|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXI
spadł ze schodów i lądował najpierw plecyma na jednej scianie a potem palcami na drugiej ![]() czy jakoś tak... ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Skrbk szczytuje joł
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czy Twó did jeździ też konno ![]() kabanos mi wyprysł na lapka
|
|
|
#1923 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bosze.... o kabanosach.... o 2 w nocy a w lodówce ani skrawka
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
to dopsz
przynajmniej w biedra Ci nie pójdzie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-08-04 o 02:01 |
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
paluszki znalazłam
![]() koty mnie wqrfiajo.. nosz kurde wielka pardubicka na przedpokoju, jak babke w czapke... ajakby stado konie leciało, a Buch mnie tak drapnął że mi krew już 3 godziny sie sączy ![]() chyba ich wezmę w karcer
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać
, jutro wybywam na balety i grzyby, ale to tylko przy okazji
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro masz paluszki to ja zapalę jeszcze ![]() u mnie żebry się odbywają , Miećka ledwo łazi, a myśli wciąż o śmietanie
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zapale i idę spac. Choziaz najchetniej bym cos zjadła
Cytat:
---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-04 o 02:39 |
||
|
|
|
#1930 | ||
|
BAN stały
|
Sieciunia mi zastrajkowała, nosz...
![]() Ale się za to ogoliłem w międzyczasie ![]() Cytat:
Cytat:
Biedny ten Twój did (dida?) ![]() Kbns ![]() No weeeź, wybacz kotom ![]() Ale fajnie! ![]() --- Tak sobie tego bloga od wczoraj czytam, i stwierdzam, że mam życie do ![]() Zapalę se w oknie ![]() --- Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-08-04 o 03:08 |
||
|
|
|
#1931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja znajduje se jakiś sposób na życie, jest ok, to ciągnę... po czym po jakimś czasie - miesięcy, lat- okazuje się, że jezd do doopy i szukam od nowa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, jak tam u Was, ale u mnie atmosfera fatalna w domu i w okolicach fogóle. Bo już powinny się żniwa kończyć, a tu co dzień albo co drugi dzień leje i się jeszcze nawet nie zaczęły Widzę, że ludzie wokół już podkurffieni chodzo...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-04 o 08:27 |
||||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ves, Skrb, Ju ![]() Jadę we sobotę do Szczecina |
|
|
|
#1933 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. no na przykład kura w trawie na tle gór - żeby góry i trawa pierwszoplanowa były rozmyte a kura ostra. 3. ale pod słoce nie wyklucza auto Znaczy wyklucza o tyle, że pewnie nic nie wyjdzie. Zaraz pokażę na przykładzie co mnie się marzy.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe kto wymyśla te zestawy ![]() szafkę rtv albo taką całkiem dużą a jak nie dużą to jeszcze jakąś komódkę koło niej dostawić (to najczęściej nie jest problem) i do tego biurko, jakąś witrynkę wąską aby a kącie stała i najlepiej stół żeby też był z zestawu bo nie chce mi sie dobierać pod kolor osobno no i zazwyczaj szafka rtv i komódki są a później zaczynają się schody bo albo nie ma biurka albo stołu albo witryny sensownej.... no i to może mi podrzucisz jakiegoś producenta co duże zestawy ma ![]() Cytat:
szkoda ze logopedka odwołała.... Cytat:
Chyba się spóźnię do pracy
|
|||
|
|
|
#1935 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, marzy mi się:
1. lekka perspektywa jak tu, chmury i morze się zbiegają: http://www.flickr.com/photos/9496157...crap/lightbox/ na moich fotach to jest płaskie chyba że w photoshopie zniekształcę odpowiednio, np: http://www.flickr.com/photos/katthec...ream/lightbox/ 2. foty pod słońce czyli np. zachodzik, wschodzik: http://www.flickr.com/photos/6283229...crap/lightbox/ mi wychodzi za ciemne i tylko jeśli słońce jest schowane, np: http://www.flickr.com/photos/katthec...ream/lightbox/ a do tego mam kolorowy szum i kiepskie kontrasty 3. ostrzenie na daną rzecz ale nie w makro np: http://www.flickr.com/photos/corica/...crap/lightbox/ (a może to akurat makro?) u mnie se mogę zrobić rozmazując photoshopem tu i ówdzie: http://www.flickr.com/photos/katthec...ream/lightbox/ 4. dobra jakość ciemnych fotek jak np. tu: http://www.flickr.com/photos/steinli...crap/lightbox/ |
|
|
|
#1936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam Ci sprawiać przykrości, tylko po prostu nie umiem owijać w bawełnę i walę prosto z mostu. Czasem za ostro. Ale to nie jest tak,że uważam,że coś jest Twoją winą. Bo wina prawie nigdy nie leży po stronie jednej osoby. Z tego co piszesz wiem,że W. jest wymagający, wielu rzeczy nie akceptuje i często chciałby Cię widzieć w jakiś określony, wymyślony przez siebie sposób. Niekoniecznie zgodny ze stanem faktycznym (dryndusy, włosy itp.) I wiem,że to jest trudne żeby się dogadać nie rezygnując przy tym z siebie. Najważniejsze,żeby otworzyć się na siebie nawzajem i na swoje potrzeby. Ale to muszą zrobić obie strony. I wtedy jest fajnie. Chciałam Ci już kiedyś to napisać, jak widziałam Twoją złość, bezsilność i czasem bunt, ale nie wiedziałam jak to zrobić delikatnie. Ta moja gracja słonia w sklepie z porcelaną to z życzliwości,
|
|
#1938 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
to musisz kupic lustrzanke i nauczyc sie podstaw fotografi , np 3 jest łatwe-ale trzeba wiedziec jak4-to głównie zasługa dobrej matrycy (czyli lustrzanka nie kompakt) 1-to moze byc zasługa tego ze to po prostu tak wygladało.... 2.- manualnie ustawic czas naswietlania są jeszcze inne czynniki...no ale najpierw podstawy-obadaj w necie zaleznosci pomiedzy ogniskową, przesłona i ich wpływ na zdjecie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-04 o 09:49 |
||
|
|
|
#1939 | |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś wie ile waży pełne i puste Nu EDP 100 ml tester?
Mój z allegro waży 101 g i niby ma w nim być 35 ml ale jakoś skłaniam się ku 5-10 ml ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Cyfrówką z fajnym obiektywem będę mieć kiepską jakość, powiadasz? Hmm, kto to jest na allegro waldek4040? |
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby jak najszybciej było dobrze! Głaski Cytat:
Fajnie! Przed nami też wyjazd- będziemy się telepać po calej Polsce, prawdopodobnie w Poznaniu, Łodzi i moim pierwszym miejscu plenerowyn- Myśliborzu, który uwielbiam. Do Szczecina pewnie też pojedziemy. Nie szkodzi! Nawet się przydało
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
zajrze jak tylko wrócę w nocy
siostra dzwoni, żeby przyjechać dzieci pilnować "bo żniwa! maszyny jeżdżą, a ja ich sama nie upilnuję" rrwa, jak mnie to wkułfia a co mnie to kufa obchodzi? Się chciało mieć dziecko, to się zajmuj Mnie tam wszelkie mamuśki narzekające, że nie mają z kim zostawic dziecka nie wzruszają absolutnie - wiedzą na co się decydowały, to niech ponoszą wszelkie konsekwencje swojej dorosłej decyzji.
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Piniu, jeszcze nie wiem- może za tydzień albo trochę później
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Maju, nie chcesz, to nie jedź- i nie narzekaj. Bo jak pojedziesz, to zaciśnij zęby i ponoś konsekwencje tej decyzji. Strasznie jesteś bezwzględna w wykłuwaniu oczu dorosłością, jesli chodzi o "mamuśki". Siedzisz w domu, i to są konsekwencje- zwracanie się do Ciebie o pomoc. Sama chciałaś!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-08-04 o 10:15 |
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1945 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Witam
![]() I się od razu pożalę - to straszne, nie nadrobię tego Baru
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1946 |
|
Nindżopesz
|
Kto to jest waldek4040?
![]() Jak to mówią: dobra, już wiem. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-08-04 o 10:22 |
|
|
|
#1948 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1949 | |||
|
Zakorzenienie
|
No tak sobie dopasowałam
![]() Cytat:
(choć trochę się obawiam tych ludzi co będą ) Dobrze, że przeszło Cytat:
dla dida - ![]() Cytat:
![]() Udziob, udziob ![]() Żyj dalej w takim przekonaniu Biedactwo...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
próba podpisu
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

, czy Twó did jeździ też konno 
a w lodówce ani skrawka

Widzę, że ludzie wokół już podkurffieni chodzo...

Skromnie, ale zawsze coś!
szkoda ze logopedka odwołała.... ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)