Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-02, 21:40   #3751
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
w zalaczniku lakier z kotem, jak zwykle
Super wygląda w macie
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Pokaze wam jak wygladaja moje fale po kilku myciach odzywka i pielegnacji CG, jak myslicie nadaja sie takie wlosy do wyjscia gdziekolwiek? bo nie sa ani krecone ani proste, takie lekkie fale tyle ze nie wszystkie pasma mi sie kreca... Z przodem jest lepiej ale z tylem gorzej, szczegolnie na gorze...
No pewnie że możesz tak wychodzić a nawet powinnaś i kolorek bardzo mi się podoba
Cytat:
Blondyneczka wiele razy pisala, jak jej sie rozdwajaja, a ja uwazam, ze pilnik moze tutaj odgrywac swoja role.

jestem przeciwnikiem metalowych pilnikow i uwazam, ze one juz od dawna nie powinny byc produkowane, bo wiecej szkod robia niz pozytku. Tak jak z cera, wlosami, dieta, wszystko powinno byc dobrane do naszych potrzeb. Jezeli ktos ma cienkie paznokcie, niech nie dziwi sie ciaglych pekniec, porowatej plytki. Pilnik metalowy ma to do siebie, ze jest mocny, szybko sie nim piluje, az za. Nozyczki, cazki to najgorsze zlo dla naszej plytki, przeciez aby skrocic przy ich pomocy paznokiec, musi sie on calkowicie wygiac, wyprostowac, a kiedy nastepuje trach i mamy juz krotsze, tak jak chcialysmy, trzeba zdac sobie sprawe, ze na plytce, przy lini usmiechu rowniez, nastepuje trach. takie paznokcie maja po prostu pod gorke jezeli chodzi o ladny, estetczny wyglad, nie mowiac juz o zapuszczaniu.

Ty widocznie masz to szczescie, ze masz na tyle mocne paznokcie, ze narazie nie widzisz skutkow ubocznych, ale ogolnie w stylizacji paznokci kiedy wlasnie zaczynaja sie problemy rozdwajania, lamliwosci, pierwsze co to eliminuje sie, zle narzedzie do pielegnacji paznokci.

Wg poradnikow i mojej wiedzy, dopuszczalna jest ziarnistosc 180 na papierowych. Nie wyobrazam sobie wyzszej, skoro taki pilnikiem mozna sciagac mase zelowa, to jak sobie pomysle, jak ten pilnik jest mocny, to az mnie krew zalewa. Moj najwyzszy to 100, dlatego najbezpieczniej czuje sie ze szklanym, trwaly, prosty i bezpieczny w uzytku.

Szkoda, ze skrocilas paznokcie, swoja droga chetnie bym je zobaczyla i chyba bym padla z zazdrosci, ze ktos bez wysilku ma takie jak ja
Wow ale Ty dużo wiesz bardzo lubię Cię czytać bo zawsze coś mądrego się dowiem
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zdobycze.
Przepraszam , że takie wygniecione, ale jutro dopiero pójdą do prania
Dwa ostatnie super też na takie poluję
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
skoro jesteśmy przy paznokciach, to muszę wam pokazać jaki wzorek mnie zachwycił jak myślicie to jakaś naklejka czy ręcznie robiony wzorek? a może stempelki?
Piękne aż zaczęłam płytki Konada ogląda i wyglądałam tak

Umyłam sobie buzię ściereczką z mikrofibry zrobiłam maseczkę regenerującą zabieram się zaraz za paznokcie
Stary 2011-08-02, 21:44   #3752
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej
Caate masz rację,nie pomyślałam o tym. Jak go znowu złapię, to nie będę go brała do domu..... Tylko jest strasznie zwinny i nie wiem czy mi się to uda..... A oswoić chcę go nie tylko, żeby się z nim bawić, tylko jeśli to jest kotka, to żeby brała leki, żeby nie mogła mieć kociąt, tak jak pozostałe oswojone kotki (oprócz matki tego małego, bo ona jest dzika).
wysles
Blondyneczka ślub był super. Tylko jedna sprawa wyszła niefajnie Ale poza tym, to faktycznie był najpiękniejszy dzień w moim życiu Szkoda tylko, że już nigdy się nie powtórzy TŻ żartował, że jak mnie zobaczył w białej sukni, to myślał, że to anioł Zespół był świetny- mogę polecić go z czystym sumieniem osobom, które planują ślub w okolicy Wolbromia/Olkusza. Kamerzysta też super gość, pośmiał się z nami i bardzo swobodnie było na sesji Tylko czas bardzo szybko śmignął A poprawiny, to już nie to samo

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Idę nałożyć olej na włosy i zrobię jakąś maseczkę.....
Potem może pójdę do mamy i chyba wrócę dopiero jutro.
ciesze sie że ślub sie udał jak bedziesz miała chwile wyslesz mi pw z linkiiem gdzie moge obejrzec zdjecia?
Cytat:
nie umiem doradzic, bo dokladnie sytuacji nie znam, ale mysle ze od razu startowac z dlugami to zly pomysl.
mieliscie juz duzy wydatek na slub i wesele, to Wam teez zapewne oddalilo troche plany, ale wiedzieliscie co robicie, wiec teraz musicie dac jakos rade...

jkiedys ogladalam zdj dziewczyn na forum po castingu, to mi sie go odechcialo, bo nie moglam zdecydowac sie na kolor

straszne jest to jak sie przeplaca, ale dobrze, ze teraz sa tansze rzeczy i wiecej osob moze sobie na nie pozwolic.
jak ja mam wydac 200zl na adidasy to tydzien jak nie wiecej to przezywam

a co dopiero takie buty gorskie..

noo z tym gotowaniem, to ja sie ucze od mamy, to TZ korzysta

a jaki dokladnie olej kokosowy?
ja mialam w sloiczku z efavita i nie bylam zadowolona, dlatego pytam, bo moze sa teraz lepsze i by mi podpasowal...

aaa ktos kiedys pytam o top matujacy, to wlasnie dzis uratowal mi tylek
kupilam ten zielony lakier i w ogole efekt mi sie nie podobal...

tak wyglada solo:
GR 68

to dodalam holusia:
Beauty Simple 170

i na to top i zakochalam sie
matujacy top essence

w sloncu jest taki zywy, no klaaasa
mi bardzo przypadl do gustu i uratowal mnie przed zmywaniem lakieru i od nowa malowaniem

w zalaczniku lakier z kotem, jak zwykle
mi sie podobają najabardziej na pierwszym zdjęciu dzisiaj
Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej

robiłam w piątek przelew na zmówienie z BU
i do dziś im nie doszedł... trochę mnie to martwi
a czym wysyłają?
Cytat:
Pokaze wam jak wygladaja moje fale po kilku myciach odzywka i pielegnacji CG, jak myslicie nadaja sie takie wlosy do wyjscia gdziekolwiek? bo nie sa ani krecone ani proste, takie lekkie fale tyle ze nie wszystkie pasma mi sie kreca... Z przodem jest lepiej ale z tylem gorzej, szczegolnie na gorze...
mi się podobają, z chęcią zrobiłabym transakcje - ja oddam moje Ty mi swoje - moge dopłacić
Cytat:
Boooooziu
Wyglądają rewelacyjnie!

Cześć.
Ja dzisiaj pojechałam na lumpy, złowiłam parę rzeczy
Cytat:
Moje dzisiejsze zdobycze.
Przepraszam , że takie wygniecione, ale jutro dopiero pójdą do prania
czarny sweterek bardzo ładny
Cytat:
skoro jesteśmy przy paznokciach, to muszę wam pokazać jaki wzorek mnie zachwycił jak myślicie to jakaś naklejka czy ręcznie robiony wzorek? a może stempelki?
stempelki ale trudno jest trafić idealnie potem żeby zrobić taki podwójny chyba
Cytat:
kurcze w takim razie muszę ją mieć i jeszcze tą zwierzęcą, chyba buahhot ją pokazywała
u mnie nie było zwierzęcego ostatnio tylko w kratki kółka..
Cytat:
a do odbijania tych wzorków jest potrzebny jakiś specjalny lakier czy nie?

edit. buahhot chyba podwójnie odbity
musi miec mocne pigmenty i nie musi byc specjalny
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
juz wiem! M57! http://www.konadnail.pl/produkt/plytka-m57

no wlasnie Caate jaki lakier? Bo wiem, ze essence ma specjalne lakiery, ale kurcze swoich mam tyle ze glowa mala, szkoda mi kupowac kolejne
pytanie nie do mnie ale odpowiem że musi być mocno napigmentowany,
Caate pisała że biały musi być z konada ale ja ze swojego nie jestem do końca zadowolona, podobny efekt mam z lakierów golden rose( takich 3 do francuza)
Stary 2011-08-02, 21:45   #3753
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Super wygląda w macie

No pewnie że możesz tak wychodzić a nawet powinnaś i kolorek bardzo mi się podoba

Umyłam sobie buzię ściereczką z mikrofibry zrobiłam maseczkę regenerującą zabieram się zaraz za paznokcie
ja tak samo, dlatego wyszłam z all jak najszybciej

buahhot oburęczna haha ja to tylko praworęczna, lewą nic nie umiem, jedynie pomalować sobie paznokcie u prawej ręki i nic więcej

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:46   #3754
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
U mnie chyba przebija się słonko przez chmury Mam już dość tej szaro-burej, wilgotnej i ciemnej pogody. Wczoraj wieczorem jak umyłam podłogę, to dziś rano jeszcze do końca sucha nie była. A ubrania mi od piątku schną
to chyba dzisiejsza ulewa nie pomogła w schnięciu ubran..
kiedy w końcu bedzie upał !?! :-(((
Stary 2011-08-02, 21:49   #3755
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dianula dzieki za odpowiedz, w sumie kilka lakierow mam takich mocno kryjących

Czeko mam to po tacie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:52   #3756
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja w tym roku zaczęlam, zawsze wcześniej się bałam... ale bardzo mi się spodobało...

jutro mam okazję na narty wodne.. ale się boję...

idę zrobić pedicure- pomaluje na czerowno paznokcie...

chciałabym kupić lakier "pękacza" czarnego...
to z Safari, Vipera tansze a dobre

Cytat:
Super wygląda w macie

jakie to mile, nie myslalam, ze to kiedykolwiek uslysze
dziekuje

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ciesze sie że ślub sie udał jak bedziesz miała chwile wyslesz mi pw z linkiiem gdzie moge obejrzec zdjecia?

mi sie podobają najabardziej na pierwszym zdjęciu dzisiaj

a czym wysyłają?

mi się podobają, z chęcią zrobiłabym transakcje - ja oddam moje Ty mi swoje - moge dopłacić

czarny sweterek bardzo ładny

stempelki ale trudno jest trafić idealnie potem żeby zrobić taki podwójny chyba

u mnie nie było zwierzęcego ostatnio tylko w kratki kółka..

musi miec mocne pigmenty i nie musi byc specjalny

pytanie nie do mnie ale odpowiem że musi być mocno napigmentowany,
Caate pisała że biały musi być z konada ale ja ze swojego nie jestem do końca zadowolona, podobny efekt mam z lakierów golden rose( takich 3 do francuza)
dzieki mi nie pasowal, bo 3warstwy a koncowki przeswitywaly

kurcze, mam z GR, z Eveline, mialam z Bell, Jumpy, Vipera i to nie bylo to
kiedys mialam zrobione bialym wzorkiem z konada i wszystko idealnie sie odbijalo, bez poprawek, nic sie nie urywalo... hmmm to moze ja sie tym zle posluguje, ale juz probowalam na tyle sposob, ze jak dam na granat to po prostu jest blady wzorek, a konada mialam robionego na ciemnej czekoladzie i bylo miodzio

Cytat:
dziewczyny ja jestem hmm oburęczna tzn piszę lewą, a prawą np serwuje piłę
Buahhot, tzn ja umiem pisac, jesc, obslugiwac sie nozyczkami, nozem prawa reka, czego np. lewa nie potrafie ale rysowac, pisac, malowac sie, czesac, myc, sprzatac to juz lewa. jednak uwazam sie bardziej za leworeczna, bo po prostu mam ta reke mocniejsza i pewniej sie z nia czuje wykonujac czynnosci rozne
a serwuje lewa, nie potrafie prawa, tak samo w kosza, pamietam wszyscy robili jedno cwiczenia, wfista tlumaczyl na prawa, a ja sie glowkowalam jak to na lewa bedzie i na sile probowalam prawa, ale to zle mi wychodzilo

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Ty przeciez upalow nie lubisz, bo masz saune w pokoju
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-02 o 21:54
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:56   #3757
91moniaa161
Zadomowienie

zawsze chciałam byc leworęczna

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Karolcia właśnie odwiedziłam Twojego bloga bardzo miło się go czyta mam takie same koszyczki na kosmetyki jak Ty na lakiery

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:58   #3758
dianulaa
Zadomowienie

caate ale teraz w domu jestem w wakacje i tutaj to zimno jest i tęsknie nawet za tą sauną..;D
Stary 2011-08-02, 22:06   #3759
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale piękne te paznokcie...

ja też leworęczna

następne piękne paznokcie... przez takie fotki chce mi się do żelowych wrócić...
noo, ja tez mam ochote, przez ta wygode, ale jak przypomne sobie odrost i kase za odnowe, to mi sie odechciewa

Dianula, aaa to chyba, ze tak
to oby szybko powrocilo i do mnie przy okazji

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Karolcia właśnie odwiedziłam Twojego bloga bardzo miło się go czyta mam takie same koszyczki na kosmetyki jak Ty na lakiery
nic fajnego, tzn zalezy od rodziny, ja bylam niezle tepiona jak wzielam cos do lewej reki i w szkole smiali sie ze mnie tak do gimnazjum
Stary 2011-08-02, 22:08   #3760
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

idę sobie zrobić peeling twarzy i od razu nałożę jakaś maseczkę dzisiaj chyba padnie wybór na maseczkę ze słodkich migdałów z daxa

Stary 2011-08-02, 22:09   #3761
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ja też ide zrobic delikatny peeling buzki i naloze krem na tradzik- wczoraj otworzylam z ziaji med
no i muszę wlosy umyc

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:13   #3762
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
juz wiem! M57! http://www.konadnail.pl/produkt/plytka-m57

no wlasnie Caate jaki lakier? Bo wiem, ze essence ma specjalne lakiery, ale kurcze swoich mam tyle ze glowa mala, szkoda mi kupowac kolejne
śliczny
dziewczyny, która z Wa mi tak łopatologicznie wyjaśni jak używać tej płytki bo chciałabym zacząć to robić i z czego możecie polecić czarny lakier ?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:15   #3763
91moniaa161
Zadomowienie

Idę SPAmowac do łazienki , w planach : peeling twarzy i ciała, masaż syrenką, pielęgnacja włosów = zero prostowania!!!

Dobrej nocy

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:17   #3764
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Mam takie same fale, nieskromnie powiem, że są super I ztego co dało się zauważyć pasują do Twojego kształtu buzi

Moi rodzice wrócili dzisiaj z wakacji i w końcu mam aparat
Chciałam zrobić swatch tej pomadki fuksjowej, ale wyskoczyło mi zimno
Ale za to mama poprawiła mi humor niesamowicie Po prostu mnie zna. Na wczasach byli w Egipcie i postanowili wybrać się do Jerozolimy, jednym z pkt programu było odwiedzenie Morza Martwego. To co moja mama mi tam kupiła przechodzi ludzkie pojęcie
Dostałam kremy do rąk, balsamy, szampon z minerałami z tego morze, dodatkowo błoto do ciała i coś co mnie zachwyciło - maseczkę 'czarny cud'. Jest to maseczka z błota z M. Martwego z różnymi dobrymi składnikami. Nakładamy ją na buzię, czekamy 5-10minut i ściągamy. Do ściągnięcia używamy kamienia dołączonego do maseczki. Myślałam, ze to jakiś pic na wodę, ale to naprawdę działa - ten kamień przyciąga maseczkę jak magnez, schodzi wszystko co czarne i na skórze zostaje tylko jakiś olejek. Nie wiem jak działanie, ale jak na razie to bajerancka się wydaje Poza tym mama przywiozła mi jakiś olejek pod oczy i perfumy be delicious 2x30ml za 45$, więc super cena. Na weekend zrobię drugi raz tą maseczkę czarny cud i pokażę Wam jak to super wygląda

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:23   #3765
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

jakie to mile, nie myslalam, ze to kiedykolwiek uslysze
dziekuje
Nie ma za co
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

Jej bardzo mi miło dziękuję

Ja jestem praworęczna a słyszałam że leworęczni są uzdolnieni artystycznie i tu u Was dziewczyny się potwierdza

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
śliczny
dziewczyny, która z Wa mi tak łopatologicznie wyjaśni jak używać tej płytki bo chciałabym zacząć to robić i z czego możecie polecić czarny lakier ?
Znalazłam filmik gdzie dziewczyna bardzo dokładnie wszystko omawia może się przyda http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI
Stary 2011-08-02, 22:25   #3766
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

jj4u o fajnie że powiedziałaś o tych kosmetykach, moi rodzice lecą do Egiptu w listopadzie i namówię mame, żeby kupiła mi jakieś cuda z minerałami Morza Martwego

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Nie ma za co

Ja jestem praworęczna a słyszałam że leworęczni są uzdolnieni artystycznie i tu u Was dziewczyny się potwierdza

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Znalazłam filmik gdzie dziewczyna bardzo dokładnie wszystko omawia może się przyda http://www.youtube.com/watch?v=kHXIh4DjkoI
no teraz już wiem czemu ze mnie takie beztalencie

Stary 2011-08-02, 22:31   #3767
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Nie ma za co

mialam wkleic ten sam filmik

tzn tak, ja lubie rysyowac i malowac i teraz odkrylam nowa technike jak dla mnie malowania obrazu i popadlam w zachwyt i nie wiem skad kase wezme
interesuje sie sztuka, architektura, historia itp, owszem lubie to, ale ja to bardziej robie z sentymentu do przeszlosci kiedy mi to sprawialo radosc i teraz czuje sie doceniania przez to, czego w zyciu mi brakuje, wiec u mnie to raczej silna wola i hobbystycznie niz urodzona z powololania do tego

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Mam takie same fale, nieskromnie powiem, że są super I ztego co dało się zauważyć pasują do Twojego kształtu buzi

Ale za to mama poprawiła mi humor niesamowicie Po prostu mnie zna. Na wczasach byli w Egipcie i postanowili wybrać się do Jerozolimy, jednym z pkt programu było odwiedzenie Morza Martwego. To co moja mama mi tam kupiła przechodzi ludzkie pojęcie
Dostałam kremy do rąk, balsamy, szampon z minerałami z tego morze, dodatkowo błoto do ciała i coś co mnie zachwyciło - maseczkę 'czarny cud'. Jest to maseczka z błota z M. Martwego z różnymi dobrymi składnikami. Nakładamy ją na buzię, czekamy 5-10minut i ściągamy. Do ściągnięcia używamy kamienia dołączonego do maseczki. Myślałam, ze to jakiś pic na wodę, ale to naprawdę działa - ten kamień przyciąga maseczkę jak magnez, schodzi wszystko co czarne i na skórze zostaje tylko jakiś olejek. Nie wiem jak działanie, ale jak na razie to bajerancka się wydaje Poza tym mama przywiozła mi jakiś olejek pod oczy i perfumy be delicious 2x30ml za 45$, więc super cena. Na weekend zrobię drugi raz tą maseczkę czarny cud i pokażę Wam jak to super wygląda
to ja moge czekac dzien, dwa, tydzien, miesiac na zdjecia tych cudow ale musze zobaczyc!
Stary 2011-08-02, 22:54   #3768
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Ja w lbn cały czas jestem. Ale dziś od 12 to ze 3 razy lunęło tak porządnie, a w między czasie było pięknie i słonecznie

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
idę sobie zrobić peeling twarzy i od razu nałożę jakaś maseczkę dzisiaj chyba padnie wybór na maseczkę ze słodkich migdałów z daxa
Też lubię tą maseczkę
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:55   #3769
lacrimachristi
Zakorzenienie

kurcze dziewczyny kusicie tymi płytkami ze ho ho ale ja taki lewus do zdobienia paznokci wiec sobie chyba tylko popatrze na Wasze cuda

party piekne masz te wlosy wooww

dzisiaj zrobie sobie maseczke z zielonejj glinki
Stary 2011-08-02, 22:55   #3770
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
jj4u o fajnie że powiedziałaś o tych kosmetykach, moi rodzice lecą do Egiptu w listopadzie i namówię mame, żeby kupiła mi jakieś cuda z minerałami Morza Martwego
Jak narazie pierwsze wrażenia są super. Jakby mi się coś bardzo spodobało to się do Ciebie uśmiechnę Ale ostrzeż ich, że tech ichniejsze perfumy są do dupy. Pachną 2-3 godziny i tyle. W dodatku są w formie olejku i można używać jedynie na ciało, trzeba uważać na ubrania.

Cytat:

to ja moge czekac dzien, dwa, tydzien, miesiac na zdjecia tych cudow ale musze zobaczyc!
Tą maseczkę muszę Wam pokazać, bo to jest niesamowite. Chyba zaraz na dłoni trochę zrobię, żeby Wam pokazać

Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=6aNGyI1SH3Qb od razu mówię, że nie dotknęłąm ręki tą chusteczką. I przepraszam za jakość, ale miałam obie ręce zajęte i jakoś tak wyszło

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

Edytowane przez jj4u
Czas edycji: 2011-08-02 o 23:19
jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:24   #3771
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
A nie zostało wam nic z wesela ?
Za 15 tysięcy raczej dużo nie zrobimy.... Zwłaszcza, że TŻ mi wierci dziurę w brzuchu, żebym robiła prawko no i chcemy kupić autko.....
Prawdopodobnie będzie okazja wyjechać za granicę.... Ale nie wiem co na to TŻ, bo on to musi przemyśleć, no i muszę się upewnić, czy na pewno będzie do czego jechać....

Party Girl cudne masz włoski Świetnie Ci się układają

Dianula
wysłane

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:43   #3772
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak narazie pierwsze wrażenia są super. Jakby mi się coś bardzo spodobało to się do Ciebie uśmiechnę Ale ostrzeż ich, że tech ichniejsze perfumy są do dupy. Pachną 2-3 godziny i tyle. W dodatku są w formie olejku i można używać jedynie na ciało, trzeba uważać na ubrania.

Tą maseczkę muszę Wam pokazać, bo to jest niesamowite. Chyba zaraz na dłoni trochę zrobię, żeby Wam pokazać

Filmik: http://www.youtube.com/watch?v=6aNGyI1SH3Qb od razu mówię, że nie dotknęłąm ręki tą chusteczką. I przepraszam za jakość, ale miałam obie ręce zajęte i jakoś tak wyszło
nie mogę obejrzeć filmiku pisze że jest prywatny i przepraszają za usterki ;/

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

dziewczyny macie pozdrowienia od Alessandry

Stary 2011-08-02, 23:45   #3773
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
nie mogę obejrzeć filmiku pisze że jest prywatny i przepraszają za usterki ;/
mam to samo

za mna juz jest:
kapiel
olej z pestek winogron+na 3h rycynowy
mycie szamponem familijnym
wosk+alterra odzywka i maska + mazidla
joanna naturia b/s
serum biovax
peeling stop+serum z daxa
manicure u rak
regulacja brwi
peeling lirene twarzy
maseczka z glinki zielonej
maslo kawowe do ciala
Stary 2011-08-02, 23:48   #3774
kobietasukcesu
zawsze mam racje

czekoladowa; a czemu allesandra nie wpadnie osobiscie?

przypomni mi ktos linka do jej bloga?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:51   #3775
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
czekoladowa; a czemu allesandra nie wpadnie osobiscie?

przypomni mi ktos linka do jej bloga?
http://details-of-the-beauty.blogspot.com/

zacytuję może jej słowa
"Dziękuję
Sama widzisz,ledwo mam czas na bloga,co jest irytujące,bo powinnam mieć go ogrom - mam w końcu wakacje ! Ale ostatnio miałam trochę problemów osobistych,od ponad miesiąca mój Tż pracuje na 3zmiany i tak się dostosowuję do jego pracy,żebyśmy mogli się widywać,bo ja mam wolne cały czas,a jak już coś to śpię do południa ;/
Ale w końcu do Was przyjdę,obiecuję,naprawdę ! Cieszę się ogromnie,że jeszcze o mnie pamiętacie i głupio mi,że Was tak opuściłam i nie powiem smutno mi bez Was ...** Pozdrów Wszystkie Ślicznotki ode mnie *"

Stary 2011-08-03, 00:08   #3776
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dobranoc
Stary 2011-08-03, 00:29   #3777
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja też uciekam spać, dobranoc

Stary 2011-08-03, 08:05   #3778
miczka21
Zadomowienie

Dzień Dobry

Jak bym chciała zrobić paznokcie metodą stempelkową to znajde wszystkie potrzebne rzeczy na stoisku essence ???

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Te kosmetyki to będą w każdej biedronce ?
Stary 2011-08-03, 09:10   #3779
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

ale super- to czekam na recenzje kosmetyków

ja zmyłam amlę z włosów ( i poweim wam że mnie ona nie zachwyca, jest ok ale wolę np olej rycynowy...) nałożyłam odżywkę z cece z jedwabiem...

o 10 idę do biedrony mam nadzieję że będą wszystkie kosmetyki które chcę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 09:22   #3780
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny Ja dziś postanowiłam zrobić sobie wielkie SPAmowanie
mam w planach:
peeling buźki
maseczka z zielonej glinki
mycie włosów
odżywka na włosy

spray termoochronny (przed późniejszym prostowaniem)
manicure
pedicure

regulacja brwi
golenie tego niecierpię
balsam (zastanawiam się czy zwykły, waniliowy, czekoladowy czy brązujący )

Na czerwono zaznaczę to co już za mną i postaram się dopilnować, żeby wszystkie punkty wypełnić

Edytowane przez LeejdiNaati
Czas edycji: 2011-08-03 o 12:06
LeejdiNaati jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości