|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
nie wiem na 100 % Spoo i aileen mogo wiedzieć bądź agnes tyż
ale moze tak po prostu bez tego ds tylko ( opis czego asystant) assistant czyli np human resources assistant ? ale poczekajmy na inne wypowiedzi - trochę szczelam |
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
No! A czy ktoś tu pamięta, z jakimi haniebnymi szyderstwami spotkały się gumowe buty oblizane, co ich sobie wreszcie nie kupiłam???
|
#1503 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Image Cerruti Starej Manii Scentów - klasycznego i Intense Venezii Sienne L'Hiver czegoś co pachnie jarzębiną ale nie Automne - nie wiem czy coś takiego istnieje. Warto! Spoo, ja bym pewnie nie poszła bom dzikus. Tylko słuchałabym muzyki na full żeby ich sprowokować. |
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdaje mi się ze się podobały różowe ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- tu się łączę w poszukiwaniach - to mię intrygło na fragrantice - ale Venezie podejrzewam o podobność słodkoscią do DV i w sumie nie wiem czy bym naszała - ale poznać sie kce Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:35 |
|
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamom powinno wystarczyć ze przedszkolanka mówi im ze to alergia. Nie widzę potrzeby by oglądały kartę przedszkolną innego dziecka niż własne. Nie widzę sensu co kichniecie czy kaszlniecie (jak nie ma zupełnie innych objawów poza uczuleniowymi) przynoszenia zaświadczenia skoro 1 już w przedszkolu jest. I mnie tu nie chodzi o odsyłanie do lekarza bo jak tylko widzę ze coś jest nie tak to sama idę do lekarza (zresztą jestem średnio co 2 tygodnie w okresach pylenia po leki), ale o jakieś głupie świstki.
|
|
#1506 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1507 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo dzięki mnie kupiła buty
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale i tak niewiele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://forum.muratordom.pl/showthrea...iszenie-sufitu - ktoś już nawet mi wątek na ten temat założył
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1509 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Zresztą jak się bawiliśmy na podwórku to nie było dnia, żeby któraś sąsiadka się nie wydarła przez okno, że mamy być cicho Inna sprawa, że osiedle powstało w latach 50. i w czasach mojego dzieciństwa większość mieszkańców to już byli emeryci, w moim bloku na przykład poza nami nie było żadnych dzieci, koledzy do zabaw byli jak przyjechali odwiedzić dziadków, także może byli przewrażliwieni bo nie przywykli, a jakie były ich dzieci to już zdążyli zapomnieć Tak myśle, że coś musi być na rzeczy z tym przewrażliwieniem, bo rodzice jakoś przesadnie nie interweniowali Cytat:
No zacięłam się już na nazwie mojego stanowiska ![]() Myślałam, że się wycwanię i zmałpuję ze strony internetowej - figę - na stronie "mojego" inspektoratu są tylko numery telefonów do poszczególnych działów (nazwy tylko po polsku), strona GIWu też tylko po polsku. Pewnie, Rosja ma po angielsku, Mongolia ma po angielsku, a Polsce po co? ![]() Serio? To by było dobrze! Zwalczania chorób zakaźnych zwierząt
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Idź i spokojnie ale zdecydowanie powiedz o co chodzi. Powinno zadziałać. Ja pamiętam że co jakiś czas dostawaliśmy z bratem burę od mamy że mamy nie szaleć bo sąsiadka będzie się skarżyć. Co ciekawe Ona nigdy się nie skarżyła ale Mama wprowadzała prewencję
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1512 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ewa ma w papierach to zaświadczenie, powinny przedszkolanki zrobić ksero do wglądu. I tylko to zaświadczenie, a nie kartę. Poza tym rodzic nie obserwuje przecież innych dzieci, i nie wie, czy kichnięcie i kaszlnięcie jest raz na jakiś czas i bez innych objawów, czy nie. Wg mnie to przedszkolanki daly ciała, że nie daly zaświadczenia już istniejącego do wglądu, tylko wysłały Cię po nowe.
|
|
#1514 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przez moje dziecko niedługo zejde na zawał
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jerst normalna umowa którą firma zawiera z osobą fizyczną różni się od umowy o pracę tym że np nie lecą Ci tzw lata pracy do emerytury, urlopu itp tam gdzie trzeba zakładać działalność to się nazywa umowa o świadczeniu usług Cytat:
może u nich to mniej słychać niż przez podłogę ![]() pokaż im |
||
|
|
|
#1518 | |
|
|
Cytat:
A one były niedawno hiciorem blogów szafiarskich. Nie wierzę w istnienie uniwersalnych obciachów.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Miał- możnaby powiedzieć, za pierwszym razem, ale chociaż Mu przez tydzień śpiewałam przy przewijaniu "Powiedz no, powiedz no, czyje czyje imieniny dzisiaj są?" - to TEGO dnai przypomniałam sobie o imieninach po północy
![]() I zdecydowałam, że imieniny będzie obchodził w listopadzie
|
#1520 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Metra w cyckach nie przekraczam
|
|
|
|
#1521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zwracali ale w ramach "przyzwoitości". Raz za sąsiadów byli jacyś staruszkowie którym sie w domu nudziło bo przylatywali o wszystko: upadniecie widelca, stukniecie piłką, szurniecie krzesłem, itp. Szkoda tylko ze tak szybko nie przyleciał dziadek jak rozwalił na parkingu ojcu nowiutki samochód (sąsiad przyszedł i powiedział co sie stało) a potem udawał obłożnie chorego z amnezja.
|
|
#1523 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A najgorzej, że testuję Histoire d'Eau i coraz bardziej mi się podoba ![]() Czy ja to kcem? Chyba nie, za bardzo Cinnabarowate... Cytat:
Ja muszę coś na wymianę wymyślić, oby mi się Memłar nie spodobał to będzie chociaż taka próbka
|
||
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieee, nie myślę że do kolan. Myślę że to fajne cycki som I jak w nie przekraczasz metra to musisz być szczuplutka pod, a to jeszcze lepiej Ale ja mam jazdę na kobiece piersi jak niewyżyty nastolatek Jak bym miała kasę to bym biegła do plastyka żeby mi piersi do klatki doprawił.
|
|
|
|
|
#1526 | ||
|
|
Cytat:
No to jak mi się uda dogadać szczegóły to idę na to Wspaniała szansa, zeby nabrać skilla, tak na to patrzę Jak myślicie, ile początkujący wet może zaśpiewać za godzinę pracy? Cytat:
||
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak juz widzę stanowisko to assistant in the bla bla bla department tylko musze popaczeć i pomyśleć jak nazwać ładnie ten department |
|
|
|
|
#1528 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

, ale i tak niewiele 

I czy rodzice Wam zwracali uwagę, by ciszej być?
Tak myśle, że coś musi być na rzeczy z tym przewrażliwieniem, bo rodzice jakoś przesadnie nie interweniowali 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to jerst normalna umowa którą firma zawiera z osobą fizyczną