Miłośniczki Zary cz. X - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 21:20   #1831
mon9
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad sprzedażą żakietu ecru z czarnymi klapami, dałam za niego 369, jest nowy z metkami...
a jaki rozmiar..? ;>

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Mi nie ma kto robić zdjęć na blogaska

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Mają w zarze jakieś karty, na które nabijają kasę - jakbym nic nie wybrała jutro na wymianę, to co?
ja zawsze biorę na kartę albo zwrot na konto, zalezy jaki mam humor i tą kartę ładnie Ci zapakują w pudełeczko czarne i w malutką zarową torebeczke
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:21   #1832
Cellly
Zadomowienie

Coś mi wizaż źle cytuje Tyle zacytować chciała a tu połowy nawet nie ma...

Rand bosko Ci w złotej sukience!!! I w kremowej też super!

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
no i .
Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
wróciła dzisiaj, czekam na tel i pędzę do niej

zaraz po mnie

aaa jak moja Zuzka widzi, że biorę aparat to wydaje taki dźwięk " o nie nie nie tylko nie to"
a ja jej na to "nie dyskutuj z matką, jeszcze mi kiedyś na kolanach za to podziękujesz"

ta sukienka jest boska to zara?? jaka cena??

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
no jak to skąd? z Zary

tutaj jest na all
http://moda.allegro.pl/listing.php/user?us_id=20572272
na niej wygląda o niebo lepiej! Na aukcji bym uwagi nie zwróciła wcale

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
rend we wszystkim wygladasz bosko
Ja do hmu w ogole nei wchodze, nie spodobala mi sie ich letnia kolekcja.

wklejam jedno zdj na zachete, zupelnie nie modowe jutro jak wstane to napisze notke i dodam wiecej zdjec. Lece ogladac bajke, buziaki
jaka piękna ta dresiara!

Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
nigdy was juz nie nadgonie kilkanaście stron
do tego jestem chora , zmeczona i bezrobotna juz

dzisiaj bylam na przesluchaniu jakiegos faceta w prokuraturze, on emocjonalnie opowiada o znecaniu sie nad nim , a ja pod stołem odpalilam na chwile wizaz

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

ooooo , to mi sie podoba
No nie mogę!

Cytat:
nie mam pojęcia. tak źle jeszcze nie było..

pokutuję za swoją niewyparzoną gębę. Najgorzej, że odbija się to na najważniejszych dla mnie osobach

oj, ja z chęcią przeproszę, ale najpierw musi dojść do rozmowy. a na takową się nie zanosi

możliwe, że koniec. choć nie wyobrażam sobie tego kompletnie..

jak tylko będę miała okazję, tak zrobię. choć pewnie, jeżeli bym go zobaczyła, rozryczałabym się jak bóbr i tyle by z tego wyszło.

ogólnie facetów też nie ogarniam tylko tego jednego tak całkiem, calkiem. Boże, idiotka ze mnie

.

Chciałam Wam bardzo podziękować. Jesteście nieocenione!
Naprawdę w szoku jestem.. to zespołowe wspieranie ma wielką moc
Kochana to jedź do niego i stój pod drzwiami aż Ci otworzy. Trzeba pogadać. Najgorzej jest milczeć. Ale pamiętaj, że nie możesz do końca odpuścić, bo ta sprawa o którą się pokłóciliście na pewno wróci do Waszej relacji. Musicie pójść na kompromis po prostu.
I najlepiej go jakoś połechtać miłym tekstem, że jest takim cudownym facetem, że nie wyobrażasz sobie, że mogłabyś się z kimś lepiej dogadywać itp. i Wasz związek jest super ale... czasem Ci brakuje tego i tego i byłoby cudownie jakby mógł czasem o tym pamiętać

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Idę się położyć
Człowiek tu umiera a lekarze nie wracają
Ja tu na wizytę domową czekam

Proszę mi tu żadnych zrywów nie urządzać, zapisów na nic a jak coś to niech ktoś to skrzętnie zanotuje, żeby się nie trzeba bylo rano przez 20 stron przebijać
Co masz za objawy Kochana? Trzeba by coś więcej napisać niż tylko brzuch mnie boli, bo opcji leczenia mnóstwo i pisać o nich wszystkich to chyba nowy wątek by trzeba dziś otworzyć
Stary 2011-08-03, 21:22   #1833
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
rend we wszystkim wygladasz bosko
Ja do hmu w ogole nei wchodze, nie spodobala mi sie ich letnia kolekcja.

wklejam jedno zdj na zachete, zupelnie nie modowe jutro jak wstane to napisze notke i dodam wiecej zdjec. Lece ogladac bajke, buziaki
Ślicznie Ci w tej marynarce.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
W jakich cenach mają płaszcze, ten załączony niebieski cudooooo.
Od 800zł do 2000zł. Ten mój kosztował 1000zł, ale trafiłam na obniżkę.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:22   #1834
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:
Ale ładnie, na pewno muszę po nią jechać jutro
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:24   #1835
fleurettee
Raczkowanie

rend we wszystkim wygladasz bosko a złota sukienka
ja też mam wory pod oczami, nigdy więcej imprez w tygodniu

Cytat:
oj, ja z chęcią przeproszę, ale najpierw musi dojść do rozmowy. a na takową się nie zanosi
możliwe, że koniec. choć nie wyobrażam sobie tego kompletnie..
jak tylko będę miała okazję, tak zrobię. choć pewnie, jeżeli bym go zobaczyła, rozryczałabym się jak bóbr i tyle by z tego wyszło
żaden tam koniec to facet, oni mają problem zawsze,żeby się pogodzić przez to ich przerośnięte ego potrafią dłużej niż my chować urazę i często biorą nas na przetrzymanie bo to im się wydaje takie niemęskie wyciągnąć pierwszemu rękę, eh bez komentarza durne to są istoty z tych chłopów napisz mu może, że jest Ci przykro, że nie chciałaś żeby tak wyszło, ale że od dawna się w Tobie zbierało tyle emocji, że w końcu to wybuchło i że chciałabyś na spokojnie porozmawiać. i że Ci go brakuje i zobaczysz będzie dobrze
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:25   #1836
Cellly
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Ja też kcem blogaska, a jak miałam to się pozbyłam

Przed chwilą wpadł mi do oka proszek do prania. Boli. No i trochę nie wiem jak to zrobiłam, zdolniacha
Zakładaj blogaska!

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość
Paryżanko tobie mama robi zdjęcia i fajnie, naprawdę ładnie wychodzą dałam ostatnio mamie aparat i mówię "rób zdjęcie muszę na forum wrzucić do zaakceptowania"
No i to wyglądało poprostu strasznie. Ostatecznie stwierdziłyśmy:
1. mama już nic nie widzi (kilka razy mi głowę ucieła albo w kadrze się nie zmieściłam:
2. mama nie umie obsługiwać aparatu - wszystkie zdjęcia miałam w pozycji jak do niej podchodziłam już żeby sprawdzić czy ostrość jest dobra
mój Tż zaczyna się o mnie martwić, bo ciągle wybucham śmiechem przy kompie

Cytat:
Znalazłam i w trakcie pisania wiadomości w zaproszeniu znalazłam ten tekst o poznaniu się w parku i znów się popłakałam
Mój się kiedyś na mnie obraził na cały wieczór i noc - poszło o parówkę
Najlepsze są takie kłótnie o parówkę czy o coś równie istotnego. Człowiek nie chce ustąpić i nagle mu się wydaje, że to taka ważna sprawa

Cytat:

jak wiecie nie znosze haemu , ale dzis weszlam tam bo umówilam sie z tżem w zlotych i weszlam zobaczyc wszystko na żywo , oczywiscie w wiekszosci kiepska jakosc i niezbyt ciekawe wykonczenia ale po te rzeczy ktore wstawie muuusze pojechac jeszcze w tym tygodniu ,
1 czarny sweter
wg mnie cuuudo !! lezy pieknie i kolor nie jest nachalny , naprawde o cos takiego dokladnie mi chodzilo , 99 zł
2 - ten srebrny sweter , krytykowalam go jak zobaczylam zdjecia na watku h&m , stwierdzilam ze jest pomalowany sprejem , ale cofam to
cholernie mi sie podoba !! widocznie dziewczyny robily zdjecie z flashem
ale uwaga ja noszac na gorze 36/38 biore 40 , nie wyobrazam sobie latac w malym i ciasnym i blyszczacym sweterku , 40 wg mnie idealnie lezy , lekko luzna

a i mam wory pod oczami , wiadomo przez kogo i przez co
pozatym zauwaxylam ze czesciej wklejam zdjecia na wizaz niz na fejsie
zaraz czesc dalsza fotorelacji ( tamte mniej ladne , ale tez misie podobaja )
Piękne te sweterki. W tym srebrzystym mi się chyba bardziej podobasz, ale oba wyglądają mega

Cytat:
cześc II

Te rzeczy mniej mi sie podobaja
1 - sukienka biala ,mojemu tzowi sie podoba bardzo a mi nie, zewzgledu na jakość cienki materila, pognieciona , ale kolor swietny
2 0 marynarka , nie znosze marynarek , ale ta jest inna , wachm sie do niej bo krój mi sie bardzo podoba a kosztuje tylko 149 , ale nie wiem do czego i gdzie ja mam nosic marynarki

3 - bonus - moja zlota sukienka ktora kliknelaam na allegro

ide zjeść i nadrabiać to co nabroiłyście
W kremowej sukience wyglądasz super!!! Widzę ją z czerwonymi dodatkami
Marynarka jest rewelacyjna! Chcę taką
I w sukience Muszę zmierzyć...
Stary 2011-08-03, 21:27   #1837
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ja zawsze biorę na kartę albo zwrot na konto, zalezy jaki mam humor i tą kartę ładnie Ci zapakują w pudełeczko czarne i w malutką zarową torebeczke
ja chcę taką kartę w pudełeczku
Stary 2011-08-03, 21:28   #1838
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
hahaha Czy my tu jestesmy normalne?

Tak jak dzisiaj mi moja mama opowiadala (ona ma dziwne poczucie humoru) jak lubi straszyc mojego tate...i schowala sobie pod poduszke noz i specjalnie go tak troche wysunela zeby wystawal i jak moj tata kladac sie spac i to zobaczyl....
nie mogę z wami normalnie

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Z góry przepraszam za to jest poniżej, ale to nie moja wina że takie mamy udostępnione emotikonkowe zasoby

To lepiej nie patrz na to

hahaha
Stary 2011-08-03, 21:28   #1839
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Zakładaj blogaska!

mój Tż zaczyna się o mnie martwić, bo ciągle wybucham śmiechem przy kompie

Najlepsze są takie kłótnie o parówkę czy o coś równie istotnego. Człowiek nie chce ustąpić i nagle mu się wydaje, że to taka ważna sprawa

Piękne te sweterki. W tym srebrzystym mi się chyba bardziej podobasz, ale oba wyglądają mega

W kremowej sukience wyglądasz super!!! Widzę ją z czerwonymi dodatkami
Marynarka jest rewelacyjna! Chcę taką
I w sukience Muszę zmierzyć...
dziekuje Celly

te rzeczy tylko w calym h&m mi sie podobaly , są godne uwagi bo fajooowe . oprocz tej sukienki z wymietoszonym materialem

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:28   #1840
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
kostium
mam wrażenie, że trochę za mocno wisi na tej dziewczynie
jak kombinezon robotnika

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2011-08-03 o 21:44
Stary 2011-08-03, 21:30   #1841
stokrotka215
Raczkowanie

Cytat:
cześc II

1 - sukienka biala ,mojemu tzowi sie podoba bardzo a mi nie, zewzgledu na jakość cienki materila, pognieciona , ale kolor swietny
2 0 marynarka , nie znosze marynarek , ale ta jest inna , wachm sie do niej bo krój mi sie bardzo podoba a kosztuje tylko 149 , ale nie wiem do czego i gdzie ja mam nosic marynarki

Ta 2ga sukienka i marynarka super na Tobie wyglądają, te dwa sweterki z poprzedniego postu także
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:31   #1842
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość

Kochana to jedź do niego i stój pod drzwiami aż Ci otworzy. Trzeba pogadać. Najgorzej jest milczeć. Ale pamiętaj, że nie możesz do końca odpuścić, bo ta sprawa o którą się pokłóciliście na pewno wróci do Waszej relacji. Musicie pójść na kompromis po prostu.
I najlepiej go jakoś połechtać miłym tekstem, że jest takim cudownym facetem, że nie wyobrażasz sobie, że mogłabyś się z kimś lepiej dogadywać itp. i Wasz związek jest super ale... czasem Ci brakuje tego i tego i byłoby cudownie jakby mógł czasem o tym pamiętać

lotuus słuchaj tej pani mądrze radzi
im dłużej będziecie milczeć tym bardziej emocje będą się w was kumulować i tym ciężej się będzie pogodzić
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:33   #1843
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
widze ze zaczełyście ćwiczyc bez mnie

mała fotorelacja

jak wiecie nie znosze haemu , ale dzis weszlam tam bo umówilam sie z tżem w zlotych i weszlam zobaczyc wszystko na żywo , oczywiscie w wiekszosci kiepska jakosc i niezbyt ciekawe wykonczenia ale po te rzeczy ktore wstawie muuusze pojechac jeszcze w tym tygodniu ,
1 czarny sweter
wg mnie cuuudo !! lezy pieknie i kolor nie jest nachalny , naprawde o cos takiego dokladnie mi chodzilo , 99 zł
2 - ten srebrny sweter , krytykowalam go jak zobaczylam zdjecia na watku h&m , stwierdzilam ze jest pomalowany sprejem , ale cofam to
cholernie mi sie podoba !! widocznie dziewczyny robily zdjecie z flashem
ale uwaga ja noszac na gorze 36/38 biore 40 , nie wyobrazam sobie latac w malym i ciasnym i blyszczacym sweterku , 40 wg mnie idealnie lezy , lekko luzna

a i mam wory pod oczami , wiadomo przez kogo i przez co
pozatym zauwaxylam ze czesciej wklejam zdjecia na wizaz niz na fejsie
zaraz czesc dalsza fotorelacji ( tamte mniej ladne , ale tez misie podobaja )
pasują Ci te sweterki
Stary 2011-08-03, 21:33   #1844
fleurettee
Raczkowanie

Cytat:
dekolt zostaje
z wlosami nic nie rób są fajne
ja bym dodatkow nie zakladala do takiego dekoltu , tylko jakies delikatne kolczyki i ew jakas bransoletke
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
ale ty masz śliczną buźkę ja bym butki zalożyła jakieś nude albo szpilki albo open toe jak macie po trawie hasać to z sandałków bym zrezygnowała a z biżu delikatne złote kolczyki i bransoletka i wystarczy

aaaa już wszystko łapię
dzięki dziewczyny
czyli myślicie, że te kolczyki są za duże i bogate do sukienki? mam też do ompletu taką bransoletkę, wisiorka czy naszyjnika żadnego nie chciałam, wystarczy mi ten dekolt ja za złotem nie przepadam za bardzo, muszę jutro pojechać do mamy i przekopać jej biżu może coś mi się spodoba. co do nudziaków też o nich myślałam, ale aktualnie nie posiadam żadnych bo moje ukochane rozwaliłam ostatnio na weselu i póki co nie znalazłam żadnego zastępstwa a co myślicie o czymś kremowym? no i jaka torebka do tego, eh coś nie mam weny ostatnio
fleurettee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:34   #1845
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
cześc II

wow w tej złotej wygladasz mega, tak samo w tej jasnej haemowej, ale też mi materiał nie podpasował marynarka średnia
Stary 2011-08-03, 21:39   #1846
lotuus
Zadomowienie

Powtórzę się, ale jesteście CUDOWNE! takie ciepło od Was bije... dziękuję.

Napisałam wiadomość do Niego. Napisałam, żeby się odezwał, jak będzie w stanie znieść mój głos.. ale pewnie nie wytrzymam i zgodnie z poradą Celly [] będę stała jutro pod jego drzwiami.. chociaż.. domofon mu nie działa, więc bramki nie otworzy, a brama automatyczna.. więc, skoro nie odbiera mojego tel., nie będe miała jak się dostać^^.
lotuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:41   #1847
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny
czyli myślicie, że te kolczyki są za duże i bogate do sukienki? mam też do ompletu taką bransoletkę, wisiorka czy naszyjnika żadnego nie chciałam, wystarczy mi ten dekolt ja za złotem nie przepadam za bardzo, muszę jutro pojechać do mamy i przekopać jej biżu może coś mi się spodoba. co do nudziaków też o nich myślałam, ale aktualnie nie posiadam żadnych bo moje ukochane rozwaliłam ostatnio na weselu i póki co nie znalazłam żadnego zastępstwa a co myślicie o czymś kremowym? no i jaka torebka do tego, eh coś nie mam weny ostatnio
ja bym troszke delikatniejsze założyła jednak wisiorka żadnego nie zakładaj ... albo kolczyki albo wisiorek (żeby nie było za dużo) i do tej sukienki lepsze będą zdecydowanie kolczyki
kremowy też może fajnie wyglądać
/A.H/
Stary 2011-08-03, 21:41   #1848
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
cześc II

Kochana skąd ta sukienka z ostatniego zdjęcia?
nadrabiam wątek ale być może przeoczyłam

Cytat:
Napisane przez Kate_Mariposa Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisały, że dają mnie to się marzy Twoja figura

Miałam ten sam problem, szczególnie w Sylwestra do godz. 20 - zamiast się zająć mną potem łaskawie się ruszył i wyłaczył laptopa, a w Nowy Rok znów to samo, a moje marudzenie nic nie dało...

Też dobrze

Bo Ty byś nas tak zagadała, że nie miałybyśmy chwili na ćwiczenia
Ślicznie Ci w tych sweterkach

Parzyżanko marynara mega!!wyjdź nad morze a nie na balkonie
Stary 2011-08-03, 21:41   #1849
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny pomóżcie
właśnie się zorientowałam, że do wesela mojego brata zostały niecałe 2 tyg a ja nie mam żadnych dodatków do kiecki na poprawiny, które będą w oranżerii,a jak pogoda dopisze to też w ogrodzie (czyli łażenie po trawie). chodzi o buty i torebkę, raczej wolę żeby to było w jakiś stonowanych kolorach. i czy jakoś tego dekoltu nie zmniejszyć? i co myślicie o tych kolczykach do niej?

kolor sukienki bardziej oddają te rozświetlone zdjęcia z twarzą

z góry przepraszam za jakość zdjęć,ale nie mam doświadczenia jeszcze za wygląd też przepraszam, ale ja dziś też uczestniczyłam w nocnym party na fb i tylko 4 godz spałam (przez Was łobuziary ) oczywiście do pracy też się spóźniłam

a i jeszcze się zastanawiam czy nie pocieniować włosów chociaż trochę
jej jaka Ty ładna kolczyki super
Stary 2011-08-03, 21:43   #1850
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny pomóżcie
właśnie się zorientowałam, że do wesela mojego brata zostały niecałe 2 tyg a ja nie mam żadnych dodatków do kiecki na poprawiny, które będą w oranżerii,a jak pogoda dopisze to też w ogrodzie (czyli łażenie po trawie). chodzi o buty i torebkę, raczej wolę żeby to było w jakiś stonowanych kolorach. i czy jakoś tego dekoltu nie zmniejszyć? i co myślicie o tych kolczykach do niej?

kolor sukienki bardziej oddają te rozświetlone zdjęcia z twarzą

z góry przepraszam za jakość zdjęć,ale nie mam doświadczenia jeszcze za wygląd też przepraszam, ale ja dziś też uczestniczyłam w nocnym party na fb i tylko 4 godz spałam (przez Was łobuziary ) oczywiście do pracy też się spóźniłam

a i jeszcze się zastanawiam czy nie pocieniować włosów chociaż trochę
Tylko bransoletkę bym dołożyła

Cytat:
zupełnie tak jak nasza Gabi
Stary 2011-08-03, 21:44   #1851
Kate_Mariposa
Zadomowienie

Cytat:

Napisałam wiadomość do Niego. Napisałam, żeby się odezwał, jak będzie w stanie znieść mój głos.. ale pewnie nie wytrzymam i zgodnie z poradą Celly [] będę stała jutro pod jego drzwiami.. chociaż.. domofon mu nie działa, więc bramki nie otworzy, a brama automatyczna.. więc, skoro nie odbiera mojego tel., nie będe miała jak się dostać^^.
Lotuus - ja Cię rozumiem, sama ostatnio traciłam TŻ z niewiadomych przyczyn i nagle po cudownym okresie, starałam się nie poddawać. Niestety on odpuścił... Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko skoczyło się dobrze
Kate_Mariposa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:44   #1852
rendsaid
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Kochana skąd ta sukienka z ostatniego zdjęcia?
nadrabiam wątek ale być może przeoczyłam

Parzyżanko marynara mega!!wyjdź nad morze a nie na balkonie
Estee to przecież nasza zarowa sukienka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...GOLDEN%2BDRESS

rendsaid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:44   #1853
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

górą ? poza tym kiedyś musi wyjść z domu więc zauważy Cię na pewno
/A.H/
Stary 2011-08-03, 21:45   #1854
mon9
Zakorzenienie

chciałam obejrzeć tą złotą na all ale już chyba ktoś kliknął? czy ślepa już jestem?
Stary 2011-08-03, 21:45   #1855
misiaczek187
Zadomowienie

Byłam tylko na basenie a tu tyle stron a teraz idę spać więc cicho tu żebym rano nie musiała za dużo czytać
Paryzanko ślicznie Ci w dresiarze !

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338589
misiaczek187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 21:46   #1856
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Estee to przecież nasza zarowa sukienka http://www.zara.com/webapp/wcs/store...GOLDEN%2BDRESS
jaka brzydka na tej fotce
Stary 2011-08-03, 21:46   #1857
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:

To poczekaj aż ktoś będzie wchodził lub wychodził, zadzwoń pod inny numer i powiedz że dostarczasz pizzę do kogoś komu domofon nie działa, roznosisz katalogi z Ikei, masz przesyłkę możliwości jest mnóstwo
Stary 2011-08-03, 21:47   #1858
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
coooooooooooo???????????? ????????
o ja cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a w ogole ta modelka Zary to mnie straszy jak wejde na ich stronę!chłop jakiś czy co....
Stary 2011-08-03, 21:47   #1859
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam obejrzeć tą złotą na all ale już chyba ktoś kliknął? czy ślepa już jestem?
Ja też jej nie widziałam
Stary 2011-08-03, 21:51   #1860
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
coooooooooooo???????????? ????????
o ja cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a w ogole ta modelka Zary to mnie straszy jak wejde na ich stronę!chłop jakiś czy co....
oni w ogóle na sezon jesienny promuja chyba urodę chłopięcą
ja wolę dlatego wasze relacje bo ze zdjęć ze strony niewiele rzeczy mi się podoba przez to jak tam się prezentuje
/A.H/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości