|
|
#1111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
klion78 - no witam witam
![]() Cytat:
super ze noc przespana ![]() dziekuje Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() o Ty cwana bestio ![]() ![]() kasiaher - przytulam bardzo mocno celi - nie no co Ty tylko jeden Reszte bronilam wlasna piersia india - spoznione ale baaardzo szczerze zyczenia ![]()
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
DZień dobry
![]() pobudka
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam wypoczęta i mega zrelaksowana Było tak bosko, że zdecydowaliśmy się jeszcze sobie urlopik przedłużyć o jeden dzień niestety dziś już mąż musiał wrócić do pracy. tyle się na zwiedzałam, że nogi mi się chyba do połowy starły
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher przytulam! zostaw Dominika z mężem na cały dzień a sama idź na zakupy do kosmetyczki na lody z przyjaciółką...
india super prezent a dyra no upierdliwa ![]() klion ja zawsze płukam bo jak nie to są sztywne i szorstkie ;D kliwia to miałaś dzień, jakie branie mówi mi szybko ;D ![]() Madzialenka witaj
|
|
#1115 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1116 |
|
Zadomowienie
|
Madzialenka - cześć... tylko 4 linijki opisu z wakacji... chyba mąż Cie mocno molestował
i jesteś wymęczona.
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
ho
![]() ![]() ![]() Dziękuję bardzo w imieniu Pata ![]() ![]() ![]() ![]() Dzielimy Tortem ![]() ![]() wprawdzie dmuchamy świeczki o 16:50 ale co tam ![]() ciocie dostaną o kawy!! Dziś dzień wspomnień... 4 rano pierwsze skurcze, 10 szpital, 13 porodówka, 16.50 pierwszy krzyk.... ![]() echs
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-04 o 07:10 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
no heeelloołłłł
![]() miałam się wczoraj odezwać ale jakoś cały czas mi coś przeszkadzało Przedwczoraj miałam ochotę rozszarpać mojego męża cały dzień chodził i darł papę że musi to, musi tamto (przy samochodzie) a to wszystko moja wina ja już się do niego nie odzywałam. Wieczorem położyliśmy się i mu powiedziałam że oczekuję przeprosin. Przeprosił mnie rano a później kupił mi jeszcze w ramach przeprosin bransoletkę do zawieszek, ale nie oryginalną tylko u nas u złotnika różnica w cenie kolosalna ![]() Wczoraj zaszliśmy do Bodzia pooglądać kanapy i kupiliśmy wersalkę, w końcu zapłaciliśmy w sumie 600zł za wersalkę z dwoma pufami. Taka zwykła, jak ta tylko cała brązowa bez tych maziajów http://www.bodzio.pl/Wersalka-Bajka-...1,pr,lang.html za nią zapłaciliśmy 499zł i pufki po 44. Zadziwia mnie moje dziecko, bawi się na macie, bawi...nagle jest cisza a dziecko śpi
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klasyczna dla mnie ok ![]() aaaa młoda nic tylko się cieszyć ![]() ![]() hahhaha prześladował cię ![]() nam urządził super poranek - obudził się o 4 pomarudził i zasnął a potem znowu pobudka, tak co półgodziny śmialiśmy się że wstał z pierwszym skurczem a potem upierdliwie o nich przypominał
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Kolanko zgadza się, padam na twarz
heheMarta ooo wszystkiego najlepszego dla Pata Rosi pogoda była bardzo fajna. Nie padało, więc super. Niestety słonko takie do leżenia plackiem na plaży było tylko 3 dni. Ale za to się nazwiedzaliśmy na maksa. Więc jestem zadowolona. ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Może uda mi się choć troszkę was nadrobić uffff Ale jakbym coś ominęła.... czy coś się ważnego wydarzyło podczas tych 9 dni mojej nieobecności?? Agatko ja tez jestem napalona na Yorka ![]() Katunia byliśmy we Władku. Gucia Mój mąz twierdzi , że jesteśmy już w 3 (zresztą ten czlowiek to już zwariował, co on mi wyprawa to głowa mała), ale ja wiem, że nie. Zresztą wiesz jak jest. Ostawiłam i luz. Po odstawieniu czuję się super (ale poczekam do @ i zobaczę czy dalej będzie tak pięknie ). Nie staram się, tylko cieszę się życiem, że tak powiem. Kochamy się kiedy chcemy, nie mierzę tempki, nie robię wykresów. Wiem, że u mnie z zajściem to nie taka prosta sprawa, więc daję sobie pół roku luzu. Choć mój mąż ma juz wybrany wózek, wie jak zrobi pokój dla dziecka, codziennie cyka zdjęcia moje brzucha itp. nawet ostatni do niego przemawia.... masakra. Myślałam, że ja będę tu panikować itp - wiecie jaka jestem. A tu szok, pełen luz. idę nadrabiac dalej.... |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Marta wszystkiego najlepszego dla Patryka
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia jak tam przeprowadzka??
Marta jak z opiekunką?? Wybraliście już jakąś?? kitosiu ja jestem zdecydowanie za wysokim brodzikiem. Samba szkoda, że wakacje nie wypaliły Emilko ostatnio oglądałam ten program "ciąża z zaskoczenia" i tam babeczka powiedziała, że 20 % kobiet może mieć okres w I trymestrze. co do pogody to śmiać mi się chciało, jak na TVN mówili, ze nad morzem leje i 16 stopni a my na krótki rękaw chodziliśmy i zero opadów było. Ja nawet bluzy ani razu nie musiałam wyciągać. |
|
|
|
#1124 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
ok nie musisz
![]() Cytat:
Miałam złożyć wczoraj, ale całkiem mi to uciekło z główki :wstyd: A co do płytek to porażka na całej linii... nienawidzę tego typu sytuacji... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1126 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() buziak!Ale wspomnienia to tak niedawno było, a tu już chłopak jak się patrzy!Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1127 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Marta za podpowiedź. Ja się dziwiłam jak można nie płukac
![]() Cytat:
to już rok ... o rany !!
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za życzenia
w imieniu syna oczywiście ![]() Magda wszystko w klubie o opiekunce, ale tak znaleźliśmy
|
|
#1129 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I proszę Cię, podrzuć Dominika mamie, albo w sobotę zostaw go z TŻ a Ty idź. Idź na basen, na saune, później umów się z koleżanką na obiad i lody. Zafunduj sobie odskocznie! Tulę mocno! (jak byś mieszkała nieco bliżej, to sama porwałabym Cię na cały dzień, żebyś lepiej się poczuła!) Cytat:
No i mam nadzieje, że te płytki szybciej przyjdą. Nie ma ich w innym sklpeie na stanie? No i poka prezent od męża? ![]() Otóż to! Cytat:
No i jakie branie? Kto Cię podrywał? (bo nie sądzę, żebyś ryby łowiła Cytat:
Cytat:
![]() No i ładną kanapę sobie sprawiliście! Podoba mi się ![]() ![]() Cytat:
A przeprowadzka ok. Do k. sobie zajrzyj ![]() Witajcie!!! Martucha, proszę tam Patrunię ode mnie ucałować! No proszę, już rok! Jak przeczytałam o skurczach o 4 i wyjeździe do szpitala o 10 to aż mnie dreszcz przeszedł... aaaa... Gratki! i jak tortów nie jadam, tak chętnie Waszego spróbuję! ![]() Wczoraj odwiedziliśmy castoramę. I wybraliśmy kolor. Jednak wszystkie ściany będą w jednym kolorze i będzie to caffe late (z beckersa). Natomiast mąż postanowił, że malujemy całe mieszkanie (oprócz przedpokoju). Sypialnie jednak odświeżymy (będzie czerwono szara) i w kuchni 1 ścianę, która jest mocno pobrudzona też przemalujemy (granat). No i tyle z naszych wczorajszych podbojów wyszło. Jeszcze ten remont się nie zaczął a ja już mam go dość![]() Oby do soboty!Natomiast jedna rzecz mnie martwi. Zaczęły mi strasznie puchnąć nogi. Wczoraj miałam takie banie, że aż się przeraziłam (szczególnie prawa noga) i nie wiem z czego to może być. Czy z tego, że teraz dużo chodzę, czy coś się dzieje nie tak. mama wysyła mnie do lekarza, ale stwierdziłam, że wstrzymam się do poniedziałku. Dzisiaj po nocy jest lepiej, ale prawa jest troszkę opuchnięta...
|
|
#1130 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() duzo uśmiechu i zdrówka ode ciotki i kuzynki wspolnie ![]() Cytat:
ciesz sie chwilą ciesz bo to krótko trwa a kanapka super![]() moja teraz własnie pełza po całej naszej kanapie na brzuchu i gada do poduszek laeczki trzymcie kciuki dzis mam na dzis cos obiecane i oby sie udało bo jak nie ![]() ![]()
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
kilonku a prosze
ja też sie dziwie jak można nie płukać, nawet się zastanawiałam czy czasem nie chodzi o to że np po kupieniu nie prać a tylko płukać, a dopiero po noszeniu prać i płukać... ale nie ![]() ![]() i dziękuję za życzonka ![]()
|
|
#1132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia jak Rosi zapytała o pogodę to też się uśmiechnęłam
![]() ![]() miażdży ![]() a ty już masz dość remontu ![]() ![]() a nogi hmm może z pogody puchną? ciepło? albo woda ci sie zatrzymuje.. kurde nie dobrze... laseczki - ciocie dziękujemy za kolejne życzenia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- kciuki!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
India schody wyglądają super.
Zabcia rozczaruję cię , pogoda się udała zero deszczu, ciepło więc super ![]() Śliweńko niezła akcja z wężem. Baja super, że urlop się udał. Myszka dziękuję za życzenia, dla Was też wszystkiego naj, naj ![]() Ana gratulacje odbioru dyplomu. India wszystkiego najlepszego ![]() Rosi właśnie tak czytam i widzę, że się zastanawiałyście jak pogoda. Dlatego odpisałam, że super. Nie padało i to najważniejsze no i było cieplutko. Marta aaaa bo ja k. jeszcze nie nadrabiałam. Ana oj tak, mąż wariat. Gucia dokładnie, lepiej odświeżyć całe mieszkanie jak jeszcze nie ma mebli itp. My też tak zrobiliśmy. |
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No właśnie też myślałam, że pogoda, ale TŻ stwierdził, że on już 2 dni temu zauważył, tylko nic mi nie mówił, a wtedy było zimno przecież... Teraz mi przyszło do głowy, że może to jakiś skutek uboczny tych mocnych leków przeciwbólowych... ach. sama nie wiem. Jak nie przejdzie, to w poniedziałek się wybiorę do jakiegoś lekarza.
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Magda a gdzie ty byłaś dokładnie bo jak byłam w poznaniu to rodzice przyjaciółki właśnie wrócili z gdańska a brat jej tam pojechał i ciągle gadali że leje i jest zimno, siedzieli non stop w domu
zresztą jej brat wrócił po 3 dniach bo powiedział że tragedia, na szczęście mają tam ciocie więc nie ma kłopoty z noclegami
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Zalaliśmy wczoraj strop i na szczęście nie padało!
![]() A do tego paliliśmy wczoraj rożne śmieci, wywoziliśmy butelki, ale się tego nazbierało! Kilka beczek... Dzisiaj ciąg dalszy porządków ale to od popołudnia dopiero
|
|
|
|
#1138 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1139 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
martucha84 wszystkiego najlepszego dla jednorocznego Pata ![]() no i spóźnione życzenia dla Indii
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
martucha u mnie w pracy po zwolnieniach musieli wydać uprawnienia na wózki widłowe pracownikom więc nawet nie powinna zatrzymywać twoich zaświadczeń małpa jedna
![]() india spóźnione życzenia ode mnie ![]() oooooooooo i wróciła nasza madzialenka ![]() umowę już mam więcej szczegółów w k.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

trzymam kciuki 

cały dzień chodził i darł papę że musi to, musi tamto (przy samochodzie) a to wszystko moja wina 
Mój mąz twierdzi , że jesteśmy już w 3 (zresztą ten czlowiek to już zwariował, co on mi wyprawa to głowa mała), ale ja wiem, że nie. Zresztą wiesz jak jest. Ostawiłam i luz. Po odstawieniu czuję się super (ale poczekam do @ i zobaczę czy dalej będzie tak pięknie 

opalilam sie nawet, oczywiscie w podkoszulek haha