|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
Czesc blondaski
![]() Ale mi sie zacznie goracy okres teraz az mam takie motyle a zarazem lekki stres ![]() Zaczynam sie kształcić. Boze w tym wieku chyba odbija ludzia ale coz ![]() W zasacie mam juz dwa zawody ale chce sie troszke podciagnac wyzej ![]() Ale u mnie upał dziś uffff Aaaaaa a ja mieszkalam w Warszawie okolo 3 lata i mam ogromny sentyment do Wawy. Ok lece popracować
|
#3272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie, że idziesz dalej ja też się nie mogę doczekać dalszych studiów ![]() też mam sentyment do Warszawy
|
||
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to bedzie ale postaram sie bo chce A Ty tez nie trac czasu tylko idz na studia i rozwijaj sie. Poznasz nowych ludzi i zobaczysz ze zycie moze byc piekne ![]() Snow Kochana oby ak dalej
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
już sie doczekać nie moge siedze no i mnie trafia Cytat:
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a póki co idę dalej na zakupy, kupiłam tylko jedną bluzkę w top secret, ale chyba wrócę się jeszcze po buty miałam kupić jakieś trampacze pomykacze, pomierzyłam, zniesmaczyłam się i stwierdziłam po co mi? ![]() wolę szpilki ![]() myślicie, że jeszcze opłaca się kupować letnie rzeczy? czy już lepiej jesienne? ![]() idę szukać dżinsów nie znoszę tego
Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2011-08-02 o 17:09 |
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzis tez tak na szybkiego wyskoczylam ale dorwalam tylko jedna bluzke w Zarze ![]() Ja wczoraj szykowalam sie na kupno kurtki na zime w zarze ![]() Kiciu ja musze najpierw zrobic kurs Niemieckiego 3miesiace lub pół roku roku a potem zaleznosci jak mi uznaja moje szkoly. Ale jak wszystko bedzie po mojej mysli to chce isc na technika sprzedaży. Tyle ze tu technik troche inaczej sie definiuje niz w pl.
|
|
#3277 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() u mnie dzis podali ostateczna liste przyjetych na dzienne, takze juz mam 100%pewnosci ze od pazdziernika bede tupac do sopotu |
|
|
|
|
#3278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jadę niedługo po farbę, jutro wstawię efekty |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie gratuluje
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze włoski myłam co 2-3 dni, żeby były ładne i świeże, a odkąd mam farbowane na blond i odkryłam metodę OMO to spokojnie co 3-4 dni, nawet na 5 dzień dobrze ost6atnio wyglądały. Ale to wiadomo kwestia osobnicza, mi się bardzo mało tłuszczą.
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z niczym
![]() nie mogłam się zdecydować, normalnie serio nie wiem w co się ubierać... mierzyłam dżinsy to jedne fajnie na mnie leżały w Croppie, ale kolor - szary, a nie przepadam za takim kolorem spodni... ![]() torebkę też fajową widziałam - czarną i chyba się na nią skuszę, będzie na jesień-zimę, tylko właśnie kolejna czarna ![]() buty... sandałków już chyba jednak nie chcę (ale właśnie jest te chyba ), na jesień mam dwie pary botków na szpilkach, więc teraz przydałoby się chyba coś na płaskim? jak myślicie? ![]() w Krakowie to chyba jeden dzień pozwiedzam, a dwa pozostałe będę zwiedzać, ale sklepy ![]() a tak w ogóle to mam takiego mega doła, tak beznadziejnie tęsknię... ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Buahhot - gratuluję ![]() ja muszę się spakować znooooowu... kupiłam sobie dwie czekolady, mam michę ciasteczek własnej roboty i w nocy będę zajadać moje smutki
|
|
|
|
#3282 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziekuje dziewczyny
Kitka nie smutaj się
|
|
|
|
#3283 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow ale fajnie Ci nad tym morzem
odpoczywaj ile się da !![]() Adzi super że dalej będziesz się edukować ![]() Kiteczko nie smutaskuj a ja... nie mam czasu na nic teraz. muszę wszystko jakoś sobie poukładać praca dom dziecko ulala
|
|
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Kitko
Ojejku bidulko Co moge powiedzic. Zajadaj ta czekolade i nie mysl za duzo ![]() Paulinko Dziekuje. ![]() zobaczymy co wymace ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Lady wer are you!!!!!!!!!!!!!!! Tensknie
|
#3286 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie taaak
|
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3289 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
umyję i same sobie schną ostatnio ![]() a jak jest mega gorąc to codziennie Cytat:
![]() buziaki PS. pocykaj jakieś fotki ładne dla nas włosków po stockholmie też ![]() Cytat:
fajnie, że masz chęci i zapał trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli Cytat:
![]() Cytat:
![]() z resztą.. jakoś już nie mam mocnej wiary co do pojawienia się pięknego, upalnego lata
|
|||||
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaopatrzam się w jesieniówki tyle, że jak słońce na dworze grzeje to jakoś nie chce mi się wciskać w swetry nawet w przymierzalni
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- siedzę z tą mieszanką Hollywood i Vikinga na głowie, niedługo kładę na długości, boję się efektu , ale też jestem bardzo ciekawa...
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mam chrapkę na skórzane portki
![]() w ogóle śniło mi się, że udało mi się kupić oryginalne buty Helmuty Louboutina za 400 zł i sobie w tym śnie śmigałam w nich wszędzie, specjalnie stawiając stopy tak, żeby każdy widział czerwoną podeszwę jakież było moje rozczarowanie po przebudzeniu
|
|
|
|
#3293 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okropne jest to lato 2011 nie pamiętam kiedy ostatnio było tak kijowo w wakacje ![]() już się nawet nastawiam na deszcze i ziąbek jak nad to morze pojedziemy ![]() może poczekaj kilka dni - ochłodzi się to wtedy nawet kurtałki będziesz mogła po przymierzać ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mam plan ![]() lato - czy to w ogóle można nazwać latem? :/ już ładniej i cieplej było wiosną ![]() ciekawe jaka będzie jesień... chciałabym żeby chociaż babie lato było ![]() ale serio - dzisiaj znowu wyszłam z domu i po raz kolejny czułam w powietrzu jesień... poza tym wracałam do domu po 19 i już było po prostu chłodno :/ |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi się ostatnio śnił dinozaur pod postacią wieeelkiej gąbki do mycia, takiej żółtej łaził po osiedlu, ryczał, pożerał wszystko co na swojej drodze spotkał, a ja z rodzinką w bunkrze się ukrywaliśmy |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajnie.. my może też pod koniec sierpnia jak wrócimy z nad morza pojedziemy do mojej kuzynki do Krk wypadałoby w końcu ![]() już dwa lata tam mieszka, a my nigdy wolnego nie umiemy zorganizować, aby tam pojechać chociaż na dwa dni, zawsze coś.. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- |
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie jutro czeka ponad 10 godzinna podróż pociągiem ![]() wynajmuję pokój w hotelu miałam kupon z groupona czy jak to się tam zwie, znaczy się zniżkę i postanowiłam wykorzystać
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro
dziś jeszcze operacja trwa a na mokro nie będzie czego pokazywać, a chciałabym żeby wyschły same, bo ostatnio stawiam na loki i farba to i tak dla nich brutalna rzeczywistość
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:01.

nie znoszę tego 

i chyba się na nią skuszę, będzie na jesień-zimę, tylko właśnie kolejna czarna 

, ale też jestem bardzo ciekawa...