|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
dziękuję za info
w takim razie trzeba czekać ![]() Cytat:
TORF CORPORATION Fabryka Leków sp. z o.o. Kąty Wrocławskie www.torf.pl
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-03 o 14:52 |
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
do dziewczyn, które widziały kuferki
![]() jakie mają wymiary? jakiej są wielkości??
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#3933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że w Biedronce jest sporo kosmetyków Tołpy, ale nie wiedziałam, że produkują także tego typu masła/peelingi. Stawiałam na Eveline/Joannę.
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Dossisława I
|
Dużo z Was pisało, ze w gazetce urodowej nic ciekawego nie ma, a tu proszę jakie duże zakupy. Ja się nie dam skusić na żadne masło, ani peeling, bo czekam na ich wyprzedaże.
|
|
|
|
#3936 |
|
Konto usunięte
|
bosz, obkupiłam się z tej gazetki.
muszę przyznać, że bardzo udana. moje zkaupy: *masło Afryka i Azja *peeling winogronowy i mango *pasta Expertiv *pumeksy *chusteczki w kartonach *żele Timotei *maszynki do golenia *chusteczki odświeżające Tami zastanawiam się nad szczoteczką elektryczną- kupiła któraś z Was? jak wrażenia? ![]() jestem ciekawa tych przekładek na stopy, które będą od 11.08 (albo 4.08, nie pamiętam )- ma je któraś z Was? widziałam je dzisiaj w Weltbildzie za 19.90, to chyba identyczne. chociaż po cichu liczę, że nikt ich nie będzie kupował i obniżą cenę.
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=TheDocha;28529807]Dużo z Was pisało, ze w gazetce urodowej nic ciekawego nie ma, a tu proszę jakie duże zakupy. Ja się nie dam skusić na żadne masło, ani peeling, bo czekam na ich wyprzedaże.[/QUOTE}
W porównaniu do tamtej gdzie był max factor, kremach i maseczkach AA, latctacyd, płynach do płukania Colgate,.... (i nie pamietam co jeszcze) to ta jest "uboga"
|
#3938 |
|
Konto usunięte
|
co do ''testowania''
produktów w sklepie, to zgadzam się z większością z Was, sama tego nie cierpię, kiedyś nadziałam się na masło do ciała, które w domu okazało się nieźle zmacane. wiele razy widziałam kobiety malujące się pomadkami, czy lakierami, które oczywiście testerami nie były. wyjątkiem są jednak imo żele pod prysznic, chociaż dzisiaj Timotei wzięłam w ciemno, wpadłam w jakiś amok zakupowy. byłam w B. na 2 tury, rano było zdecydowanie mniej zainteresowania produktami urodowymi, spokojnie sobie mogłam wszystko pooglądać. teraz mnie jeszcze kusicie masłem Brazylia. ![]() a jak ten peeling borówkowy? ![]() myślicie, że żele Spa będą w stałej ofercie? bo pojawiły się już jakiś czas temu... oby zostały, bo dzisiaj użyłam Japonii i jest świetny. cofam swoją negatywną opinię na temat żeli z Biedry.
|
|
|
|
#3939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja byłam w Biedronce o 8 rano, o 8.30 już miałam pomalowane pazurki i super się trzymają
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak nie wzięłam, bo na razie muszę oszczędzać.Kupiłam za to ten balsam do ust owocowy i maseczkę do twarzy oczyszczającą. Chciałam też lakier, ale potem odłożyłam.
|
|
#3941 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szczerze mówiąc, gdyby nie Twoja prośba to zapomniałabym sprawdzić i dla mnie też to było dużym zaskoczeniem ![]() Cytat:
przez nowego avatara o mało Cię nie poznałam zastanawiam się czy nie dokupić peelingu mango jak pachnie? i mów mi jak pachnie masło Afryka! ![]() Cytat:
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3943 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.Najlepiej kryją aż 4 warstwy ![]() Szkoda, bo kolor obłędny.
|
|
#3944 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jak na taką cenę to nie jest zły
Zapach jest ok i nawet fajnie nawilża.
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
Zakupiłam masło Azja z racji ze bawełna a chciałam cos odzywczego, wahając sie miedzy Afryką a Brazylią, no i niestety zapach nie dla mnie, zbyt słodki, podchodzący nawet pod malinę, odstawiam masełko na zimę, gdy bedzie brakować tej słodyczy
Ponoć Afryka pachnie ładnie, mama mi mówiła ktora ma stycznosc z produktami zanim trafia one na sklepy Biedronki
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 |
|
|
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No tak, kolor jest piękny. Poczekam, zobaczę, co sie z moimi paznokciami będzie działo. W sumie w lato zmieniam kolor na pazurkach średnio co trzeci dzień, więc nie wymagam od niego przesadniej trwałości
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
A ja kupiłam peeling mango
Pachnie bardzo świeżo, orzeźwiająco ale nie nachalnie. Taki idealny zapach na lato, także nie żałuję że się skusiłam. Ciekawe czy ten zapach będzie się utrzymywał i czy pozostawia taką tłustą warstwę na skórze jak peelingi z Bielendy? Bardzo mi się podoba opakowanie, jest takie estetyczne i poręczne. Co do działania to przekonam się wieczorem Jak na 8 zł to myślę, że świetny zakup, w porównaniu do cen peelingów drogeryjnych.Zakupiłam też ten żel micelarny do demakijażu. Mam nadzieję, że jest on delikatny skoro przeznaczony do skóry wrażliwej?
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
W Biedronce, która jest najbliżej mnie niestety nie wszystko z gazetki urodowej było dostępne. Jutro będę w dużej B. to nadrobię zaległości
Dziś kupiłam jedynie:
|
#3950 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() peeling mango pachnie delikatnie i owocowo. nie jest to nachalny zapach. zrobiłam peeling dłoni i zapach się dalej utrzymuje. drobinek nie ma zbyt dużo, ale są ostre. peeling jest gęsty, pewnie będzie wydajny, nie spływa, dobrze się spłukuje. czerwony żel Timotei pachnie obłędnie. żółty trochę mniej mi się podoba, ale jest orzeźwiający.żel micelarny tez kupiłam, akurat kończy mi się micel Bourjois, więc wypróbuję. |
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym peeling zużywa się raczej szybko i będę miała zakręcane pudełeczka, których mi teraz brakuje. ![]() A Ty znów na mazidło do ust się czaisz?
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
A czy do lakierów były testery, czy może otwierałaś każdą buteleczkę po kolei i się malowałaś, po czym odłożyłaś je na miejsce?
Już doczytałam... Wrrr! Edytowane przez Fufka Czas edycji: 2011-08-03 o 17:48 |
|
|
|
#3953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak wypróbuję pod prysznicem winogronowy i mi będzie pasował to polecę po mango, znów test i kolejne dokupienie jeszcze jednego ![]() oj no! jeszcze nie wiem czy kupię, zbieram opinie ![]() ej, wgl, wygrałaś
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam zamiar coś kupić. Ale jak zobaczyłam stare baby grzebiące i rozrywające pudełka, to mi się odechciało. Podjadę do innej B.
Właściwie to kupiłam micela biało-niebieskiego, żel be-beauty fioletowy, chusteczki odświeżające. Nic nie zaciekawiło mnie jednak, tak, żeby w ferworze podnieconych kobiet spróbować wziąć coś do ręki. Mam pytanie, co do cukru trzcinowego, czy warto kupić zamiast cukru zwykłego. Nie było w ogóle tabeli z wartościami, dlatego stwierdziłam, że wolę się poradzić Was - dziewczyny.
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2011-08-03 o 18:24 |
|
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
aż tak te ''stare baby'' Ci przeszkadzały w zakupach?
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- masło Azja pachnie, hm, ciekawie. bardzo intensywny zapach jak na mój nos, słodkawy, kwiatowy.
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
No i można dostać od takiej babci z łokcia
niestety brak wychowania
|
#3958 |
|
lokalna gwiazda
|
Masło Brazylia pachnie przyjemnie świeżo.
Zauważyłam w sklepie, że pudełko krzywo zakręcone, oczywiście folia naderwana, to powąchałam szybciutko, żeby mnie nikt o demolkę nie posądził. Jak na tę porę koku zapach w sam raz. Najpierw jednak do zużycia masło lemon-zwarte jak prawdziwe masło, pachnące cytrynką, ale raczej tylko na noc, bo jakby ciut lepkie. Kupiłam podczas wcześniejszej edycji świecę lawenda i niestety z zapachem slabo było-może teraz inaczej będzie. |
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam żele
bali i ten z wit E jaki zapach, jak perfumy, wzięłam też płyn do płukania E czerwony.
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak pachnie ten E czerwony??? I kiedy próba??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

w takim razie trzeba czekać 

wiele razy widziałam kobiety malujące się pomadkami, czy lakierami, które oczywiście testerami nie były.
wyjątkiem są jednak imo żele pod prysznic, chociaż dzisiaj Timotei wzięłam w ciemno, wpadłam w jakiś amok zakupowy. 
)

żółty trochę mniej mi się podoba, ale jest orzeźwiający.
no!