|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Eeee marudzisz
Ming Shu dostała moja mama jakieś 10 lat temu i wtedy bardzo mi się podobał. Teraz mam butelkę i nie mogę wykończyć. Zmienił mi się gust i nie lubię już takich świeżuchów
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam ming shu i tez uwielbialam. Wogole to lubie swieze zapachy, choc ostatnio przekonuje sie tez do slodkich..
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja ja!
a co byś za nie chciała Hos?
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama przyniosła Avon. Zaglądam do jej torebki i wyciągam swoją mgiełkę fiołek i liczi (cuuudnie pachnie! Wyciągam katalog, a pod nim kolejne skarby - lakier Minimalistic Peach (z CT), lakier Coral Beat (ale z niego marchewa! ), lakier Vivid Violet (bardzo podobny do My little orchid z limitowanki Return to paradise Essence Wiem, że w Avonie można zwracać kosmetyki, ale czy taki lakier też? Pewnie dla konsultantki to spore zamieszanie, więc najwyżej lakier komuś sprezentujemy albo spróbuję go sprzedać.
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko można zwracać, jeśli konsultantka robi raz na 3 m-ce zbiorowe zwroty to żaden problem. Inaczej musi zapłacić za list polecony ok. 4zł z własnej kieszeni.
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie i proszę nie kusić Cytat:
To jest moja największa kolorówkowa porażka i marzę o dniu, kiedy zejdę do 2 podkładów (jasnego i ciemnego)...Mam już pierwsze sierpniowe zużycia (płyn do higieny intymnej i próbkę podkładu Vichy - super jest, może kiedyś... ) i zakupy (pastę do zębów i lakier do paznokci). Chciałam kupić pomarańczowy z limitki Essence Sun Club, ale u mnie dalej jest jakaś poprzednia, a nie chce mi się ciągle jeździć do Natury (bo żadna babka tam nie może odebrać telefonu ![]() Dziewczyny, trzymajcie kciuki jutro o 14:00! Wysłałam kilka dni temu cv i list motywacyjny do Yves Rocher i dostałam dziś telefon, żebym przyszła jutro na rozmowę. Wprawdzie po pracy w SP obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zatrudnię się w galerii, ale to jest dosyć małe centrum handlowe, w dodatku 10 min. pieszo ode mnie z domu. Zresztą do YR nie chodzi tak wiele osób, a już na pewno nie tyle setek, co do SP Bardzo mi zależy, żeby w końcu mieć pracę...
|
||
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wróciłam po próbnym ... dobrze, że miałam okulary przeciwsłoneczne - mimo deszczu musiałam je ubrac ... Chciałam makijaz granatowo-szary, a pomalowała mnie na niebiesko-różowo, ze srebrnymi akcentami i jakby tego było mało to cienie mają mega brokat Wygladam jak z targu ... Chyab się sama jednak pomaluję ....
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, daj fotę.
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- W mojej Biedronce nie było jeszcze kosmetyków.
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ja też jestem ciekawa... daj fotę. to do kogo Ty poszłaś?
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam do koleżanki koleżanki, którą też kiedyś poznałam.
Tyle brokatowych cieni nawet na Sywlestra bym nie uzyła ![]() Na zdjęciach makijaż prezentuje się ładniej - wyszedł ciemniejszy, bardziej nasycony i mniej błyszczący
|
#3671 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A duże kolczyki bardzo pasują do Twojego typu urody, więc rzeczywiście nie marudź. ![]() Dzięki, dzisiaj już jest lepiej. Kciuki będą na pewno! ![]() Cytat:
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Nusiu -
Cytat:
Wybiorę się znów jutro po pracy, oby mi tylko nie wykupili żelu micelarnego do mycia . Właśnie kończę opakowanie tego żelu, jestem z niego zadowolona i chcę dobrać sobie 2 sztuki
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie się sprawdził w okresie leczenia cery z trądziku
![]() Dziś w Lidlu wypatrzyłam nowość - żel do mycia Iseree też za 4,99zł - ta sama pojemność co Be Beauty, ale jest niesprawdzony, więc nie zaryzykuję, skoro akurat Biedra rzuca ten już przetestowany ![]() A żel Be Beauty miałam różowy link do posta ze zdjęciem i składem Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2011-08-02 o 21:22 |
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na zdjęciach też mocno błyszczy...
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2011-08-02 o 21:33 |
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia kciuki juz od teraz trzymam!
![]() Hosenko widac nawet ze zdjec ze brokatowo-sylwestrowo. Nie wiem czy taki makijaz nadalby sie do slubnych zdjec, nie mowiac juz o tym ze jakos niehosenkowo wyglada a chociaz te brokatowe cienie markowe czy po polowie imprezy mialabys wszystko na policzkach?
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
mój bilans:
zużyte w lipcu: 1. krem do rąk swedish spa 2. micelarny żel do mycia twarzy 3. tonik aloe 4. lakier do włosów 5. masło do ciała mango 6. ziaja intima kupione: 1. żel przeciw wrastaniu włosków oriflame 2. żel pod prysznic tropics oriflame 3. lakier pękający 4. żel pod prysznic arbuz avon 5. balsam do ciała arbuz avon wydane 39,15
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka, Cuciola: Zupełnie niehosenkowo
za słodko, za jasno i brokatowo
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ten makijaż faktycznie strasznie do Ciebie nie pasuje, te kolory,ten brokat... dziewczyna się zupełnie nie zna, skoro nie wie, że makijaż fotograficzny nie powinien być tak błyszczący. No i pewnie uważa, ze ślubny musi być jasny...
dla porównania wrzucam fotki swojego zrobionego przez kosmetyczkę (krem ze śliwkowym, choć kolor na zdjęciach wydaje się brązowy (zdj.1)) a drugie zdjęcie mojego makijażu, który sama zrobiłam na plener (z tym, że wtedy już nie było stresu, mogłam sama robić)
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
łee wizaż zasłonił mi obrazek
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
pamiętacie pokazywałam Wam welon który chciałam zamówić
http://allegro.pl/atelier-welon-z-ka...html?source=oo i otóż przyszedł ale jak dla mnie on nie wygląda tak jak na aukcji zobaczcie zdjęcia i same oceńcie bo ja już nie wiem
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
ze ślubnych spraw to zamówiłam wczoraj bukiet - klasyczna kulkę z czerwonych róż z kryształkami no i odebraliśmy obrączki
http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=13&kol=1
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Nynka:
na aukcji widać, że błysk koralików jest komputerowo dorobiony. Co do obrączek, to takie się nam nie podobają Udało mi się w końcu sfinalizować sprawę zaproszeń - tyle było zmian i poprawek, że facet ma mnie pewnie dość M.in. okazało się, ż eta kokarda, która wybrałam wcale nie jest taka różowo-fioletowa, tylko typowo fioletowa. Podesłałam więc zdjęcia butów i facet ma mi zrobić taki róż ![]() Dzisiaj ostatecznie akceptuję projekt i czekam
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-08-03 o 11:30 |
|
|
|
#3685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Hosenko wszystkiego najlepszego
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się, że chcesz się pomalować sama (ewentualnie może ktoś inny Cię pomaluje?).A poza tym sto lat! Dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wracając do makijażu, to: Tak się błyszczysz, że mogłabyś nocą drogę oświetlać. A jeszcze piszesz, że zdjęcie trochę zjadło te błyskotki. Bilans udany, mało wydałaś. Nie chciałaś arbuzowej mgiełki do kompletu? ![]() Co do welonu - wydaje mi się, że jest taki, jak w aukcji. Czasem jak oglądam na aukcjach jakieś ubrania, to aż oczy bolą od patrzenia na te wyfotoszopowane modelki i błysk od każdego kolczyka/naszyjnika. ![]() Fajnie, że macie już obrączki. Do ślubu coraz bliżej. Stresujesz się? Cytat:
Oby zadzwoniła jutro, bo takie czekanie przez dwa tygodnie w niepewności będzie ciężkie. ![]() Masła i peelingi z urodowej gazetki Biedronki produkuje Tołpa. Muszę kupić peeling winogronowy i mango. A lakiery Eveline chyba jednak sobie odpuszczę. Wczoraj zużyłam lakier Golden Rose (jeszcze ciut zostało, ale już pędzelek nie sięga do lakieru), a dzisiaj poszedł krem do ciała Dexeryl.
|
|
#3689 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry ![]() nazywam się actriz jestem uzależniona od kosmetyków od nie pamiętam kiedy a podczytuję Was dziewczęta namiętnie od kilku miesięcy i w końcu za namową aktogimki postanowiłam się ujawnić nie wiem czy kiedyś nastapi magiczny moment kiedy zliczę wszystkie swoje zdobycze ale bilansy będę wklejać na pewno bardzo Was tu wszystkie lubię fajnie tu mam nadzieję, że mogę dołączyć? na wkupne mogę się podzielić.. balsamami do ciała, żelami pod prysznic, szamponami lub balsamami do ust (z ta kategorią mam największy problem ) noo.. to chyba tyle na poczętek ![]() Hosenko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() Nusia kurczę też bym chciała pracować w YR
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego Hosence
![]() nynka za bilans (maslo do ciala)witaj actriz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

a co byś za nie chciała Hos?
Zaglądam do jej torebki i wyciągam swoją mgiełkę fiołek i liczi (cuuudnie pachnie!
Wyciągam katalog, a pod nim kolejne skarby - lakier Minimalistic Peach (z CT), lakier Coral Beat (ale z niego marchewa!
Pewnie dla konsultantki to spore zamieszanie, więc najwyżej lakier komuś sprezentujemy albo spróbuję go sprzedać.
) i zakupy (pastę do zębów i lakier do paznokci). Chciałam kupić pomarańczowy z limitki Essence Sun Club, ale u mnie dalej jest jakaś poprzednia, a nie chce mi się ciągle jeździć do Natury (bo żadna babka tam nie może odebrać telefonu
Wysłałam kilka dni temu cv i list motywacyjny do Yves Rocher i dostałam dziś telefon, żebym przyszła jutro na rozmowę. Wprawdzie po pracy w SP obiecałam sobie, że nigdy więcej nie zatrudnię się w galerii, ale to jest dosyć małe centrum handlowe, w dodatku 10 min. pieszo ode mnie z domu. Zresztą do YR nie chodzi tak wiele osób, a już na pewno nie tyle setek, co do SP 

. Właśnie kończę opakowanie tego żelu, jestem z niego zadowolona i chcę dobrać sobie 2 sztuki 

a chociaz te brokatowe cienie markowe czy po polowie imprezy mialabys wszystko na policzkach?

bardzo Was tu wszystkie lubię

za bilans (maslo do ciala)