|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. X
dziewczyny zmykam spać
jutro sobie pooglądam wszystkie wasze foteczki, miłej nocki |
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1174 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje ![]() ---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie Ci zazdroszcze!
I niech mi ktos wmawia,ze Polki nie sa najladniejsze a Wizazanki to juz rozwalaja skale
|
|
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
popadłam w kompleksy i idę spać
.Dobranoc
|
|
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1178 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Was to nie idzie nadrobić
zaczęłam ale po 2 stronach wymiękłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
skoro już 2 raz go spotykasz to why not i baw się dobrze Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
a symetria to która z was bo nie ogarnęłam
|
|
|
|
#1180 |
|
Rozeznanie
|
pomysl z FB genialny !
![]() dobranoc wszystkim ! aaaa! A Prezesowa ma FB?
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1182 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta jak Ci zazdroszczę USA !!!! Ahhh przepięknie!!! Przez Was nie będę spać!!! A muszę wstawać za 4h... pomijając, ze muszę jeszcze pomalować paznokcie i zrobić sobie śniadanie na jutro
---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- ma, bo gdzieś kiedyś przypadkiem znalazłam po danych z koperty ale już nie pamiętam... Mam i prezesową.... zaproszenie poszło.... Mam też w zanajomych Budgetkę I znalazłam na fb karolina2607 też (ale nie zapraszałam jeszcze) ![]() Ja chyba też powinnam już iść...
Edytowane przez wisienka1000 Czas edycji: 2011-08-03 o 01:31 |
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- A najlepsze jest to,ze przed drzwiami jest kamera. No i on sadzac,ze ochroniarze zobacza zaczal walic do niej dziwne miny i skakac. Po jakims czasie widzac,ze nie przynosi to efektow zaczal udawac,ze robi pajacyki w ramach wieczornych cwiczen (wtf? ) bo bylo mu wstyd,ze ktos niby te jego dziwactwa zauwazy... nie no haha nie spodziewalabym sie tego po nim
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1186 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
możesz spróbować zrestartować modem, są też jakieś programy, które zmieniają ip
|
|
#1187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym to raczej nie powinno być problemu, bo wszyscy moi zagraniczni koledzy z różnych stron świata mówią, że nie poznali jeszcze prawdziwie pięknej kobiety dopóki nie zobaczyli Polki więc jest to oficjalne i oczywiste, że my Polki jesteśmy najlepszym towarem na świecie a wizażanki zarowe to już w ogóle same elita niestety ktoś musiał się pomylić ja zsyłał naszych polsich chłopów na te ziemie, bo oni zwyle nie dorastają nad do dużego palca od stopy i mówię to o wszystkim nie tylo o wyglądzie oczywiście znajdą się jakieś rodzynki, ale to trzeba się było na nie rzucać lata temu, bo teraz po ptokach kolejną dziwną rzeczą jest to, że obecnie rodzi się o wiele więcej chłopców (i to całkiem całkiem ), więc gdzie oni potem wsiąkają :confus ed:![]() na handel ich biorą za granicę czy to raczej działa prawo dżungli i słaba (męska) płeć naturalnie umiera młodo a ta reszta co zostaje to same mamisynki, niogranięte niedorajdy, sfrustrowane leniuchy o niedoroziniętych półkulach albo zgorzkniałe narcyzy normalnego faceta to trzeba było ze świecą lub noktowizorem szukać z 5 lat temu teraz pozostaje jedynie emigracja ja gdyby nie taki szeroki ocean i język portugalski już dawno leżałabym w ramionach mojego brazylisjiego Tżata tylko po 2 latach szukania nie znalazłam jeszcze żadnego rodzynka, więc może lepiej przez te pół roku zacząć przeonywać się do portugalsiego ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- [QUOTE=[COLOR=Black]wisienka1000[/COLOR];28520555]Marta jak Ci zazdroszczę USA !!!! Ahhh przepięknie!!! Przez Was nie będę spać!!! A muszę wstawać za 4h... pomijając, ze muszę jeszcze pomalować paznokcie i zrobić sobie śniadanie na jutro no USA było cudnie jakbym miała emigrować to tylko tam, zupełnie inne życie i świat ![]() ---------- Dopisano o 02:12 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- też zmykam spać bop już jak pojana jestem po środku nasenny, który wzięłam godz temu musiałam się wspomódz tabl, bo po miesiącu imprezowania i internetowania i chodzenia spać nad ranem a potem spania do 15 to w życiu bym naturalnie nie zasnęła o 24 i wstała przed 7 ![]() musze w końcu zmienić pory dni i zacząć żyć jak normalny człowiek, bo będzie źle z tą nauką dla motywacji wracam od jutra do szpitala na 2 tyg 5 budzików nastawionych więc mam nadzieję, że dam rade oprzytomnieć w środku nocy jakim jest obecnie dla mnie 6.60 dobranoc wszystkim słodkich zarowych snów i co by się potem sprawdziły w realu ![]() edit no tak wszystkie już śpią i ja tu sama do siebie gadam ![]() ![]()
Edytowane przez fleurettee Czas edycji: 2011-08-03 o 02:14 |
|
|
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... w sumie gdyby nie tż tez bym tak chodzila ide spac , obejrzałam wszystkie wasze zdjęcia , jestem zakochana pozatym iagle spiewam to co Estee ma na tabli YA BB ![]() jutro pewnie tez caly dzien bedzie mi to w glowie lecialo a to sie dziewczyny zdziwia na porannym dyżurze , ile naskrobane i same OT hahaah DOBRANOC
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fleurettee;28520673]z tym to raczej nie powinno być problemu, bo wszyscy moi zagraniczni koledzy z różnych stron świata mówią, że nie poznali jeszcze prawdziwie pięknej kobiety dopóki nie zobaczyli Polki
więc jest to oficjalne i oczywiste, że my Polki jesteśmy najlepszym towarem na świecie a wizażanki zarowe to już w ogóle same elita niestety ktoś musiał się pomylić ja zsyłał naszych polsich chłopów na te ziemie, bo oni zwyle nie dorastają nad do dużego palca od stopy i mówię to o wszystkim nie tylo o wyglądzie oczywiście znajdą się jakieś rodzynki, ale to trzeba się było na nie rzucać lata temu, bo teraz po ptokach kolejną dziwną rzeczą jest to, że obecnie rodzi się o wiele więcej chłopców (i to całkiem całkiem ), więc gdzie oni potem wsiąkają :confus ed:![]() na handel ich biorą za granicę czy to raczej działa prawo dżungli i słaba (męska) płeć naturalnie umiera młodo a ta reszta co zostaje to same mamisynki, niogranięte niedorajdy, sfrustrowane leniuchy o niedoroziniętych półkulach albo zgorzkniałe narcyzy normalnego faceta to trzeba było ze świecą lub noktowizorem szukać z 5 lat temu teraz pozostaje jedynie emigracja ja gdyby nie taki szeroki ocean i język portugalski już dawno leżałabym w ramionach mojego brazylisjiego Tżata tylko po 2 latach szukania nie znalazłam jeszcze żadnego rodzynka, więc może lepiej przez te pół roku zacząć przeonywać się do portugalsiego ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Cytat:
Oj zgadzam sie w 100%. Te nasze Polskie chlopy to albo niskie albo brzydkie.. A jak sie trafi jakis inteligentny a nie w stylu ( biale rekawiczki na disco i buty z aligatora) to ma o sobie tak wysokie mniemanie, ze chocbym na palcach stala to nie dosiegne Ooo i sa strasznymi mamisynkami. Mamiusia to,mamusia sro... No ja Cie krece, zeby 30 letni chlop co chwila na obiadek do mamusi, ciekawe czy gacie tez mu pierze ![]() Wyzalilam sie i tez zmykam spac, zamelduje sie po 11
|
|
|
|
|
#1191 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
smutna prawda, może jakąś żałobę trzeba by zrobić z tego powodu ![]() hmmm ciekawe co na to Tusk, że jest niedobór ciach z pięknymi umysłami i sercami ![]() a ja żeby nie tracić czasu to od razu ja jakiegoś kolorowego widzę to rzucam okiem, eee spojrzeniem typu 'chcę cię, rusz du..pę, będziesz mój" a jak nie działa to przy barze siadam, noga na nogę, kiecka do góry (hheheh dobrze, że te zarowe są takie krótkie to nawet nie trzeba), drin w rękę i na zmianę patrze w oczy, oblizuję słomkę i kręce sobie kosmyk włosów koło ucha i czekam.. jak facet męski; konkretny i pewny siebie to podchodzi i prowadzimy wstępną konwersację, a jak ciapa i tylko się ślinić umie to ostatnacyjnie wstaję i wychodzę i już na żadne zaczepki nie odpowiadam, bo ciapom mówię zdecydowane nie ogólnie tu tyle poszukiwacze idealnego Tż, że powinniśmy jakiś opracować schemat selekcji potencjalnych ciach czy rodzynków no bo to wiadomo wydaje się na początku, że to diament, a potem bolesne rozczarowanie, że brylanta z tego jedna nie będzie i kolejne szlifowanie zmarnowane
|
|
|
|
|
#1192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=paryzanka202;285207 27]
Cytat:
i sarpetki też a potem układa ładnie na półeczkach. mamisynki bleeeeeeee
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapoznam cie z moim braciszkiem oblukaj na fejsie , bedziemy wtedy razem do zary chodzić kochane a skoro juz poznalyscie mojego tża to tez moge wam pokazac ten tatto co mu naszkicowalam po arabsku
|
|
#1196 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=paryzanka202;285207 27]
Cytat:
i koszula dolce & gibona do kompletu .
Edytowane przez rendsaid Czas edycji: 2011-08-03 o 02:41 |
|
|
|
|
#1197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dodają 10 pkt do respektu na dzielni i 20 do lansu :P
|
|
#1198 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() leki już działają i ciągną mnie do łóżka więc chętnie bym tu posiedziała jeszcze, ale posłucham leku rendsaid kochana jak tylko jestem w wawie to umawiamy się na wspólne szaleństwo w Z a tatuaż wowwwww ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Cytat:
polscy faceci z pewnością nie są egzotyczni a się pomyliłam, opędzić się nie mogłam mimo, że sami mówili, że wyglądam miejscowo i przez całe wczasy mnie wkurzali, bo oni są mega natrętni i nie rozumieją słowa nie i kochają cię na śmierć od pierwszego wejrzenia, ja sobie te hece przypomnę co się działo to ![]() najbardziej egzotyczne było to że jeden z nich rzucił pracę i przyleciał mi tu do Polski i jak dzwoni, że jest w Polsce i że się cieszy że możemy być razem, że zostawił dla mnie całe swoje życie bo tak mnie kocha i wtedy to z bezradności i niemożności pojęcia tej tureckiej głupoty wszystkie witki mi opadły i problem z nim miałam potem jeszcze długo, więc poza blondynami nigdy więcej Turków
|
||
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
rendsaid - nie chce sie wtracac,ale ja juz mam pewne plany zwiazane z Twoim bratem
hahaha
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama napisałam egzotyczny w cudzysłowie, bo miałam na myśli także subtelne różnice, bo pomimo, że możemy mieć np. ciemną karnację, czy włosy, to chociażby rysy twarzy będziemy mieć bardziej słowiańskie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

jutro sobie pooglądam wszystkie wasze foteczki, miłej nocki

jakby co to ja Marta W jestem

zaczęłam ale po 2 stronach wymiękłam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ta reszta co zostaje to same mamisynki, niogranięte niedorajdy, sfrustrowane leniuchy o niedoroziniętych półkulach albo zgorzkniałe narcyzy 

i kolejne szlifowanie zmarnowane