Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-02, 21:52   #4561
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
To jeszcze na dobranoc, jedna fajna sukienka

http://cotobylzaslub.wordpress.com/2...k-panna-mloda/

I kolorowych snow wam zycze
a ksiadz zszedł na zawał
juz kilka razy widziałam te foty, to jest po prostu obrzydliwe..
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 21:58   #4562
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ta suknia dość często przewija się przez nasz wątek
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:14   #4563
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ta suknia dość często przewija się przez nasz wątek
też już kiedyś ją widziałam
co nie znaczy, że nadal nie powoduje u mnie ataku śmiechu
ja się tylko zastanawiam, czy tego typu sukienki naprawdę się tym dziewczynom podobają, czy chodzi tylko o zszokowanie publiki.

Edytowane przez verumka
Czas edycji: 2011-08-02 o 22:15
verumka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:21   #4564
(kicia)
Zakorzenienie

co myślicie o takim połączeniu biżuterii do mojej sukni??

to bardziej pyta mój TŻ niż ja bo zapragnął mi sprezentować biżuterię na mój ślub (stwierdził że będzie miał swój wkład w mój strój) jako że zawsze was można zapytać o radę a wy szczerze doradzicie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg f4730bd2277b1bca.jpg (39,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1015 xxx.jpg (33,0 KB, 19 załadowań)

Stary 2011-08-02, 22:26   #4565
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP, o, jak świetnie, że do nas zawitałaś w końcu! Witaj z powrotem! Ja przez ostatnie dni też nie miałam czasu wchodzić na forum, bo szkolę się do nowej, dodatkowej pracy, ale przespać całego wątku to mi się nie zdarzyło Ale mam nadzieję, że teraz zostaniesz z nami już na dobre.

Co do zespołu, to nie pomogę, chyba, że chcesz zamienić kapelę na DJa z i wodzireja.

I wiesz co, my też na 99% na pierwszy taniec wybierzemy Metallikę! Postaramy się o podobny układ do tego: http://www.youtube.com/watch?v=CUm-0BjRgEk (już nie raz zresztą wklejałam tu linka). Z kwartetem będzie pięknie!!!!!!!!!!!!!!
Cześć Kochaniutka A co to za nowa praca? No widzisz, uparliśmy się od samego początku na kapelę...i to z saksofonem plus standard; gitarka, basik, perkusja,klawisze no i wokal-obojętne czy damski czy męski czy może taki i taki, byle by śpiewał SUPEROWO i ekstra w j.ang. (żeby nikt nie mylił z tureckim...) Nie wiem czy to zbyt duże wymagania? DJ nie pasuje do Naszego klimatu weselnego- zamek, rycerze, dorożka, średniowieczny styl... Choć widziałam wiele filmików z wodzirejami, którzy ekstra zabawiali ludzi, a co do DJa...będę miała możliwość 1.10 posłuchać na weselu qzynki

Link do tego tańca na YT mam w ulubionych Dziękuję My na bank nie damy takiego pokazu jak Wy, bo już od jakiegoś czasu chodzicie na naukę tańca, pamiętam A będziecie mieć ten utwór grany przez DJa? Tzn. oryginał z płyty? W wykonaniu metallici?

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No proszę, kto nam tu w końcu przyfrunął Laska, już się zastanawiałyśmy, czy Cię jakaś zaraza nie pochłonęła, nie ma Cię i nie ma

Zmian trochę jest, sporo nowych kiecek (patrz pierwszy post wątku), mnóstwo nowych inspiracji i ogólnie czaaad jest

Co do zespołu, to znam jeden świetny, nazywa się Sunrise, byliśmy w zeszłym roku na weselu w Rzeszowie, gdzie grali i świetnie brzmieli, naprawdę byłam pod wrażeniem, głos wokalistki naprawdę super, a ja jestem bardzo wyczulona na tym punkcie. Jeszcze nie mieli wtedy stronki, teraz widzę, że zrobili http://sunriserzeszow.pl/ tylko nie wiem, czy dojadą...
A nie myśleliście o DJu? Skoro nie podoba się Wam większość zespołów, to może warto się zastanowić My właśnie tą drogą wybraliśmy swojego
No przyfrunęłam, przyfrunęłam!!!! Chateczko dzięki wielkie, zespół spoko, choć Twój zachwyt wokalistką z zeszłego roku niestety nie jest już mi przydatny, bo zmienili w tym roku wokalistkę Ale sam zespół ciekawie się zapowiada Póki co- ZAREZERWOWALIŚMY WSTĘPNIE ZESPÓŁ Z MAŁOPOLSKI, niedaleko Krakowa, więc nawet za dojazd Nam nie policzą!!! Dziś do nich dzwoniłam Ale szczerze mówiąc zabili mnie ceną..................... ......................... ....... Na necie wyszukaliśmy info, że jeszcze w tym roku brali 4,500zł (6os.),a koleś mi mówi, że na przyszły rok to 6tys Powiedziałam mu, że taka górna granica, jaką sobie z TŻem nakreśliliśmy to 5tys, choć i tak nie sądziliśmy, że do niej dobijemy...no to stwierdził, że ewentualnie może się zgodzić na 5tys za granie do 3nad ranem, a każda kolejna h będzie liczona za 300zł.... no i że zwrócą Nam kasę za jakieś dedykacje itp. zebrane podczas zabawy... eh Powiedziałam Mu, że Nasz ślub jest o 14:00, więc wesele nie zacznie się wcześniej niż o 16:00-12h to do 4:00 niech grają za te 5tys., a on na to, że nie...bo koledzy z zespołu go zabiją...i że na ten termin i tak znajdą parę, która da 6tys... Dlatego nie byłam na 100% pewna czy mam powiedzieć "OK! BIERZEMY!" stąd ta wstępna, tygodniowa, rezerwacja... ale przedyskutowaliśmy już sprawę z TŻtem i On się już zdecydował. Ja w sumie chyba też, ale Mamy tę możliwość rezerwacji na tydzień, więc z niej na razie skorzystam...bo we czw. ma mi jeszcze swój cennik przesłać inna kapela

Za moment kuknę na początek wątku co to za kiecuszki masz na myśli....
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:31   #4566
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
zasadniczo to ja miałam od naszego kochanego 14 lipca się odchudzać ale przy tym moim systemie pracy było to nie wykonalne... jak żeśmy o 1 w nocy pizze zamawiali
ja nawet nie bede opisywac co ja zżeram w nocy jak mam napad:P ogolnie to strasznym łakomczuchem jestem, zwlaszcza jak widze slodycze to nie moge sie opanowac:P cale szczescie, ze nie waze 100kg (ale tez nie 50:P)

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
ej no co sie smiejecie, taki fajny koscielny dresik, pewnie ADIDOSA a ten jeden dodatkowy pasek w gratisie dostał
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 22:36   #4567
verumka
Wtajemniczenie

Cytat:

to bardziej pyta mój TŻ niż ja bo zapragnął mi sprezentować biżuterię na mój ślub (stwierdził że będzie miał swój wkład w mój strój) jako że zawsze was można zapytać o radę a wy szczerze doradzicie
Bardzo ładne
ale do Twojej sukni ja osobiście, widziałabym coś troszkę delikatniejszego Choć nie wiem, jak ta biżuteria wygląda na żywo

verumka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-02, 22:38   #4568
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verumka Pokaż wiadomość
Bardzo ładne
ale do Twojej sukni ja osobiście, widziałabym coś troszkę delikatniejszego Choć nie wiem, jak ta biżuteria wygląda na żywo
wiesz ale skoro nie biorę nic na szyję to w sumie mogę mieć okazalsze kolczyki... ale wydaje mi się że one do jakiś mega dużych nie należą i raczej własnie są delikatne

Stary 2011-08-02, 23:03   #4569
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Night, heeeej Gdzie byłaś jak Cię nie było ?? Normalnie stęskniłyśmy się za Tobą
Hej Madziu Tylko w Irlandii pracowałam nadgodziny, zmieniłam samochód , załatwiałam sprawy związane z weselem (głównie poszukiwanie i kontaktowanie się z zespołami i kwartetami oraz noclegami dla gości) ale jesteeeem!!!!! Ja za Wami też się stęskniłam

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Fajnie, że jesteś. Ale nie ładnie tak znikać na długi czas, nieładnie
Nnnnnnnnnie rrrrób mi tak, Gosza, bo wiesz, że to uwiellllbiam!!!!

Co do opieki nad dziećmi,pracy mgr i Austrii....rozumiem Cię, dlaczego Rodzice nie potrafią? ...

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Motylku nareszcie wróciłaś
Hehe kochana jesteś, Niutku

Cytat:

A i jeszcze NightButterfly witamy z powrotem już się martwiłyśmy gdzie to się podziewasz
Dziękuję za powitanie, dziękuję miło Was tu wszystkie znów "widzieć" choć z tak odmiennymi avatarami....ale jakoś się potrafię połapać jeszcze Supcio masz tego kiciusia

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP Witaj po przerwie
Hello!!!! Dzięki wielkie

jagodziu moje gratulacje!!!!!! Super Szczęściaro !!!

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:

Jak dla mnie-spoczko masz bardzo bogatą suknię, dobrze, że nie zamierzasz już nic zakładać na szyję, a te kolczyki są, moim zdaniem, w sam raz i świetny komplecik z bransoletką z czego to jest???
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-02, 23:13   #4570
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

Jak dla mnie-spoczko masz bardzo bogatą suknię, dobrze, że nie zamierzasz już nic zakładać na szyję, a te kolczyki są, moim zdaniem, w sam raz i świetny komplecik z bransoletką z czego to jest???
TŻcik stwierdził że jest to prezent więc nie mogę znać jego wartości i wysłał tylko zdjęcia z zapytaniem. A podejrzewam że to z allegro jest bo kiedyś podobne oglądałam i stwierdziłam że takie bym sobie kupiła na ślub. Ale nie podejrzewałam że on to zapamięta.

A teraz lecę spać dobranoc

Stary 2011-08-02, 23:34   #4571
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:

Biżuteria jest delikatna, powinna pasować taka z samych kryształków do Twojej sukni. Jednak mi osobiście podobają się bardziej okrągłe kształty, czyli np. nie proste kolczyki tylko w kształcie łezki, bransoletka też w formie większych i mniejszych kółeczek z kryształków połączonych ze sobą. Ale to już od Ciebie zależy jakie kształty biżuterii wolisz Bo ja np. nie lubię takiej "kanciastej" i też nie za bardzo mi taka pasuje. Ja zawsze wybieram biżuterię okrągłą zamiast kwadratowej czy prostokątnej, więc na mnie nie patrz, bo to już kwestia indywidualnych preferencji

Cytat:
Cześć Kochaniutka A co to za nowa praca? No widzisz, uparliśmy się od samego początku na kapelę...i to z saksofonem plus standard; gitarka, basik, perkusja,klawisze no i wokal-obojętne czy damski czy męski czy może taki i taki, byle by śpiewał SUPEROWO i ekstra w j.ang. (żeby nikt nie mylił z tureckim...) Nie wiem czy to zbyt duże wymagania? DJ nie pasuje do Naszego klimatu weselnego- zamek, rycerze, dorożka, średniowieczny styl... Choć widziałam wiele filmików z wodzirejami, którzy ekstra zabawiali ludzi, a co do DJa...będę miała możliwość 1.10 posłuchać na weselu qzynki

Link do tego tańca na YT mam w ulubionych Dziękuję My na bank nie damy takiego pokazu jak Wy, bo już od jakiegoś czasu chodzicie na naukę tańca, pamiętam A będziecie mieć ten utwór grany przez DJa? Tzn. oryginał z płyty? W wykonaniu metallici?
Co do nowej pracy, to w tym poście wszystko opisałam zaraz po tym jak dostałam się do niej: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1820

I w kolejnym odpisałam nenie, co dokładnie będę robić: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1982

Jeśli chodzi o pierwszy taniec, to na razie skłaniamy się do oryginału Metalliki puszczanego przez DJa, ewentualnie jeszcze wersja Bif Naked mi się w miarę podoba.

5 tys. to cena do przełknięcia jak za zespół z wyższej półki, my sami płacimy 4 tys. DJowi i wodzirejowi, ale za dwa dni grania. Chociaż sax i perkusja plus dobra artykulacja po angielsku to nie jest standard wśród zespołów Więc jak Wam pasuje ta kapela, a nie chcecie DJa to chyba naprawdę warto zaklepać. Wiesz, czasu coraz mniej, terminy będą ubywać, a dobry zespół naprawdę ciężko znaleźć. Nam żaden się na tyle nie spodobał, żeby móc go bez wątpliwości i z pełnym przekonaniem zaangażować, więc tym bardziej fajnie, że ktoś Wam się spodobał. Chyba, że ten drugi zespół jest równie fajny, a okaże się, że będzie tańszy, to wtedy będziecie mieli wybór, tym lepiej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 06:21   #4572
madzia2306
Zakorzenienie

częsc dziewczyny niestety nie nadrobię was, wczoraj miałam straszny dzień mogę powiedziec tylko tyle że mój tż cudem uniknął śmierci,od wczoraj jadę na proszkach i non stop płaczę, trzymajcie kciuki za mnie i za mojego tżta żeby wszystko skończyło się dobrze, narazie nie będę na wizażu, nie jestem w stanie cokolwiek robic, pozdrawiam was

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-08-03 o 06:26
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 06:31   #4573
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
a ksiadz zszedł na zawał
juz kilka razy widziałam te foty, to jest po prostu obrzydliwe..
ja też, ale zawsze mam ubaw jak je widzę

Cytat:
wydaje mi się że biżu będzie pasować, ale osobiście poszukałabym trochę innej, nie do końca mi się te kolczyki podobają

Cytat:
5 tys. to cena do przełknięcia jak za zespół z wyższej półki, my sami płacimy 4 tys. DJowi i wodzirejowi, ale za dwa dni grania.
no niby do przełknięcia my widzieliśmy fajny zespół za 4,5tys (5 os.) ale prawdę mówiąc szkoda mi tyle na kapelę było. Wzięliśmy taki za 2,5tys (3 os) i w sumie spuścili do 2,2tys po znajomości. Byliśmy na weselu gdzie grali i ludzie faktycznie bawili się świetnie, ale wiadomo że nie ma co porównywać do tego droższego Budżet mamy ograniczony. Ale myślę, że i tak będzie super

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
częsc dziewczyny niestety nie nadrobię was, wczoraj miałam straszny dzień mogę powiedziec tylko tyle że mój tż cudem uniknął śmierci
o kurczę przykro mi. mam nadzieję że wszystko szybko się ułozy
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 06:51   #4574
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
częsc dziewczyny niestety nie nadrobię was, wczoraj miałam straszny dzień mogę powiedziec tylko tyle że mój tż cudem uniknął śmierci,od wczoraj jadę na proszkach i non stop płaczę, trzymajcie kciuki za mnie i za mojego tżta żeby wszystko skończyło się dobrze, narazie nie będę na wizażu, nie jestem w stanie cokolwiek robic, pozdrawiam was
trzymaj się lalcia i zawsze możesz na nas liczyć trzymam bardzo mocno kciuki za Was
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:04   #4575
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
u mnie w domu właśnie trwa robienie naleweczek, bimbru, i tym podobnych rzeczy... na moje wesele oczywiście
to tak jak u mnie teraz jestesmy na etapie nalewki z wiśni i pigwy

Cytat:

bardzo podoba mi się bransoleta kolczyki jak dla mnie za duże, ale jeśli Tobie się podobają to czemu nie

Cytat:
o kurcze Trzymaj się Słońce. pozdrowienia dla Tż-ta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 07:33   #4576
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:

bardzo ładnie z Tż strony mi osobiście się nie podobaja te kolczyki, a jaka długość??? a bransoletka mi się nawet bardzo podoba teraz jak sobie to wyobraziłam z Twoją suknią to wydaje się, że może to się ładnie prezentować

Cytat:
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:45   #4577
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Coś nie mogę za Wami nadążyć
madzia2306 trzymaj się, będzie dobrze, wierzymy w to wszystkie

Rozmawiałam w moim TŻ-tem o jego stroju na ślub. Absolutnie nie założy krawata pod kolor, twierdzi, że różowe krawaty są "niemęskie"
Aleee... pokazałam mu linki od Was, gdzie PM miał kolorowe skarpetki, no i jak znajdę odpowiedni odcień, to będzie miał amarantowe
Więc prośba do Was, drogie koleżanki-wizażanki: gdyby wpadły Wam w oko aukcje z kolorowymi skarpetkami, dajcie znać

A my 3 tygodnie po ślubie będziemy mieli 3 rocznicę, a zamieszkaliśmy razem po 2 miesiącach znajomości. Tzn. wtedy była wielka przeprowadzka z gratami, wcześniej już D. u mnie pomieszkiwał
Zyczę miłego dzionka
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 07:50   #4578
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu
Stary 2011-08-03, 08:04   #4579
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Jak to co? sprzedasz PMce 2013
Sama nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie to rozbawiło

Cytat:
http://moda.allegro.pl/suknie-slubne...736705623.html

Padłam i nie wstaje

Same zobaczcie..
Uroczo prześwitujący pępuszek i te delikatne kwiatuszki... Sam smak!

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
od dwóch godzin wcinam słonecznika i nie mogę do Was nic napisać
odciągnijjjjjjjcie mnie od niego
Skąd ja to znam... A kciuk i palec wskazujący koloru brunatnego

Cytat:
wiesz co ja od wczoraj jestem na diecie a właśnie wcinam kolację o tej porze
Ja też od wczoraj na diecie, a wieczorem poszło pół paczki popcornu A wesele przyjaciółki i urlop w Turcji coraz bliżej...

Cytat:
Moim zdaniem to jakiś fejk, aa jeżeli to prawda, to po prostu MASAKRA. I jedyne, co mi się z tym kojarzy, to "dres mi się rozpruł pod pachą" http://www.youtube.com/watch?v=GOrjpDxGqKo

Cytat:
Nie uwierzyłabym, gdybym nie zobaczyła... Jeśli to nie fotomontaż to jestem pełna podziwu, że PMka nie uciekła.
No właśnie, może ktoś sobie po prostu głupi żart zrobił.

Cytat:

Ooooooo, jak słodko

Cytat:
No przyfrunęłam, przyfrunęłam!!!! Chateczko dzięki wielkie, zespół spoko, choć Twój zachwyt wokalistką z zeszłego roku niestety nie jest już mi przydatny, bo zmienili w tym roku wokalistkę Ale sam zespół ciekawie się zapowiada Póki co- ZAREZERWOWALIŚMY WSTĘPNIE ZESPÓŁ Z MAŁOPOLSKI, niedaleko Krakowa, więc nawet za dojazd Nam nie policzą!!! Dziś do nich dzwoniłam Ale szczerze mówiąc zabili mnie ceną..................... ......................... ....... Na necie wyszukaliśmy info, że jeszcze w tym roku brali 4,500zł (6os.),a koleś mi mówi, że na przyszły rok to 6tys Powiedziałam mu, że taka górna granica, jaką sobie z TŻem nakreśliliśmy to 5tys, choć i tak nie sądziliśmy, że do niej dobijemy...no to stwierdził, że ewentualnie może się zgodzić na 5tys za granie do 3nad ranem, a każda kolejna h będzie liczona za 300zł.... no i że zwrócą Nam kasę za jakieś dedykacje itp. zebrane podczas zabawy... eh Powiedziałam Mu, że Nasz ślub jest o 14:00, więc wesele nie zacznie się wcześniej niż o 16:00-12h to do 4:00 niech grają za te 5tys., a on na to, że nie...bo koledzy z zespołu go zabiją...i że na ten termin i tak znajdą parę, która da 6tys... Dlatego nie byłam na 100% pewna czy mam powiedzieć "OK! BIERZEMY!" stąd ta wstępna, tygodniowa, rezerwacja... ale przedyskutowaliśmy już sprawę z TŻtem i On się już zdecydował. Ja w sumie chyba też, ale Mamy tę możliwość rezerwacji na tydzień, więc z niej na razie skorzystam...bo we czw. ma mi jeszcze swój cennik przesłać inna kapela

Za moment kuknę na początek wątku co to za kiecuszki masz na myśli....
1. MATKOBOSKOCZĘSTOCHOWSKO, co za masakra cenowa!!! Właśnie dlatego my wzięliśmy DJ'a, płacimy mu 2500, co też uważam za całkiem sporo, ale 6000 to dla mnie niewyobrażalna kwota. Podłogę w domu sobie za to położę... (nie to, żebym nie planowała zakupu Louboutinów za 2000, ale każdy ma swoje szaleństwa i to się wytnie )

2. Myślałam, że tylko mój TŻcik tak mówi

Cytat:
Trzymam kciuki bardzo mocno!!!

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Rozmawiałam w moim TŻ-tem o jego stroju na ślub. Absolutnie nie założy krawata pod kolor, twierdzi, że różowe krawaty są "niemęskie"
I wcale mu się nie dziwię, też tak uważam...

A poza tym nie wiem, dlaczego mi się nie zacytowało, ale: MagdziaS, butki absolutnie cudne i po raz kolejny się wypowiem w tym tonie: uważam, że nie ma czegoś takiego jak "bardziej ślubne" lub "mniej ślubne" - jeżeli coś Ci się podoba / jest Twoim marzeniem / zakochałąś się w tym to nie ma co się ograniczać, bo to jest nasz dzień i mamy prawo tak się ubrać jak to sobie wymyśliłyśmy i wymarzyłśmy

Kicia, co do sukienki, to fajna, tylko radziłabym albo zrezygnować z tego paska, albo zastąpić go innym... A krawat widzę, że już omówiony, miałam radzić czarny gdyby żółty nie przeszedł, tylko koniecznie gładki, bo sama sukienka jest już we wzorek. No więc jeżeli Może być żółty, to fajnie, tylko gładki!

Tenebroska, Do tej Twojej brązowej sukienki pasowałyby też buciki nude, bo teraz kontrasty są bardzo modne, ale myślę, że czarne też są bardzo w porządku

Słuchajcie, mierzyłam dzisiaj pierwszy raz w życiu Louboutinki o te: http://moliera2.com/?prod=206&marka=10&kp=4 Super mięciutkie i wygodne, ale nie lubię moich palców u nóg w tego typu butach, bo mam drugi dłuższy od pierwszego więc nie mam zdjęć. Dostawa się niestety opóźniła, więc pójdę tam znowu za tydzień i wtedy pocykam jakieś fotki

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-03 o 08:06
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:19   #4580
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaj się mocno!!!!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:29   #4581
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie, ten klej Magic jest podobno idealny do wszelkiego rodzaju zaproszeń, winietek itd. Już wiele razy słyszałam, żeby właśnie go używać.
Ja używam tego kleju właśnie

Cytat:

Przesadzacie dziewczyny, fajna kiecka , ale wyjściowy dresik pobija wszystkie "najpiękniejsze" suknie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:33   #4582
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Przesadzacie dziewczyny, fajna kiecka , ale wyjściowy dresik pobija wszystkie "najpiękniejsze" suknie
A wyobraźcie sobie dziewczyny pannę młodą w tej kiecce i pana młodego w tym "garniturze" razem
Stary 2011-08-03, 08:35   #4583
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
3maj się kochaniutka, oby wszystko dobrze się skończyło
Stary 2011-08-03, 08:43   #4584
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymaj sie i daj znac czy wszystko dobrze u Was

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 08:45   #4585
(kicia)
Zakorzenienie

madziu 3maj się maleńka

Widzę że większości się te kolczyki nie podobają. A mi w sumie tak. Długość ich to 7cm a wielkość kryształków 4mm.

maxwelka ten pasek nie podlega dyskusji bo tam pod spodem jest taka beznadziejna szarfa wszyta. Jak zamawiałam tą sukienkę na allegro to na zdjęciu była ta szarfa zakończona taką małą kokardką fajnie to wyglądało ale okazało się potem że tą kokardkę trzeba sobie samemu zawiązać a ta szarfa ma jeden koniec dłuższy drugi krótszy. Więc muszę zakładać ten pasek żeby to zasłonić ale to inaczej się prezentuje na podłodze leżąc a inaczej na mnie. Chyba że chodzi Ci o kolor czy coś

Stary 2011-08-03, 08:48   #4586
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
maxwelka ten pasek nie podlega dyskusji bo tam pod spodem jest taka beznadziejna szarfa wszyta. Jak zamawiałam tą sukienkę na allegro to na zdjęciu była ta szarfa zakończona taką małą kokardką fajnie to wyglądało ale okazało się potem że tą kokardkę trzeba sobie samemu zawiązać a ta szarfa ma jeden koniec dłuższy drugi krótszy. Więc muszę zakładać ten pasek żeby to zasłonić ale to inaczej się prezentuje na podłodze leżąc a inaczej na mnie. Chyba że chodzi Ci o kolor czy coś
Chodzi mi głównie o fason, wybrałabym znacznie prostszy...
Stary 2011-08-03, 08:53   #4587
(kicia)
Zakorzenienie

A w ogóle to dziś znowu miałam ślubny koszmar. Tym razem związany z sesja. Nasi fotografowie zabrali nas tylko w dwa wybrane przez nas miejsca zrobili 10zdjęć i więcej nie chcieli. Potem znowu chcieliśmy zrobić sobie zdjęcie naszych obrączek na tle mojego bukietu a ja po raz kolejny nie miałam zrobionych paznokci nawet pomalowanych. Masakra. z wielką łaską pani fotograf się zgodziła jeszcze dorobić kilka fotek następnego dnia. I jak po coś jechałam samochodem TŻ to mu go zespołam tak na amen

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-03, 08:57   #4588
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

Słuchajcie, mierzyłam dzisiaj pierwszy raz w życiu Louboutinki o te: http://moliera2.com/?prod=206&marka=10&kp=4 Super mięciutkie i wygodne, ale nie lubię moich palców u nóg w tego typu butach, bo mam drugi dłuższy od pierwszego więc nie mam zdjęć. Dostawa się niestety opóźniła, więc pójdę tam znowu za tydzień i wtedy pocykam jakieś fotki
Śliczne te buciki ale cena też powalająca.... natomiast odkryłam, że mam bzika na punkcie torebek. Tzn. szukam tej idealnej a że jeszcze jej nie spotkałam to kupuję inne "na próbę". W ten oto sposób w garderobie na hakach nie mam już miejsca... a i ostatnio widziałam świetny portfel (bardzo funkcjonalny), ale wstrzymałam się bo to byłby już 3 portfel kupiony w przeciągu 3 miesięcy...no i pewnie TŻ by mnie wyśmiał za kolejny zakup.

Wracając do ślubnych przygotowań, to ja już zdecydowałam się na kolor przewodni. Zostaje nim niebieski. Jeszcze nie zaplanowałam jakie będą dekoracje na stołach, ale na pewno z akcentem niebieskim. Poza tym bukiet musi być niebieski.
A i kolejną rzecz którą będę mieć to perły. Jak wybiorę już suknię to będę dobierać czy tylko same kolczyki czy też zawieszkę z pereł wezmę.
Stary 2011-08-03, 08:59   #4589
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi głównie o fason, wybrałabym znacznie prostszy...
Prostszego niestety nie mam a to dlatego że ja raczej wolę jak jednak jakieś ozdoby są. Ale dziękuję za odpowiedź

Stary 2011-08-03, 08:59   #4590
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry! AAAA!!! Nie zapisały mi się nigdzie cytowania z wczoraj =.= Może zaraz trochę ogarnę, no ale znowóż popisałyście się na parę stron i kto to teraz wszystko przeczyta :P?

Cytat:
Ale ciekawa jestem czy u Was po prostu nie ma dekoracji w cenie i trzeba ją samemu w lokalu zapewnić, czy dekoracja jest, ale Wy planujecie i tak zrobić swoją rewolucję? Bo szczerze, to wydawało mi się, że w większości lokali nie trzeba się już dzisiaj martwić o dekoracje...
Hmm... Wiesz, w mojej sali jakaś tam dekoracja jest (fota poniżej) - materiał pod sufitem, biały ekran materiału za nami, białe obrusy, serwetki w wybranym kolorze (do wyboru bordo, ecru, brudny róż, niebieski, pistacjowy), biała organza idąca przez środek stołu, pokrowce na krzesła do wypożyczenia za 5zł od krzesła Poza tym przy wejściu stawiają stojaczki z białymi, sztucznymi kwiatami (trzeba przyznać, że jak na sztuczne prezentują się całkiem nieźle) i to tyle Nie mamy w cenie jakichś cudów, żywych kwiatów czy coś... No i nie chcę się wypowiadać w imieniu wszystkich dziewczyn robiących samodzielnie dekoracje, ale ja np. chcę by ta właśnie sala podczas naszego wesela wyglądała inaczej niz podczas jakiegokolwiek innego wesela, by była taka NASZA, zawierała w sobie oryginalne elementy itd I uwierz, że nie jest to dla mnie żadne zmartwienie - bardzo się cieszę, że mogę to wszystko sama zaplanować i obmyślić w najdrobniejszych szczegółach Zdaję sobie sprawę, że większość gości nie zwróci na to uwagi, ale chodzi o nasze dobre samopoczucie i piękne wspomnienia oraz świadomość, że każdy element naszego wesela pasował do siebie nawzajem

Cytat:
No właśnie, wydaje mi się, że jeżeli tylko suknia na to pozwala, to trzeba się jak najszybciej wyswobodzić z drutów i czuć się na weselu jak najbardziej swobodnie Z tego też powodu zamierzam mieć buty na zmianę - z obcasów na balerinki
Kochana kiedy zakładasz halkę to suknia się skraca parę centymetrów... więc jeśli chcesz ją ściągnąć to prędzej na odwrót z butkami - najpierw baleriny do halki a potem wysokie obcasy do sukni "bez" bo inaczej można się nieźle pozabijać Hehe mija się z celem zatem Ale uwierz, że tak się zrobi jeśli będziesz miała wymierzoną długość sukni z halką do butów na obcasie
Dla mnie mimo wszystko wesele to na tyle eleganckie przyjęcie, że PM mogłaby się już przemęczyć w tych obcasach do samego końca O ile PMka ze względów zdrowotnych nie musi mieć zupełnie płaskich butów, to jednak obcasik (chociaż mały) bardziej pasuje do długiej, tak odświętnej sukni Nie myślałaś nad tym, żeby te buciki na zmianę mieć po prostu jakieś wygodnickie, takie wcześniej rozchodzone ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kantyna3.jpg (24,7 KB, 7 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości