|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Mój TŻ mi kiedyś oświadczył że musimy mieć syna bo mógłby bezkarnie kupować różne zabaweczki
![]()
#4922 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niby nie są to jakieś straszne rzeczy, ale odzwyczaiłam się, że ktoś poza mną (TŻtem i moim bratem) kręci się po kuchni. Chociaż wspólne gotowanie z TŻtem ostatnio zakończyło się wielką kłótnią. Jeszcze nigdy się tak nie pokłóciliśmy jak przy gotowaniu... Cytat:
Natomiast mój TŻ jest całkiem inny. Potrafi wziąć i posprzątać i ugotować. I nie powiem, ale makarony to mu świetnie wychodzą.
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam kupować prezenty takim dzieciaczkom! Sama muszę niedługo wybrać się po jakiś fajny drobiazg dla mojej kuzynki 2-letniej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Kurcze laski jak wy pedzicie, nie daje rady za Wami...
Dzis mam parszywy dzień..ostatnio mamy same kłopoty. Kurcze chyba jakis taki okres tylko, ze to trwa już z pół roku. Wszystko nam sie psuje, zalewa dom, ubezpieczalnia kasy nie chce wypłacic, mam problemy z psem (wczoraj wskoczył na łożko i zaczał sikać na parapet obsikujać cała zasłonke ![]() ![]() Za naprawe dachu przez który mamy poł domu zalanego tyle nam zaspiewali, ze już mi sie wszystkiego odechciało... Chyba bedziemy musieli zrezygnowac nawet z wyjazdu nad jezioro na długi weekend gdzie Tż miał nurkować.... Jakies fatum? Sorry, że tak gledze, ale chyba mnie to wszystko juz przerosło ostatnio... Witam wszystkie nowe PMki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaka słoooooooodkaaaaaaaa opowieść ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to całe szczęście, że wynegocjowałaś z nimi niższą cenę, trzeba walczyć o swoje! My też negocjowaliśmy gdzie się tylko da. A granie do godziny 3:00 to i tak jest wystarczające moim zdaniem. Tak jak mówisz - mało kto wytrwa dłużej, a nawet jak wytrwa, to już nie będzie mu się chciało tańczyć, tylko puścicie spokojną muzykę z magnetofonu, czy coś. W punkcie drugim chodziło mi o słowo pogrubione, czyli "kukać" ![]() ![]() Niestety, Louboutinki kosztują najmniej 1890 zł, ale są warte swojej ceny... Mam nadzieję, że uda mi się spełnić to marzenie ![]() Fryzurę trzeba testować przy każdej nadarzającej się okazji ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też ![]() Oj żebyś się nie zdziwiła. Znałam takich, co nikt by nie powiedział, że wyhodują brzuszek, bo się przelewali przez ręce, a teraz są tak statusiali, że żal patrzeć... Oczywiście nie życzę tego Twojemu TŻcikowi, bo wiem, że o niego zadbasz!!! ![]() Cytat:
![]() Ja mieszkam w Warszawie i przede wszystkim polecam Ci salony na Pradze, tam jest taniej niż w Alei JPII. Ja kupiłam swoją suknię w salonie Panna Młoda (http://pannamloda.pl) i ten salon Ci polecam z czystym sumieniem! Nie umawiałam się wcześniej, a zostałam obsłużona na wysokim poziomie. Ceny świetne, piękne suknie i bardzo miła obsługa. A nauk bezpłatnych chyba nigdzie nie ma... A w ogóle, tak mniej w temacie ślubu, a bardziej urlopu (który mam dopiero 13 września, ale już się nie mogę doczekać, bo jedziemy na 2 tygodnie do Turcji ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
sztuczka-magiczka - Chyba muszę mojemu TŻ pokazać co to Twój i Chatki narzeczony wyprawia
![]() ![]() gosza - Udanego wyjazdu! ![]() ![]() Kicia - fajne te koszulki ![]() ![]() ![]() ![]() ps. żadnym nie pogardze hehehe ![]() kocurek - no nie wiem co temu Twojemu psiakowi odbiło ![]()
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wychowasz jak swoje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
pachnące klapeczki- hmmmm brzmi apetycznie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak się trochę droczymy że na pewno pierwszą będę miała taką kochaną córunię, grzeczną, bedę ją stroić w sukienki, czesać ją i takie tam, TŻ natomiast że na pewno NIE, że będzie syn, że będzie biegać po całym domu krzyczeć, będzie niegrzeczny, będzie po drzewach łazić, i poobijany ciągle przychodzić ![]() No ale co zrobię :P Wychować wychowam ![]()
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Kolor byłby inny (żółty lub czerwony, ew. biały), ale niestety nosze jeden z popularniejszych, nie wiedzieć czemu, rozmiarów, czyli 40, i zostały już tylko te. Ale jako że ten różowy jest w miarę ciemny, to jakoś to przeżyję, bo ten fason marzył mi się od dawna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
![]() Troche mnie nie było. Nawał pracy i wszsytkiego. Wpadam na sekundę. Widzę, że sie nowy wątek szykuje. Dzisiaj ![]() Uciekam pracować, mamm nadzieję, że się dziś jeszcze odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej kiedy przychodzi bezradoność.. Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki dzieczyny za dobre słowo. Staramy sie z Tż nie zwariować, ale po prostu chwilami się nie da...oby ten zły okres minał szybko i do wesela były same miłe momenty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28545229]A gdzie jedziecie? My też byliśmy 2 tyg w Turcji, ale w czerwcu... więc to było taaaak daaaawno temu, że przydałby się kolejny
![]() Na Wybrzeże Egejskie, koło Bodrum, dokładnie rzecz biorąc Yalikavak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też tego nie rozumiem, że przyjeżdżają odpocząć a wszystko chcą robić za mnie. Ale chyba najbardziej denerwuje mnie to, że to ja się muszę dostosować do nich tj. zrobić obiad na taką godzinę o której oni jedzą, sprzątać wtedy kiedy oni myślą, że jest najlepszy moment itp itd. Do tej pory mnie nerw łapie jak sobie przypomnę ostatnie odwiedziny. Przypomniałam sobie jeszcze jedną sytuację. Wracając z wakacji przyjechali w piątek, aby trochę odpocząć po podróży i następnego dnia jechać już do domu. Wróciłam po pracy a moja mama na dumie, że umyła nam balkon. Zapytałam się po co? Ona oczywiście z tekstem bo jest brudny. Ja jej na to, że tym zajmuje się brat i skoro kompletnie nic nie robi w domu, to niech chociaż raz na ruski rok umyje balkon i tylko wyręczyła go z jedynego obowiązku i mi się to nie podoba. Oczywiście był tekst, że się czepiam. Już jej miałam powiedzieć, że właśnie przez takie wyręczanie go z każdego obowiązku domowego wyrosła z niego wielka łajza i to jest ich porażką wychowawczą. No ale doszłam do wniosku, że przeczekam ich odwiedziny i odpuszczę sobie zaostrzanie konfliktów rodzinnych.
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jak będzie córa, to chciałabym aby odziedziczyła urodę po tacie (nie brodę i włosy na klacie, ale karnację, kolor włosów i oczy).
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby nie odziedziczyła po tatusiu cycków, tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Witam Was, ja byłam kilka dni w domu ... i tyle stron do nadrobienia ...szalejecie jak nie wiem
![]() Ja ostatnio w temacie ślubnym kompletnie nic nie robię , jedynie przejmuję się, że ten czas tak szybko leci :/ maskra jakaś .. oo jedyne co to mama zrobiła sok z wiśni na kompocik weselny, a ja ogórki kiszone na stół wiejski ![]() Moi rodzice coś o wódkę pytali, bo podobno zaczęła drożeć bardzo , kiedy Wy będziecie kupować ??
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
To chyba jest jakaś zasada, że po rodzicach dziedziczy się ich najgorsze cechy. Ja mam rzadkie włosy po tatusiu, proste strąki po mamusi, jedną nogę po tatusiu a drugą po mamusi. I niestety mama nie odziedziczyła biustu po swojej mamie i niestety tym też mnie obdarowała.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kocurek mam nadzieję że te złe dni odejdą jak najszybciej ![]()
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moi rodzice (najbardziej tato) dostają wściku by już teraz kupić wódkę. Mój TŻ chce się jeszcze wstrzymać, więc powiedziałam, że to on musi z moimi rodzicami na ten temat rozmawiać i niech coś ustalą. Na razie szukają sklepu/ hurtowni gdzie będzie w miarę tanio.
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zrobiłam 3 słoje takie wielkie z malutkimi ogórskami ![]()
![]() |
#4949 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
maxwelka jak będę miała dostęp do mojego komputera to wyśle ten organizer.
Co do mięśnia piwnego to jak ja się zajmę TŻ tak jak moja mama tatą to za kilka lat będzie wyglądał jak ja w ciąży ![]() Obrączki zamówione. Oczywiscie był problem z rozmiarem TŻ bo on ma szerokie kostki a sam palec wąski. I niestety jego obrączka będzie trochę luzu miała. A przed ołtarzem już wiem że będę miała ekscesy pod tytułem "weź i włoż tą obrączkę". Ale śmiesznie wyszło. Ja rozmiar pierścionka zaręczynowego mam 10 i jest za duży na serdeczny palec. A obrączkę będę miała 14 ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.