|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
Ja mam ale tez sie nie znam
![]() Cytat:
Wychodze teraz wiec prosze mi nie zostawic za duzo do czytania! I mam prosbe do posiadaczek marynarki rozowej ze studio- moglybyscie podac wymiary: dlugosc calkowita, szerokosc ramion i szerokosc od pachy do pachy? Chcialabym miec porownanie.
|
|
#962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() świetnie w niej wyglądasz !
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam...
nie znalazłam NIC!!!! o spodniach to można pomarzyć... ani jednej pary granatowych, beżowych, budgetkowych szarych...nawet tych z kieszeniami nie było... sukienki z pagonami tylko czerwone - pełna rozmiarówka, czarnych brak... kupiłam tylko pudrową koszulę z kieszeniami, chyba taką jak ma Gabi (oczywiście same L i XL, były jeszcze granatowe w tych samych rozmiarach). Lunus ramoneski z TRF w Magnolii tylko białe i czarne widziałam. Od XS do L. W Pasażu na TRF nie doszłam bo było już późno. Nałaziłam się jak głupia, nogi mnie tak bolą, że o jej... Kupiłam sobie tylko w Aldo kalosze i 2 zegarki, jakieś zwykłe białe koszule po 20 zł w New Yorkerze i zwykły czarny top. Coś z tego łażenie przytargać musiałam...a, że Zara mnie zawiodła to poszłam szukać gdzieś indziej Nawet z nowej kolekcji, poza białym płaszczykiem i koszulą z czarną lamówką, nie było nic co mnie interesowało.... Ehhh Idę nadrabiać. |
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
ja już w sklepie jej zapragnęłam
|
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
czarnulke porównujecie do freidy pinto i nicole a mnie do fridy kahlo
![]() i gdzie tu sptawiedliwość ![]() ja dziś mialam moro , suuper sie w nich czułam ![]() tylko znowu babcie mnie obcinaly wzrokiem ahaha one to dopiero potrafia zdemotywowac
|
#966 | |
|
Zadomowienie
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;28516299]ten chłopak to tak na serio?
[/QUOTE]Cytat:
Mnie właśnie tak naszło i stwierdziłam, że ładnie będzie wyglądać do karmelowych rzeczy na jesień i do koloru moich włosów, bo jestem brunetką.
|
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
Celly jestem w Bieszczadach
co do krawca to ja noszę do punktu poprawek krawieckich ( krawcowe też tam szyją) na os. Dywizjonu 303 przerobiłam tam trzy marynarki Zarowe i są w idealnym stanie a nie tak prosto zwęzić marynarkę razem z rękawami i kieszeniami po bokach.Jest tam też dobry krawiec ciężki od np kurtek skórzanych, zwężałam asymetryczną, ciętą ze skosa taliowaną kurtkę.Skracałam też delikatną sukienkę i wszystko super.Współczuję tych przygód z krawcowymi.Pozdrów odemnie Kraków tęsknię... |
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Jak to nic już nie ma? Ja byłam dziś i był jeszcze całkiem niezły wybór, ale faktem jest, że w tym sezonie stroje mnie tam nie urzekły tak jak np. rok temu...
Cytat:
Nikt nie ma stylizacji z kremowym tulipankiem na kompie? jakichś zdjęć z blogów czy cuś? ![]() ![]() ![]()
|
|
#969 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#970 |
|
Zadomowienie
|
Proszę: http://www.enviamecartas.net/
W bonusie zdjęcie, które zachęca do odwiedzin jeszcze bardziej
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
Ja już mam
|
|
|
|
#972 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dzis bylam z tżem w promenadzie bylam w liu jo
matko te torebki jaki kicz ![]() oczywiscie bez obrazy dla nikogo kto posiada i lubi , ale te modele ktore dzis widzialam to taki sztuczny plastik ze szok ale widxzialam tam pięęękne balettki , plastikowe z takimi kryształkami z przodu , normalnie VW przy nich to nic
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, po wymiarach sadzac to one nie sa duze. A one sa zapinane czy jak? Ja nie wiem czy brac M czy L<sciana> musimy koniecznie sie zdecydowac, jestem ciekawa ile idzie przesylka i jak one wygladaja. Jak nam sie nie spodoba to puscimy na allegro. Oby to nie byl jakis totalny bubel
|
|
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I właśnie dlatego Cię namawiałam na fotki, uwielbiam Twoje ałtfity Zostaw koniecznie, wyglądasz świetnie ! I wklejaj się częsciej ![]() Pochwal się koniecznie co kupiłaś na %%% ![]() I jak Ci się podoba ?
|
|
|
#979 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A shoperki widziałaś?? No zupełnie nic nie kupiłaś Cytat:
Czyli ponawiam prośbę o zakup spodni moro /(tych co wszyscy) rozmiar s. Bardzo proszę,bardzo bardzo
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Kate_Mariposa - ale,ze co? to chlopak czy jak?
bo szukalam chlopaka na tych zdjeciach i nie znalazlam![]() A kuscie tymi zdjeciami w zielonej, ja ja mam i jestem spokojna ![]() Lenka wygladasz bosko! Szkoda,ze jak zapragnelam tej kurteczki to juz jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- rendsaid kochana mialam juz kiedys zapytac, masz imie polskie czy jakies oryginalne? Kurcze, majac Twoja urode chcialabym miec jakies Arabskie imie!!!! Dziekuje za mile slowa, przesylam buziaka ![]() Rzymianko, tesknie za Toba ![]()
|
|
|
|
#981 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam w ubiegłym roku, mieszkałam w Wetlinie.
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
rendsaid- no randke mam, ale wiesz, moj tzt nagle chyba dostal olsnienia i zaczal sie starac haha
|
|
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#984 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, ja idę spać - mam do obgadania z córką parę spraw
|
|
#986 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się ta birkin szara, ah podoba, chyba kupię jakąś alabirkin, tylko żeby była ze złotymi okuciami
t1.jpgt2.jpgtorba.jpg
|
#987 |
|
Zadomowienie
|
pewnie musicie przedyskutować temat zakupów w zarze, czy mamusia nie wydaje za dużo pieniążków
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- ja myślałam wstepnie o Czorsztynie bo obok jest Krościenko i Szczawnica myślę też czy nie lepiej jechać do Muszyny bo tam fajny basen widziałąm taka mała Tatralandia niestety tylko wypad na 4-5 dni więc musi być blisko
|
|
|
|
#988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobacz na tym blogu http://www.enviamecartas.net/ i napisz jak Ci się wydaje ![]() Jesteś zadowolona z zielonej dresiary? Może wkleisz jakąś stylizację z nią
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty pozdrów Bieszczady. Jestem z podkarpackiego![]() Kurcze daleko ten Twój krawiec, ale jak jesteś zadowolona to chyba przejadę się tam dziękujęCytat:
|
|
#990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lunus slyszalam że też Cie wzieła fala morowych spodni ![]() ja bym chciala tez jeszcze te Strachulcowe z kieszonkami
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

co do krawca to ja noszę do punktu poprawek krawieckich ( krawcowe też tam szyją) na os. Dywizjonu 303 przerobiłam tam trzy marynarki Zarowe i są w idealnym stanie a nie tak prosto zwęzić marynarkę razem z rękawami i kieszeniami po bokach.Jest tam też dobry krawiec ciężki od np kurtek skórzanych, zwężałam asymetryczną, ciętą ze skosa taliowaną kurtkę.Skracałam też delikatną sukienkę i wszystko super.Współczuję tych przygód z krawcowymi.Pozdrów odemnie Kraków tęsknię...

zwariowałyście
Big Day - 7 czerwiec