|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
Właśnie się zastanawiam nad czymś.
Czy z wąchaniem płynów, to podobnie jest? Pytam na serio. Bo nie zwróciłam uwagi na datę ważności. A i chyba kupię tabletki musujące żelazo. I melisę.
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
Klepsydra88 hmm no właśnie nie wiem do czego to porównać, nie jest to na pewno taki świeży owocowy zapach mango, kojarzy mi się z ciasteczkami brzoskwiniowymi
. Z tyłu wyczytałam też, ze zawiera czarną porzeczkę. Zapach bez rewelacji, ale drobinki ok.---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cosmetics eroni |
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kejszi;28525370]A więc tak kupiłam:
- żel/płyn Johnon's QUOTE] to są te same źele co już wcześniej były? Bo pamietam miałam wtedy spa i zapach był nie za fajny, konsystencja wodnista.. i zużywałam go z przymusu.. już po godzinie nie czułam zapachu na skórze.. Tylko tamte opakowania miały inne chyba
|
#3905 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ParoleParole;285257 83]
Cytat:
Edytowane przez kejszi Czas edycji: 2011-08-03 o 12:35 |
|
|
|
|
#3906 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Tyle razy na każdym wątku wałkujemy, że nie lubimy się nacinać na otwarte kosmetyki- paluch w balsamie do ust, wygrzebane pół masła do ciała... To już wolę kupić niewypał niż sprawdzać wszystkie produkty w sklepie.Wkurzył mnie miętowy lakier, bo już mi pół z kciuka zlazło
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam masło Brazylia i peeling winogrono, otwieram radośnie w domku a tam porozrywane sreberka
![]() ![]() To ja grzecznie nie otwieram a tu takie chamstwo pffff...Zapach masła brazylijskiego średnio mi się podoba. |
|
|
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego ja mam kupować coś, co ktoś wcześniej otworzył? Pojechałaś po bandzie z tym testowaniem lakierów (!) i innych rzeczy. Nie zdziw się, jak kiedyś spotkasz w sklepie wizażankę (czy kogokolwiek innego, kto nie lubi otwieranych kosmetyków) i zostaniesz upomniana. ![]() Hm, nie wiem, który peeling wziąć - winogrono czy mango? We wszystkich B. będą te same odcienie farb Garniera, no nie? Akurat tego, który potrzebuję nie ma.. Niby R. też dał podobne promocje, ale tam mój odcień został wycofany. ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
|
#3909 |
|
Zadomowienie
|
otwieranie lakierów do paznokci
Kiedyś też miałam manię sprawdzania kosmetyków w sklepach, ale teraz się skutecznie oduczyłam i sprawdzam czasem tylko zapachy żeli pod prysznic. Macie rację, naciąć się na otwierany kosmetyk nie jest miło, ale u mnie często same ekspedientki je otwierają. Ze zgrozą patrzę czasami, jak kobietka otwiera podkład "żeby wypróbować" i żeby nie było widać rozkręca flakon i bierze trochę z rurki ![]() Kupiłam żele Luksja, poszłam w sumie zobaczyć kuferki, ale u mnie jeszcze nie było. Lakiery mi się niestety nie spodobały, tylko 5 czy 6 kolorów. Reszty nie potrzebuje, bo zużywam zapasy. Jutro polecę po kuferek i mam nadzieję na jakiś ładny, jasny kolor
|
|
|
|
#3910 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ręce opadają... ![]() Ja z gazetki chyba skuszę się tylko na masło, póki co, z tego co czytam, chyba wezmę Afrykę, ale cierpliwie czekam dalej.. Jak ktoś wypróbuje masła to proszę o opinie. |
|||
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
*żele Luksja
*żel/płyn Johnson's SPA (pięknie pachnie) *lakier miętowy Eveline - kolor ma cudowny, ale kurde pomalowałam raz, drugi.. i dopiero trzecią warstwą uzyskałam "pożądany" efekt.. *mała paczuszka chusteczek odświeżających "tami" *bezbarwny błyszyczk+maskara z Eveline (błyszczyk dam mamie, bo sama nie lubię, ale.. mascara jest naprawdę ok. Jak cierpię na brak funduszy i nie mogę zakupić "mojego" tuszu z Max Factor'a to ten jest dosłownie za grosze ale sprawdza się rewelacyjnie. Zastanawiam się, czy na stałe się na niego nie przerzucić )* i mój ukochaaaaany olejek do kąpieli "Powiatanie z Afryką"
- What do you do when you win? - PARTY! - What do you do when you lose? - PARTY HARDER! Edytowane przez myCocaine Czas edycji: 2011-08-03 o 13:00 |
|
|
|
#3912 |
|
Dossisława I
|
Ekspedientka sama raz przy mnie wyotwierała wszystkie tusze do rzęs, żeby pokazać mi jakie są szczoteczki. Później miała dużo do powiedzenia, że ja nie chcę ich wziąć.
Próbowałyście krówek kakaowych? Dobre są? |
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
mi się strasznie podoba system który jest w naturze, że wszystkie tusze i błyszczykli są pozaklejane taśmą
|
#3914 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Mnie nie smakują, wolę klasyczne krówki bez dodatków.
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam zaszczyt
kupić żel do twarzy ten peelingujący, zaszczyt bo ostatnio jak obowiązywała gazetka urodowa to żadnego nie znalazłam , a to jedyny żel jaki moge używać (tzn jedynym jest ten micelarny ale czuję że ten też będzie ok)lakiery do paznokci były super |
|
|
|
#3916 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3917 | |
|
Zadomowienie
|
ja dziś widziałam po 6,99 zł
![]() Cytat:
moje zakupy: - serum do rąk - pozycja must have ![]() - peeling winogronowy - brałam w ciemno (aż mi się ciśnienie podniosło jak widziałam mamusię z córunią notabene wymalowaną jak pani z ulicy jak otwierały wszystko co się dało i sobie testowały ![]() - masło do ciała Azja - zapach jako taki, strasznie mocny według mnie ale może jakoś zużyję fajna konsystencja - mydełka Spa Paradise i Ocean - dopiero co otworzyłam i zapachy wydają się jak takie "duszące smrodki" - świeczka zapachowa Lawenda wezmę chyba się jeszcze skuszę na Zieloną herbatę bo taka uspokajająca ![]() - podgrzewacze o zapachu.. bzu! chciałam żel p/p Spa ale nie dojechały będę polować no i kuszą mnie te pomadki i może jeszcze ten balsam Eveline Mango no ale się jeszcze pozastanawiam ![]() i piszcie co kupiłyście i jak w użyciu bo może się skuszę jeszcze na coś po dobrych waszych opiniach
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-03 o 13:19 |
|
|
|
|
#3918 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w ogóle nie było tych żeli pod prysznic Luksja..
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
T żele biedronkowe Spa, jak one pachną
ten z wit E byłam przed chwilą ale kupię w Biedro bliżej domu ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() Śmiać mi się chce na tekst "otworzyłam lakier do paznokci" a co? Kolorów nie widać?!
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#3920 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Dokładnie, niech 20 osób pomaluje sobie tylko jednego paznokcia, a lakieru ile będzie mniej
To samo z kremami. Nie ma testera produktu, nie ruszamy.
|
#3921 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Moje zakupy: - ochronna pomadka waniliowa- nie polecam ledwo co wyczuwalny zapach a raczej mogę nawet powiedzieć że w ogóle nie wyczuwalny, dobrze natłuszcza usta może nawet za bardzo. Żałuje że ja kupiłam - zestaw żeli Luksja który kupiłam tez przy pierwszej gazetce, polecam -chusteczki antybakteryjne tami i te chusteczki 3 warstwowe - puder do kąpieli czekoladowo pomarańczowy -peeling do ciałą winogronowy, wziełam w ciemno u mnie w B. rzadko bardzo rzadko są pootwierane kosmetyki a ja sama też nie otwieram i biorę z końca i jeszcze sprawdzam czy są zamknięte dokładnie. Wkurzające jest to strasznie jak ludzie rozrywają opakowania i wyciągaja rzeczy próbują i wogóle. Ja jedynie wącham zawsze żele pod prysznic te co stoją z przodu. - kupiłam wszystkie masła do ciała Afryka, Azja i Brazylia bo nie wiedziałam jak pachną i nie mogłam wybrać - olejek do kąpieli Afryka kocham go -żel Spa be beauty wzięłam Japonie i Bali cudnie pachną polecam je i maja fajne drobinki -balsam do ciała Dream Spa kozie mleko i wnailia pachnie cudnie i dobrze nawilża i szybko się wchłania właśnie wypróbowałam a po za tym ma wygodną pompkę
Edytowane przez princesa89 Czas edycji: 2011-08-03 o 13:40 |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tym pudrem do kąpieli???
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
Jak wypróbujecie "ścieralność" peelingów to dajcie znać
, bo mają duże drobinki?
|
|
|
|
#3924 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam zapisane, że krówki są od jutra, ale skoro dzisiaj już u was były to może uda mi się je upolować ![]() Cytat:
więc chyba żadnego nie kupię, bo pozostałe jakoś mnie nie przekonują
|
|
|
#3925 |
|
Zadomowienie
|
wiem!! już wiem!!
jak ja długo myślę...
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
ależ Tymi masłami kusicie
ale mam jedno grejfrutowe jeszcze i nie chcee nowych
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
Byłam w dwóch Biedronkach (do obu mam spory kawał) i żadnego peelingu
Zapytała panią czy w ogóle będą,a ona że może dziś popołudniu a może jutro... :/ A w sumie tylko na tym mi zależało... Tak więc kupiłam jedynie puder do kąpieli i jogurty Bon Creme które pokochałam
|
#3928 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie z gazetki wystawione były m.in. masła, peelingi, lakiery, nie było żeli pod prysznic żadnych Kupiłam tylko 2 opakowania chusteczek antybakteryjnych, mam nadzieję, że będą dobre bo jutro wyjeżdżam ![]() Aaa, i kupiłam teczkę z Kubusiem (taak, dołączam do klubu Starych-I-Głupich )
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Mam prośbę do szczęśliwych nabywczyń masełek i peelingów - możecie sprawdzić na tej stronie (http://www.gepir.pl/gepirclient/Stro...y_by_gtin.aspx )kto jest ich producentem? Trzeba wstukać kod kreskowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

. Z tyłu wyczytałam też, ze zawiera czarną porzeczkę. Zapach bez rewelacji, ale drobinki ok.

??
odnośnie otwierana maseł
. Tyle razy na każdym wątku wałkujemy, że nie lubimy się nacinać na otwarte kosmetyki- paluch w balsamie do ust, wygrzebane pół masła do ciała... To już wolę kupić niewypał niż sprawdzać wszystkie produkty w sklepie.

We wszystkich B. będą te same odcienie farb Garniera, no nie? Akurat tego, który potrzebuję nie ma..
Niby R. też dał podobne promocje, ale tam mój odcień został wycofany.

jak otwierały wszystko co się dało i sobie testowały