę... Myślę, że mi pomożecie.
ja bym ci radzila na poczatek cwiczyc cwiczenia na brzuch np. 8 minutes, 10 minutes solution (1), potem np slim in 6: slim &6pack, np power 90, great body guaranted, a potem P9OX -extramalny program treningowy.. a i tak minimum 2 razy w tygodniu aerobik bym polecala np. Pump it up-the ultimate dance workout by deanne berry, Turbo jam, charlie brooks-before and after workout (tylko tu same babki cwicza ale mozesz tez cwiczyc), aerobik z cwicz razem z nami , aerobik z suzanne cox, polecalabym ci tez sztuki walki np takie jak kick boxing, capouriere (chyba tak sie pisze ale jeszcze nie bylo takich cwiczen na naszym forum.. moze ktos ma? ja na razie szukam i nie moge znalezc) no i chyba tyle na razie.. 8-) zycze powodzenia w spalaniu tkanki tluszowej 8-) i umiesnianiu brzucha
elinad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-07, 17:13   #3113
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
hmmm teraz to ja zgłupiałam...Ramp it up już wrzuciłam po raz drugi w tym tygodniu bo te linki ze strony 73 nie działały? Teraz miałam wrzucać start it up ale już sama nie wiem czy konieczne w tej sytuacji
Chodzi mi o te linki dokładnie. To tu nie działa crc, a Ramp it up z strony 73 nie da się sciagnać paru plików chyba 2,3 i 4 o czym już pisałam wczesniej. Próbowałam scalac z tych Twoich linków bez crc, ale zacina się filmik. Nie musisz wrzucac Strat it up działa z tych linków z strony 73, wiec nie ma potrzeby wrzucania go ponownie - wiem bo sama z tamtad sciagałam.
Stary 2006-10-07, 17:23   #3114
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Cytat:
Chodzi mi o te linki dokładnie. To tu nie działa crc, a Ramp it up z strony 73 nie da się sciagnać paru plików chyba 2,3 i 4 o czym już pisałam wczesniej. Próbowałam scalac z tych Twoich linków bez crc, ale zacina się filmik. Nie musisz wrzucac Strat it up działa z tych linków z strony 73, wiec nie ma potrzeby wrzucania go ponownie - wiem bo sama z tamtad sciagałam.
kurcze judysiu to nie bardzo wiem co jest z tym crc, ale ściąga sie normalnie i masz plik crc? bez żadnych innych rozszerzeń?
A co do Start it up to stronkę wcześniaj jakaś osoba prosiła bo podobno tamte nie działają ale skoro działają to nie wrzucam...
Stary 2006-10-07, 18:03   #3115
Judysia
Zadomowienie

Cytat:
kurcze judysiu to nie bardzo wiem co jest z tym crc, ale ściąga sie normalnie i masz plik crc? bez żadnych innych rozszerzeń?
A co do Start it up to stronkę wcześniaj jakaś osoba prosiła bo podobno tamte nie działają ale skoro działają to nie wrzucam...
Tak ściąga się normalnie, po ściągnięciu mam plik crc bez żadnych innych roszerzeń. Ja też nie bardzo wiem o co chodzi i jak mam temu zaradzić.
Stary 2006-10-07, 18:09   #3116
monikax
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elinad
ja tez jakos supper bylo i co najpierw 2 dni przerwy od slimow potem dzien cwiczen i zas 2 dni przerwy i tez postanowilam od poniedzialku od nowa a przez weekend inne cwiczenia bede robic. wiesz co ja ci nog i dupy zazdroszcze.. kurde ja takiej nigdy nie mialam i chyba nie bede miala.. bo jakos nic nie chudne...
Z pupy jestem zadowolona, ale nogi muszę wymodelować, bo nie są takie jakbym chciała
A co do slimów to zaczynamy razem od poniedziałku A tak na marginesie ile ćwiczyłaqś slimy? Zauważyłaś jakieś rezultaty?
monikax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-07, 18:18   #3117
ptblack
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elinad Pokaż wiadomość
ja bym ci radzila na poczatek cwiczyc cwiczenia na brzuch np. 8 minutes, 10 minutes solution (1), potem np slim in 6: slim &6pack, np power 90, great body guaranted, a potem P9OX -extramalny program treningowy.. a i tak minimum 2 razy w tygodniu aerobik bym polecala np. Pump it up-the ultimate dance workout by deanne berry, Turbo jam, charlie brooks-before and after workout (tylko tu same babki cwicza ale mozesz tez cwiczyc), aerobik z cwicz razem z nami , aerobik z suzanne cox, polecalabym ci tez sztuki walki np takie jak kick boxing, capouriere (chyba tak sie pisze ale jeszcze nie bylo takich cwiczen na naszym forum.. moze ktos ma? ja na razie szukam i nie moge znalezc) no i chyba tyle na razie.. 8-) zycze powodzenia w spalaniu tkanki tluszowej 8-) i umiesnianiu brzucha
Dzięki, widzę że dobrze trafiłem. elinad może poradzisz mi jeszcze .coś na uda. Mam całkiem umięśnione, ale czuję że mam trochę za miękkie od wewnętrznej strony!!!
Stary 2006-10-07, 18:25   #3118
monikax
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptblack Pokaż wiadomość
Dzięki, widzę że dobrze trafiłem. elinad może poradzisz mi jeszcze .coś na uda. Mam całkiem umięśnione, ale czuję że mam trochę za miękkie od wewnętrznej strony!!!
W slim in 6 jest sporo na nogi A poza tym to w każdych ćwiczeniach, o których pisała elinead jest coś na nogi
Stary 2006-10-07, 18:29   #3119
monikax
Raczkowanie

Cholera dziewczyny dajcie mi jakiegoś porządnego kopa bo leń mnie dopadł

P.S. Na dodatek mój teść przyniósł mi wczoraj dużą reklamówkę batoników kinder bueno i chyba nie odpuszcze dopuki nie zobacze dna
Stary 2006-10-07, 18:37   #3120
ptblack
Przyczajenie

Dzięki dziewczyny. Właśnie zabieram się za ściąganie i ćwiczenia.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości