mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-03, 21:55   #2911
dreamnes
Raczkowanie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
Rojku daj znaĆ co ci lekarz powie nt. wyników a ja 3mam

Dziewczyny i ja idę spaĆ mnie mój dzidziol juz zaczyna nieśmiało podkopywaĆ, tzn. czuję koło pępka delikatne puk-puk ( a ze mam łożysko na przedniej ścianie to same rozumiecie... )

macie już tyle rzeczy dla dzidziusia/dzidziusiów , że na prawdę zazdroszczę takiego zorganizowania
ja w ten weekend idę pooglądaĆ wózki a ciuszki- hmm pewnie kupie niedługo na allegro, tylko powiedzcie mi czy jest sens w ogóle kupowaĆ bodziaki z krótkim rękawkiem? na grudzień?... bo fajne sa przeceny (np. Carrefur 3pak bodziaków z krótkim za 10zł)... no ale chyba za zimno będzie maleństwu
ja mam na przedniej ścianie. Dobrze czułam już kopniaki w 20tyg a teraz to jak tylko siąde,jak się położe... szczególnie na boczku

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
bodziaki z krotkim rekawkiem pod spod- jako koszulka, np pod pajacyka czy bluzeczke

dziewczyny czy wy serio wierzycie w ta ciaze z zaskoczenia?

ja ten program kiedys ogladalam, ale odkad jestem w ciazy to chyba nie widzialam- i szczerze mowiacjak dla mnie to te baby sa jakies wyjatkowo glupie ok rozumiem mozna nie miec mdlosci, zgagi, zmeczenia i innych typowych objawow ciazy, mozna do jakiegos tam etapu miec krwawienia (chociaz przez 9 miesiecy to raczej nie trwa u nikogo...)- a jak ktos juz pare miesiecy nie ma okresu i si enie zainteresuje przyczyna, nie potrafi 2 do 2 dodac i tego polaczyc z innymi objawami typu tycie - ale same powiedzcie- czy mozna przegapic ruchy dziecka?????????????????? ??????????????

nawet na tym etapie powiedzmy jestesmy w 5-7 miesiacu na tym forum- ruchy juz sa na tyle silne ze podskakujemy... a pod koniec to jeszcze gorzej jest przeciez
wiec jak kobieta u ktorej to nie jest pierwsza ciaza moze cos takiego przegapic??????
oglądałam to i nie wierze... w zatrzymanie miesiączki tak bo ja nie miałam nawet po 7 miesięcy ale wiedziałam ze mam problem z hormonami. I straszyli mi ze moge miec problemy z poczęciem, ostatnią miesiączkę miałam na początku listopada a termin mam też na listopada więc widzicie. Ale przecież każda kobieta która współżyje moze się domyslac ze jest w ciąży. Ale 9 miesięcy się nie badać? i Nie czuć ruchów? A mówią, że mało przytyły więc powinny czuć bardziej.... Jak dla mnei komercja... kasy dadzą i o 50% podciągną pod publikę.

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:02   #2912
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
ja mialam od poczatku ciazy taki wstret do zapachow ze juz na kilka dni przed data okresu wiedzialam ze cos jest na rzeczy....
ups obiecalam sobie ze dzis sie wreszcie poloze wczesnie spac i wyspie porzadnie. a tu zonk
dobranoc i do jutra
Ja zorientowałam się że jestem w ciąży dopiero w 8 tygodniu.
Miałam sen w którym śniły mi się butelki, smoczki, grzechotki... od razu jak wstałam pobiegłam do łazienki zrobić test.... a na nim pojawiły się dwie kreski wcześniej miała kilka alkoholowych imprez więc się przeraziłam na początku że własne dziecko trułam... ale ponoć wtedy alkohol nie miał takiego wpływu na moje Maleństwo jak miałby teraz

Wczoraj śniło mi się że urodziłam chłopca o mega ciemnych i bujnych włoskach i że nic nie miałam w domu.. brakowało mi pieluszek, chusteczek, pudru, pieluszek... więc jak wstałam to złapałam się za brzuch czy jeszcze go mam To był chyba sen który kazał mi się wreszcie oderwać od ciuszków na allegro i zabrać się za kupno innych, równie ważnych rzeczy dla bobasa

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
czy jest sens w ogóle kupowaĆ bodziaki z krótkim rękawkiem? na grudzień?[/B]... bo fajne sa przeceny (np. Carrefur 3pak bodziaków z krótkim za 10zł)... no ale chyba za zimno będzie maleństwu
Wg mnie jest sens. Bodziaki założysz do spodenek, do tego jakaś bluzeczka czy sweterek. Bodziak jest na tyle fajny że jak podwinie się bluzeczka to maluszkowi będzie i tak ciepło w plecki i brzuszek
Stary 2011-08-03, 22:16   #2913
rojku
Rozeznanie

Ja myślę, że większość programów jest reżyserowanych od początku do końca. Taka już specyfika telewizji. Jakby życia nie podkręcili i nie pokolorowali, to by już nie było takie oglądane przez ludzi.

Tottie jak jeszcze nie znałam płci, to też mi się śnił chłopiec z kruczoczarnymi włoskami i ... BRWIAMI Ale jak to lubi być ze snami wyszło na odwrót i jest dziewuszka i zapewne będzie łysa jak kolano
Stary 2011-08-03, 22:29   #2914
Paula__22
Raczkowanie

Ja też dodałam zdjęcie Matiego, ale dziewczynki na razie maja większe szanse na wygraną, bo jest ich więcej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06_czerwiec.jpg (14,8 KB, 26 załadowań)
Paula__22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:38   #2915
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Tottie jak jeszcze nie znałam płci, to też mi się śnił chłopiec z kruczoczarnymi włoskami i ... BRWIAMI Ale jak to lubi być ze snami wyszło na odwrót i jest dziewuszka i zapewne będzie łysa jak kolano
Moje sny mają to do siebie że się sprawdzają... rzadko je miewam ale jak już są to coś sobą wnoszą. Zresztą mój Maluszek śnił mi się już wiele razy i o dziwo zawsze wygląda tak samo... ciemne piwne oczka, kruczoczarna gęsta czuprynka... może to moja wyobraźnia... może tak go soebie wyobrażam bo sama mam ciemnobrązowe włosy (szatynka) a mąż gęste czarne jak smoła (brunet) i oboje mamy piwne oczy... nie wiem... okaże się za jakieś 3 m-ce

Jeśli ten sen się spełni to będę miała ślicznego synusia
a jak jeszcze się wcześniej urodzi to sprawdzi się wczorajszy sen o przedwczesnym pojawieniu się Adasia i moim nieprzygotowaniu do Jego narodzin...

Edytowane przez Tottie1984
Czas edycji: 2011-08-03 o 22:40
Tottie1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-03, 22:41   #2916
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paula__22 Pokaż wiadomość
Ja też dodałam zdjęcie Matiego, ale dziewczynki na razie maja większe szanse na wygraną, bo jest ich więcej.
Przepiękne zdjęcie!!
Stary 2011-08-04, 01:06   #2917
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
jakie cudo: love:

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Nie wkleiło mi sie ale takie dodałam tam, szczerze to nawet nie wiem o co tam chodzi kto to ma i na jakiej zasadzie sie wygrywa

Załącznik 4132529
jej ja juz chce miec swoja przy sobie i razem na spacerki

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 06:10   #2918
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
ale slodziak
melduje sie pierwsza

dziewczyny moze ktoras z was bedzie wiedziala- skonczyl mi sie w pracy okres probny i dostalam umowe do 31grudnia.
wczesniej sprawdzalam- powinni mi przedluzyc umowe probna do dnia porodu i wtedy bym sie klasyfikowala do macierzynskiego z zusu. a jak jest przy takiej umowie na czas okreslony? bedzie mi sie cos nalezalo czy nie?
bo jak nie to bede szefom marudzic zeby mi do dnia porodu przedluzyli
Stary 2011-08-04, 07:01   #2919
muffinka90
Zakorzenienie

Dzien dobry snilo mi sie, ze spotkalam kolege z podstawowki i okazalo sie, ze on tez jest w ciazy

Moj TZ mnie wczoraj zabil oglada mecz i widze, ze mi sie przglada, pytam co jest, a on: bo jak tak lezysz, to nawet nie wygladasz jak w ciazy to mnie facet pocieszyl

A potem lezy kolo brzucha i cos szepcze a ja slucham- : ''taaak, bo mamusia sama nie wie, czego chce, tak to z kobietami jest, sam zobaczysz... tylko nie probuj ich zrozumiec...''

Paula slicznego masz synka

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:04   #2920
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Nie wkleiło mi sie ale takie dodałam tam, szczerze to nawet nie wiem o co tam chodzi kto to ma i na jakiej zasadzie sie wygrywa

Załącznik 4132529
też nie mam pojęcia, o co tam chodzi, kto wygrywa itd

Cytat:
ja w ten weekend idę pooglądaĆ wózki a ciuszki- hmm pewnie kupie niedługo na allegro, tylko powiedzcie mi czy jest sens w ogóle kupowaĆ bodziaki z krótkim rękawkiem? na grudzień?... bo fajne sa przeceny (np. Carrefur 3pak bodziaków z krótkim za 10zł)... no ale chyba za zimno będzie maleństwu
bodziaki tak jak glam pisała, to taka bielizna - pod pajac, pod spodenki, koszulkę
ja mam większość z krótkim, kilka z długim

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość

mój synek urodził się strasznie kosmaty - czarne włoski, zarośnięte pół czoła, uszy kosmate, a teraz włoski tylko na główce, brązowe

oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:31   #2921
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
ja mam na przedniej ścianie. Dobrze czułam już kopniaki w 20tyg a teraz to jak tylko siąde,jak się położe... szczególnie na boczku

to moze mój dzidziol jest mało ruchliwy? jego tętno to 140uderzeń/minutę... bo skoro piszesz, że czujesz już ostro boksowanie wage mam 65kg- to pewnie nie od tego, myslałam ze to przez łożysko... a teraz sama nie wiem- może dopiero się zacznie

Cytat:
cudne zdjęcie

Skoro dziewczyny piszecie, że się przydadzą to kupię na pewno z kilka sztuk tymbardziej, że są przeceny albo po prostu na allegro(bo nie pamietam, czy te w carrefurze były gładkie czy z nadrukiem). Zaszokowało mnie, że bardziej się przydają te z krótkim, ale w sumie to logiczne, sama się tak do pracy w zimę ubierałam: body z krótkim+sweterek

Ja nie mam tego programu o którym piszecie, ale mam kolezankę która kapnęła się dopiero w 4 m-cu że jest w ciąży- tzn. gin ją poinformował... miała zawsze nieregularne okresy i nie zwróciła uwagi. Także idzie ze mną prawie łeb w łeb i urodzi jeszcze w tym roku a nie dawno wróciła do pracy po wychowawczym, bo jej córa ma 1,5 roku
Ja mam tak słabe ruchy dziecka, tzn. tak słabo je czuję, że mogłabym je pomyliĆ z praca jelit- na serio ... no chyba, ze z czasem staną się dużo silniejsze

Lecę na śniadanko, bo jelita (to na pewno one) mi marsza grają

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-08-04 o 07:36
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 07:31   #2922
lina84
Rozeznanie

Cytat:
śliczności
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:33   #2923
muffinka90
Zakorzenienie

A ja dzis zaczynam 27 tydzien w moim kalendarzu pisze, ze zaczal sie trzeci trymestr, znaczy juz coraz blizej do finalu

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:38   #2924
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
A ja dzis zaczynam 27 tydzien w moim kalendarzu pisze, ze zaczal sie trzeci trymestr, znaczy juz coraz blizej do finalu
gratulejszyn ja dzisiaj 23t.c.
Stary 2011-08-04, 07:39   #2925
ela3010
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, późno wczoraj wróciłam i zdążyłam jedynie was nadrobić, nic więcej.

Ktoś pytał jak nam podwójnym mamom leci ciążą, jeju, mnie ekspressem!!!
Z synkiem to mi się dłużyło okropnie, bo leżałam ciągle jadłam i liczyłam dni. A teraz przy synku trzeba porobić, porządki na mieszkanku (z synem to na dole mieszkaliśmy i nie miałam tyle miejsca na bałagan), obiad, wszystko, często jeżdżę do mamy, i migiem mi lecą te tygodnie. Jutro zaczynam 26tc, ło matko, a masę rzeczy mi brakuje. A po 30tc to już na łeb na szyję poleci, więc trzeba się sprężyć.

Wczoraj bylismy na zakupach z mężem i kupiłam nowy komplet bawełniany na 56 biały obszyty niebieską nitką i jakieś niebieskie pszczółki, komplet ma koszulkę, śpiochy, kaftanik i czapka. I bodziaka nowego sprawiłam maleństwu. I tyle. Byliśmy poszperać na ciuchlandzie to synek wyciągał maleńkie spódniczki i getry itp więc mówie mu ze na chłopca nam niepotrzebne takie cuda wtedy moje dziecko stwierdziło ze dzidziuś nasz chciał być chłopcem tak jak i on chciał nim być.

Dzieciaki i brzuszki macie cudne, a zakupy to już wogle świetne.

Wybaczcie że nie dodaję zdjeć ale nie mam sprawnego aparatu póki co.

Glam miłego wypoczynku, super że taki wyjazd sie trafił.

Zmykam coś porobić
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 07:52   #2926
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Witam
My zaczynamy dziś 21 tydzień! I mogę powiedzieć, mam nadzieje, że nie zapeszę, że w końcu czujemy sie wspaniale

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:53   #2927
dygotka8
Zakorzenienie

dzień dbry
Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak Wam, ale dla mnie ta ciąża masakrycznie się dłuży w porównaniu z poprzedniąDarusiaaa, Domi7ks, Oolong, Rudominka, Ela, Kami, Glam, Myszeczka, Ggoraa jak u Was? (pominęłam jakąś "podwójną" mamę? ) Mam wrażenie że non stop w tej ciąży jestem: jak się w zimie w lutym zaczęło, to wiosna w ciąży, lato w ciąży, jesień w ciąży i zima dalej w ciąży Może to dlatego, że już wiem czego się spodziewać i że fajniej nie będzie, tylko coraz ciężej i trudniej.
co prawda nie jestem "podwójną mamą",ale jestem świadoma tego,że będzie coraz trudniej i ciężej,ale wczoraj własnie do tz wspominałam jak to szybjko czas leci....że już tak duzy brzuch mam i Młoda juz taka duża,a niedawno były II kreski na teście

nadrabiam co napisąłyście od wczoraj-a tak mi niedobrzea miałam wyjśc na ćwiczneia i nie wiem teraz bo czuję,że mogę zwrócić co jadłamw czoraj;///

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 07:54   #2928
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witam z rana w piękną słoneczną pogodą

Moja gwiazda wczoraj wieczorem tak kopała chyba do 1 w nocy. Dziś rano poprawka.
Jutro ma mi siostra przywieść rzeczy dla niuni wiem że przywiezie mi 2 komplety pościeli Gluck, bo wczoraj się mnie pytała czy chce
Na poniedziałek szykuje z okazji 2 rocznicy ślubu kolacyjkę - tylko cio ? Macie jakiś pomysł.

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:00   #2929
dominej
Raczkowanie

Dzień dobry

U nas dzisiaj słonecznie - ale nawet jak będzie upał, to po ostatnich deszczach i szarugach - mnie nie przeszkadza
Dzisiaj po pracy planujemy wybrac się z TŻ-em na rekonesans i może jakiesmałe zakupy - rożek, może jakiś kocyk, butelka i inne potrzebne pieroły. Bo w sumie ubranka to już mam, a jeszcze mam dostać od bratowej TŻ-a, więc raczej nie będziemy narazie więcej kupować.

Nadal nie mam pojęcia jaki wózek.. ;/ Dobrze, że chociaż na łóżeczko już jesteśmy w miarę zdecydowani.

Dziewczyny pisałyście o jakiejś promocji Mamamil w Superpharm - sorki, że pytam co to za promocja dokłądnie, ale nie mogę tego znaleźć na wcześniejszych stronach a może dzisiaj będę w okolicy to udałoby mi się jeszcze załapać. No i na kocyk z Rossmanna

Miłego dnia póki co życzę wszystkim i zabieram się do pracy

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 08:06   #2930
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
a ja kocham tą naszą zimę ze śniegiem po kolana ale wtedy albo krótki spacer albo w domku przez okno patrzeć a święta z takim pięknym śniegiem to moje ulubione w sumie każda z nas będzie miała wyjątkowe świeta w tym roku
taką białą zimę też kocham, ale ona rzadko się zdarza... przeważnie chlapa, brud, albo mróz taki że drzwi do auta otworzyć nie można

ogólnie nie przepadam za zimą... jestem ciepłolubna

witam z rana

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Tottie1984 Pokaż wiadomość
Świetne te ciuszki kurcze... jednak super że jest szafa.pl i allegro.pl Naprawdę jak się poszuka to można fajne ciuszki znaleźć

Pochwalę się tym co dziś wygrałam na allegro:
(kurcze to tak wciąga że czasami boję się że z ilścią ciuszków przesadzę... )

świetne zdobycze

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:06   #2931
lina84
Rozeznanie

Dziewczynki mam do was pytanko,czy któraś zwas miała może doczynienia z nawilżaczem powietrza.
Zblizają sie moje urodziny i rodzice zaproponowali mi zakup nawilżacza z racji tego ze mam probmy z oddychaniem (astme,niezyt nosa) ,a lekarz od dawna mi zaleca.
Tylko ja nie mam pojęcia czym się kierować ,chce wybrać taki żeby tez był dobry dla malutkiego .Przeglądam allegro ale sama nie wiem-nie chce kupic badziewia jak z inhalatorem miałam.
prosze o pomoc

PS. jakoś dzisaj jestem podenerowana TŻ zawiózł mają kotke na sterylizację i się martwie (

Edytowane przez lina84
Czas edycji: 2011-08-04 o 08:08
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:12   #2932
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

oglądałam to i nie wierze... w zatrzymanie miesiączki tak bo ja nie miałam nawet po 7 miesięcy ale wiedziałam ze mam problem z hormonami. I straszyli mi ze moge miec problemy z poczęciem, ostatnią miesiączkę miałam na początku listopada a termin mam też na listopada więc widzicie. Ale przecież każda kobieta która współżyje moze się domyslac ze jest w ciąży. Ale 9 miesięcy się nie badać? i Nie czuć ruchów? A mówią, że mało przytyły więc powinny czuć bardziej.... Jak dla mnei komercja... kasy dadzą i o 50% podciągną pod publikę.
zgadzam się... dla mnie nie jest to możliwe... poprostu natura jest taka, że nie ma takiej opcji ( chociaż zawsze są wyjątki od reguły ) ale nie jestem w stanie uwierzyc ze kobiety, czy dziewczyny (bo w różnych miejscach o tym słyszałam) chodzą 9 m-cy w ciąży, nie widzą, nie czują ŻADNYCH zmian, aż nagle rodzą.... myśle że musiały coś podejrzewać.... no co jak co ale ciąży nie da się z niczym pomylić... (moze na pocz. z przeziębieniem czy grypą w zależności od samopoczucia; ale potem już nie)

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

seona, myszeczka, Paula.... śliczne te wasze dzieciaczki

30t 1d - ?
Stary 2011-08-04, 08:12   #2933
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
czy mozna przegapic ruchy dziecka?????????????????? ??????????????
Ja czuje ruchy, ale delikatnie, dlatego mówie że malutka "fika" nie kopie Ale gdybym nie wiedziala, ze jestem w ciazy, to bym pomyslala, ze to jelita, no ale to moja pierwsza ciaza i w sumie czuje dopiero od.... hmmm 25tyg? Ale przy nastepnej to ja juz bede szybciej pewnei wiedziala
No, ale program pewnie troche naciagany Ale ja go lubie Bo lub ie patrzec na ciaze ciaza i sluby- dwa moje punkty :P

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:15   #2934
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość

Dziewczyny pisałyście o jakiejś promocji Mamamil w Superpharm - sorki, że pytam co to za promocja dokłądnie, ale nie mogę tego znaleźć na wcześniejszych stronach a może dzisiaj będę w okolicy to udałoby mi się jeszcze załapać. No i na kocyk z Rossmanna
MAMAMIL- olejek+krem p/rozstepom gratis za 29,99zł tylko poszukaj bo nei wiem czy się już nie miała kończyĆ teraz na dniach( ja znalazłam te buteleczki na samej dolnej półce, przewrócone i zakryte jakimś innym preparatem, więc dobrze szukaj)

Udanych zakupów

ja już po kanapeczkach z łososiem wędzonym

lecę pod prysznic
Stary 2011-08-04, 08:21   #2935
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam do was pytanko,czy któraś zwas miała może doczynienia z nawilżaczem powietrza.
Zblizają sie moje urodziny i rodzice zaproponowali mi zakup nawilżacza z racji tego ze mam probmy z oddychaniem (astme,niezyt nosa) ,a lekarz od dawna mi zaleca.
Tylko ja nie mam pojęcia czym się kierować ,chce wybrać taki żeby tez był dobry dla malutkiego .Przeglądam allegro ale sama nie wiem-nie chce kupic badziewia jak z inhalatorem miałam.
prosze o pomoc

PS. jakoś dzisaj jestem podenerowana TŻ zawiózł mają kotke na sterylizację i się martwie (

trzymam kciuki zeby kicia jak najszybciej doszła po zabiegu do siebie i zeby wszystko super sie goiło

co do nawilżaczy... ja miałam taką mise na stojaku i nie polecam... w sumie posłużył.a ze 2 miesiące i sie spsuło .... więc tych nie polecam

30t 1d - ?
Stary 2011-08-04, 08:30   #2936
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
MAMAMIL- olejek+krem p/rozstepom gratis za 29,99zł tylko poszukaj bo nei wiem czy się już nie miała kończyĆ teraz na dniach( ja znalazłam te buteleczki na samej dolnej półce, przewrócone i zakryte jakimś innym preparatem, więc dobrze szukaj)

Udanych zakupów

ja już po kanapeczkach z łososiem wędzonym

lecę pod prysznic
promocja była do 3 sierpnia na mamamil

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
czemu tak słabo? masz jakieś bóle czy często chodzisz mocz oddawać?
ja odkąd odstawiłam syna od piersi wreszcie się wysypiam (no pomijając pierwszy trymetr i sikanie na okrągło )
w nocy wstaję jakieś 4-6 razy na siusiu,a nad ranem coraz częściej zaczyna mnie boleć kręgosłup no i pozycja "na boku" średnio jest dla mnei wygodna...

ogólnei moja Młoda jest dosyc mało aktywna i mało mnei kpie;/

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-08-04 o 08:31
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:41   #2937
dominej
Raczkowanie

Nikaa22 - dzięki za informację - poszukam na pewno

Tincia - Lekarz mi nic nie mówił o tym ,żeby nie jeść słodyczy przed badaniem z glukozą - a ja stara i głupia sama na to nie wpadłam. Nie pamiętam teraz, ale możliwe jest, że jadłam dzień przed badaniem jakieś ciasto - a już owoce na pewno :/

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

dygotka8 - czyli do wczoraj, a zatem nie mam co szukać

Ja też dzisiaj kiepsko spałam - do 3 w nocy w ogóle nie mogłam się ułożyć - bolą mnie plecy - nisko z prawej strony -jakby na wysokości nerki. Boli jak leżę na wznak, jak się chcę obrócić na bok, i jak chodzę - zaraz po wstaniu, a potem to już mniej... Nie wiem co to może być, bo w sumie gdyby coś z nerką to by wyszło w moczu chyba - a wyniki są ok.

Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.)

Edytowane przez dominej
Czas edycji: 2011-08-04 o 08:44
dominej jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-04, 08:43   #2938
__Fallen Angel__
Zadomowienie

hej
ja właśnie zabieram się za śniadnie
a wczoraj wieczorem spotkałam się z przyjaciółkami,miał być tylko spacer,ale na końcu wylądowałyśmy w pizzeri,tak się obżarłam że aż wyrzuty sumienia miałam. Powiem wam szczerze że boje się żeby za dużo nie przytyć nie potrzebnie,tak że po porodzie 20 kg na plusie mi zostanie. no ale mimo to raczej się nie oograniczam i jem kiedy mi sie chce i co mi sie chce choc na szczęście nie mam jakiś strasznych zachcianek ani podjadania nocnego

Dziewczyny jak wygląda wasz ciążowy jadłospis?
uważacie na to co i kiedy jecie?

I need your love

http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png

Moje Serduszko bije już

http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png
__Fallen Angel__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:52   #2939
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Witam Mamuśki

Dopiero wstałam, ale czuję się jak bym w ogóle tego nie robiła.
Rwa nie dała mi spać, wstając siku, nie wiedziałam jak wstać bo tak bolało
No i tak już od co najmniej 3 męcy

Idę teraz zrobić sniadanko i podszykować obiad.
Jednak wygrały te kopytka

Ale do sklepu muszę się zebrać

Muffinko witaj w klubie : roza:
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-04, 08:55   #2940
rojku
Rozeznanie

__Fallen Angel__ ja to w sumie jem wszystko, na te rzeczy zakazane w ciąży uważam, ale i tak czasem zgrzeszę jakimś pasztecikiem czy szklanką Pepsi. Staram się jeść częściej owoce. A jeśli chodzi o godziny jedzenia to z kolei troszkę poluzowałam i jem nawet przed spaniem czasem - w końcu, gdy ja śpię mała harcuje

Dziewczynki ja znów Was podpytam. Czy sterylizowałyście za każdym razem butelki, czy można je myć w zmywarkach? Czy te sterylizatory (głównie myślę o tych mikrofalowych) to jest kolejny nie potrzebny "zapychacz miejsca", czy któraś faktycznie z tego miała użytek?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości