|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
edit !!!
NIE NIE NIE to nie jest przedramie , gdyby mial na przedramieniu rozwiodlabym sie z nim
|
#1022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co to ża buty bo ja juz nie mogę wytrzymać z ciekawości
|
|
#1023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poprosiłam o jej rezerwacje, jak wróci z wypożyczenia, żeby nie jechać na marne więc mam nadzieję, że to pani miała na myśli mówiąc, że ktoś inny ma ją wypożyczyć ![]() Cytat:
Szczerze mówiąc, to nie zdziwię się, jeśli takiej zniżki nie będą chcieli dać
|
|
#1024 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znalazłam jeszcze 2 stylizacje.Cytat:
dla mnie ten przedmiot to był jakiś koszmar do nauki i jeszcze wiadomo kto sprawdza to już w ogóle ciężko było.
|
||
|
|
|
#1025 |
|
Wtajemniczenie
|
Rendsaid mam pytanko widzialam Twoja opinie na temat podkladu max factor lasting
napisalas ze jest fajny a ja wlasnie chce go zakupic..nie wiem jaki odcien...a tez mam karnacje ciemniejsza..mozesz podac jaki Ty masz badz mialas???? sorki za off top ..chociaz tu co chwile kazdy "off topuje" hehe
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
furla jakaś
![]() http://jemerced.blogspot.com/2011/08...ink-candy.html ale zobaczcie już jaka zniszczona na tych rogach
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szukam w google jak sie nazywa ta czesc reki hahahha ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() obecnie nie mam żadnego podkłądu bo nie uzywam od jaiegoś czasu , alepamietam że ten max factor był fajny . teraz jak mi cos wyskoczy albo chce poprostu ujednolicic kolor skory podczas gorszych dni nakladam , uwaga nie śmiać sie ziaja krem tonujacy ale jak dla mnie jest rewelacyjny ! edit : jesli chcesz fajny podklad to ja mialam astora ten matujacy wlasnie widzialam go w toaletce , wiec jak bedziesz zainteresowana to dam ci numerek i mu sie przyjrzysz , jest lepszy moim zdaniem od max factora
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-08-02 o 22:42 |
||
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz między czym a czym jest to cos wymyslimy. Butów szukaj lepiej
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1030 | ||
|
Raczkowanie
|
widać z moich doświadczeń, że nie dla mnie i powinnam sobie z nimi dać spokój i zająć się seksownymi, wysokimi brunetami, a tu kolejny blondyn i
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Cellly;28513844]Tak jak ja ![]() Ja też chętnie gdzieś bym się w październiku wyrwała po tych mękach ?czyżbyś też pisała coś 23 września? ![]() Cytat:
czekam na relację z Kanarów, bo coraz bardziej mi się one marzą no właśnie nie wiem na którą wyspę, czym one się różnią, jak możesz coś napisać to będę wdzięczna |
||
|
|
|
#1031 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a błyszczyk i sukienka miodzio! udanej randki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
shoperki tylko te nowe.... tych "naszych" nie widziałam a zakupy nie z Z. więc się nie liczą idę sobie chyba na allegro kupić emu Nie zacytowało mi wszystkich postów WTF??? Jest jakiś limit???
|
|||||||||
|
|
|
#1032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo tak wiem kto sprawdzał ![]() Kate mam nadzieje ze bede miala Cie kiedys okazje poznac na uczelni ja twojego zdjecia nie widzialam a fotorelacjach wiec Cie nie poznam ![]() ale ty moje pewnie tak więc musisz podejść Ty
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
mon dobrze,ze jemerced nie miala furli candy
hehe juz myslalam,ze to candy i jakas zniszczona, uff kamien z serca.Asiu mam wymiary Xs ze studio szer pod pachami 45 x2 dl 70 cm pas 43x2 szer w ramionach 40 wydaje mi sie,ze te wymiary odpowiadaja rozmiarowi L z ebaya |
|
|
|
#1034 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w sumie jak go kochasz to nie prościej by było amputować przedramię Cytat:
no właśnie ja się nad tą pogodą zastanawiam, bo sprawdzałam w necie i że niby jest właśnie ok 26 stopni i wieczory ta z 20 i woda powyżej 20 więc całkiem ok, tylko się zastanawiam czy tak jest w rzeczywistości, bo jednak chce się wygrzewać na plaży 2 tygodnie, a nie siedzieć w barze
|
||
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A całkiem niedawno pojawiły się w nowościach stronie - były nude i jeszcze w takim błotnym kolorze i kosztowały właśnie chyba 219zł. Z miejsca się w nich zakochałam i nawet odłożyłam na nie pieniądze a one następnego dnia zniknęły ze strony A ja tak na nie czekam ![]() Nie znam żadnego faceta ze Szczecina ale znam kolesia, co się Szczeciński nazywa i jest taki ![]() Paryżanko, ta sukienka/tunika z Wallis z ostatniego wpisu jest mega!!!!!!!! To nowa kolekcja czy z wyprzedaży? Ostatnio jak byłam w Wallis to mi taka padła w oko (klik) i w piątek chyba wreszcie się wybiorę ją przymierzyć
Każdego poranka dostajemy szansę na nowe życie i tylko od nas zależy, czy zaświeci słońce. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach a słońce świeci ponad nimi. Edytowane przez Mariah Czas edycji: 2011-08-02 o 22:54 |
|
|
|
|
#1036 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do zdobyczy wyprzedażowych to nie było ich zbyt wiele - bo większość rzeczy, które chciałam mieć z letniej kolekcji nabyłam w cenie regular ![]() ale dzięki %%% wzbogaciłam się m.in. w nudowe peep toe, dwie bluzeczki z załącznika, spódnicę w paski z trf za całe 29 pln i zipową spódniczkę z woman! więcej wyprzedażowych grzechów zarowych nie pamietam... Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku Dziewczyny, jak Wy pędzicie
Ja nie mam szans nadrobić przy remoncie w domu. Zresztą przez ten remont to chyba zwariuję. Nie ma nic gorszego niż mieszkać i robić jakiś remont. Na dodatek w sobote idę na wesele i nie mam pojęcia jak się wyszykuję przy tym chaosie w domu. Jeszcze ubzdurałam sobie, że przydałaby mi się nudowa lakierowana kopertówka na to wesele. Ale u mnie ich nie widziałam. Jutro jeszcze zadzwonięi zapytam. A gdyby u mnie nie było, czy mogę liczyć na którąś z Was i prosić o zakup?
Edytowane przez Agnes18 Czas edycji: 2011-08-02 o 22:53 |
|
|
|
#1038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale żadnego nie widac na codzien wiec mi nie przeszkadzaja ale ten drugi jest arabski i ja mu go wyszkicowalam a jest na ramieniu , ale na wewnetrznej stronie , czyli od tej strony gdzie tułów , zaczyna sie od pach do kilka cm nad okolicami lokcia , jak mi pozwoli wkleje zdjecie bo jest genialny ten drugi mniej mi sie podoba jest na plecach prawie calych ![]() juz juz szukam butów , ale jak zawsze na stronie niezbut ladne , ale ja sobie wyobrazilam ze na jakas impreze do prostego jednolitego stroju i one kojarzą mi sie z louboutinami kowalskiej
|
|
#1039 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem... ale coś ma w sobie odpychającego i wygląda na koślawą ślamazarę... i te jej opisy... gdyby nie ciuchy i stylizacje nawet bym nie wchodziła na ten blog... ale ma czasami coś fajnego ( a większość jej torebek to właśnie BAG4RENT czyli wypożyczone)
|
|||||
|
|
|
#1040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() każdy szanujący się dres ma takie tattoo hahah a przy okazji dresów ciekawe gdzie nasza koleżanka od pumy ![]() wisienko kochana dzis wzielam twoje spidnie do wysylki ale nie mialam po drodze na poczte , nie gniewaj się jutro wysle , słowo !a numer konta da Ci jakos pod koniec tyg , mojego taty ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- oooo tak , wide zarina że rozumiemy się bez słów ![]() ale na żwyo poprostu ![]() \niepotrzebnie słuchałam tża
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-08-02 o 23:01 |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tatuaże pokaż koniecznie ![]() ja dzisiaj o mało co nie kupiłam srebrnej marynarki ze stradivariusa bo mi się bardzo spodobała i leżała super, ale 199 zł jak na ten sklep to dużo... pomyślałam praktycznie, że być może pojawi się biały płaszczyk Lka na allegro za 250 zł to już mi marynarka przeszła... póki co... wkleję Wam może jakieś zdjęcia potem... chociaż trzeba wstać o 5:30... cholera... przydałoby się iść spać |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maja rozmiar 38 ( akurat mój
|
|
#1044 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz tylko trzeba jakoś mamę przekonać, żeby się jutro ze mną przejechała do Z., bo moje rezerwy finansowe są równe 0.Cytat:
na fotorelacjach robiłam korekcję plastyczną twarzy w Paincie, tak jak Ty sprzątałaś![]() Cytat:
Edytowane przez Kate_Mariposa Czas edycji: 2011-08-02 o 23:07 |
|||
|
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja ja kupowalam na poczatku letniej kolekcji Myslalam,ze tylko ja lubie ich sukienki Szkoda tylko,ze kazda kosztuje prawie 300 zl, albo ponad. Wiem,ze te sukienki rozeszly sie szybko. W ogole wszystkie modele ktory mam z ich sklepu rozeszly sie w dzien, dwaTo jest minus tego sklepu, rzadko dostawy i nie w kazdym sklepie pojawia sie dana rzecz. A odnosnie ubran z ich strony to dowiedzialam sie od Pani tam pracujacej ,ze do Pl trafia maly odsetek pokazanych tam rzeczy Ja polowalam na sukienke ktora wisiala od pol roku na ich plakatach i w ogole jej nie przyslali do polski. |
||
|
|
|
#1046 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wyglądałoby to pięknie, aż nabrałam ochoty na nie i na impreze, żeby się nimi pochwalić później ![]() a tym bardziej jak piszesz że cena to 149 zł, a one są z nowej kolekcji? Rand też znalazłam Ciebie na FB- nie było to trudne hihi szkoda, że nie da się obejrzeć fotek
Edytowane przez zarina_ Czas edycji: 2011-08-02 o 23:12 |
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienko haha omg boje sie myslec co na moj temat myslisz
Mnie podobaja sie jej niektore stylizacje, glownie dlatego,ze ma fajne torebki Ma ktoras z Was zdjecie tej srebrnej marynarki ze stradiego? |
|
|
|
#1048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty je kupuj jutro szybko zanim ktoś inny na to wpadnie!
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na fejsie jestem , trzeba dobrze szukac haha wpisz rand said . jak to nie ma fajnych facetów w warszawie , ja ciagle wyptaruje jakieś ciacha
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-08-02 o 23:13 |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

i co to ża buty bo ja juz nie mogę wytrzymać z ciekawości
bo Pani mi powiedziala ze jutro ktoś inny ją wypożycza 

)plus zielona torba -chyba juz za duzo
dla mnie ten przedmiot to był jakiś koszmar do nauki i jeszcze wiadomo kto sprawdza to już w ogóle ciężko było.

więc się cieszę oczywiście na ten tydzień na Krecie

a błyszczyk i sukienka miodzio! udanej randki 

ale w sumie jak go kochasz to nie prościej by było amputować przedramię
A całkiem niedawno pojawiły się w nowościach stronie - były nude i jeszcze w takim błotnym kolorze i kosztowały właśnie chyba 219zł. Z miejsca się w nich zakochałam i nawet odłożyłam na nie pieniądze a one następnego dnia zniknęły ze strony
To nowa kolekcja czy z wyprzedaży? Ostatnio jak byłam w Wallis to mi taka padła w oko 

Ja nie mam szans nadrobić przy remoncie w domu. Zresztą przez ten remont to chyba zwariuję. Nie ma nic gorszego niż mieszkać i robić jakiś remont. Na dodatek w sobote idę na wesele i nie mam pojęcia jak się wyszykuję przy tym chaosie w domu. Jeszcze ubzdurałam sobie, że przydałaby mi się nudowa lakierowana kopertówka na to wesele. Ale u mnie ich nie widziałam. Jutro jeszcze zadzwonię