![]() |
#2911 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2912 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam sen w którym śniły mi się butelki, smoczki, grzechotki... od razu jak wstałam pobiegłam do łazienki zrobić test.... a na nim pojawiły się dwie kreski ![]() ![]() Wczoraj śniło mi się że urodziłam chłopca o mega ciemnych i bujnych włoskach i że nic nie miałam w domu.. brakowało mi pieluszek, chusteczek, pudru, pieluszek... więc jak wstałam to złapałam się za brzuch czy jeszcze go mam ![]() ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Rozeznanie
|
Ja myślę, że większość programów jest reżyserowanych od początku do końca. Taka już specyfika telewizji. Jakby życia nie podkręcili i nie pokolorowali, to by już nie było takie oglądane przez ludzi.
Tottie jak jeszcze nie znałam płci, to też mi się śnił chłopiec z kruczoczarnymi włoskami i ... BRWIAMI ![]() ![]() ![]()
#2914 |
Raczkowanie
|
Ja też dodałam zdjęcie Matiego, ale dziewczynki na razie maja większe szanse na wygraną, bo jest ich więcej.
#2915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli ten sen się spełni to będę miała ślicznego synusia ![]() a jak jeszcze się wcześniej urodzi to sprawdzi się wczorajszy sen o przedwczesnym pojawieniu się Adasia i moim nieprzygotowaniu do Jego narodzin...
Edytowane przez Tottie1984 Czas edycji: 2011-08-03 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Rozeznanie
|
Przepiękne zdjęcie!!
#2917 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() melduje sie pierwsza dziewczyny moze ktoras z was bedzie wiedziala- skonczyl mi sie w pracy okres probny i dostalam umowe do 31grudnia. wczesniej sprawdzalam- powinni mi przedluzyc umowe probna do dnia porodu i wtedy bym sie klasyfikowala do macierzynskiego z zusu. a jak jest przy takiej umowie na czas okreslony? bedzie mi sie cos nalezalo czy nie? bo jak nie to bede szefom marudzic zeby mi do dnia porodu przedluzyli
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Moj TZ mnie wczoraj zabil ![]() ![]() ![]() ![]() A potem lezy kolo brzucha i cos szepcze a ja slucham- : ''taaak, bo mamusia sama nie wie, czego chce, tak to z kobietami jest, sam zobaczysz... tylko nie probuj ich zrozumiec...'' ![]() ![]() Paula slicznego masz synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam większość z krótkim, kilka z długim Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Skoro dziewczyny piszecie, że się przydadzą to kupię na pewno z kilka sztuk ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie mam tego programu o którym piszecie, ale mam kolezankę która kapnęła się dopiero w 4 m-cu że jest w ciąży- tzn. gin ją poinformował... miała zawsze nieregularne okresy i nie zwróciła uwagi. Także idzie ze mną prawie łeb w łeb i urodzi jeszcze w tym roku ![]() Ja mam tak słabe ruchy dziecka, tzn. tak słabo je czuję, że mogłabym je pomyliĆ z praca jelit- na serio ... no chyba, ze z czasem staną się dużo silniejsze Lecę na śniadanko, bo jelita (to na pewno one) mi marsza grają ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-08-04 o 07:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Rozeznanie
|
śliczności
#2923 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis zaczynam 27 tydzien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, późno wczoraj wróciłam i zdążyłam jedynie was nadrobić, nic więcej
![]() Ktoś pytał jak nam podwójnym mamom leci ciążą, jeju, mnie ekspressem!!! Z synkiem to mi się dłużyło okropnie, bo leżałam ciągle jadłam i liczyłam dni. A teraz przy synku trzeba porobić, porządki na mieszkanku (z synem to na dole mieszkaliśmy i nie miałam tyle miejsca na bałagan), obiad, wszystko, często jeżdżę do mamy, i migiem mi lecą te tygodnie. Jutro zaczynam 26tc, ło matko ![]() ![]() Wczoraj bylismy na zakupach z mężem i kupiłam nowy komplet bawełniany na 56 biały obszyty niebieską nitką i jakieś niebieskie pszczółki, komplet ma koszulkę, śpiochy, kaftanik i czapka. I bodziaka nowego sprawiłam maleństwu. I tyle. Byliśmy poszperać na ciuchlandzie to synek wyciągał maleńkie spódniczki i getry itp więc mówie mu ze na chłopca nam niepotrzebne takie cuda wtedy moje dziecko stwierdziło ze dzidziuś nasz chciał być chłopcem tak jak i on chciał nim być ![]() Dzieciaki i brzuszki macie cudne, a zakupy to już wogle świetne. Wybaczcie że nie dodaję zdjeć ale nie mam sprawnego aparatu póki co. Glam miłego wypoczynku, super że taki wyjazd sie trafił ![]() Zmykam coś porobić ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() My zaczynamy dziś 21 tydzień! I mogę powiedzieć, mam nadzieje, że nie zapeszę, że w końcu czujemy sie wspaniale ![]()
#2927 | |
Zakorzenienie
|
dzień dbry
Cytat:
nadrabiam co napisąłyście od wczoraj-a tak mi niedobrze ![]() ![]()
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Witam z rana w piękną słoneczną pogodą
![]() Moja gwiazda wczoraj wieczorem tak kopała chyba do 1 w nocy. Dziś rano poprawka. ![]() Jutro ma mi siostra przywieść rzeczy dla niuni wiem że przywiezie mi 2 komplety pościeli Gluck, bo wczoraj się mnie pytała czy chce ![]() Na poniedziałek szykuje z okazji 2 rocznicy ślubu kolacyjkę - tylko cio ? Macie jakiś pomysł.
#2929 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() U nas dzisiaj słonecznie - ale nawet jak będzie upał, to po ostatnich deszczach i szarugach - mnie nie przeszkadza ![]() Dzisiaj po pracy planujemy wybrac się z TŻ-em na rekonesans i może jakiesmałe zakupy - rożek, może jakiś kocyk, butelka i inne potrzebne pieroły. Bo w sumie ubranka to już mam, a jeszcze mam dostać od bratowej TŻ-a, więc raczej nie będziemy narazie więcej kupować. Nadal nie mam pojęcia jaki wózek.. ;/ Dobrze, że chociaż na łóżeczko już jesteśmy w miarę zdecydowani. Dziewczyny pisałyście o jakiejś promocji Mamamil w Superpharm - sorki, że pytam co to za promocja dokłądnie, ale nie mogę tego znaleźć na wcześniejszych stronach a może dzisiaj będę w okolicy to udałoby mi się jeszcze załapać. No i na kocyk z Rossmanna ![]() Miłego dnia póki co życzę wszystkim i zabieram się do pracy ![]()
#2930 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ogólnie nie przepadam za zimą... jestem ciepłolubna ![]() witam z rana ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
świetne zdobycze ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam do was pytanko,czy któraś zwas miała może doczynienia z nawilżaczem powietrza.
Zblizają sie moje urodziny i rodzice zaproponowali mi zakup nawilżacza z racji tego ze mam probmy z oddychaniem (astme,niezyt nosa) ,a lekarz od dawna mi zaleca. Tylko ja nie mam pojęcia czym się kierować ,chce wybrać taki żeby tez był dobry dla malutkiego .Przeglądam allegro ale sama nie wiem-nie chce kupic badziewia jak z inhalatorem miałam. prosze o pomoc PS. jakoś dzisaj jestem podenerowana TŻ zawiózł mają kotke na sterylizację i się martwie ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvj44jjchbjht4.png Edytowane przez lina84 Czas edycji: 2011-08-04 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- seona, myszeczka, Paula.... śliczne te wasze dzieciaczki ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Wtajemniczenie
|
Ja czuje ruchy, ale delikatnie, dlatego mówie że malutka "fika" nie kopie
![]() ![]() ![]() No, ale program pewnie troche naciagany ![]() ![]() ![]()
#2934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Udanych zakupów ![]() ja już po kanapeczkach z łososiem wędzonym ![]() lecę pod prysznic |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki zeby kicia jak najszybciej doszła po zabiegu do siebie i zeby wszystko super sie goiło ![]() ![]() ![]() co do nawilżaczy... ja miałam taką mise na stojaku i nie polecam... w sumie posłużył.a ze 2 miesiące i sie spsuło .... więc tych nie polecam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
ogólnei moja Młoda jest dosyc mało aktywna i mało mnei kpie;/
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-08-04 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
Nikaa22 - dzięki za informację - poszukam na pewno
![]() Tincia - Lekarz mi nic nie mówił o tym ,żeby nie jeść słodyczy przed badaniem z glukozą - a ja stara i głupia sama na to nie wpadłam. Nie pamiętam teraz, ale możliwe jest, że jadłam dzień przed badaniem jakieś ciasto - a już owoce na pewno :/ ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- dygotka8 - czyli do wczoraj, a zatem nie mam co szukać ![]() Ja też dzisiaj kiepsko spałam - do 3 w nocy w ogóle nie mogłam się ułożyć - bolą mnie plecy - nisko z prawej strony -jakby na wysokości nerki. Boli jak leżę na wznak, jak się chcę obrócić na bok, i jak chodzę - zaraz po wstaniu, a potem to już mniej... Nie wiem co to może być, bo w sumie gdyby coś z nerką to by wyszło w moczu chyba - a wyniki są ok.
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2011-08-04 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ja właśnie zabieram się za śniadnie ![]() a wczoraj wieczorem spotkałam się z przyjaciółkami,miał być tylko spacer,ale na końcu wylądowałyśmy w pizzeri,tak się obżarłam że aż wyrzuty sumienia miałam. Powiem wam szczerze że boje się żeby za dużo nie przytyć nie potrzebnie,tak że po porodzie 20 kg na plusie mi zostanie. no ale mimo to raczej się nie oograniczam i jem kiedy mi sie chce i co mi sie chce ![]() ![]() Dziewczyny jak wygląda wasz ciążowy jadłospis? uważacie na to co i kiedy jecie?
#2939 |
Zakorzenienie
|
Witam Mamuśki
![]() Dopiero wstałam, ale czuję się jak bym w ogóle tego nie robiła. Rwa nie dała mi spać, wstając siku, nie wiedziałam jak wstać bo tak bolało ![]() No i tak już od co najmniej 3 męcy ![]() Idę teraz zrobić sniadanko i podszykować obiad. Jednak wygrały te kopytka ![]() Ale do sklepu muszę się zebrać ![]() Muffinko witaj w klubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Rozeznanie
|
__Fallen Angel__ ja to w sumie jem wszystko, na te rzeczy zakazane w ciąży uważam, ale i tak czasem zgrzeszę jakimś pasztecikiem czy szklanką Pepsi. Staram się jeść częściej owoce. A jeśli chodzi o godziny jedzenia to z kolei troszkę poluzowałam i jem nawet przed spaniem czasem - w końcu, gdy ja śpię mała harcuje
![]() Dziewczynki ja znów Was podpytam. Czy sterylizowałyście za każdym razem butelki, czy można je myć w zmywarkach? Czy te sterylizatory (głównie myślę o tych mikrofalowych) to jest kolejny nie potrzebny "zapychacz miejsca", czy któraś faktycznie z tego miała użytek?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.