|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Pani fajnie, że jesteś wytrwała, co do ruchu, ja się nie mogę zmusić... muszę zacząć chodzić na basen.
#2312 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - odsłona IV
Cytat:
EEE tam, czytam sobie na holidaycheck i wcale takich złych opinii nie ma. Ma baseny, plaża, morze, słoneczko...nic więcej nie trzeba. W pokoju przecież się nie siedzi!!! a standard pokoi napewno będzie lepszy niz nad polskim morzem na kwaterach... Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w pokoju na Helu rok temu - standard bardzo wysoki, ale upał nie do zniesienia (sic) i brak możliwości otworzenia okna, bo plaga komarów.... jak nie urok, to sr... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 |
Zakorzenienie
|
poleżałam trochę na słońcu i mnie głowa zaczęła boleć, masakra. a jeszcze muszę trawę pokosić. jak ja nie lubię takiego stanu, gdy nie chce mi się nic robić...
#2315 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zadomowienie
|
aaaaaa az mnie oczy zabolaly!!!
Cytat:
![]() Jak to Kubus Puchatek mawia "Boze zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce..." ![]() Agatkaaaaa oddawaj slonce skubancu!! u nas w te lato byl moze tydzien ladny!!! ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Sofcia super teraz blog wyglada! . duzo bardziej mi sie podoba teraz ![]() jak rozpracuje jak moge ciebie wrzucic u siebie to od razu to uczynie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Zakorzenienie
|
No pewnie
![]() A drugi kierunek? Achhhh ale Wam zazdroszczę wakacji Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-08-03 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 |
Zakorzenienie
|
toto a właśnie że nie oddam
![]() ![]() Cholera jakas biegunka mi się przyplątała ![]() Pani22ka hotel ok nic się nie martw rób tak aby Tż się podobało i był zachwycony aby kiedyś dał się skusić jeszcze na takie wczasy!! Hotel na wzór tego co byłam w turcji a jak na rodos lecicie to płyńcie statkiem do turcji pozwiedzacie Turcję jeszcze ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-03 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Typ kanapowy, ale chudzinka. Mnie się wydaje, ze jak się przejdę to trochę spalę, wieczorami chodzę z kijkami do nordika, ale niewiele to daje ![]() Masz jak w banku... ale ja w ruchu się byczę. Od leżenia na słońcu głowa mi pęka ![]() Cytat:
![]() Ty jesteś niezła lisiczka ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zadomowienie
|
Totuś co ty robiłaś na forum przed 9 rano??? Czy mnie oczy mylą???
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
Sofcia - co Ty najlepszego opowiadasz! Oglądałam brzunio i Ty nie morświn a świr jesteś! Ja bym sobie z chęcią taki brzuszek przypięła e Ty narzekasz, że jak morświn wyglądasz??? ![]() Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-08-03 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AAA i Kochana cenna wskazówka!! Jak będziecie sie meldować w hotelu włóż do jednego paszportu z 5euro dostaniecie spoko pokój i będziecie szczęśliwi a oni też będą się cieszyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O a jak byście cchieli płynąć do Turcji to płyńcie we wtorek do BODRUM bo jest targ i super hipermarket gdzie jest wszystko o połowę tańsze niż normalnie!! A jeśli nie to jak chcecie jakąś wycieczkę sobie kupić to broń boże u rezydentów!! maja 3 razy drożej niż na miejscu!!
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-03 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i naprawdę zazdroszczę wytrwałości co do spacerów.
![]() |
#2323 | |||
Zakorzenienie
|
Heej
![]() wróciłam, z humorem dobrym, za to z bolącą głową ![]() Mama szaleje ![]() ![]() Jeśli chodzi o zajęcia pozaszkolne i brak dzieciństwa... jestem podobnego zdania co reszta - znaleźć jakimś cudem złoty środek. No i języki to teraz podstawowa podstawa, ale nie wyobrażam sobie wysłać dziecka na pianino, tenis, angielski, niemiecki, francuski, naukę prostego siedzenia, szermierkę i skrzypce.... ja w I klasie podstawówki zaczęłam grać w unihockeja (nie będę tłumaczyć co to jest ![]() trzeba wiedzieć co dziecku sprawia radość... ale języki jak najbardziej TAK ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mamy zdjęcia ślubne beznadziejne, kompletnie nieobrobione, bo nie miał czasu... sama teraz będę się z tym bawić, ale nie wiem czy znajdę wystarczająco dużo na fajny album ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a gdzie Nita się podziewa??
Zebra nadrabiasz?? ![]()
#2325 | |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nadepnęłam na pszczołę! ale boli! aaaaaaaaa
---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Witam się u mnie dziś słoneczko ślicznie świeci
![]()
#2327 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oczywiście, że nie my ![]() ![]() Oj, bidulko. Mam nadzieję, że nie jesteś uczulona.
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcia może nie są 'beznadziejne', ale mieliśmy ślub w listopadzie - więc w kościele i już po było ciemno i takie sobie, zresztą są kompletnie nieobrobione - a wiadomo, małe poprawki robią dużo. Nie płaciliśmy mu nic, chcieliśmy coś jak da zdjęcia, ale dostaliśmy je pół roku po ślubie - i to po walkach - bo nie chciał nieobrobionych nam dawać - tak pewnie do dzisiaj byśmy nie mieli. Sam powiedział że nic nie chce za to, zresztą nawet jakby chciał to bym mu nie dała ![]() chyba jakieś wstawiałam Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tej chwili płacę dwa razy więcej za fryzjera, bo moja przyjaciółka fryzjerka brała ode mnie kasę jak od każdej klientki, a traktowała mnie jak koleżankę (poczekasz, kawy się napiję, to sobie też farbę położę). Jednak wolę płacić u wymagać. Wyjęłaś żądło? Mnie przedwczoraj ugryzła osa. Już jak mnie gryzła to sobie mordę wydarłam, chłop ratował. Jego pierwsze słowa: Boże jak ty dziecko urodzisz. A drugie: dlaczego zamiast się drzeć nie zrzuciłaś osy? Odpowiedź była prosta ![]() Potem doczytałam, że powinnam była zrobić okład z octu. Ale chłop uratował mnie zamrożoną wątróbką jako zimnym okładem.... Cytat:
![]() Zazdraszczam sylwetki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A sylwetki nie zazdrość. Wyobraź sobie, że idziesz do sklepu a tu wszystko na Ciebie za duże ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja idę do sklepu i wszystko za małe. Co za życie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() Przed chwilą wróciłam ze szpitala, zamiast hsg zrobili mi histeroskopię w pełnej narkozie. Badanie nic nie wykazało, nie mam żadnych wad macicy które powodowałyby poronienia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Inutilku możesz mnie przenieść do staraczek ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |
Zakorzenienie
|
pani moi rodzice byli w tym hotelu 2 lata temu. Czysto, dużo jedzenia
![]() ![]() ![]() Ile płacicie ? ( jeśli mogę wiedzieć, tak chciałam wiedzieć czy cena wzrosła ) Z jakiego biura ? Cytat:
![]() ![]() Teraz odpoczywaj a potem pełne szaleństwa ![]() ![]()
5.01.2011[*] 08.03.2015[*] Mikołaj 19.11.2011 ![]() Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2011-08-03 o 17:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Zakorzenienie
|
Zmykam zaraz do dentysty, jak znowu będę musiała oddać wszystko z portfela to się wścieknę
![]() Cytat:
![]() dobrze, że nic nie wykazało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
a mnie też możesz dopisać do staraczek?! Katarzyna, 32 lata, aniołek 20.06.2011 Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2011-08-03 o 17:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadłam właśnie 2 bułki ze śledziami po góralsku i to z cebulą a ja jej nie cierpie ![]() Dziewczyny a po luteinie wyszły Wam pryszcze??bo mi wyszło sporo na twarzy i na dekoldzie masakra jakaś ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-03 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Agatka który ty masz dc??? Bo normalnie aż strach myśleć, ale to wygląda dziwnie
![]() ![]() jestem po, masakra znowu 140 zł a jeszcze muszę iść na zdjęcie kamienia i osadu - kolejne 240zł -> dlaczego ja się nie uczyłam i nie poszłam na stomatologię?? Dobrze, że mama powiedziała że zasponsoruje usg połówkowe, bo to w sierpniu, a nie wiem jak byśmy wydoili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam podobnie Cytat:
![]() ja od jakiegoś czasu mam straszne pryszcze na plecach, szyi i twarzy. okropieństwo. nie biorę luteiny.
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
Kochane -- nadrobiłam 12 dni!!!
Ale się rozpisałyście ![]() Oczy mnie bolą ![]() Dzisiaj zrobiłam tylko pranie i czytałam, czytałam... Idę do ogrodu zebrać pietruchę do zamrażalki bo się rozrosła, że ho ho. Posadzę przytachane z Tunezji szczepki oleandrów i wieczorem na spokojnie napiszę jak było na wakacjach i co z naszymi staraniami.... Fajnie do Was wracać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.