|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Cytat:
![]() Ja właśnie czytam bloga Kasi Tusk. Nie wiem czy słyszałyście o tej stronce? Tak ciekawie tworzy te zestawy ubraniowe że stwierdzam że jakaś połowa mojej szafy jest do wymiany
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Lala genialne.
Asiaczku ja jestem stałą czytelniczką. Fakt, ma genialny styl i moja szafa cała sie do wymiany nadaje jakbym chciała się ubierać tak jak ona ale ziarnko do ziarnka... Narazie kupilam nowa marynarke i torebke |
|
|
|
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
widzę, że jak ja nie zrobię śniadania to nikt mnie nie wyręczy a to psikus! Lala robi bunt !
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niektóre zestawy są świetne, a niektóre jakby takie nieprzemyślane uwielbiam kolorystykę zdjęć dziewczyno swojej szafie sie nie wypowiadam ![]() to ja zaserwuję sniadanko, prosze bardzo
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry babuszki
![]() powtorke gdzies zlapalam ![]() to czemu ja jej jeszcze nie widzialam? tez kupilam sobie nowa marynarke, wsciekly roz przynajmniej pasuje do koszulki Miroslawa ![]() Cytat:
genialna jest!Lala super dodatki! a w tej kiecce to po prostu jestem zakochana...Juz mialam wam dziekowac, ze zadna nie zrobila sniadania a tu masz. malpa!
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ja już jeden biszkopt pieke. Kto ma pomysł na ozdobę okrągłego tortu? Bo wena mnie opuściła
![]() A marynarka zwykla, czarna... ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- http://feeri.pl/_p/uploads/f7cdd6926...d6bf79340a.jpg taka marynarka tylko z mniejszym mankietem i dorobiłam sobie drugi guziczek bo tak to głupio wyglądało. Tylko że na mnie leży milion razy lepiej niż na modelce
|
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, ja mam podobna!
no to chyba oczywiste, ze na tobie o niebo lepiej ja pomyslu nie mam, ale wierze, ze swietnie sobie poradzisz
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
lala fajna sukienka i doadatki tez fajne kas fajna ta marynarka Marys ja o zdjeciach nie zapomniałam cały czas pamietam
|
|
#2770 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyśmy chociaż mogły kawkę wypić![]() Cytat:
Cytat:
ta sukienka jest boska dodatki też super dobrane. jeszcze do tego wysoka szpila i jest megaCytat:
cóż robi nazwisko w świecie reklamy... Cytat:
jeśli tak to mają śliczne ciuszki, ale tylko na zdjęciach. ja się zraziłam. nie dość że ciuchy wyglądają zupełnie inaczej to jeszcze mają bardzo kiepski materiał. choć można trafić na perełki
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Nati ja ciebie tez kocham
![]() Jakos idzie.. wchodze juz w faze kryzysu wlasnie wywalilam siostre do kuchni, bo kupila sobie malpa loda i na dodatek mi ciamka czego nienawidze! ale nie dam sie tak latwo.. mam nadzieje
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Śniadanie już zjedzone, pies wyprowadzony.. teraz mogę czas przeznaczyć na wizaż
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ja zdjęcie dodałam tylko żeby pokazać, nie zamwiałam na allegro tylko kupiłam u siebie...
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
No i drugi biszkopcik się praży w piekarniku.... Po raz pierwszy od dawna wyszedł mi taaaaaki wielki biszkopt jasny, jestem z siebie dumna.
|
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale torty i przekładanie biszkoptu kremem nie idzie mi
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe a ja lubię takie zabawy...
![]() Póżniej wymyśliłam, że będę robiła leczo
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o to, że dużo (za dużo) mówi się o jej blogu. zajrzałam- fakt ma bardzo fajne pomysły i połączenia, ale nie odbiegają one od innych dziewczyn. poza tym gadanie o tym jakich to ona nie ma ciuchów "z nizin" jest dla mnie co najmniej śmieszne biorącp od uwagę takie marki jak zara, atmosphere, aldo, river island, motivi itp. jeśli to są marki dla nizin to ja nawet plebsem nie jestem, bo mnie na nie generalnie nie stać
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu przykładową- pierwszą z brzegu podobna do mojej...
|
|
|
|
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, Ĺźe kaĹźdy nasz problem rozwiÄ
zaÄ umiemy- PART III
Dzien dobry
![]() Lala, jak dostaniesz wszystko to pokaz sie nam jak wygladasz w tym zestawie Gos, jesli bede w Krk, to bede miala ok 3h luznych, miedzy 12-15, czekajac na przesiadke. Aczkolwiek jak mowie to nic pewnego ![]() Kas, chce kawalek tortu! a marynarke bedziesz mi pozyczac
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, Ĺźe kaĹźdy nasz problem rozwiÄ
zaÄ umiemy- PART III
Nie ma sprawy choć może byc za luźna.
A tortu nie dam niestety bo to dla cioci Ale jesli mi da kawalek do domu to sie z Wami podziele(a mam nadzieje ze da bo chce go spróbowac )Wogole szok, zawsze mi bialy biszkopt wychodzil maly i dodatkowo opadal a czekoladowy byl ogromny. dzis wyszło odwrotnie. Biały zachwyca a czarny... Duzy le opadł
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, şe kaşdy nasz problem rozwi�za� umiemy- PART III
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
hallo jest tu kto
![]() marynarka Kaś fajna, taka klasyczna chyba?? ja mam problem że w każdej marynarce wyglądam jak chłop, bo mnie poszerza w ramionach albo to tylko moja wyobraźnia
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka własnie taka klasyczna ale dzięki tym rekawkom w paseczki taka przełamana klasyka. Chciałam ejszcze do niej białe guziki albo jakieś w paseczki ale niestety nie było, kupiłam czarne które w słońcu okazały się ciemnofioletowe...No ale wkońcu chciałam kolory
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Co tu taka cisza? |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() gdybym byla mila, to zrobilabym wam pyszne sniadanko.. -ale nie jestem! jak dieta to dieta ![]() nie moge spac, a jak juz wstalam to najchetniej bym tam wrocila ale na szczescie chodzic mi sie juz nie chce ![]() dzisiaj czeka mnie sprzatanie mieszkania, zrobienie jakiegos obiadku a wieczorem juz przyjezdza Miroslaw
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja na chwilkę, bo dziś mam parę spraw do załatwienia, a jutro huuuulaj dusza ![]() Dziewczyny, ale młody wczoraj numer wywinął, ojciec mało co nie wyszedł z siebie, szkoda gadać
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zabrakło mnie wczoraj i od razu cisza jak nie wiem haha ![]() mama nowe piękne kolorowe końcówki na pazurkach ![]() a buty zostaną uratowane na szczęscie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
sama robiłaś???
ja dziś maluję na taki oto kolor.......polubilam w te wakacje kolorowe paznokcie u rąk, a wczesniej nie mogłam takich ścierpieć i zawsze miałam naturalne, jasne kołory
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
niee
![]() kosmetyczka mi robi już na moich pazurkach ![]() takie o mam
Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2011-08-05 o 08:49 |
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
faajnie
![]() no nic, uciekam, może jeszcze wpadnę dziś..paaaaa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

uwielbiam kolorystykę zdjęć dziewczyn

cały czas pamietam 
dodatki też super dobrane. jeszcze do tego wysoka szpila i jest mega